arkadaşlar bugüne kadarbir çok ilişkim oldu.bir türlü seks yaparken orgazma ulaşamadım.odaklanıyorumda herşey olması gerektiğigibi fakat sonuca ulaşamıyorum.p*rno izlerken çok ıslanıyorum masturbasyon yapmaya başlıyorum ve zevkten dört köşe oluyorum tam boşalacakken deli gibi inleyip çığlık atıyorum.bir elin verdiği zevki neden bir dil bir penis veremezki.seks yapmama kararı alıcam o derecedeyim
Cevabın nedir?
+1 yılNormal ilişki, oral veya fetiş yöntemlerle değil de sadece mastürbasyonla orgazm olabilen kadın sayısı yadsınamayacak kadar fazla sayıdalar...
Öncelikle hem mastürbasyon hem de ilişki sıklığını seyrekleştirmen hatta mastürbasyonu kısmen de olsa hayatından çıkarman gerekiyor.
Mastürbasyon yaparken kurduğun fantezileri, partnerinle birleşirken de kurmayı dene...
Son olarak bu durumu partnerinle paylaş ve mastürbasyon yaparken nasıl tatmin olduğunu, haz noktalarını görmesini sağla ve sana bu şekilde yakınlaşmasını sağla...
Mutlu olman dileğiyle...00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapma sıklığınızı azaltmanızda fayda var bence. Mastürbasyon yapıp zevk almaktan ilişki esnasında zevk alamıyorsunuz. Yani ilişki sırasında mastürbasyon yaptığınız gibi boşalamıyorsunuz. Bu hemen hemen kız erkek demeden herkesin başına gelen bir olay dediğim gibi mastürbasyonu azaltın o zaman ilişki sırasında gerekenler olacaktır. Tabi şunu da unutmamak lazım, hayatı boyunca ilişki sırasında orgazm olmayan kadınlarda vardır.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sürekli buna alıştıysan olabilir. erkeğini bir süre yönlendır. onun elinin üzerine kendikini koy beraber yapın. yada o yparken sende söyle şöyle yap falan bi süre sonra alışırsın bence?benden daha deneyimli gibi duruyosun ama benim tavsiyem bu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmasturbasyon yaparken oldugun orgazmla iliskideki orgazm ayni degil zaten gayet normal ama partnerine soyle iliski sirasinda yukariyida oksasin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılSeviştiğin erkek ile ten uyumu çok önemlidir.Bu erkek için de aynı.Ben bir kadınla 1 kere sevişip canım çekmediği de oluyor,bazısına ha sabahlara kadar doyamıyorum,kıpırdayacak halim kalmayana kadar sevişiyorum.Ten uyumu ...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Canım aynısı bende de var. Üstte olmayı dene. Ve oturarak olan pozisyonlarda deneyin. başka türlü olmuyor.. :(
21 Yorumla
+1 yılElinizle orgamz oluyor fakat erkeğinizle olmuyorsanız sorun seviştiğiniz kişidedir.Bunun oral veya başka bir şey ile ilgisi yok.1.ten uyumu,2.cisi erkekğiniz bence çok yumşak sevişiyor.
00 Yorumlapartnerinde iş yok demekki... seni uçuramıyorlar.. kabahat sende...seçim yanlış..
02 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra seks yapmayacağım soğudum
sorun partnerlerinde gibi sörünüyor yada kendini fazla şartlıyorsundur akışına bırak
00 Yorumlaorgazm olunmaz. erkek orgazma ulaştırır. işinin ehli biri cinsel birliktelikte de titretebilir seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVajinal orgazm yaşayamıyosun.Erkeğin klitoral orgazmı yaşatsın önce sana.
00 Yorumla
+1 yılişin erbabıyla yapmazsan öyle olur
10 Yorumlaçok basit penis değiştir arızalanmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerlerinde sorun vardır.
00 Yorumla
+1 yıllezbiyen iliski dene
01 Yorumla
Soran+1 yıltercihm değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem