Onlara gittiğimde evde 4 kişi oluyor anne baba kardeş ve sevgilim. Odasına giriyoruz kapıyı önceleri kapatmıyorduk şimdi kapatıp seks yapıyoruz ama çıktığımızda tipimizden anlıyorlar mıdır?
Cevabın nedir?
Vallah benim annem o abimin sevgilisine o* diyip sokaga atar. Benim ailem asla oyle birseye musade etmez. Sicarlar abimin agzina sen kimsin ki evde bekar kizkardesin var eve o* mu sokuyorsun. asla giremezler. heleki odada bas basa kalacak pehh. bizde istanbuluyuz ama aile terbiyesi farki var. ayrica demissinki imam nikahli. iki kisi arasinda imam nikahi gecersizdir bunu aklina sok. dunya alem bilmesi gerek! ayrica ben bir bayan olarak 3 senelik iliskimde asla sevdigim adamin evine adim atmadim ki odasinda sikisecez. kendi kalitemi ailesinin karsinda dusurmem. sevgilim de musade etmez,
13 Yorumla
Soran+1 yılohaa yavaş ben burda kimseden ahlak dersi almaya gelmedim herkesin namusu kendine.
- +1 yıl
sadece kendini kimsenin onunde kucuk dusurme. ne demisler atalarimiz iki yastikta iki dusman yarin obur gun yuzunede vururlar. erkek milleti iste. ben seni tanimiyorum ama senin tarzinda yasiyan bircok arkadasim var onlari hep uyarmistim. teyzemin gelini yatakta basilmisti 15 sene once şu an kuzenimden 2 cocugu var teyzem hala hoslanmaz o gelinden mesela. dedigi sey ahlak yoksunu bir insan ilerde nasil torunlarimi yetistirecek?
+1 yılOha! O nası oluyo yahu :D sen kapıyı kapat sonra isi bitir anlamasınlar tabiki de anlarlar suratın ve bakışların yeter anlamadığım sey sizin ohlama ahlama seslerinizi duymuyo mu bunlar nası izin veriyolar ilginç
01 Yorumla
Soran+1 yılDuymuyorlar :) çünkü çıkarmamaya çalışıyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. madem burdaki cevap verenlere atarlı atarlı cevaplar vericektin neden sorunu burda sorma gereği duydun?
04 Yorumla
Soran+1 yılAtarlı atarlı cevaplar?
- +1 yıl
bir göz gezdirirsin cevaplarına. neyse
benim anlamadığım madem evlendirmiyorlar neden imam nikahı kıydırdılar o zaman? bu açıdan düşününce mantıken amaçları da sadece oğullarıyla seviştirmek seni. evlendirmicekleri açık ortada. bir süre sonra erkek arkadaşında vazgeçerse şaşırma.
Soran+1 yılAtarlı cevaplarım dikkat ettiysen hoş olmayan cevaplara benim sorduğum soruyla alakasız yanıtlara. Namusumu yargılamak kimsenin haddi değildir ki hiç birinizi tanımıyorum sizlerde beni. İmam nikahı onlardan habersiz kıyıldı biz bir şekilde hallettik. Erkek arkadaşım bana evlenme teklifini etti
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOğullarını cami avlusunda bulmadılarsa kesin anlamışlardır. Yüz göz olmamak için belli etmiyorlardır.
03 Yorumla
Soran+1 yılne belli eder?
- +1 yıl
Odada ders çalıştığınızı mı düşünüyorlar sanıyorsun. Oda kapısın kapalı hatta kiltliyse bu bile yeter.
Soran+1 yılkilitli değil ama çalarak giriyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
+1 yılseks yapacak baska biryer bulamadinizmi? Ailesi anlamis olsada bu senin icin pek bir fark yapmazdi, sonucta onlarin neler düsüne bilecegini düsünmüs olsaydin, veya duysalar bilseler diye düsünmüs olsaydin, onunla onun odasinda ailesi varken yatmazdin! Bu kadar basit ..
16 Yorumla
Soran+1 yılGidip otel odalarında mı yatsaydım en iğrencinden ? 5 Senelik ilişki 2 senedir cinsel hayat. İmam nikahı kıydık. Evlendirmiyorlar bizi okulum var diye. 5 senedir ne zaman onlara gitsem anasıyla vakit geçiriyorum bize de yazık! Aynı evin içinde yaşayan gelinlerede ayıp o zaman
- +1 yıl
+11 diyorum double:)))
- +1 yıl
ONLAR AMA gercekten anlamda evliler, nikahli karisi, .. Imam nikahiniz var diye hemen atlayip ziplayin. Hem sana ben yapma demedim, evde yapma.. Baska yerde yap. Evde yapiyorsanda bunu dert etme SIZEDE GÜNAHHHH
Soran+1 yılNerde yapalım sevgili çok bilir?
- +1 yıl
ev bosken yapin :D ne bilimsürekli yatak odasinda sklmiyormusunuz? onuda benmi söylicem farkli yerler heycanli yerler :D
Soran+1 yıl:))) Pekala bodrumda deneyelim bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlıyorlardır tabi o nasıl bir geniş mezheptir yaa.anne baba nasıl izin verir böyle bişeye.çok güzel harketlerin ''mezhebi geniş'' skecini izlemeni tavsiye ederim..
16 Yorumla
Soran+1 yılEe 5 yıl oldu hala evlendirmiyorlar onlar düşünsün
Cevap sahibi+1 yılevlendirsinler artık canım sisede yazık..
Soran+1 yıl1 sene okulum kalmış okul bitmeden olmaz diyorlar mezhebi geniş değiliz haşa ama eziyet bizede
Cevap sahibi+1 yıldini nikah mı o nerede yazıyor ben göremedim..
Soran+1 yılSağol plain
+1 yılSen hangi ülkedesin.Türkiye'deysen de hangi şehirdesiniz?
13 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul?
- +1 yıl
Vay anasını.Sen nerelisin o nereli aslen?
Soran+1 yılİkimizde Egeliyiz
Yapınca utanmıyorsunda ailesi anlayıncamı sorun ediyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılutanacağım bir şey değil neden utanıyım?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde yapmıştık sevgilimle sonra odadan çıktık ailesi bize siz ne yaptınız dediler ama benim dudağımda ruj izleri sevgilim bir ayağında çorap diğerinde yok ordan anladılar sizde böyle küçük hatalar varsa kesin anlıyorlardır
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ama dudaklarım şiş olur mu o tarz şeyler oluyor mu acaba
Cevap sahibi+1 yılvalla uzun süre oral yapıyorsan dudakların şiş olabilir ama dudakların çok şişmiş olmadığı sürece anlamaları imkansız
sana, "sen bizi salak mı sandın" dediklerini duyuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapıyoruz derken ilişkiye mi giriyomusunuz evde millet varken ? yoksa sevişme mi ?
139 Yorumla
Soran+1 yılHerkes evdeyken 5 yıllık bir ilişkimiz var son 3 aydır haftada 1 onlarda yapıyoruz
Cevap sahibi+1 yılmanyaksınız lann
Soran+1 yıl:) Çılgınız galiba
Cevap sahibi+1 yılnasıl korunuyosun ?
Soran+1 yılDışarı..
Cevap sahibi+1 yılses çıkıyodur heralde ?
Soran+1 yılHayır müzik açık oluyor ses çıkarmamaya dikkat ediyoruz zaten dolabın kapaklarını açıyoruz ayakta oluyor
Cevap sahibi+1 yılbenimki de ayakta şu an
Soran+1 yılAferin sana :) elizabethe selam söyle.
Cevap sahibi+1 yılindi tekrar :)
Cevap sahibi+1 yılbu gerçek mi ?
