Kız arkadaşım 3 yıl aynı kişiyle çıktı. Sevgilisiyle sevişmiş midir sizce? Çok merak ediyorum ama ona sormaya da çekiniyorum, beni yanlış anlayabilir. Eğer o çocukla seviştiyse aklıma geldikçe üzülürüm. Bir kızın sevişip sevişmediği nasıl anlaşılır?
Cevabın nedir?
+1 yılSen önceki sevgilinle sevismissen oda sevismistir. Sevismediyen oda sevismemistir.. Sevismis olsa bile sorun nerde? Bize niye soruyorsun, sevgilinin yastigi, koltugu degildik sonucta. ONUNLA konusamiyorsan neden berabersin? Beraberlik, birlikte herseyi konusa bilmekde demektir, biliyormuydun bunu?
31 Yorumla
Soran+1 yılben sevişmedim ama onun seviştiğinden şüpheleniyorum ama kalbi kırılır diye soramıyorum
3 yıl koskoca 3 yıl. ama sana rahatlatıcı bişi söliim benım 2 yıllık bır ılıskım vardı, kız cok ıstemöesıne ragmen ben onunla sevısmemıstım,kıyamamıstım neden bılmıorum. hı pişman olmadım ama oluyor böyle seyler.
35 Yorumla
Soran+1 yılbenim hatunun sevgilisi senin gibi değildi ama, kesin yatmışlardır
Soran+1 yılkeşke senin gibi biriyle çıksaydı diyorum ama zibidinin tekiydi
sewişmiştir 3 yıl yani
14 Yorumla
Soran+1 yılyok artık lebronjames :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazi seyleri bilmeden kabullenmek en hayirlisi olabilir. Bu konuyla belki alakasi yoktur, ama bi hikaye anlatmak isterim, belki gözünü acabilir. Bu hikaye bazi filmlerede konu olmustur. Evli bir ciftin yillar sonra cocuklari olacakmis, hamilelik döneminin sonlarina dogru kocanin ayni dönemlerde baska bir bayanlada iliskisi oldugu ortaya cikmis, buradanda bir cocugu olacakmis. Yasak iliskideki bayan dogum esnasinda vefat eder, cocukta babasina kalir. Ayni tarihlerde esinden olan bayanda dogum yapar, adamda esinin ileride üvey evlat diye dislamasi riskini engellemek icin iki bebegi bir süre esinden ayri tutar, baska birisine emanet eder. Gercekte hangi cocuk kime ait oldugunu kendisi bile ögrenmeye calismaz. Böylelikle hem esi, hemde kendisi bu bilgisizlikle iki cocuguda öz evlatlari gibi benimserler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yılda neler neler yapılır. sevmese 3 yıl çıkarmı sence? Herşey çok güzel başlar araya cinsellik girer saygı azalır kavgalar başlar ve biter. Sonra senle başlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılseviştikten sonra kavga niye başlasın ki?
Cevap sahibi+1 yılartık paylaşacak birşey kalmaz aralarında saygı kalmaz heyecan yaratacak birşey kalmaz
cevap abes gelebilir ama adamına göre değişir. eski sevgilisini uzaktan görsen ve yarım saat davranışlarını vs izlesen sevişip sevişmedikleirni anlarsın.
10 Yorumla
+1 yılsenle sevisiyorsa demekki senden öncede sevismiş
fazla takma kafayı bozarsın kendini10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Bence sevişmiştir, ama tabii sevişmemişte olabilir, yok yok sevişmiştir kesin ...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. maalesef bunu anlayamazsın. bence böyle şeyler düşünme şuanda o senin.geçmişi düşünüp,şimdi mutlu olmak varken mutsuz olmaya gerek yok. onu seviyorsan sorun etme
310 Yorumla
Soran+1 yılama ben onunla evlenmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılsormadan anlayamaz mıyım? mesela bir kızın ilk kez öpüştüğü belli olmaz mı?
Soran+1 yılkötü öpüşüyorsa belki belli olur diyorum
Soran+1 yılnerden biliyorsun ki?
Soran+1 yıldaha 20 yaşındasın
sevişmiştir tabi ama bundan sanane az erkek ol ve kendine güven bu şekilde ne o ne de sen geçmişi düşünmezsiniz...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. sevişmekten anladığın şeye göre değişir.Belki onun için öpüşmek bile sevişmek değildir. Sor bakalım ne diycek.
11 Yorumla
Soran+1 yılsorunca sinirleneceğini düşünüyorum
3 yıl birlikte olupta sevişmemesi imkansız
60 YorumlaÖpüşmüş olabilir. Karakterine bağlı sevişip sevişmediği ...
12 Yorumla
Soran+1 yılbirden canı çekip yaptıysa? nasıl anlaşılır ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmiştir. bu gerçeği kabul et.. öyle devam et. sevgilinin HERŞEYİNİ DE BİL.. bu senin hakkın
20 Yorumla
+1 yılsen önceki sevgilin ile seviştin mi ?
32 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
o zaman oda sevişmemiştir.
+1 yılsor yanlış anlamaz..
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri