Kizlar aranizda sevgilisiyle cinsellik yasayip da sevgilisi kukusunu emmeyen var mi? Bana sevgilim oral yapmıyor da :( benim gibi olan kizlar var mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin çenenden elimle tutup dudaklarına yapışsam senide duvara yapıştırsam. sonra ellerini kafanın hizasında birleştirip dudaklarından ısırsam aşağıya doğru süzülsem yavaşça ve tam iki bacağının arasında dursam elbisenin altından kafamı içeri soksam önce öpsem yavaş yavaş kasıklarından başlayarak sonra başladığı yarıktan dilimi değdirsem aşağıya doğru dil atsam dudaklarını dudaklarımın arasına alsam hafiçe ısırsam sen saçlarımı çeksen dahada bastırsan sonra deli gibi yalasam taki bacaklarında derman kalmayana, sen o duvardan süzülüp yere inleye inleye inene kadar... mesela yani :)
135 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhh beğenmiş biri :) canımsın öptüm...
Cevap sahibi+1 yılwuuu 3 oldu hatrick yapmışım ya la ben iyiki gizliyim :)
Cevap sahibi+1 yılyapmayın gaza getirmeyin pembeliler 15 olursa kendimi ifşa edeceğim kıymayın bana...
- +1 yıl
Oha çok iyi :-)))
Cevap sahibi+1 yılgizliden yaz gizliden :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKızlar sevgiliniz oral yapıyor mu? deseydin de anlarlardı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl. m yalamak zordur.. akıntısı olmayan mı var dersin, çişini yaptıktan sonra silmeyip orda kurutanlar mı dersin , tuvaletten sonra arkadan öne doğru silmeyen mi... . m yalamak zordur
1021 Yorumla
Soran+1 yılAma ben cok titizimdir surekli temizdir dikkat ederim hic kil bulundurmam kotu de kokmuyor
- +1 yıl
sadece silmek mi? tahret almak diye bişey var. büyük tuvaleti yaptıktan sonra sadece peçete ile silip atan var mı ki? yıkamak lazım...
Cevap sahibi+1 yılelbette olması gereken o
Cevap sahibi+1 yılayrıca gizlicim o zaman senin bu sevgilin salak
Soran+1 yılBen saatlerce suyla yikarim her gun dus alir ozel bölge temizleyicisiyle yikarim
- +1 yıl
zorla kudurtuyorsunuz insanı.. ne olacak şimdi nerden bulucazda yalıycaz
Cevap sahibi+1 yıle o zaman bana getir de ziyan olmasın hehe
Soran+1 yılBence de salak. Kendi kaybeder
Soran+1 yılSen lez misin ben lezlere de ilgi duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılben biseksüelim yani kızlara da ilgim var
Soran+1 yılBen de biseksuelim. Hangi ildesin
Cevap sahibi+1 yılİstanbul , ya sen?
Soran+1 yılOlmadi uzaksin :(
Cevap sahibi+1 yılsen soyle ben gelirim uçakla:D
Soran+1 yılBuraya en yakin havalimanı adana da
Soran+1 yılİkinci
- +1 yıl
kız sen ne güzel demişin..
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de eskiden hiç sevmiyordum kendime yapılmasını yeni yeni tat almaya başladım. Bu neyden kaynaklıdır acaba? :D olgunlasmaktan mı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral seks bence olmazsa olmaz bir şey. Gerekli temizlik yapıldıktan sonra sağlık açısından bir zararı yok. Sevgilim ya da eşim olmadığı için daha önce hiç yapmadım ama hep bunun hayalini kuruyorum. Seve seve yaparım...
20 Yorumla
+1 yılSevgilin sana oral yapmiyorsa nedenleti vardır...
Bir; güzel veya seksi değilsindir,
İki; seksi giyinmiyorsun
Üç; genital bölgelerin temiz değildir
Dört; duş almadan seks yapiyorsundur,
Beş; sen kusursuz isen eğer
Erkek arkadaşin mal...14 Yorumla
Soran+1 yılHayir gayet seksiyim ona ozel fantazi giysiler bile giyiyorum ve cok titizimdir her gun dus alirim kil bulundurmam. Beyaz tenliyim şeyim de gayet güzel içi pembe falan ama yine de yapmıyor bence de mal
- +1 yıl
Sorun sende degil onun cinsellikten bir b*k anlamamasindan kaynaklaniyor o zaman:)))
Ve sende bunun kiçina tekmeyi vur
Soran+1 yılAma onu seviyorum :(
- +1 yıl
İstanbuldasin dimi...
Eger istersen 0zelden konusalim biraz...
Belki çözeriz biraz sorunu:) ne dersin
+1 yılçoğu erkek tiksindiği için yapmıyor yapanların bir kısmı da yarım ağızla istemeyerek yapıyor ama neden bilmiyorum ben o tada kokuya bayılıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilime hep istediğimi söylüyorum bir iki kez ufacik dilini degdirdi o kadar. Ben de icimden dedim sana yaptirmicam ln diye görürsün sen dedim
- +1 yıl
ha ha haaa o da çok meraklıydı sanki yapmaya onun canına minnet :DDD
Soran+1 yılYapmasin sorun yok :) dunya uzerinde tek erkek o degil baskasina yaptiririm
- +1 yıl
valla haklısın gördüğün gibi yapmaya bayılan o işi sanat haline getirmiş erkekler de var tabi sen değerlendirmesini bilirsen ;)
Soran+1 yılAynen uzman birini bulursam yaptiricam :)
- +1 yıl
o zaman daha ne bekliyorsunuz küçük hanım mesajınızı bekliyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskisevgilim yapıyordu 69 yapıyorduk deli gibi dilliyodu çok özledim oralı..
38 Yorumla- +1 yıl
yapmayın yaaa olan var olmayan var ooofffff canım çekti
- +1 yıl
69 candır
Cevap sahibi+1 yılBanada yapan yok özlüyorum :(
Soran+1 yılBen de cok istiyorum ama sevgilim yapmıyor :(
Cevap sahibi+1 yılİstediğini belli ettinmi knks :/
- +1 yıl
çok özletmeyelim seni?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yaptırmam asla ben yaparım ama o yapamaz kendime yapılmasını sevmiyorum nedense
31 Yorumla
Soran+1 yılBen de bana yapılmasını cok istiyorum
ben burnuna oral yapıyorum sevgilimin. bazen değişiklik olsun diye bir çılgınlık edip kulaklarına oral yapıyorum ama. çok eğlenceliyiz dimi :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBen genelde partnerlerimle gunubirlik ev tutarm banyo flan yaparz temiz bir şekilde snra yalarm ama o an banyo yapmicaksk ne yalarm nede yalattrrm temizlik sart
10 Yorumla
+1 yılbak acıdım şimdi sana o kadar bakımlı mis kokan şeftalin yalanmıyormu şimdi? bence sen sevgilini aldat gitsin!!
00 YorumlaYalamayanın kukusunu yalayan biri çıkar.
Ben temiz olduğu zaman yalamaya bayılırım.
Hatta olmasa bile ellerimle yıkar yine yalarım.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo* :) :) senin gibiler yüzünden erkekler yoldan çıkıo. Çocuklarının yüzüne nasıl bakcan l*n namussuz:)
516 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konus bence bu benim tercihim
- +1 yıl
İnsanlarin tercihine saygı göstermek zorundasin,
Kimse senin hayatinla ilgini yorum yapiyor mu?
Gizli gizli burdan hakaret etmek kolay
Cevap sahibi+1 yılTercihmi irençlik mi. O adam senle evlenir mi sanıosun pehhj. Tepem atıo irenç tercihleriniz yüzünden. bari efendi düzgün ahlaklılara bulaşmayın günahlarına girmeyin de ahlaklılara adam kalsın. sayeniz de kızlara ön yargılılar. Tercih miş. İlerde aile boyu tercihiniz olsun. Evladına örnek olcan tüh sana. belkide alcan adam bilmicek. birde tercih diye kuku diye yazmış. Müstehaktır erkekler in geçirip geçirip terk etmesi. Hadi byyyyy
Cevap sahibi+1 yılHakaret i onun gibiler yüzünden ortada bişi yokken terk edilenlet yeterince işitio. Normal bir kıza bu forumda yemedim lerini ywdiriosunuz. Ama kuku diye marifet miş gibi yazanlar ınki tercih öyle mi. Saygı suymasak tasa tutardık. ama irençlik ini söylemeden edemicem avukatlını yapma. Müstehaktır sizede Böyle leri. By
Soran+1 yılAman sen bizim el degmemis namuslu bakire kizimizsin ya böyle sinirlenme hemen biyerlerine dokunmasin ama mazallahh bekaretine bisey gelir ! Aman ha bu buyuk konusmalarini atip tutmalarini birer birer yutma bir gun. Görürüm ben o zaman seni
Soran+1 yılSen benim namusuma laf edecek insan degilsin. Olamazsin da. Kendini gizliye alip da o oturdugun fare deliginden kendisi hakkinda hicbir bilgiye sahip olmadigin insanlar hakkinda atip tutma.
Soran+1 yılBiri sana tecavüz eder de mal gibi ortada kalirsin. O zaman ben de biyik altindan pis pis gulerim haline. Sen sen ol buyuk konusma tukutdugunu yalamak zorunda kalirsin sonra fellik fellik gezinirsin
Soran+1 yılHadi byyyyy ;D
Cevap sahibi+1 yılHahahaha hele bakın kancı ğa ulan ben nişanlıyım sür tük :) eli elime değdi ama nikahdan önce yanıma kendi bile yaklsşmaz ailemin yüzüne nasıl bakarım en önemli si allah dan korkarım sür tük :) seni yutan yutmuş benim büyük konuşcak halim mi kalmış zaten 2 aya sevdiğimi alcm namusumla. Adam beni bilio. Senin gibi kancuk olsaydım elbet yaklasırdı. Bize ters tatlım. Tecavüz ayrı o.. buluk ayrı :) sen yapmışsın bari pislik gibi burada marifet anlatıyon utanmaz karı o konuşan ağzına dikkat et yavşi. Yüzü kızarıca yerde bide savunuo. Yaptıgn sey düzgün bişi olsa düzgün yorum alırsın. burada sana yazılı sayan adamların yorumları na ses etmemiş cevap bile yazmışsın.:) seninki seni insan yerine koysa buna cesaret etmez din sevgilin var burada ne die bunu erkek yorumlarını gördüğün halde yazıon. Kaybol ln manfuş haktır sana. Seyine sağlık o adamın bakalım kim alck seni
- +1 yıl
Sizene yahu sizene kim ne yapıyor sizene okuma yorum yapma hepiniz namus abidesisiniz soran arkadaş yanlış anlamasın namussuz demiyorum size ama görüş sahibi arkadaş nişanlın hiç mi bişey yapmamış mesela o na bakarsan oda namussuz namussuzla beraber olmakta namussuzluk ozaman...
Cevap sahibi+1 yılBurası herkese açık avukat sana sormadım. Görüşürüm bu. Ciddiye almasın o zaman okumasın. Gördüm midem bulandı kusayım dedim. Sen ne alaka. Yukarda sahşa özel yorum kutusu var git ordan geneline kişne. burada bayana yavsayanından tut açık yorum yazan dolu oda cevap vermiş düzgünce:) benim yorum niye battı bu kadar:) gerçekler acıdır. Onu yapan erkei Savunmuyorum. Kadın istemezse zırla sokacak hali yok. Çibanın basına ben görüşümü belirttim. İki ahlak bozgunu geçinsin banane. adabındaki erkeğe bulaşmasınlar da. Off hadi by uğrasamıcm
Cevap sahibi+1 yılKaşarlı ğı gizlemenin yolu nişanlı birine çamur dan geçmio bayık :) ikile ne ml oldugun ortada kiki
Soran+1 yılZaten konusma tipinden senin ne kadar o. oldugun acikca belli. Nisanliymissin da kim bilir ne b. klar yedin burada vir vir atip tutuyosun sune. pe. dinime kufreden Müslüman olmasa! Senin agzin bile bu kadar yav-şaksa seyini hiç dusunemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin gibilergibilere benim Asaletim işlemez. Asıl senin ne mal oldugun belli erkeklere açık yorumlara nasıl sıcak yazmış bana nasıl yazmış. Farkımız belli. Bir b*k yemedim şükür. yesemde Kocamla yicem yakında. burada anlatmam özelimi senin gibi. İrenç insan kaybol midem bulandı. kukuymuş pislik by
Soran+1 yılMahalle karısı kilikli :) o sozum ona tertemiz kocisinle ne b. klar yersen ye cok da s. kimde. senin gibi dusuk seviyelerle uğraşmam. Benim ahlak bekcim de sen degilsin. Istedigimi yazarim istedigimi yaparim sana mi koydu. Hadi yoluna.