Soran+1 yıleveet
Cevap sahibi+1 yılannen baban nasıl yetiştirdi seni ?
Soran+1 yılİkiside vefat ettiler. Ama bekaretimi 5yıllık sevgilime beraber oldum o da 3 yıl sonra. Böyl
Cevap sahibi+1 yılpeki öyle bi ortamda orgazm olmuyosundur heralde ?
Soran+1 yılHayır tekrar aşık oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılbi bakıma onun ihtiyacı için yapıyosun ?
Soran+1 yılHayır bende onu istiyorum ama evlendirmiyorlar ailesi bizi hala.
Cevap sahibi+1 yılya başkasını gelin alırlarsa ?
o kadar yediğin skle kalırsın nolcak o zaman ?
Cevap sahibi+1 yılyokmu cevap ?
Soran+1 yılBaşkasını gelin almazlar o dediğin lafta yediğim skle kalırım lafı var ya. Olmuyor işte öyle 5 yılımı aşık olduğum adama vermişim aşık olduğum adamla beraber olmuşum yaşadığım aşk yanıma kar kalır.
Cevap sahibi+1 yılhmm keşke evlenseydiniz de 5 senedir helal yoldan ilişkiye girseydiniz dmi ?
Soran+1 yılSon 2 yıldır ılıskıye gırıyorum 3 yıl boyunca sabrettik arkadaşım. Keşke evlenseydik deyince olmuyor he imam nikahımız var orası ayrı ama resmi yok.
Cevap sahibi+1 yılgerçekten çok tahrik edici hikaye :)) 3 senedir düzenli olarak ilişki yaşıyosun öyle mi ?
Cevap sahibi+1 yılyaa tamam onu desene imam nikahınız varsa zaten istediğini yaparsın, yalnız çocuk yaparsan problem olur. zaten oğlanın babasıgil nikahlı oldugunuz için karışmıyodur. biliyolardır kesin ;)
Soran+1 yılHayır bilmiyorlar. Bu gidişle gizli gizli evlencez zaten
Cevap sahibi+1 yılimamıda bilmiyolar ?
Cevap sahibi+1 yılsenin ve oğlanın yaşınız kaç ?
Soran+1 yılBen 24 o 28 yaşında
Cevap sahibi+1 yılbu arada elizabethe selamını söledim :D
Soran+1 yıl=) elin mahkum.
Cevap sahibi+1 yılevet bizim öyle evimize gelen, odaya kapadığımız olmadı :(
acayip imrendim bayıldım yaa :))))
Cevap sahibi+1 yılpeki 2 yıldır yapıyosunuz da nasıl becerdiniz korunmayı, o dediğin yöntemle hamile kalanlar çok fazla yani riskli bi yöntem aslında
Soran+1 yılKendi yaptığımı onaylamıyorum tavsiyede etmiyorum ama yapıcak bir şeyde yok.
Soran+1 yılBiz çok dikkatliyiz boşalmaya 2 dk kala cıkarıyor elimle devam edıyorum
Cevap sahibi+1 yılhmmmm bende ikinciye gidiyore
Soran+1 yılSen benim laflarımla tahrik olup masturbasyonb mu yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılhe :)
çok heycanlı oldugu için
evde millet varken sksp çıkmanız :)
Cevap sahibi+1 yılkızdın mı ?
sana değil yaa hikayeye yanlş anlama
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşi erkek mi ? abisinin ne yaptığını merak etmiyor mu hiç ben hep merak ederdim kaç kere yakaladım abimi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır kız
Cinsel yaşamı aktif olan kişi anlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçerdeki ahlamaları ohlamaları duyuyorlardır
10 Yorumla
+1 yıl:D anlıyolardır tabi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:S
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamıyorlarsa saftırlar.
00 Yorumla
+1 yılCık. inanmadım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Evet.
00 Yorumla
+1 yıldevam no problem.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası