Erkekler telefon da yada nette sex yapmaktan hoşlanır mı yoksa alışkanlıkmı..bunu herkesle yapıyolar mı yoksa gerçekten hoşlandıkları kızla mı. Benm sanal arkadaşım var bazen yapmak istiyoda benden hoşlandığı için mi arzuluyo yoksa başkalarıylada yapıomudur ben özel oldumu düşünüyorum ama bi kızdan bişeyler duydum ikisi hakkında ondan uzaklaşm diemi dedi acaba :(
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Herkesle yapmam, yaptığım kişi benim için azda olsa değerli olmalı ama ben bundan zevk almıyorum, hatta komik ve saçma geliyor sadece değer verdiğim biri böyle bir şeye girşirse bozmamak için karşılık veriyorum. Saçma bişi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
birtek sevgilimdi başkasıyla hiç istemedim.. onu çok sevdiğim için sesi bile bana yetiyordu..
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
benim sanal sex yaptığım biri yok. Henüz lise yıllarında denemisliğim var. Geçenlerdede bir konuda geçmisti. Meraklanıyorum istiyorum ama saatlerce internet basında onu arastırcak değilim. Yardım lazım :p
02 Yorumla
Soran+1 yılsaatlerce neyi araştırcan ki
+1 yılYok böyle bir sex yapma olayı bence, eğer bu durumu düzeltmez iseniz ilerde gerçek sex yaparken sıkıntı yaşayabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden? benim hoşuma gitmiyo zaten ama o istiyo
+1 yılAma birçok kişiyle yapıyordur.Emin ol.Ben yapıyordum çünkü.Biriyle kapatıp ötekiyle başladığımı bilirdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin
alışkanlık değil.hoşlanırım.ama gerçeği varken tele mele de gerek yok..
00 Yorumlao kız seni kıskanmış anlaşılan onunla sanalda yada telde sex yapan yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım öledir :P
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen olmasanda farketmeyecek onun için biri vardır yada bulacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılmaalesef durum bu.Tecrübeliyim bu konuda ve kızlarda aynı şeyi yapıo bunada şahit oldum.
sırf kendini tatmin etmek için yapıyor senden hoşlandığı yada özel olduğun için değil
03 Yorumlaben severim yaparım arada yani.kız da güzel olmalıdır biraz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıl 21 yüzyıl geçelim bunu bunlar 20.yüzyılda kaldı
keyfin bilirrrrrr bize ne beeeeeeeeee00 YorumlaHerkesle yaşarım, eğleniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin :/
Senin de hoşuna gidiyorsa yap...
02 Yorumla
Soran+1 yılgitmiyor hem utanç verici
muhtemelen sen olmasanda başkası ile yapacaktır.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanırım.Ama alışkanlıkta değil açıkçası.
00 Yorumlabaşkalarıyla da yapıyodur.
00 Yorumla
+1 yılBen çok severim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşlanılan kızla yapılmaz bu
03 Yorumla
Soran+1 yılhoşlanılmayanlamı yapılır :S
Cevap sahibi+1 yılinternette bulduğum tanımadığım kızlarla tercih ediyorum genelde.bitincede siliyorum onları.uzun süredir beraber olduğum ciddi düşündüğüm kız arkadaşımla yapmam yani özetle
Soran+1 yılhmm anladım ama biz önce iy arkadaştık sonra o başlattı benden hoşlanıyo die istiyo sandım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler telefonda ya da nette seks yapmaktan hoşlanır mı yoksa alışkanlık mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat