Arkadaşlar dalga geçmeyin ciddi soruyorum nişanlım koltuk Altımı öpmek yalamak için yalvarıyor kokuna bayılıyorum diyor nasıl bir zevk verebilir ki? Temizlikten bahsetmeyin temizliğime çok Önem veren bir insanım ama tuhafıma gidiyor böyle bişey istemesi ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebeğim herkes iğrenç demiş ama seks ilişkiyi kim yaşıyorsa onlar arasında anlamlıdır. Herkesi öpüşmesi bile bir olmaz. Bırak seviyorsa yapsın, fetişse fetiş gözünü seviyim sen o insanla hayatını birleştirmek için bir yola çıkmışsın. Böyle egzantirik şeyler olması daha güzel bence. Asla abes gelmiyor bana ha bana sorsan bende garipserim ama sevdiğin insandan tiksinmezsin, bir insana kalbini vermek ayrı bir mevzu. İğrenç diyenlere aldırma, gerçekten birini sevdiklerinde eminim çoğu iğrençlikten uzaklaşacak. Rahat ol yani :)
73 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım ya çok haklısın aslında o iğrenç diyenlerin ÇOĞU para Karşılığında beraber oldukları kadının Şeyini yalamaya gelince iğrenç demiyorlardır
- 1 ay
Merhaba sonuç olarak mantığı var değil mi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebegimm birak yapsinn nisanlin zevk aliyo demek ki bence gurur duymalisin bak burdaki erkeklerin cogu igrenc filan dedi. Demek ki senden cekinmiyo igrenmiyo canim nolucak boswer benimde nisanlimin boyle huylu huylu huyu var ama kendimi birakiyorum onun kolllarina
56 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun tiksinmiyor benden haklısın aslında
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederimm 😘😘😘😘👏👏👏👏👏
Soran+1 yılNe demek yadırgamadın o bile yeter
Cevap sahibi+1 yılAllahtann baska kimsenin haddine degil yargilamak. Dinimize kufur edem musluman olsa.
💞👏❤
Soran+1 yılDoğru Allahtan başkası yargılayamaz bu arada @cenk38 sağol
koltuk altı :) şimdi eyer üstünüzde uzun kollu bir giysi varsa çıkarın ve aynanın karşısına geçin kolunuz aşağıya doğru olsun ve vücudunuzla kolunuzun birleştiği yere şöyle dikkatli bir şekilde bakın neye benziyor? vajinanın önden duruşuna degilmi muhtamelen arkadaşınız bunun bilincinde belki izden çekiniyor oral yapamıyordur oda en yakın vajinaya benzeyen yeri yalamak istiyordur bu bir fetişbir harakettir yadırgamayın bence
03 Yorumla
Soran+1 yılHey allahım ya 😄😄😄
Soran+1 yılIncelemedim 😄😄
+1 yıl41 Yorumla
Soran+1 yıl😄 ben yapmadım yaptırdılae
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
67Cevap
Fetist sanırım... sakinca yok esin ne yapmak isterse yadirgama. .. sekste sınır olmaz. .. hele ki onun zevk ilgi alanina set koyup aaa olmaz vs dersen sana açılmakta çekinir... ki bu olsun istemezsin sanırım. .. mutluluklar minnak kedi Öpüyorm. .
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim melekcim 😘
Cinsellik konusunda 377 cevap paylaştı. 12 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄😄 çok güldüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eşimin kolaltini sevismeye baslamadan önce öperim seviyorum onun ter ve şehvet kokusunu
normal karşıla titizsen sorun yapma
her erkegin harcı değil çünkü öyle bir şey yapmak56 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle ama kimisi tiskinir yapmaz
sen yapıyorsan dert etme ;)
Soran+1 yılAslında doğru diyorsun
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok o zaman ;)
Soran+1 yılDoğru demiş iphone
+1 yılDaha önce bende öpmüştüm benim durumum öyle fetiş gibi sürekli takıntı değil. Ne güzel senden çekinmiyor işte cinsel yaşamda bu seni rahatsız etmiyorsa öptür
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun çekinmiyor
Olabilir.
Ama temiz tutun o bölgeyi. Eğer seni anladıysam hafif terli koku sende afrodizyak etkisi gösteriyor.
İnsanlar farklı bende bazı bölgeleri yalamaktan zevk alırım.13 Yorumla
Soran+1 yılYa temiz olmaya temiz onda sıkıntı yok ama benden öyle bişey istemesi tuhaf geliyor
Soran+1 yılReddediyorum
Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. Adamın iğrenç bir fetişi var.. sen de "benden tiksinmiyor" diye seviniyorsun..
13 Yorumla
Soran+1 yılİstediği şeyi onaylamıyorum ama benden tiksinmemesi de güzel
Soran+1 yılAnladım
şaşırmadım, isteyebilir fakat onun ne istediği değil senin bu konuda ne düşündüğün önemli yani sen istiyor musun bunu eğer istemiyorsan söyle ona
03 Yorumla
Soran+1 yılIstemediğimi söyledim
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılbakımlı bir kadının kendi özel kokusu gibisi yok bencede. koltuk altı birleşiminden vajinasından öpmeye doyamam... ikisininde kokusu harikadır bakımlı birisinde ;)
14 Yorumla
SoranBakımlıyım çok şükür
- +1 yıl
öyle olmasan zaten oda igrenc kokudan yaklasamazdı sanırım.. o yüzden keyfini cıkart seninde hoşuna idiyordur bu.
Soran+1 yılBenden tiksinmemesi hoşuma gidiyor
- +1 yıl
yani olması gerekende o değilmi canım?
Bunlar koltuk altı ile başlar :)) sonra böbrek dalak gider olay :)))) dikkatli olunuz:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄
- Cinsellik konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ötesi olamaz dediğimiz anda çıkıyor böyle fanteziler.
Hissediyorum 2 soru ötede daha ötesi bizi bekliyor.05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
- +1 yıl
Durum gerçekten böyle ise ben vazgeçerdim. Sapkın bir düşünce yani psikolojik sorunları olması lazım. Ruh sağlığı yerinde değil.
Soran+1 yılNişanlım artık ya
- +1 yıl
Allah mesut etsin diyelim o zaman
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bencede tuhaf ve iğrenç, ama herkese göre zevk alma Noktası değişir, tartışılır :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEksik kalsın zevki
Soran+1 yılSende haklısın artık ne derse o
Koltukaltı fetişidir nişanlın aynı ayak fetişi el fetişi gibi buda fetiş temiz olduğunda biri zevkli olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTemizim çok şükür
Cinsellik konusunda 811 cevap paylaştı. Ne halt yerse yesinde o dudakla seni opecek o dil agzina girecek nasil olacak bu
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama vajina yaladığı dudakla öpmesi de aynı şey givi
Soran+1 yılNeden?
nişanlın yalamak istiyor ise sende yalatmalısın bence demekki bundan hoşlanıyor birde bundan tiksindiğini düşün hangisini seçerdin?
03 Yorumla
Soran+1 yılTiksinmemesini seçerdim tabiki
Soran+1 yılÇok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlis anlama ama kizlar koltukaltindan coz haz aliyor diye biliyorum. Yani yaladiktan sonra cinsel iliskiyi kacinilmaz duruma dusurmek istiyor, bunu seninde istemeni dusunuyor diye yorumladim hakkina girmemek de lazim
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmem zevk alınır mı alınmaz mı
Cevap sahibi+1 yılBen oyle biliyodum
Soran+1 yılBelki de öyledir
+1 yılBir Çocuk Varı Biz Genç İken, Sürekli Sezen AKSUNUN Koltuk Altlarını Yalasam Yeter Diyordu.. :D
17 Yorumla
Soran+1 yılOhaa ya
- +1 yıl
Kaç Defa Döveyim Dedim Vazgeçtim..
Soran+1 yılKeşke dövseydin 😄😄
- +1 yıl
Yapamazdım.. Özürlüydü.. En Son 1-2 Hafta Önce Gördüm..
Soran+1 yılİlginç
- +1 yıl
İlginç Ama Oda Onun Hayal Dünyası..
