4 sene çıktığım bir sevgilim vardı fakat hiçbirşey yaşamadık. İstemiyordu bende onu hiç bir zaman zorlamadım. Sadece arada bana masturbasyon yaptırıyordu izlemek için yada bana masturbasyon yapıyordu. Keyfi nasıl isterse yani. Ama çok sevdiğini bana değer verdiğini de biliyordum. Sorun ise şu ki hiç bir zaman problem oalrak hissettirmese de benim penisim için aşkım ciddiyim ufak derdi. Bense hiç bunu düşünmedim şimdiye kadar. Biz ayrıldık ve yaklasık bir sene oldu. Kimseyle cıkmadım yatmadım. Şimdi birşeylere kendimi hazır hissediyorum unuttum onu ama ufak olduğunu düşünmek biraz fgüvenimi kırdı. Bende sanal yollarla kendimi sınamak bir kaç güvendiğim kıza göstermeyi kendimi rahatlatmayı düşünüyorum. Ama bir türlü cesaret edemiyorum ya onlar da ufak derse? Cesaretimi kırmamın başka yolu yok mudur?
Cevabın nedir?
+1 yılbirak kuzum bunlari ya~ufakmis ~ :D
demekki o hanimefendi tüm kapasiteni ortaya cikaramamis.
hic takma kafana böyle seyleri. ya seks penis boyutundan ibaret degil. anlayin bunu artik.
yeter artik twitter hesabi acacam arkadas. erkeklerin üzerine böyle penis baskisi koyulmasindanda
hoslanmiyorum. her kadinin vajinasi farkli oldugu gibi peniste farklidir tabiki.
o penisi nasil kullandigin önemli ve bundan daha daha cok önemli olan bir kadina cinsel iliski yasarken yaptigin davranislar. ön sevisme gibi yada penetrasyon esnasinda
bir baynain diger yerleriylede ilgilenmen ( boynunu isirmak öpmek gibi, ellerinle kalcalarini sIkman,ona sIkI sarilman ,kulaklarini emmen falan filan).
önemli olan dokunmalar, söylenen kelimeler, bakislar
penisin 30 cm olup sirf gir cikar yapinca kadin ne zevk alacak bundan?
hemsen hemde parterinin cinsel iliskiden zevk almasi lazim.
yani daha önemli seylerde var. bu yüzden kendini hic bozma etrafindaki kadinlari avlamaya basla :)102 Yorumla- +1 yıl
sah-mat ederim hepinzi bak :D mucuk sagol ya siz olmasaydiniz ben hic burda olurmuydum
+1 yılChatroulette gir, gelecek yorumlara bak..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldostum takma kafana 12-16 arası uzunluk bakma kızların dediklerine ben 18 cm diyorum kız bakınca büyükmüş diyor halbuki 16 cm kalınlıktan kurtarıyor kızda büyükmüş diyor kızlar tutturmuş büyük büyük önce işlevi önemli eger yetenekli isen 11 cm bile kızı mutlu etmeye yeter. fazla üzülme dertte etme takma hadi bana güle güle :-)
20 Yorumla
chatroulette ya da omegle kullanırsan hayal kırıklığına uğrarsın haberin olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler.(her anlamda))))) Çekinecek bişey yok. Bul gönlüne göre bir sevgili. Bu saçmalıkları da at kafandan
20 Yorumla Ufak olsa ne olacak? İşlev diye bir şey var.. Bu kadar takılma
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenm sevgilmink uzun oral yaptimi agzima sgmio kucuk olsa az bise daha agzltirrdm :d
Kac cm?11 Yorumla
Soran+1 yıl14
Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Takma kafana ya anlayın abi artık bunu sadece boy ile olmuyor bu işler...
00 YorumlaHem hiç bir şey yaşamamis hemde elestiriyor.hayret bisey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinterneti bilmem de, gerçekte çeşitli yöntemleri var, mesela içi boş vibrator kullanabilirsin
00 YorumlaTakma bu kadar kafana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaydar Dümen'e yazmaya ne dersin ?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoktora git hacı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç cm ? tıbbi bilgilere göre durum nasıl ?
00 Yorumla
+1 yılnaber ufaklık?
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası