Sevgilim protein senin için faydali dedi. Cildini güzelleştiriyor guzellik hormonu salgilatiyor dedi.
sperm yutmak gereklimi? Yutayimmi hic yutmadim.
sperm yutmak gereklimi? Yutayimmi hic yutmadim.
Sperm Protein Konusunda Evet Zengin de Size Yutmanızı Söyleyen Akıllı Kimse Gidin Ona Söyleyin Madem Bu Kadar İyi Biliyor Önce Kendisi Yutsun Bakalım Ne Olacak ya da Size Bunu Söyleyene Söyleyin Madem Sperm Yutmak Cildi Güzelleştiriyor Önce Sen Yut Deyin Bakalım Size Karşı Tepkisi Ne Olacak
Spermin protein açısından zengin olduğu doğru da böyle bir gerekliliğin olduğu yanlış. Protein alacak bir ton gıda var. Ama senin de hoşuna gidecekse yut, kime ne :)
Sen yutturmayi severmisin
Heterosexual ne demekti
Herkes Heterosexual o zaman? Sen sevgililerini yutturdunmu mideleri bulandimi
Hayir genel olarak yani. Bende öyleyim erkelerden hoşlanıyorum
20 sen
O kadar çok terim var ki. Hepsini biliyordum bunu bilmiyordum
Iyi geceler
sevgiline soylesene yüzüne sıçim bide beynine :D..bence boka ihtiyacı var :D..kızım ne işin var o erkekle öyle diy.en bir erkekten beklentin olmasın..kullanmak istio açık. yapma
Hayir cok seviyor beni
Hmm haklisin ama o evlenmeye sicak bakmiyo
Dostlarim kiskanc hepsi arkamdan is çevirdi tek sevgilim var
ilişkiniz (temsili)
https://i.capsspot.com/s/4/6/21545.jpg
Cubuga ufle derken
Cevap
32Cevap
yok bole bir şey arkadaşım.bole sözlere bole konulara kanma.kandırılmanada izin verme.kullandırtma kendini.hatta size yakıştırmıyorum oral yapmanızı.bende yaptırmam.benim sevgilim veya partnerim benim için değerlidir.oral yapmasını hiç bir zaman istemem ama zevkerin en güzelini yaşatırım
Oda bana yapmak istiyo
istersen sana yapabilir.ama ben kadınımın bana yapmasını istemezdim.bir film izlediğimde o sahneleri seyretmem.bir kadının çok değersiz görüldüğünü düşünürüm.o anda o bayanı görmek hiç hoş değil.sende kendine dikkat et.kendini her zaman özel hisset.değerli gör ve değer gösterilmesini iste her zaman
Ben oral yapmayi cok seviyorum ama
senin zevkine diyecek sözüm yok.sen bilirsin.ama kendini de hiç bir zaman ezdirme..güzelliğinle , ve en güzel zevklerinle hislerinle , sıcaklığınla erkeğine kendini göster.
Evet gosteriyorim zaten teşekkür ederim
rica ederim :)) umarım beni anladın.bir bayan zarif olmalı.her yönden kendine dikkat.hakkında her zaman güzel konuşulsun.her zaman değerli biri olarak tanıın.
spermde protein olduğu doğru
ama cildi filan güzelleştirmiyor hormon mormon da salgılamıyor
eger sağlıklı bir penisten çıkan sperm ise yutmanda bir sakınca yok
ama cinsel yolla bulaşmış bir hastalığı varsa partnerinin o zaman spermini yutmaman gereklidir
Gercekten mi bilmiyoeum vsr mi yok mu
sperm yutulur ama dediğim gibi tiksinmeyeceksen ve erkeğin cinsel bir hastalığı yok ise yutulur
ama bana kalırsa hiç denemesen daha iyi olur
Kusabilme ihtimalim varmi
evet kesinlikle
bu arada yapış yapış olur ağzının içi bunu da söylememde fayda var
Hadiya bilmiyordum
Sperm cilde faydalı ancak yutulunca değil krem gibi kullanacaksın süreceksin sivilce olan yere veya bozuk olan yere sevgilinde hepten keklemeye çalışmış.:)
Hmm denerim
Lisedeyken bir çocuk vardı bizim sınıfta çocuğun yüzünü bir görseydin sivilceden görünmüyordu bigün bir geldi okula hiç kalmamış matematikçi sordu ne yaptında geçti lan dedi attırıp sürdüm hocam dedi :) hocayla hertürlü muhabbet yapıyorduk ciddenmi dedi hoca evet hocam dedi elime akıttım sürdüm dedi sonra merak ettim netten baktım gerçekten cilde faydalıymış :)
Git yumurta kaynat ye illa protein lazımsa. Halla halla sevgilin yutsun onu bardağa koyupta sen ne yapcan proteini o alsın kas yapsın accık.
Kaslari cok zaten
G.tüne soksun belki çocuk olur o zaman.
Neden terbiyesiz seyler yaziyosun kiz var kardimda utanmiyomusun
He sperm yutmakla ilgili soru sonra karşında kız var utanmıyomusun diye cevap. Tamam özür dilerim.