Soran+1 yılAynen
Olaya bir yerden başlamak lazım. Nişanlının mantığı bu..😁
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
Degisik seyler denemek istiyor adam saygı duy bence de yapmak zorunda da degilsin tabii :)
013 Yorumla
Soran+1 yılSAYGI duyamıyorum
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılYok durup dururken değil yapıyoruz bunu söylemem biraz utandırsada 😕
Soran+1 yılSen soruyu sorarken görseydin utana sıkıla
Soran+1 yılAçık mı sorsaydım
Soran+1 yılAynen 😄😄
Soran+1 yılAllah Razı olsun teşekkür ederim sende Ömrün boyunca hep mutlu ol inşallah
Değişik bir tip, asıl yatakta ki fantezilerini duyunca şoka gireceksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
+1 yılİnsandan İnsana Fark Eden Fetiş Durumu Var. Kimi Ayaktan Kimi Omuzdan Kimi El den Tahrik Olabiliyor. Ama Koltuk Altı Biraz Garip Tabi. Buda Onun Zevki
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılSeninki ayrı bir sapık bir erkek iğrenç diyorsa sağlıklıdır ama iğrenmiyorsa gönder tedavi olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılBunca yıldır seks yapıyorum koltuk altı yalamadım gıdıklanırsın heralde :S
09 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen ya bu aklıma gelmedi
- +1 yıl
Koltukaltımdan acayip huylanırım düşündümde irkildim gatta bir kız yalasa gülmekten geberirdim kesin :/
Soran+1 yılHahahaha 😄😄😄
- +1 yıl
Gül sen gül :) nereden okudum bu soruyu hala içimdeki tuhaflık devam ediyor nişanlında öpecek yer mi bulamadı mis gibi bacaklar var göğüsler var boyun var sırt var kalçalar bile var koltukaltı ne :S
Soran+1 yılOraların tadını Alınca orayıda merak etti heralde
- +1 yıl
Ben yıllardır doyamadım oralara farklı kızlarla yaptığım içindir belkide bilemiyorum :)
Soran+1 yılAman iyi halt ediyorsun
- +1 yıl
Aynen iyi halt ederim neyse mutluluklar size :)
Soran+1 yılSanada
fanteziye bak iğrenç sakın yapma bir iki daha değişik şeyler ister
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Yakında dışkını yemek istiyorum idrarını içmek istiyorum derse şaşırma yani :D
11 Yorumla
Soran+1 yılOha abartma bence?
+1 yılolum bu nasıl bir fantezidir l*n dondum kaldım valla :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma ya
hangi şartlarda büyümüş artık bilemiyorum ama kustum az önce
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄😄
+1 yılAdamın fantezisi koltuk altı yalamak demekki. Yatakta özgürlüğünü sınırlama her şey olur yatakta:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAa ayni benim erkek arkadasim.. Cok degisik birsey ya, bende cok sasirmistim.. Hatta dus filan alma diyor..
14 Yorumla
Soran+1 yılYoksa aynı kişi mi kız adı ne ya da kaç Yaşında? 😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılHaha yok ayni degil, Turkiyede degiliz🙈
Hatta benim ki daha cok igrenclesiyor, terlememi istiyor..
Ama nettede biraz arastirma yaptim, hatta buryada sormustum, baya insan ayni:)
Soran+1 yılHahahaha anladım canım 😄😄😄
- 1 ay
Gerçekten mi nasıl bir duygu
+1 yılTerli değilsen surekli temiz sen kokmuyorsa yapsın Bakalim bir zaman sonra bıkar zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılSürekli temizim belki de bu yüzden istiyor
- +1 yıl
Evet bacı muhtemelen
Soran+1 yıl😄😄
- +1 yıl
Oral yapiyo musunuz birbirinize
Soran+1 yılEvet neden?
