- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi oral yapanı çok aradım ama bulamadım 1 tanesi sana yaklaştı ama ııh oda iyi değildi siz nerenin hatunlarındansınız gelsem oralara varmıdır senin gibi ya da seninkini geberteyim bana kal olmazmı? :( :))
13 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha gebertmeee:
Soran+1 yıl:) l
- +1 yıl
gebertiyim kız ne olacak sanki ben sana yeterim aratmam onu sana :
En İyi Cevaplar
Sen naptın öyle :)) yazık adamada acı beh. Adam diyecektir yinemi oral eywah :) az kuşu serbest bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet kötü bir şey değilde sevgilin korkuyor birgün iştaha gelirde koparır diye. :)
725 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaaa aynen korkuyor koparticam diye :pkopartirmiyim o bana lazim:D
Cevap sahibi+1 yılKopar gitsin yenisini bulursun :)
Soran+1 yılPhuhaha adami hadim etmiyek ya durduk yere :p
Cevap sahibi+1 yılOlsun bir şey olmaz hiç değilse senden ayrıldığında başka kadınlar dokunamasın :)
Soran+1 yılDeli gibi emiyorum valla sesli sesli:)
Soran+1 yılBenden baskasiyla bisey anlamaz zaten;))
Cevap sahibi+1 yılYavş kızım yavaş komşular duymasın :)
Soran+1 yılYavaslayamiyorum kizim ya o an komsu falan gormuyo gozum:))
Cevap sahibi+1 yılAhaha sen neysin böyle aynı ben :)
Soran+1 yılValla saatlerce sabaha kadar yataktan yataga duvardan duvara masadan koltuga banyodan tezgaha heryeri geziyoz ahahaha
Cevap sahibi+1 yılMaşallah çok serisiniz bağırma var mı sende
Soran+1 yılBas bas bagiriyoruz valla ben daha da cok:)
Cevap sahibi+1 yılEv kaç katlı sizin
Soran+1 yılBizim evde degil sevgilimin evinde aptman 10. kat:)
Cevap sahibi+1 yılO apartman dolumu pekala :)
Soran+1 yılNe olmuyo boyle ama yaa:))
Soran+1 yılDolu da sadece sevismeye gidiyoruz oraya :))
Cevap sahibi+1 yılEeee ilişkiyi nerede yapıyorsunuz
- +1 yıl
siz ikiniz grup sekste çok iyi anlaşırsınız bence :) aynı aleti birlikte yalamaya bayılırsınız
Soran+1 yıl@üniversiteliçocuk benim agzimdan alamazdi bence birakmazdim :)) kiz sac basa kavga edermisiz ver bana yok vermem o benim diye ahaha :)))
- +1 yıl
öyle deme paylaşmak güzeldir :)
Soran+1 yılAhaha arada belki ucundan accik yalatirdim sonra alir sokardim agzima geri hemen :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
Sevgilin neden artik bırak diyo acaba niye bırakmıyor abla çok azginsin galiba
32 Yorumla
Soran+1 yılAzginim o bosalmamak icin birak diyor:)
+1 yılciddi değilsin. sadece burdaki azgınları toplamak için yazdığın bir hikayecik. olmak istediğin kişiliği yazıyorsun hepsi bu.
15 Yorumla
Soran+1 yılHic degil ne yazdiysam oyum yasayan biliyor bende biyorum seviyorum deli gibi seviyorum orali da srksi de
- +1 yıl
kaç kişiye yaptın bu zamana kadar? hepsini boğazına kadar alaibliyormusun? yoksa bamyalara mı oral çektin? ben senin bu anlattığın gibi bişeyle hiç karşılaşmadım bu zamnaa kadar.
Soran+1 yıl18 cm benimkininki bamya degil yani:)) dibine kadar alabiliyorum kayboluyor agzimda ve hakkini vere vere emiyorum o da benimkini;)
- +1 yıl
İyi guzelmis nerelerde takiliyor senin gibileri soylede bizde yasayalim o zevki
Soran+1 yılBenim gibileri nadirdir onlar da heryerde takilmaz bence
Bole sorular sorup erkeklerin beklentilerini yukseltmeyin ablacim ya hic oldu mu ama :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloral seks sevilmez mi ya.. bende bir gay olarak hastasıyım
bende yapıyorum partnerime taşaklarını bile ısırıyorum. kendinden geçiyor21 Yorumla
Soran+1 yıl:))) iyimis
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senden bir tane daha varsa bana da lazım böyle hatun...
03 Yorumla
Soran+1 yılBenden bitane daha zor ama bulursam soylerim;)
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılyardima bir erkek cagirin. birini yalarken digeri icine girsin sonra yer degistirsinler. hic agzin bos kalmamis olur
12 Yorumla
Soran+1 yılGuzel olur ama iste burasi TC,)
Cevap sahibi+1 yılistemem yan cebime koy diyorsun. hangi şehirde yaşıyorsun?
Bak bunu bir kiza sormak istiyordum sen ciktin karsima yalar agzina alirken ne hissediyorsun heyecanin mi artiyor tahrikmi oluyorsun Sonucta et parcasi, s oylesene bana
14 Yorumla
Soran+1 yılBana soruyosan tarifim farkli olur sapik dee burdakiler ama o senin et parcasi dedigin seyin kokusu bile beni tahrik ediyor onu yalayip emmek beni zevkten delirtiyor okadar zevkli emince de partnerim de dayanamiyor tabi;)
Soran+1 yılBenimki bu teklifi kabul etmez:))
+1 yılçıldır çıldır çıldırmayan i*ne diye slogan at o an
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam:))
Ahh ahh senin gibiler nerde ya?
Sen ol yanımda sana bırak diyeni miksinler :)))
Oral delisiyim...16 Yorumla
Soran+1 yılBende delisiyim yapmanin da yaptirmanin da
Soran+1 yılBen burdayim da benim gibileri bilmiyorum inan
Soran+1 yılBenimki duymasin :D
+1 yılKötü bir şey yapmıyorsun, güzel bir şey yapıyorsun bence :)
123 Yorumla
Soran+1 yılBencede :))
- +1 yıl
Oraldan sonra napıyosun? :)
Soran+1 yılSevisip bida karsilikli oral sonra iliski:)
- +1 yıl
Oralla başlayıp sona kadar gidiyorsun di mi? Yarı yolda bırakmıyosun adamı? :)
Soran+1 yılYok oralla baslayip bitirip ikinci oralla devam edip sevisip sonunda yuvada bitiriyorum:p
- +1 yıl
Yuva olmazsa olmaz zaten. O kadar oral yapıp rüzgarı arkaya almışken kanatlanıp uçmamak olmaz. Son noktayı koyarak bitirmek lazım tabi, virgülle cümle bitmez :)
Soran+1 yılNoktasiz cumleyi bitirmek kabul edilemez bisey o kus yuvaya girecekkk;)
- +1 yıl
Kuşun yerinden kalkmasının amacı o zaten, yoksa ne diye yorsun kendini, oturur dalında kendi halinde. Peki o kuş yuvada ne kadar vakit geçirir? :)
Soran+1 yılDegisiyor ikincide ucuncude daha fazla 4-5 de oluyorsa tadindan yenmiyor:)
- +1 yıl
Tadı tek seferle çıkmaz zaten. Olay asıl 1.'ciden sonra başlıyor. Şimdi başlasa dinlene dinlene olmak kaydıyla, zaman zaman yemek molası da vererek yarın sabaha kadar gider. Ama o kadar gitsin diye yuvada sakin, hareketsiz durmak yok. Kuş dediğin cıvıl cıvıl ötmeli, hayat dolu, hareketli, pırpır olmalı :)