Kuku ne ya? İlk defa boyle bir terim duyuyorum :)
010 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de burdan duydum :) vajina iste
Soran+1 yılHahaa :D
Soran+1 yılUtanicak bisey yok :))
Soran+1 yılAl senin olsun :)))
Soran+1 yılHi hi :)
Ben yaptırmam yapmasınıda istemem
44 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
- +1 yıl
evt gercekten hep merak edıyorum benım kız arkadsımda yaptırmak ıstemıyor yapmak ıstedıgımde dilim oraya dokununda hemen cekıyor kendını ama o bana oral yapmayı cok sevıyor @ece346
- +1 yıl
o zevki bir yaşa bak bakalım bidaha bırakabiliyorsun?
Ben yapmam ne yalan soyliyim sevişirken akinti gelince igreniyorum resmen
01 Yorumla
+1 yılBen klitolisini emiyorum dudaklarimin arasina alip sündüruyorum
00 Yorumla
+1 yılbiz sizin kadar midesiz değiliz öyle gördüğümüz her şeye ağzımızı atmıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayı sevmemde bana yapılmasına bayılırım filnalde surata fırtlatacan
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapmayi sevmiyorsun. Ayni sevgilim gibisin
Cevap sahibi+1 yılpek çekmiyor beni öyle ama eğer fazla zevk almaya başladıysam ve kusursuz bir görünmü varsa olabilir ama zor
Soran+1 yılYapmayan yapmıyor iste bende sans yok
Cevap sahibi+1 yılgirme ilişikiye o zaman nasıl olsa ben zevk almıyorum vs de
Soran+1 yılAma cok güzel koyuyor bana ki. o konuda 10 numara. bir tek oral yapmiyo iste
Cevap sahibi+1 yılmadem memnunsun fazla takılma zevk almaya bak sen
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapıyorsunuz ama oral yapmıyor sana öylemi senin yaş kaç?
03 Yorumla
Soran+1 yıl20 benim. O 23
Cevap sahibi+1 yılilginç bir durum belkide vajinanı beğenmiyor ya da amaca sadece seni kullanıp atmak.
Soran+1 yılYok hep soruyorum beğeniyorum diyor. Ama aklina gelmiyormus oral yapmak
+1 yılkuku ya oral yapılmaz mı koklanmaz mı yalanmaz mı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarun abi decetted :) Bisex im diye kızları kandırıyor :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyormusun o kişi seninle evlenmeyecek.
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum.
- +1 yıl
Öyleyse mıtlu olacağın birini seç...
Soran+1 yılHer oral yapabilenle mutlu olunur mu ama. Beden tatmin olur ama ruh muamma
- +1 yıl
Mutlu olmak bukadar küçük düşünülmez. Eğerki öyle anladıysan fazla söze gerek yok. Umarım mutlu olursun👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmiyor tiksiniyormus bende ona yapmiyorum
39 Yorumla- +1 yıl
kusura bakmada salakmış biraz.. yapılmazmı yaa saatlerce aç köpekler gibi yalarım
Soran+1 yılAma ben sevgilime yapıyorum o bana yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılDeli misin sen niye yapiyorsun? Hersey karsilikli
Soran+1 yılElimde degil kendimi Tutamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapmamaya devam eder.
