Bir çok kişi bunu iğrenç olarak görüyor ama aksine benim çok hoşuma gidiyor. Erkekler bunu yapan bir kadın hakkında ne düşünür merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gune kadar yapmamistim ama son sevgilimin agzina bir kac kez bosaldim ama ilki en zevklisiydi ve cok hosuma gitti yutmasi beni dahada cok tahrik ederdi ama o tadi cok igrenc falan diyerek tukuruyordu sana tadinin hos gelmesi ilginc dogrusu ama saygi duyarim zevk meselesi yanliz yuttugun zaman ne hissediyorsun merak ettim yani erkegine sahip olmus gibi mi hissediyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılAslında onu ne kadar sevdiğimi düşünüyorum. Ufak bir tiskinme dahi olmuyor benim için tadı kötü değil aksine hoşuma gidiyor o değiklik
Soran+1 yılPardon değişiklik :)
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlamayin sakin ama bu dusunceye sahip ve bana o ani yasatacak bir sevgilim olmasini isterdim (size asilmiyorum lutfen yanlis anlamayin) boyle bir seyi bu dusunceyle zevk alarak yapan biriyle o ani yasamak nasil bir sey merak ediyorum yasamayi isterdim dogrusu
En İyi Cevaplar
bence gereksiz, dudaklarını öptüğüm kadına ne oral yaptırırım ne de bahsettiğin şekilde bir muhabbete girerim, bu kız yolluda olsa 1 gecelikte olsa asla yaptırmam
63 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım bu görünüşüne takdir edilesi ama herkes bir değil malesef :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kesinlikle öyle
+1 yılmidende milyon tane canlı olması nasıl bir his? kımıl kımıl oluyor mu mideni delip yumurtalığıa gitmeye çalışıyorlar mı :D:D:D:D:DD:D:D:
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :D henüz olmadı ;D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa midesizz yaa. Zevkine sperm mi yenir erkek olsam yatmam seninle ıyyykkkkkk
53 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle hoslarina gidiyor
Cevap sahibi+1 yılwowww harammm :D:D
Soran+1 yılHahahah :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
108Cevap
+1 yılKimin spermini yutacaksan ona sor soruyu burdaki erkekler anlayamaz seni işemek dışında kullanmıyoruz biz aleti 😂
24 Yorumla
Soran+1 yılHahah yazık sana :D
- +1 yıl
Bana niye yazık oluyor asıl sana yazık 😂 (lafın Altın'da kalmayan tip)
Soran+1 yılHahahah supersin ya :D
- +1 yıl
Teşekkürler canımsın mercüü
Bu ne l*n gezegen istilası gibi erkek basmış burayı :D güzel arkadaşım seninki de bir tercih meselesi tabi :) afiyet olsun :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :D teşekkür ederim :)
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. yazar bu yazısıyla abaza okuycularını erekte etmiştir. milletin eli s. kinde kalmııştır :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah :D
Cinsellik konusunda 558 cevap paylaştı. Bilmiyorum saygı duyarım fantezi sonuçta benim spermim çok geliyor bazen 12-13 defa geliyor genelde 7-8 arası en az belki az yaptığım için birikiyor ondandır. Saygılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim saygı bizden :)
ağzına boşaltan oldu ama yutan denk gelmedi yani çokta anormal bir durum değil aksine biraz daha seksi kılıyor karşıdakini. sonuçta yutmak demek partnerini ne kadar arzuladığını gösteriyor buda partnerini daha çok azdırır :)
09 Yorumla
Soran+1 yılIstediğim cevap:)
Soran+1 yılKesinlikle :)
Soran+1 yılBilmiyorum başkasına ama kişisine göre değişir :)
Soran+1 yılTadını birşeye benzetemediğim için güzel geliyor sanırım. Tarifsiz
Soran+1 yılİnce bir ayrıntı önemli :)
+1 yılben hiç yapmadım yapamam da heralde evlenmeden korkarım
35 Yorumla
Soran+1 yılNiçin korkulacak birşey değil ki
- +1 yıl
bilmem ben biraz safım galiba herşeyden hamile kalcakmışım gbi geliyo adetim iki gün geçse telaşlanıyorum ondan bile hamile kalınmaz da ben kalırım kesin tadından kokusundan flan iğrenmem de hiç gebelik korkutuyo
Soran+1 yılSaçmalama imkansız birşey bu bahsetrigin gebelik olmuşmaz hiçbir şekilde.
- +1 yıl
ben korkuyorum yaa ne bliyim
- +1 yıl
evlenmeden korkarım
Harika super kadin dedigin erkegnden utanmamali igrenmemeli ayni sekilde erkekde esinden igrenmemeli
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılçoğunun hoşuna gider.. hele bide boşaldıktan sonra çekmeyip kafanı emmen yok mu... kız sen ne mutlu edersin adamı?
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeğimi mutlu etmek görevim
- +1 yıl
ımm keşke bütün kadınlar senin gibi düşünüp hareket edebilse... senin en özel kokunu tadını alırken yalarken agzına boşalmak ne güzeldir..