Soran+1 yılYanimda olup ta otmeyecek kys tanimiyorum haha:))
- +1 yıl
Kızın güzelliği seksiliği çok önemli o konuda. Gerçi sertleşme problemleri yaşayan erkekler de oluyormuş. Benden uzak dursun öyle problem, neyse ki başıma hiç gelmedi. Ben de sabaha kadar devam eden tiplerdenim. Zaten burada oluşumuz bu konularda başarılı olduğumuzu gösteriyor bence :)
Soran+1 yılSeks bana gore sanattir anlayanla sanatcoyla yapmak sart:)
- +1 yıl
Aynen öyle ama türkiye ortamında seksi sanat gibi gören insan bulmak zor. Millet seksten korkuyor, nesinden korkuyorlar anlamıyorum. Bahsettiğim sadece kızlar da değil. Halbuki sanat estetiğini ve hazzını sekste yaşamaktan daha iyi bir duygu olamaz bir insan için :)
Soran+1 yılAynen katiliyorum insan icin zevk verecek seksten daha oncelikli bisey var mi:)) korkmak da neymis bu iki organ birbirlerini baska bir boyuta goturuyor ve orgazmla tum bedenin dinginlesiyor hangi sakinlestirici bunu yapabilirki baska:)))
- +1 yıl
Üniversitedeki zor dersleri atlatırken, iş hayatının karmaşıklığını ve stresini yaşarken bundan daha fazla insan ruhuna şifa veren bir şey olamaz. Okul hayatında veya iş stresi yüzünden antidepresan tarzı ilaçlar kullanan insanlar var. Ben hiç kullanmadım. Çünkü hayatta doğal yoldan şifa veren bir şey var ve güzel yanı, onu sağlıklıyken kullanıyorsun ve sağlıklı kalmaya devam ediyorsun. Seks boşuna var olmuş bir şey değil ve boşuna da ihtiyaç olan bir şey değil. Sekssiz kalan insanın psikolojisi bozulur :)
Soran+1 yılKesinlikle katiliyorum en dogal sakinlestirici en dusuk dozu 1posta o bile gevsetiyor ne gerek var kimyasal seylere al koynuna sevis sevis rahatla neguzel iste bunu niye yapmiyorlar yapmayanlar hic anlamam oysa yapacak oyle cok sey varki sevisirken rahatlatan;)
- +1 yıl
Sevgilin çok şanslı gerçekten. Her şey beyinde bitiyor. Evlenmeden önce sekse karşı olanlar, aslında sekse mesafeli olanlar. Onlar evlendikten sonra da kendilerine sihirli değnek değmeyecek. Sekse karşı yine mesafeli olacaklardır diye tahmin ediyorum ve ileride beraber olacağım kişi o şekilde sekse mesafeli biri olma ihtimali beni korkutuyor. O yüzden sevgilin çok şanslı ve sadece senin gibi bir kızla yatakta mutlu olunabilir. Cumartesi gecesi dışarıda, taksimdeydim. Alman, belçikalı, hollandalı insanlarla tanıştık, baya muhabbet ettik ama grubun çoğunluğu erkekti, güzel kız azdı, nerdeyse hiç yoktu, o yüzden cumartesi gecesi sadece muhabbetle geçti. Ama beraber bir şeyler yaşayabileceğim güzel bir kızla tanışsam çok güzel olurdu :) Ben mühendislik okudum, dersler zor, ortam nerdeyse full erkek. Böyle olunca seks hayatı pek hareketli geçmiyor. Eylülde mezun oldum, çalışmaya başlayınca da tamamen haftasonundaki şansa bağlı. Bu hafta malesef boş geçti :(
- +1 yıl
Merak ettim, sevişirken seni rahatlatan şeyler neler? :)
Soran+1 yılOoovvv uzun bir yorum olmus:)) okudum hepsini tabi sartlar ortam ve cevre cok onemli bu tur seyler icin ama soylim asil bundan sonra baslar seninki;) seksin hafta icisi haftasonusu yoktur firsat bulundugu an yapilmali tabi bunun icin once bir partner gerek sana;) umarim istedigin gibi biri olur...