Soran+1 yılPeki ne yapabilirim? Ben de ona mi yapmiyim sen yapmiyosan ben de yapmicam mi diyim
Cevap sahibi+1 yılBisey deme ama yapma niye yapmiosun diye mutlaka sorar sende sen bana yapiyor musun ki? de ya pasa pasa yapacak ya da susacak
Soran+1 yılAma o zaman bana kuser ya ben de ona kuscem yapmiyosa
Cevap sahibi+1 yılHep o mu küsecek bu kez de sen küs.. yuz verme bu konuda
+1 yıluuuffff yapmaaa canım çektiii olsada yalasammm
012 Yorumla- +1 yıl
bazı erkekler yalamaz.. zevkler ve renkler tartışılmazmış.. kukun temiz olabilir ama bütün gün kapalı kalıyorsa yani oturarak çalışıyorsan ister istemez nemlenir ve kokar.. o koku çoğu erkeğe hoş gelir ama nadirde olsa bazı erkekler sevmez.. ayrıca yalarken gelen suyun tadını kokusunu beğenmezler
Soran+1 yılTamam ben sevismeden önce de dus alıyorum. Sevgilimin cinsellik yasadigi ilk kizim kendisi biraz tecrubesiz bu yüzden olabilir mi
- +1 yıl
aynenn.. yoksa pek reddedilecek birşey değil ben çoğu zaman o duşu bile aldırmam doğal kokusunu tadını severim.. belki zamanla dener ve hoşuna gider
Soran+1 yılIki kez zorla kafasini orama bastirdim bir iki dilini degdirdi sonra birakti yapmayi bilmiyorum ya yapmıyor istemiyor zorlayamam
- +1 yıl
acele etme hafif hafif temaslar yaptır.. önce çamaşırın üstünden falan ya da külotluçorabını koklat.. o kokuya alışsın.. bunu temizim dediğin için söylüyorum yoğun bir koku olmayacağını düşünerek.. ve bir dahaki denemeyi ıslanmadan önce yap yani suyun gelmeden
Soran+1 yılEvet islanmadan önce yalamasi lazim
- +1 yıl
deliğine denk getirme ilk başta dilini.. klitorisine değsin.. deliğe değdirirsen ister istemez ıslandığın için suyun gelir ağzına ve kaçar yine..
Soran+1 yılTamam zaten klitorisimi emsin o kabulüm
- +1 yıl
:)) şu işe bak.. biz bulsak bırak yalamayı yutucazz resmen ama millet naz yapıyor :)
Soran+1 yıl:))) iste adaletsizlik bu
- +1 yıl
hemde ne adaletsizlik.. o klitoris o dudaklar emilmekten şişip kıpkırmızı olana kadar vakumm gibi emmerimm... yeteeeerrr diye bağırtana kadar... oofff neyse azdım sanki
- +1 yıl
naptın bana aklımdan çıkmıyorsun
Cok buyuk sorun, hemen devlete bildirelim..
00 Yorumlayapılmazmı l*n o nasıl sevgili :)
00 YorumlaÖyle yalarım ki kukuyu, kuku yalanmaz mı be?
00 Yorumla
+1 yılsevgili nedemek?
koku nedemek?
nerdeyiz?00 Yorumla
+1 yılSevgilimiz olsa :D tövbe ya
00 Yorumla
+1 yılben yapıyorum vajına yalanmazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yapıyor musun Peki ona?
06 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum evet
Cevap sahibi+1 yılSütlü dondurma gibi pek dadlu demi ibuhuvu
Soran+1 yılEvet bayılıyorum oral yapmaya ben
Cevap sahibi+1 yılBayilmayacak gibi mi ki
Seni bir elime gecirsem de
Yıldızları saydirsam gökteki..:)
Soran+1 yılBulursan yaparsın :)
Cevap sahibi+1 yılGöster ama verme sen zaten
Zalımsın zalım:p
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuku nedir kediler ne zaman konuşmaya başladı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmide la bu kuku yalamam
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama nesinden igreniyorsun
Cevap sahibi+1 yıltemiz olmaması yeterlimi?
Soran+1 yılAma benimki gayet temiz. Baska nesinden igreniyorsun bak bir tek senden bilgi alabiliyorum nolur açıkça söyle herseyi ya erkek gozunden
Cevap sahibi+1 yılregl kuku kokusu işeme apış arası kokusu bunları düşüdükçe tiksinirim
Soran+1 yılAma bende öyle seyler yok ya baska ne olabilir
Cevap sahibi+1 yılsevgilinde bir sebebten tiksinmişki istemiyor
Cevap sahibi+1 yılonu bilemeyiz kendisine sorman gerek
Soran+1 yılSordum yapmak aklima gelmiyor diyor
Cevap sahibi+1 yılzorlamıcan ozaman canım
Soran+1 yılZaten 1 yili askin zamandir zorlamiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıleger cok istiyor arzuluyorsan partner degişebilirsin
Soran+1 yılBaska partner bulurum olmadi
+1 yılKuku ne? :)
00 Yorumlakuku :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalanmaz mi o ya yanliş ellerdesin
00 YorumlaSen yapiyormusun?
04 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum hem de nasil ya agzima bosaltiyorum
Soran+1 yılYalanmiyomus demek ki :(
+1 yılbenim kukum yok ki
10 YorumlaOral :))