Sevgilim normalde çok iyi şiddete karşı fakat seks yaparken bi yönelimi var sanki tam anlayamadım sizce bırakmalı miyim yoksa seks yaparken bu durumu yaşayanlar nasıl bir sey😅😅
Devamı insandan inasa değişir şartı yok ama mesela yatağa bağlama, gözleri kapatma, ısırma, hafif boğma o anlık duruma göre değişen şeyler bir sürü var daha hepsi kendi içinde özel yapılış şekli var. Yani böyle anlık olan bir şey değil profosyonelce karşındakinin şehvetlenmesi için yapılır çok can acıtmaz veya seni rahatsız etmez o anlık istekte öyle hafif gelir ki daha sert olmasını istersin hatta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Seks yaparken zaten çoğu insan sertlikten hoşlanır. Tokat da bunun için de.
Normal o zaman
Gayet normal yani bu daha başlangıç zaten :P
Devamında neler oluyor
Devamı insandan inasa değişir şartı yok ama mesela yatağa bağlama, gözleri kapatma, ısırma, hafif boğma o anlık duruma göre değişen şeyler bir sürü var daha hepsi kendi içinde özel yapılış şekli var. Yani böyle anlık olan bir şey değil profosyonelce karşındakinin şehvetlenmesi için yapılır çok can acıtmaz veya seni rahatsız etmez o anlık istekte öyle hafif gelir ki daha sert olmasını istersin hatta.
seks de özellikle doggy de kalcayı tokatlamak normaldir
Sekste sertlik güzeldir. Ama surata iz bırakacak şekilde tokat atmayı doğru bulmam
iiki tokadın lafını mı yapıyon keyfini cıkar, arada yapıyorum ben de
Amaç ne ki bunda 😂😂
sexin amacı ne, yapmak istersin yaparsın
benim rızam dahilinde tokatlıyor. benim de hoşuma giden bir durum
Yaşamadım ama hoş bi durum olurdu bence.
Hoş durum ama emin de değilim
sen de istiyorsun sanırım
Olur mu öyle şey arada bir yardımcı çağırın
Ne alaka 😂😂
Daha güzel olur bence deneyin
ben çok seviyorum tokatı ya sekste :D
Ne buluyorsunuz😂😂😂😂😂
ne buluyoruz kendi açımdan konuşayım titremesi sallanması benim zevk odağımı arttırıyor ve daha sertleşiyorum haz meselesi
Anladımmm
daha neler var bir bilsen :D
Sana attımı seks esnasında
Domalirken tokat atılmalı
Başlamadan önce öpüşürken yapıyor ve bir anda başlıyor sekse
Hırçın hardcire yapıyor
Normal bisey mi sizce
Normal canın yanmıyorsa sıkıntı yok
mazoşist birisi. çok p*rno izlemiş
Yaa sen beterine denk gel inşallah
anana danissan nasil olur
Birak onu ayril
Neden
Bana bakmiyor cunku kimse baskasina bakmayin o yuzden kimseye bakamazsiniz birlikte olamazsiniz o kadar
Ne diyorsun 😂😂😂
Bana bakmiyonuz, sevismiyonuz benle baskasiyla da sevismeyin diyorum 😂
hard sevıyo sevgılın
Evet
sen sevmşyısan bayagı zorluk cekebilirsin cünki gittikce siddet artabilir ilerde
Snde ona vur 😀
Vurunca olaylar değişir 😅😅😅
Ne gbi 😀
Olmaj arada snde el at 😉😀
nerene tokat atıyor
Hosuna gittimi