Bunu yapan bir kadin bulsam kus sutuyle beslerim seniii diye sarki soylerim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah bu güzeldi :D
Spermin tadi erkegin yediği besinlere göre değişiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle.
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücuduma degınce bıle huylanıyorum ya bunu asmak ıstıyorum ama olmuyor, tadı nasıl hıc mı mıden bulanmıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine başta banada iğrenç gelirdi ama yaşadıktan sonra hep istedim diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılevlıyım zaten , esımın hıcbırseyınden mıdem bulanmıyor normalde ama o spermler bı yerıme degdıgınde huylanıorum vücudum kırmızı kırmızı kabarıyor hemen.. elımde olmayan bırsey
Bence süper ilişkide sınır tanimiyorsun sonuçta erkekte kadının vacinasini yalarken erkekte yutuyor normal birsey bence seninle denemek isterdim ;))
110 Yorumla
Soran+1 yılSana da denk gelir benim gibi
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılMaalesef :)
Soran+1 yılÜzgünüm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konuda bir şey öğrendim sprem yutmak kadınlara iyi geliyormuş adet dönemlerinde ama tam olarak bilmiyorum nasıl olduğunu ama ben daha çok yalamak isterim yaptırmak değil de :))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir oral partnerim vardi her koseye sikistirdiginda fermuarimi acardi girtlagima kadar sok derdi sonra yutar ve diliyle temizlerdi penisimi gozleri parlardi o aklima geldi.
10 YorumlaCinsellik konusunda 314 cevap paylaştı. Geçen burada bir kız tadını soruyordu, cevap vereydin.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkusun bu soruyu harikaaa
Bana eski aevgilim yapmıştı bayılırdı hepsni yutardı boşalcakken köklerdim, fışkırıdm ağzına çok manyak bişe :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYazayım o zaman sevgilin seni kaçırmış :)
- Cinsellik konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemem öyle kadın. Ağzına sicsam zevk alacak türden
00 Yorumla
+1 yılKendi adıma çok iyi şeyler düşündüğümü söyleyebilirim:)
Güzel bir şey.00 Yorumlaben bayildim sana yaaa
bende sana yasatirdim aynini 69 saolsun 😁02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yaşıyorum sagol :D
+1 yılÇıkarın kobralarinizi beyler.. 😂😂 tükürsün ağzına yüzüne bu arkadaşın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılicimden sana ilk postayi deep throat yaptirip kalanda sabaha kadar perte cikarmak isterdim gerci sen gecede 3 kisiyi bile idare edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah tanımadan iyi yorum
+1 yılkaç farklı kişinin spermini yuttun bu güne kadar? Fark oluyor mu tadında?
06 Yorumla
Soran+1 yılInanmazsın belki ama sadece bir kişinin oda erkek arkadaşım normalde iğrenç gelirdi ama hiçte değil
- +1 yıl
E o zaman onunkinin tadı güzeldir:) yüzüne falan boşalmasını da seviyor musun?
Soran+1 yılEvet seviyorum karşı gelmem yaptığı birşeye mutlu olmasi benide mutlu ediyor
- +1 yıl
Imm, senden herkese lazım. Ago da konuşuyorsan sevişirken ayrıldığında beni bul. Sana yatlar katlar feda olsun :)
Soran+1 yılMutlu olmakta etmekte önemli :)
- +1 yıl
bir mesaj atsana bana, merak ettim seni. Başka neler var sende? :)
+1 yılÖlurum ona, sinirsiz kredi cekerim, tek tas alirim. Yerim onu
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahah o derece
- +1 yıl
Ah ahh. Bulsam oylesini nikahima alirim : D
Soran+1 yılHahahha inşallah bulursun bu yaşına kadar denk gelmedi mi :D
- +1 yıl
Bulamadik iste. Bende O sans nerede. Senin oturdugun yeri soyle markette karsilasip tanisalim
Olma mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir zararı olmayacağı için desteklerim yutsun ne olucak... istiyorsa hoşuna gidiyorsa bize ağızına boşalmak düşer :)
00 YorumlaTadi Nasill Laaa :D benmkiminde tadina bahsana :)))
00 Yorumla
+1 yılHep Yuturmak isterler canım
onu yapan kızla çirkin güzel demeden takılırlar00 Yorumlaöyleyse ağıza boşalmaya müsade ediyor. hoşuma gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeyifli, az yapan var ama aslında içerik olarak da cok faydalı.
011 Yorumla
Soran+1 yılFaydasını bilmem ama zevk veriyor
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu partnerine, bir de baştan sonra oral olarak becerebiliyorsan helal sana :)
Soran+1 yılÖyle olmasi gerek :)
Cevap sahibi+1 yılMaşallah, senden cok az var normal kadın olarak, seni bir şekilde bulmam lazım :D
Soran+1 yılHahahah o biraz zor :D
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum, sen onlara yap kıymet bilmeyenlere allah seni bildigi gibi yapsın. :(
Soran+1 yılDeme öyle ya :)
Cevap sahibi+1 yılDerim ben, benim olmayan iyiler kül olsun inşalllaahhh.
Soran+1 yılHahahahha aman mazallah :D
Cevap sahibi+1 yılyok yok olsun bence
Soran+1 yılPeki :)
+1 yılBayılırım canım. Öperim, saçlarını okşarım. Seni daha çok severim. Yut ama hepsini :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYutan kızı da ben yutarım hatta dudakları öper dilini emerim :)
00 YorumlaDah gecen hafta sevgilime orak sexs yaptırdım yarım saat surdu boşalmam ofa senin gbi ağzının içene bıraktım spermlerimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi biriyle iliski yasamak cok zevkli olduguna eminim, erkegin cok sanslidir kesin
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılYok ki deseydin daha mutlu olurdum sanirim :(
Soran+1 yılNe yazık ki var çok ta mutluyum :l
Cevap sahibi+1 yılOlsun bende istyorum amaa :(
+1 yılYapmaya devam et. Seven de var sevmeyen de. Ben sevenlerin tarafındayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşa akıtmayayım biriktireyim istersen sana bir şişe :))
00 Yorumlaöpmem o kadını ben arkadaş =D
71 Yorumla
Soran+1 yılAa niye :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızım siz uzaysa mı yasiyonuz bana da nerde eline almamis bakire var o denk gelir sizi istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sana da denk gelir :)
Cevap sahibi+1 yılAmin şöyle evire cevire sykemedim :) agzina bosalamadin kimsenin 2 -senedir :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılTapilir l*n sana :) full protein cildi guzellestirir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOndan güzel herhalde :)
Cevap sahibi+1 yılneden güzelini bilmemde senin cilt bebek gibidir bu kadar yutuyorsan :)))
Soran+1 yılDinç tuttuğu kesin :)
Cevap sahibi+1 yıliyi iyi. üstünde de iyi zıplarsın :D
ne dusunecek ya Bunda bisey yok hatta zevkten cildirir nan
00 Yorumla
+1 yılBu atesle besinci günün şafağinda doguya bak canısı 😅😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuttunda ne oldu karninmi doydu. Yarin cikar Haydar Dumene sorarsin yuttum hamile kalirmiyim diye:DDDD
53 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ben sormam da senin gibi düşünen bir arkadaş aşağıya yorum yapmış bak. Haydar dümeni fazla okuyorsun sanırım pek bilgi sahibi olmuşsun sayesinde. Sevdim bunu haydar hocanın sevgili okuru :D
Cevap sahibi+1 yılHaydar hocayi okumam tv larda yeteri kadar acik konusuyo zaten. Sen en iyisi ictigin seyleri doldur bir kaca sahlep diye senin gibilere satarsin:DDDD
Soran+1 yılOff bebeğim ilk okul ağzıyla gelmiş burada konuşuyorsun. Sen dert etme benim gibilerini içmek isteyen içiyor. Haydar hocayı takip etmeye devam et. Sahlep diyorsun da rengi de biliyorsun hani ;) sevdim seni.
+1 yılFazla yutma sonuçta miğdeye faydası yok D:
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam, niye yutmadan önce öpüşmedi benle diye düşünürdüm. azcık sapığım.
02 Yorumla
Soran+1 yılBuda güzel :)
Cevap sahibi+1 yıl:) .
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpermin tadi erkegin yediği besinlere göre değişiyor
20 YorumlaSen gibileri çoğaltmak lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılSana denk gelmiyor sanırım :)
Soran+1 yılHahahah iyi slogan :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidem bulaniyor benim
14 Yorumla
Soran+1 yılNiçin çok hoş bence
- +1 yıl
yutmayu denedin mi peki
Cevap sahibi+1 yıl:)) tadi nasil hosuna gider
Soran+1 yılYuttum zaten çok güzel di :)
+1 yılburdan attırsam yutabilirmisin?
30 Yorumla6 bayan 95 erkek yorumu :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi dimi :D
söndürme ekibini çağırın!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :D
Cinsellik konusunda 889 cevap paylaştı. ııh bu soru da rekor kırmaz trollemeye devam.
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi anlamda soruyorum niçin önyargılısın?
+1 yılpartnerlerin çoook şanslı gerçekten
00 Yorumla
+1 yıl31 Gün Dayanırım 1 Günde 31 Defa Boşalırım..
10 Yorumla
+1 yılHoşuma gider partnerimin spermimi yutması.
00 YorumlaSeverim Senin Gibi Hatunları.. ;)
10 Yorumlahiç yapmadım görmedim o şekil merak ettim :)
00 Yorumlaişte benim hatunum...
10 Yorumla
+1 yılhepsini yutabiliyon mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabi ki
- +1 yıl
oh ne güzelll tatlı mı
Senden iyi p. ornostar olur ;)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kanıya nasıl vardın
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılmasını çok isterim
00 YorumlaDikkat ette miden de 10 cocukla hastanelik olma