Ciddi olduğunuz evlenmeyi düşündüğünüz sevgilinizle cinsellik konuşur musunuz? Ve ne derecede konuşursunuz?
Yoksa bu konular Takılmalık lar ile mi konuşulur rahatlamak için
Yoksa bu konular Takılmalık lar ile mi konuşulur rahatlamak için
konuşmadım konuşmamda konuşturmamda 5 dk lık zevk için karşımdakinin hayatını karartamam onu kullanamam bir gün benimde başıma gelir mantığı ile düşünürüm vede bir ömür çektireceği vicdan azabını vede bana yaşatacağı kabir azabına ihtiyacım yok her şeyi helalim namusum eşimle yaşarım buda benim görüşüm.
Eksi vermişler ya yuh..
Teşekkür ediyorum çok haklısın , Düşüncelisin
Herkesin düşüncesine saygı duyarım sorun degıl ekıs ya da artı onemlı degıl dusuncemı dıle getırdım o kadar ben sana cok tesekkur ederım senın kadar dusuncelı olamam sanırım saygılarımla...
Hemen konuşmam aşkımızı doyasıya yaşamak isterim. Onu hissetmek isterim.
Birbirimizi tanıdıkça sevdikçe ve belli bir süre sonra geçtikten sonra konuşulabilir düşüncesindeyim.
Erkek olsun kadın olsun hemen cinsellik konuşulursa (ilk 6 ay) o ilişkiden birşey beklemem.
Soğurum açıkçası.
rica ederim
Konusmam cinsellik en son konudur oncesinde konusup iyice sapitmanin alemi yok bana gore. Konusmuyoruz da zaten 2 yil oldu hala konusu gecemdi
en güzelii
Cevap
15Cevap
konuşrm konuşmyı cok isterm ama iste svgilm yok utanıyorm diyor ama bnle öpüşüyor
O ayrı o ayrıdır ya , istemiyorsa Zorlama
zatten zorlamıyorm istedgi gbi
valla cinsellik bazen kızların içini dışına vuruyor. açlığını gösteriyor. çok sevsem bile konuşur düşüncelerini öğrenmeye çalışırım neticesinde bambaşka biride çıkabilir.
Bambaşka Çıkabilir derken
fikirler düşünce yapısı. konuşmaları. işaretler :) göz mimikler konuşmalardaki ses tonu herşey bir mesaj aslında ;)
Anladım :)
Teşekkürler :)
ks da kala kala insanlara hiç güvenim kalmadı :D
Ks olsa keşke :) ben germek Hayattaki Gözlerim sayesinde soğudum insanlardan :)
gözleri saymıyorum ben :) 3 yıldır kız arkadaşım yok böyle daha mutlu olduğumu düşünüyorum :)
Gözlem olucaktı :))))))
Benimde 1,5 yıldır yok kafa rahat Katılıyorum
ohh miss kebap :D
aynen :D
neyse ben gidiyim.
neden konusmım kı konusurum gayet ah bı evlenelım catur cutur butun ocumu alcam falan derım yanı :)
Kaçırt kızı sonra
iyi o zaman :)
evet seviyeli bir sekilde konusulur neden konusulmasin
Teşekkür ederim saygı duyarım
Bilmiyorumkonuşabilirizm sonuçta bilmem lazım onunla geçiricem hayatımı bir evlencem bakcam problemli bu konularda aldatcammı
Problem li olduğunu nasıl anlysn?
İstediğimde yapmıyo psikolojisi bozuk sonra birden yüklenince yetinemeyip başkalarınıda istiyo bunymu saycam ya okumuyomusun burada kezoların ya da bilmemnelerin sorularını
Herhalde evleneceğim kişiyle konuşurum neden bir başkası ile konuşayım ki
Dalgalık ihtiyaç için konuşan oluyır
Bncede saçma ancak millet öyle değil
Teşekkür Ler
Kız ne kadarına izin veriyorsa :)
Oda güzel
Arzuluyorsam seviyorumdur.
Sevmediğini , sadece ihtiyaç için arzulamazmısın?
Erkek adamsa seni kullanıp atmaz.
Adamsa evet
Teşekkür ederim
Yine de güvenme kimseye
Güvenmiyırum vede gitgide güvensizliğim artıyor
hayır evlenene kadar dugun gecesıne kadar kımseye guvenmeyın kızlar
sonra zıkıp atıyolar
Güven yok kimseye zaten
kendıne guven yeter
Seninle vakit geçircek ve ayrılacak demektir
Ciddi ile konuşulmaz diyorsun yani
Tabikide.
Bende öyle düşünüyorum senim gibi.. Ancak sen benim sevgilim değilmisin konuşalım vs gibi çok mahruz kaldım ayrıldım
Aferin bende bekarken yatığım bozduğum 8 kızın hiçbirinle evlenmedim.
Yatmak değil Konuşmayı bile doğru bulmuyorum ancak anormal bakılıyorum konuşmayınca nedense..
Takılmalık vakit geçirmelikler ile Konuşulduğunu düşünüyorum , kendime yakıştıramıyorum bunu
Ben konuşmazdım.
Teşekkürler
konuşuyorum ben. evlenmeyi planlıyoruz.
hangi derecede konuşuyorsunuz
sevdiğimizi pozisyonları, vucudunda en çok nerenin okşanmasını istediğimizi, fantazilere bakış açımızı, işte boyut falan.. derecesi yok bunun işte konuşmaya başlarsan illa bu konular konuşulur sınırı koyamazsın bu konularda dilin kemiği yok çünkü. bana sorarsan evleneceğin kişiyle konışulmasında hata yok benim fikrim.
Anladım canım teşekkür ederim
Ya ben asik oldugum kisiyi hic dusunemiyorum
Neden nasıl yani?
Zarar veririm dusuncesi var biraz
Kıyamamak yani çok güzel böyle hissetmen
Ama hissetmedigim kisiyle cok farkli bir insan oluyorum
Ona acımıyor musun
Galiba acimiyorum
Insan sevdiğine kıyamaz her anlamda normal bişiy bu
Ama yanlis taniyabilir karsimdaki
Merak ettigim kadar
Ciddi olduğunlada konuşur musun