Sevgilinize istirham ediyorum spermini kendi makatına sokmak vazifesini yerine getirirse belki belli mi olur çocuk olur sıçar.
Sıçar dedim özür dilerim.
evet en iyi en kaliteli cilt bakım ürünlerinin içinde bundan bulunur.. yutmak hakkında bilgim yok ancak canlı hücre ve yapısı sebebiyle dünyanın en iyi kremidir
Hmm yuzumemi superim
evet tenine sürebilirsin ayrıca oral seks için ananas yiyin.. vücut sıvılarının tadını değiştirir.. sevgiliniz size siz sevgilinize bunu yaparken tadı daha güzel olur..
Tamam Sağol
tamam rica ederim
bir haber okumuştum layd gaganın midesinden bilmem kaç litre sperm çıkarılmış ee layd gagadan bahsediyoruz dunyanın en guzel ciltli insanı değilmi sence :D
yoğurt ye yoğurt..
Evet lady gaga güzel drnicdm
amerikan pastasında birbirlerinin ağzına çürümüş at spermi sıkıyorlardı rulet tabancasıyla kimde patlarsa artık sevgilinle bunu dene bence tabi yüreği varsa.D
Gerekli degil elbette, o seni ikna etmek icin söylemis bunu, fakat Protein oldugu dogru, sadece o miktarda sana bir faydasi olmaz
Sevinmistim bende
Vay ag hatrlayan varmi bilmem bizim buralarin bu sarkicisi vari ozay gonlum bir şarkısında kafin milletine gokde dugun var de merdiven kurar diyodu gulmustum ag adamin dedigi dogru cikti yala :-) guzellestrr desen yutacak ya:-)
Anasının güzelliği spermdenmiymiş sor bakem
Çok iyi cevap
Oha ks sperm konusunda combo yaptı bu gece! ergenler bastı ortalığı ben kaçtım gençler!
Nerde
hatta sevgilin arkadaşlarını da çağırsın sana bir vücut kremi şeklinde sürsünler
Olurmu
yutma ağzında dururken proteini seninle paylaşalım de öpmeye kalk bakalım ne yapacak
Kabul edermi
Hmmm
Yapiskan oluyomus agiz
Off bilmiyorum napsam
Partnerimin spermimi yutması bana haz verir doğrusu saygısı olduğunu düşünürüm acayip farklı bir duygu
Evet protein bol doğru. Istersen yut kime ne. bir zarari yok.
Agiz yapiskan oluyomus
Yok öyle bişey inanma o ağzına boşanmak istiyor o yüzden :)
Benimi kandiriyo
Cok sagol gercekten
ben erkeğim ben düşünmüyorum bu kadar seksi yok sprem yok şu bu bir bitmediniz a.m.k.
Nasil
Sevgilinin söyledikleri çok doğru, özellikle cildi güzelleştirmesi
Hmm yutarim o zaman
tadı nasıl?
ne alaka ya tamam içinde proteinde var ama bu yutman anlamına gelmiyo
Sevgilim oyle dedi. Cildin soluk yur canlilik gelsin dedi
yüzün solgunsa vitamin alman lzm ayrıca sperm yutmak günah yani
Geecektenmi bilmiyodum
bnmkinin ağzına boşalmıştım o da yanlışlıkla yuttu sonra kızdı bana
Hadiya ben kizmam yalardim
bir avuç sperm yutunca kızdı ama gülerek kızmıştı ama öyle bşy oldu ki spermler agzından burnundan çıktı gözleri kızardı düşün yani haklıydı bir yandn
Oo fena olmus hakli i zaman
ama sonra özür diledim güldü sevgilim bitane benim
Bendede bolca sperm var boşa gitsin isteyorum evlatlarımı korumalıyım gel sen koru hem protein alırsın :D
yut yut gerçi yutmanında teknikleri var ben yutturmadan önce farklı meyveler yiyip aromalı yapıyorum sevgilim tadının güzelleştiğini söylüyor
:* maske yap yüzüne boşaltsın vitesi
allam ya kandırmış senınkı senıı:))
Gerçekten mi ya
safmısn kızm:)
Ilk sevgilim bilmiyorum
orendın ıste...
Tamam sagol
sen saol
milleti iyi keklemişsin:)) müthiş zevk aldın dimi?
Yoo hayır
Evet bir kavanoza sakla maske yap
Bozulmazmi
Protein açısından zengin
Ben bile bazen yutuyorum
Tadi nasıl
Kölelik içgüdüm var eski sahibem yutmamı istemişti gayet güzel
Gay kolemisin
Hayır sahibem kendi spermimi yememi yutmamı istemişti
Yut yut kafanada sür hiç olmazsa zekan gelişir.
Denicem Sağol
çok cahilsin keşke ölsen :)
Neden
Benimkini yutabilirsin
Iyi keklemiş seni :D
Sevgilim oyle seyler yapmaz...
Eminim yapmaz :)
Hmmm kötü kalplisin
Evet cok kötüyüm lanet olsun :D
Bnmkini yutabilirsin
Sevgiliminkini yutcam
Yeter onun cok fazla