- +1 yıl
Ne bilim onu yapan onları da yapar rahatca
hoşt ulan derim napıyon mal karı derim derimde derim
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄😄😄
+1 yılbenim hosums cok gidiyor ama dustan sonra tabi terliyken degil :DD dedoranttan sonra
021 Yorumla
Soran+1 yılBaşka insanların da hoşuna gitmesine sevindim gerçekten ruh hastası sanmaya başlamıştım çünkü
- +1 yıl
:DD bence bu guzel bir sey yapmıyorsa guzel bir sey degil
Soran+1 yılIzin vermedim
- +1 yıl
temizligine onem veriyorsan neden izin vermiyon ki:DDd iliski yasarken ama baska yerler opuluyor yalanıuor :DD
Soran+1 yılTemizlikle alakası yok ya ne bileyim sende haklısınn izin vercem artık
- +1 yıl
ama cok gıdıklanabilirsin eger baktın rahatsız oldun bu durumdan bir sey deme ona sadece terli oldugunda yaptır bu durumu bakem yapacak mı eger yaparsa sen bu adamla evlen :DD
Soran+1 yılTamam 😄😄
- +1 yıl
fazlada opusup koklasmayın ve korunmayıda unutmayın ::DD
Soran+1 yılEmredersin Emre bey 😉
- +1 yıl
emretmiyoruz ya sadece hatırlattım ;) emri sadece asker verir asker degiliz vok sukur :)
Soran+1 yılNeden çok şükür dedin ki asker olmak kötü mü
- +1 yıl
benim hayatıma ve yasantıma gore bir hayat degil kotu bir meslek degil ama iyide degil ve bir couguda mecburiyetten orda oluyorlar
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
sanırım sende ogrencisin herhalde
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
memlekette istanbulsa senden daha iyisi yok.))
Soran+1 yılAynen Doğma büyüme İstanbul da ne alaka
- +1 yıl
İstanbul cok guzel sehir o yüzden sanslısın yani ben cok seviyorum orda yasamak isterim
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun ki sen
- +1 yıl
suc oranının yüksek oldugu bir memlekette ve kültürün sanatın az oldugu bir memlekette adana
Soran+1 yılYazık sana
bir gün boyunca kışlık corapla gez aksama ayak parmak aralarınada yalasın midesiz adam
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur söylerim
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTuhafına gitmesin inan bazen neden istediğime anlam veremiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
+1 yılHerkes de nişanlı anasını satayım. Cinsellik kategorisind yazan herkes
02 Yorumla
Soran+1 yılNoldu ki?
- +1 yıl
Yok bişi
+1 yılbakımlı olmayıver sende bak bakalım o zamanda isteyebiliyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapamam kendime
Bukadarı biraz sapıklığa girer koltuk altı yalamak da neyin nesi
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde eski erkek arkadaşımda koltukaltı yalama isteği vardı
06 Yorumla
Soran+1 yılYoksa senin eski erkek arkadaşın mı benim nişanlım kaç Yaşında şimdi kız 😄😄
Cevap sahibi+1 yıl28:D
Soran+1 yılYok ya değilmiş benim ki daha küçük 😄
Cevap sahibi+1 yılpudralı deo. sık bir daha yalamaz :D
Soran+1 yılHahahaha denicem
- 1 ay
Yalattın mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin yokluğun Ana britannica ansiklopedisini yazmış
19 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılSevgiline sahip çıkman çok güzel , evet ilişkinin en temel taşlarından birisi hatta olmazsa olmazı sekstir, Anal hariç her şeye açık olmalısın anal dinimizce katiyen yasaktır kadın ayrılmayı bile isteyebilir, kısaca mümkün olduğunca tek beden olun ne istediğinizi çekinmeden söyleyin.
Soran+1 yılDoğru diyorsun teşekkür ederim soruda Bahsettiğim şeyi istedi diye ayrılmam ama
Cevap sahibi+1 yılDin senin için ne kadar önemlidir bilemem ama bir araştır derim, o kişiler lanetlenmiştir deniliyor. sağlık açısından da büyük problem.
