Erkekler deep throat yapan kadına kötü gözle bakar mı?
1 ay
Erkekler deep throat yapan kadına kötü gözle bakar mı?
Bakan varmış jdkdk
Burada sorulan sorularda bazen okuyorum. Kadinla cinsellik yaşıyor, kadın iyi bir oral yapmış ve bu kadın kesin epey kişiyle birlikte olmuştur diye yargılıyor.
Bunu iyi yaptı diye böyle düşünmesi ayrı bir konu, bir de başkaları ile birlikte oldu diye böyle yorumlaması ayrı bir konu. O anda kendisi ile de yaptığını unutuyorlar.
Fakat aslında piyangodan ferrari çıkmış haberi yok jdjdk
Bu şekilde bakılmamalı, o ferrarinin ibreyi sonuna kadar getirecek şekilde değerlendirmeli.
Ben her ne olursa olsun fantezi için zevk için bir şeyler isteyen birine asla kötü gözle bakmak olur herkesin kendine göre bir fantazisi var Benim de kendime göre fantezim var senin de kendine göre fantezin var ve dolayısıyla Bunlar hiçbir zaman yadsınmamalı diye düşünüyorum
Hayır cinselliğin her alanı fantezi ve dürtülerle doludur kimse kimsenin fantezi anında hissettiğin o dopamin seviyesini zevk durumunu azgınlığını anlayamaz o yüzden bu tür durumlar dışarıdan bakıldığında kötü ya da iyidir diye düşünülemez
Cevap
25Cevap
Hemen her şeyi bende deneyimlediğini söyleyip, iki günde ustalık sergilemiyorsa sorun etmem.
Sergiliyorsa da sorun etmem gerçi, haz duyduğum bi durum 😅
Onu yapabilen kadını bulamıyor ki erkekler. Bir bulsun ondan sonra bakış açısını söyler.
Kötü gözle bakarlar ama eskort tutarlar aynen ahsh
Yoo, aksine... Derin gırtlak s.. aksosu yapan kadın baştacı edilir.
Bir de yutuyorsa, üüüffff
Blowjob Queen deriz, niye kötü gözle bakalım?
Gözüm kapalı olarak o anın zevkini yaşayacağımdan bakamam iyi ya da kötü 😄
Hayran gözlerle bakar. Gözlerini alamaz o kadından.
beni ilgilendirmez bakmam.
öyle cinslik yapan olabilir
bakabilir
Evlenme sebebi:)
Hayır.
Zevk meselesi
neden bakılsınki oda bi fantezi sonuçta
Hayır sekteki fanteziler kadını bence kötülemez.
Aksine aşk ile bakarım
Melek gözüyle baktığım doğrudur 😅
Hiç sanmıyorum
hayran olurum ben o sanattır
O ne kız
Penisi gırtlağına almak
Hayır severiz 😀
O ne oluyor
Candir.
Erkeğine bağlı
Bulursam bakıcam :)
hayır üstten bakar