Soran+1 yılSevisirken beni neler mutlu eder:)) say say bitmez de tabi onceliklerim var mesela oral yapmak ve yapilmasi oralsiz seks yapmadim hicc.. ama oralin hakkini vere vere yaparim bana yapanlar da verdi hakkini:) oyle standart pozisyonlarla degil farkli hep yenilikci bir seks dunyam oldu cunku ben uretmeyi seviyorum.. bunun disinda soft ya da hardcore gecislerini severim.. ha bu arada ben sevisirken giris cikislar sirasinda her pozisyonda benim kucakta oldugum dahil ne partnerim ne ben bos giris cikisa birakmamaliyiz kendimizi eller diller dudaklar ayni zamanda her acidan calismali:)) o yatakta insanin masumiyeti kaybolmali.. benim icin masumiyet iki kisi de defalarca orgazm olup cirilciplak birbirlerinin gozlerine bakarak orgazmin son damlasi bitene kadar baktiklarinda baslar:))) o an bir bebek kadar masum olurum o an dunyanin ennn sirin kadini olurum.. o an partnerimin sicacik kollarinda en keyifli uykuya dalmak kadar harika bir duygu yoktur;)))
- +1 yıl
Hafta içi mesaim 8'de başlıyor. Saçım düzgün olsun diye duş alıyorum, o yüzden 6'da kalkmam gerekiyor. Akşam 6'da çıkıyorum. Yemek yiyip eve gelinceye kadar saat 7:30 oluyor. Bir de uyumayı sevince en geç 10:30 gibi uyumam gerekiyor. Kız arkadaşımın veya partnerimin mecidiyeköye yakın veya ulaşımı kolay bir yerde oturuyor olması lazım hafta içi seks yapabilmek için, diğer türlü zor :) Güzellik konusunda seçiciyim. Olacak gibi olan 2 kız vardı ama güzel bulmadığım için iletişimi sürdürmedim. Aradığım gibi birini umarım en kısa zamanda bulurum :) Kızlar olaya daha çok duygusal bakıyorlar. Ama 23, 24'ü falan geçince sevgililik olayı olmadan partnerliğe daha bir sıcak bakarlar mı? Onu da şunun için merak ettim, bir kızla tanışıp sevgili oluncaya kadar zaman geçecek ama ben pek de beklemek istemiyorum :)
- +1 yıl
Yatakta çiftler bence birbirlerini olabildiğince hissetmeli. Mümkün olsa baştan sona öpüşmeyi tercih ederim ama git geller biraz şiddetlenmeye başlayınca öpüşmek pek mümkün olmuyor :) Daha fazlası varken neden sadece cinsel organların birleşmesiyle yetinsin ki insanlar :) Bugüne kadar seks yapma sıklığım yılda 1 oldu, o yüzden standart misyoner pozisyonundan başka pozisyon deneme şansım pek olmadı. Öpüşmenin mümkün olmadığı durumlarda da ben altta da olsam, üstte de olsam kızın yanağını ve boynunu öpebildiğim kadar öpmeye devam ettim. Kız üstteyse de bunlara ek kızın kalçalarını okşadım :)
senin gibisini bulmuş daha ne istiyor çıldırtırsın adamı
010 Yorumla
Soran+1 yılDayanamadigi icin biraak diyo;) cildiriyor aynn:)
Soran+1 yılOfff fena yaparim ona oyle bir yapisirimki kimse ayiramaz;) neyse daha fazla anlatmim :p
Soran+1 yılOff benimde canim istedi
Soran+1 yılBise yapmiyorumkii:)
Soran+1 yılTahrik olmak istiyorsun:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşın çok şanslı bir adam kıskandım doğrusu her erkeğin yatakta hayal ettiği kız tipisin
01 Yorumla
Soran+1 yılOyleymisim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÎnsanlar bir birinin orasını nasıl yalar ya igrenc bir şey
11 Yorumla
Soran+1 yılKizim delimisin temiz olsun yeter bir yalat bir yala gir seks neymis
Gizli Üye(30-35)+1 yılben nerdeyim millet nerde vay * . d keşke askere gitmeseydm gittik geldik işler kesat :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGeldiysen bulursun;)
Cevap sahibi+1 yılyok be ablam bulamiyorum nedense. oncesinde de bulduklarim hep 17 18 19 du bir kendimden buyugune rast gelemedim sirf meraktan 1 ay önce hatuna gittim 29 yasindaydi çok iyidi. d ama dar değildi :)
Soran+1 yılDenk gelmemis:)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :) nerde denk gelebilirim onuda bilmiom mk. d
+1 yılbu 32 yaşı ben biyerden tanyorum buda troll beyler sallıyor :)
09 Yorumla
Soran+1 yılNickini ilk kez goruyorum bu 1... bu sitede 32 yasinda olan bir ben degilim heehalde bu 2... sallamadigimi anlayan anladi bu da 3...:)) suana kadar asla olmayan bisey ne sordum ne girus paylastim bizde neyse o nettt...
