Ciddi düşündüğüm hatun adet gününe denk getirip, ilkim sensin dedi sorunsalı.. Detayda?

Kişilik olarak seks manyağı bir erkeğim, ciddi düşündüğüm sevgilimle ( kız olmasa bile kabulum olan) .. Adetinin 3. günü ilişkiye girdik, ama ben zar delinmesin diye cok az sokuyordum. Ve daha sonra ki ilişkimizde biraz fazla soktum. hatundan ses gelmedi.. Dedim neden sesin cıkmıyor.. Kızlığına bişi olsa napcaz dedim. Oda geçen gitti ya dedi.. Sonrasında sustum yemedim ama sustum.. Bir kaç gün ilkimsin , tekimsin vs vs dedi.. En sonunda yeter artık dedim.. Yalan söylemeyi bırak.. Daha sonra doğrusunu istedim. 1 kez olduğunu söyledi.. Affettim.. Ama daha sonra bir kaç açığını yakaladım.. Bu sefer aynı erkekle birden fazla ilişkiye girdiğini söyledi.. ve bu yalanlara dayanamadım ayrıldım.. Şimdi arıyor sürekli, mesaj atıyor.. Ne yapmalıyım? ( İlişkimiz 1 yıla yakın sürdü. Çok güzel anılarımızda var, basit bir ilişki değil yani)
Ciddi düşündüğüm hatun adet gününe denk getirip, ilkim sensin dedi sorunsalı.. Detayda?