Soran+1 yılKoltuk altı yalamak mı? Ben analdaan bahsetmiyorum onu isterse asla kabul etmem zaten soğurum ondan sevgim bile azalır
Cevap sahibi+1 yılAnaldan bahsediyorum bende , koltuk altı zaten oral'a girer problem yok bende temiz olan eşimin her yerini emer yalar öper yutarım, yalnız oral içinde bazı şartlar var tabi 69 boyutunda olduğunda yani eşlerin ayrılma aşamasına gelmesi ilişkiyi canlandırması gerekirse günahtan çıkıyor tam ihtiyaç hissedilmesi lazım, diğer bölgeler her zaman serbest,
Soran+1 yılIlginç yani Ayrılma aşamasına geldiğinde anal deneyebilirler mi
Cevap sahibi+1 yılHayır , Anal'a hiçbir şekilde izin yok, bahsettiğim oral yani kasık bölgeleri hariç her yere istediğini yapabilirsin ama kasık yalamak olunca bu durum gerekiyor, sonuçta haram değil ama mekruh oluyor çok çok ihtiyaç olmadığında yapılmaması lazım dinde bu şekilde bakılıyor, haram değil sadece mekruh (sadece kasık bölgesi) bu şartlar altında müsaade var, sende araştırabilirsin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde uzun süre birlikte olduğum kız arkadaşım isterdi bende tuhaf bulurdum ama alıştım sonra. Olabilir yani normal şeyler
03 Yorumla
Soran+1 yılSen normal diyorsun ama diğer yorumlar hep kötü
Cevap sahibi+1 yılOnlar seksi üreme yolu olarak gören kişiler. Sınır ve ayıp olmaz sekste o yüzden takma yani onlarında vardır senin veya başkasının tuhaf karşılayabileceği fantezileri
Soran+1 yılDoğru diyorsun
+1 yılyok artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa değiştir bence arkadaşı
06 Yorumla
Soran+1 yılNişanlandım artk
- +1 yıl
yazık sana beee :)
Soran+1 yılEvet 😔
- +1 yıl
çekecen artık :D
ama kendine göre de kullanabilirsin ;)
Soran+1 yılÖyle yapacağım artık
- +1 yıl
yap tabi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaaaaaaa yapmayin bunu yaaa. ne kadar igrencsiniz. öööö midem bulandi.
03 Yorumla
Soran+1 yılSensin iğrenç be soruyu iyi oku ben istemiyorum o istiyor o iğrenç
Cevap sahibi+1 yılSevişmenin de bir adabi var.
Soran+1 yılDoğrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılo nasıl bir fantezi a. k bööylesinide ilk defa görüyorum :D
016 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmada daha evlenmemişken bu işten vazgeç bence daha yolun başındasın hayatını karartma :D
Soran+1 yılAma çok seviyorum onu istedi nasıl ayrılayım
Cevap sahibi+1 yılsen bilisinde zor ya ne kadar sevsemde bir kız bana gel koltuk altını yalıyım ya da bunun gibi iğrenç şeyler yapmak istese soğurdum yani :D
Soran+1 yılEvet ama kız demez heralde ya
Cevap sahibi+1 yılniye sadece erkeklermi sapık oluyor :D benide ayaklar tahrik ediyor ama o çoğu erkekte var o tuhaf değildir umarım :D
Soran+1 yılYoo ayak tuhaf gelmiyor nedende
Cevap sahibi+1 yılayağınıda yalıyormu peki :D
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılvay anasını adamda herşey var senin kocan doğarken dil olarak doğmuş galiba :D
Soran+1 yılGaliba DilMan 😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılsenin kocanmı? www.haberler.com/.../en-uzun-dil-benimki_o.jpg :D
Soran+1 yılIyyy hayırrrrrr
Cevap sahibi+1 yılbir mesaj atarmısın birşey sorucam özel :D
Soran+1 yılYoo burdan sor
Cevap sahibi+1 yılboşver o zaman :D
+1 yılTemizliğe önem verdikçe daha cazip oluyor koltuk altının tadı
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş fantaziye bak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Ayakdan sonra koltuk alti yalayanida duyduk...
Soran+1 yılValla ya
Olabilir tabi. Benim de eşim her yerimi öper:))
10 Yorumla
+1 yılBu benim en çok keyif aldığım şeydir
00 Yorumla
+1 yılnisanlim desimetrel sapik
Sende çırağısın11 Yorumla
Soran+1 yılÇırak ustayı geçermi 😄
+1 yılayak fetişleri bile daha cazip şuanda :D:DD:DD::D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha aynen
ayak parmak aralarını da koklat. degisiklik olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAyağım hiç kokmadı bugüne kadar
izin ver hevesini alsın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAslaaa
Soran+1 yılBildiğin yalvarıyor
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 😊
Sevgilin iğrenç biriymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılİstediği şey iğrenç bencede
+1 yılBen kutusunu yalıyom daha ötesi mi var?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
O nassıl bir midedir lan?
05 Yorumla
Soran+1 yılNe bilim l*n 😄
Soran+1 yılAbartmasan?
Soran+1 yıl😄😄😄
+1 yılNasıl bir ruh hastalığı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim
+1 yılYalasin be adamın fantazi anlayışı farklı
14 Yorumla