- +1 yıl
bak ben gizli değilim ulaşsana bana bir... daha az önce bir 32 lik daha denk geldide bu akdar tesadüf olamaz dimi.. karıştırmıyşlsndır sen ;)
- +1 yıl
ee nldu yoksa piştimi olduk ;)
Soran+1 yılYa hayir dedim ya ilk defa gordum nickini..
Soran+1 yılSoru da sormadim bugun daha gorus de paylasmadim
- +1 yıl
sen bana bir yaz bakiym merk ettim engellersn bence o su nyüzde birmilyon :D
Soran+1 yılBu da mesaj attirmanin yeni yolumu :) yemezler byee
- +1 yıl
yoo yeni yol falan değil geçrekten nickli falanda var sonrasında engelleyebilrsn istemezsen yani sadee meraktı bu ama sen o sun çnkü biliyorm ;)
- +1 yıl
neyse trolle sen ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kiz arkadasimda cok seviyor kopariyor resmen yalayip yutuyor hepsini:)
06 Yorumla
Soran+1 yılOda bendenmis :)
Cevap sahibi+1 yılEvet kiz dedigin oyle olmali ama:)
Soran+1 yılE yani tabi:))
Cevap sahibi+1 yıl2 aydir yapmiyoruz cok ozledm:)
Soran+1 yılCok olmus gec kalmisiniz:)
Cevap sahibi+1 yılNapalim firsat bulamiyoruz:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen yaptıkca yapasım geliyor :D
61 Yorumla- +1 yıl
uuuhhhhh
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimkide öhhh kusucam diyo * sansa bak bir denk gelmedi söyle oral seks yapan kız
15 Yorumla
Soran+1 yılKusacam diyende akil yok ya seks oralsiz eksik kalir yarim kalmis sarki gibi
Cevap sahibi+1 yılcok haklısın zaten bende zevk almıyorum öyle ben yapınca ohhhh ama ona yap diyince mıy mıy
Soran+1 yılYapma oyle kiza oral haketmiyor o zevki bence
Cevap sahibi+1 yılyapmıyorum zaten işimi bitirip götümü dönüp yatıyom işine gelirse
Soran+1 yılAynen en dogrusu uyuz oluyorum oral isteyip yapmayanlara seninki de yapsin eger istiyosa
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl bmimkini istedigin gbi istedigin kadar yala em isir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılVar iste bitane;)
Cevap sahibi+1 yılOnda sinir var bnde yok ac agzini
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı boğazıma kadr alınca öyle oluyor:)
72 Yorumla- +1 yıl
bu kızlar nerede saklanıyorlar yaaa neden banada denk gelmiyorlar
Cevap sahibi+1 yılhahahhahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi biribi bulmuş ta bunuyor :S
01 Yorumla
Soran+1 yılBunamiyo zevkten bitmemek icin birak diyo:)
Her erkege lazim senden :)
03 Yorumla
Soran+1 yılUretmek lazim:)
Soran+1 yılHaha aynen valla benim gibi olsunlar erkekler evden cikmak istemez:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen içten yanmalısın ateşin yüksek ondan gözüm😉
12 Yorumla
Soran+1 yılAhaha dogru bildin bak icten yanmaliyim :))
Cevap sahibi+1 yılİtina ile soğutulur Ateş'in derecesine bakmak lazım öncelikle 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye birak diyo bosalsin iste
23 Yorumla
Soran+1 yılDayanamiyor hemen bosalmak icin:)
Cevap sahibi+1 yılKiz hemen bosaltma cucuguuu :))
Soran+1 yılOnun derdi de o ama sorun degil ikincide o intikamini aliyor :D
+1 yılBen burada durmayayım :D
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye durmican:)
- +1 yıl
Yanıyor buralar :D
Soran+1 yılYangin vaar:)
- +1 yıl
Yanıyorum söndüreyim mi Tabi Tabi :D
- +1 yıl
Söndürelim :D
Sana grup lazim anca keser..
01 Yorumla
Soran+1 yılYok gruba gerek kalmiyor benimki 5-6 postada sabaha kadar sogutuyor:))
çok çılgınsın yaa :D
33 Yorumla
Soran+1 yılSekste cilginim sinir tanimam;)
- +1 yıl
kadın-erkek arasında sekste sınır olmamalı zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En iyisi ni yapıyorsun da kiymet veren yok desene
01 Yorumla
Soran+1 yılKiymet veriyor hrmde cok;)
bende bir kızla aynı anda oral yapmak isterdim
08 Yorumla
Soran69 yap
Soran+1 yılHadi ya degisik bir istekmis seninki:)
Soran+1 yılBelki ilgilenen olur burada gorup
Soran+1 yılBen istermiydim bilmiyorum grup yapmadim hic:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılORALlarda harcanıyorsun sen gel benim yanıma :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılanlamadığım niye bırak diye bağırıyor erkek sürekli yapılmasını ister ya da senin partnerin dayanıksız mesela bana sabaha kadar yapsan belki dahada isterim tatmin edemesin beni :)
Soran+1 yılOral iyi yapilirsa hic bir erkek dayanamaz o emilmeye istahli ve dogru yapilan dibine kadar alinan hicbi penis dayanamaz;)
Cevap sahibi+1 yılbenimkinin ağır yallamaya dayanıklılık sertifikası var :) benimkinde dene istersen bide belki sende istediğin penisi bulmuş olursun :)
+1 yılBen de direk köklerim :)
11 Yorumla
+1 yılNasıl bir hayvanlik :)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayvanlik mi artik neyse:))
- +1 yıl
:) sanki belki galiba
Soran+1 yılHayvanlasmak gerek yatakta insan olmak kesmiyor:D
+1 yılBende İstemem öyle birşey
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
hoş olmazdı dogrusu. tarif edemycem
+1 yıltam benim istediğim tarzsın :D
00 YorumlaOlan var olmayan var abla nettin sen yaw :/
01 Yorumla
Neyi bırakmıyosyn pardon?
01 Yorumla
Soran+1 yılPenisini emmeyi oral diyorum anlamadinmi:)
Yaniyosun fuat abi seni azgın seni
07 Yorumla
Soran+1 yılAzginim aynen
Soran+1 yılTam seksin yasindayim seksin yasi yoktur
Soran+1 yılOoo yillardir izlerim severim izlemeyi sen yas konusuda yaniluyosun seksin yasi 30 ustudur asil;)
Soran+1 yılBulursun daha vaktin cok;)
+1 yılBulamadik senin gibi birini
017 Yorumla
Soran+1 yılBulun valla zevkin dibini yasayinn;)
- +1 yıl
Ya yapan varda eminim senin gibi istahli degildir peki seninki neden dur dio sana
Soran+1 yılHemen bosalmak istemedigi icin diyor bende diyorum bida yapcsz birak kendini bana:))
- +1 yıl
Bosalsa bidaha istemesi icin ancak yarim saat falan gecmesi gerek o zaman gec bosalsa muthis olur senin icin
Soran+1 yılYarim saat surmuyor daha seriyiz;)
- +1 yıl
Gec bosalma var bende mesela defalarca orgazm oluyor hatun
Soran+1 yılGuzel bisey bu
- +1 yıl
Ama iste senin gibi istahli değil
Soran+1 yılIstah acici ver:))
Soran+1 yılSok agzina sen yap bak onu da cok severim mesela hatta mumkunse yere yatirip agzima soksun kendi yapsin
- +1 yıl
Yapiyor dediklerini senin gibi istahli degil sanki 4 yildan fazla oldu
Soran+1 yılBilemicem ama bu icten gelen bisey degismez
- +1 yıl
E yani seni tanimak isterdim boyle istah nerden geliyor yas kac bu arada
Soran+1 yıl32;)) istahliyim ya ates barut gibi hep hazirim istekliyim:)
- +1 yıl
vaybe evli misin peki
Soran+1 yılHayir sevgilim var simdilik;)
- +1 yıl
yaş bayagı ilerlemiş desene
+1 yılbırak ki başka yerlerin de alsın çükü:)
06 Yorumla
Soran+1 yılO da oyle diyo ama olsun bida yapariz baska yerlerim de alir ;)
- +1 yıl
pozisyon tercihin?
Soran+1 yılEn bilinmeyenler:)) klasikci degilim cesit cesit sekillere girerek
- +1 yıl
örnek versene merak ettim şimdi
Soran+1 yılOrnek cok da burada anlatilmaz yorum kalkar:))
- +1 yıl
özel yazabilirsin:)
Senin gibisi kaldı mi be yavru 😛😎☺😉
00 Yorumla
+1 yılakşam akşam oldumu şimdi bu :(
00 YorumlaBırakta adam seni zevkten köşegen yapsın
01 Yorumlaezıyet etme o kadar :D
00 Yorumla
+1 yılDurmak yoouuuk yola devahaaaam ;)
00 Yorumla
+1 yılben geç boşalıyorum oral yapmaktan çenen yorulurdu
00 Yorumla
+1 yılNerde boyle sevgili :D
00 Yorumla
+1 yılısırıyorsun adamın malını :)
08 Yorumla
Soran+1 yılHayiiir isirmiyoruum emiyorum deli gibii;)))
- +1 yıl
boğazına boşalttın mı hiç
Soran+1 yılTabii herzaman surekli
- +1 yıl
yutuyor musun
Soran+1 yılYutuyorum hepsini
- +1 yıl
adam senden bıkar yaa
Soran+1 yılNiye biksin? Kac yildir bikmadi daha:)
- +1 yıl
hep yutturuyor mu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılytr artk brk lütfen :(
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi birakim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh yok artık nahpe seni :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşahsen ben korkuyorum ısıracak gibi geliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye issirsin ya:) disini mi degdiriyor eger degiyosa bilmiyor oral yapmayi
Cevap sahibi+1 yılinsanın kıymetli yeri orası ben korkarım :)) illaki değiyor
Soran+1 yılKorkma kimse bindigi dali kesmez hahaha;)) uydu da bak bindigi dal :P
Cevap sahibi+1 yılAynen uydu :))
Napak?
31 Yorumla
Soran+1 yılBilmem napcaniz?
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. yiyon mu napıyon qı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi ateşlisini bulamadım :(
02 Yorumla
Soran+1 yılBulursun ya uzulme
Cevap sahibi+1 yılzor bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam bırak falan demezdim ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan sende derdin ;)
Cevap sahibi+1 yılNiye napıyosun ki :)
Cevap sahibi+1 yılİstersen bir deneyelim ;)
troll :D
08 Yorumla
Soran+1 yılDegil puanima bile bakmiyorum :)
Soran+1 yılYas 32 troll hic gerek yok :)
Soran+1 yılSevgilim var ve surekli sevisiyoruz hic gerek yok boyle sorular sormana istedigim an sevisebiliyorum dedigin gibi bisey degil simdiden yazim de bosa ugrasma :))
Soran+1 yılEvli oldugumu soyledigim hicbir yorum yapmadim hayal goruyor olmayasin:D
cansın sen can :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum denemek lazimm.
00 Yorumlabize ne yahu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılyaşasın kötülük
01 Yorumla
Soran+1 yılYssasinnn:))
+1 yılDevam et
01 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum;)
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği