Sevgilim oral yaparken sacindan tutup kafasını bastirdigim icin ya da yuzune oturdugumda cok bastirdigim icin kiziyor nefes alamiyomus alani darmis yoruyomusum ben anlamadim o an zevkle anlamiyorum ama erkekler rahatsiz oluyo musunuz cidden oralda bastirilmasindan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖyle sert Haşin sevişen hatunlara bitiyorum sevgilin çok şanslı aslında ama kıymetini bilmiyor a. mnda. bog beni yavrummm demesi gerekiyor aslında. Basarken de parcalasam bukadar mı daha sert bas dersin sen tam istediğim hatun modeli
03 Yorumla
Soran+1 yılAyy bende boyle seviyorum sevisirken de vur isir sert sev diyorum kıyamıyorum ki diyo
- +1 yıl
Kiyamazsan kiyarlar desene offffffff
- +1 yıl
Bunu bana demeni isterdim yirtardim a. mmmmmnı o an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne rahatsiz olması manyak guzel bir şey. Saçından çekip kafasını bastırması , hıhım, klitoris uyarılması , sıvının gelmesi , yüzune oturması koklamak mukemmel
00 Yorumla
+1 yılYani benim en sevdiğim hareket ama ! Sen çocuğun cidden nefesini kesiyorsun sanırım :) bi kaşık suda boğacak dedikler bu mu yoksa 🤣
010 Yorumla
Soran+1 yılBurnuma kadar soktun nerden nefes alicam diyo😂😂
- +1 yıl
Ya seçilirken adam ölürse açıklayamazsında ölüyken üstünü giydirmeye çalış falan 😅 kalpten dersin artık hamımla boğdumda diyemezsin 🤣🤣
Soran+1 yılAhahhaqh😂😂ne kahkaha attim gece gece yaa
- +1 yıl
Ok 👍 e komiksiniz ben napıyım. Zevkten ölen ilk erkek inşallah ölünce çükü iner ! Yoksa polislerde dokunmaz bu nedir ya ölmüş mü bu ölmüş halimi diye
Soran+1 yılInmezse hemen polisi aramam once kendimi bosaltirim😂😂
- +1 yıl
Ovvvvv 🤩🤩 bak bu mükemmeldi işte ! Yanlız ne adammış be ölüsüne bile yürüdün :) at bakayım şu çocuğu görmek 😅
Soran+1 yılPaylasmam aslanimi nazar deger😂😂
- +1 yıl
Aman çükü senin olsun gözümüz yok akçaya falan giderseniz görürüm ben sizi :)
Soran+1 yılAdami sevisirken öldürürsem çağırırım seni gel giydirelim diye😀😀
- +1 yıl
He tabi zevkini siz yapacaksınız cefasını ben çekecem dimi oldu başka :) neyse öyle bişe olursa yinede gelirim 😅 olmadı sen onu bu hareketle çıktığı yere geri sokarsın kaydederiz 🤦♀️
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Burun kapanıyo haliyle ağız zaten dolu nefes alamaması gayet doğal. Bu yüzden arada soluma mesafesi bırakmak zorundasınız. Yazık 🤗
00 YorumlaSen bu işin uzmanının ne var ne yok burnunu bile almak iyi, sen nadir bulunan çiceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılTabi burnu bile alir sokarim😂
Aldirs etme iki tokat patlat devam et.
Ara da 5 sNiye izin ver nefes almasina tamam. 😃07 Yorumla
Soran+1 yılBu cok ıyiyii😂😀artik saçından tutup kaldiricam nefes al diye sonra bastiricam
Soran+1 yılTokat patlatma kismi denenmeli😀
O sevgiline söyle benim canımı sıkmasın keşke bana bastırsan da nefessiz kalıp ölsem 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBurnuma kadar sokuyosun diyo yaa😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ağız zaten meşgul. bir de bastırınca tek nefes alma imkanı olan burnu da kapıyorsunuz. adam nefes alamıyor.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka nefes alamamak bastirilmayi severim en çokta ağzıma oturulmasini yalarken bir yandanda parmaklamaya bitiyorum sen bence uzaklaş ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben olmam daha çok yalar dilimi derinlere daha çok sokarım ve boşaltırım
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim olay bir kadinin yüzüme oturup kafami orasina bastirmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli o nasıl bir şey bu benim en sevdiğim hele suratıma oturması nefesimi kessin belki sert sevmiyor ve üstünlük onda olsun istiyordur ben yerine göre ikisinde de olmasını istiyorum
00 YorumlaSevgilin seksten oral seksten bir şey anladığı yok belliki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim hosuma gidiyor hele agzima oturdugunda iyice bastirmasi offf offf islandikca daha cok emiyorum tadi kokusu cok hosuma gidiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBen guzel yaparim oral bastirmak zorunda kalacagini dusunmuyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen kendim bastırırım zaten partnerimin o an bana müdahale etmesine izin vermem zaten edemez ellerini tutarım
00 YorumlaArtık herşeye bir engel çıkarıyorsunuz taş koyuyorlar ekmeğimize 😅😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBastırman gerekmiyor zaten, ileri geri sürtmen gerekiyor belden kıvırarak..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır, partnerim ne kadar kendini rahat hissederse o kadar mutlu olurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin klitoristi ıssırsın bakalım ne oluyor 3 katlanır kalırsın allahıma 🥴
20 Yorumla
+1 yıloylelerini cok arıyorsunuz sanirim , gel bana bakalim neler oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibisi de beni bulmuyo bee
- +1 yıl
senin yanlis tercihlerin yüzünden ikimiz de kuruyup gidiyoruz iste😡
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, aksine daha sert bir şekilde yalamaya ve küçük küçük emmeye başlıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ya bunu severim de nefeste almam lazım sonuçta dimi :))))
00 Yorumlaben yaptığımda partnerim seviyor
52 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ya neden olunur rahatsız. Eşimle wn keyif aldığımız durumlar ben yüzüme bile oturturum
00 YorumlaYoo benim hosuma gidiyor merak uyandırıyorsun he sjsns
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılE sen oral seks çekerken o senin kafandan bastırmıyor mu? Yani bu tarz şeylerin niye şikayeti olur anlamıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. boğmadan yaptır sende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yüzüme oturtunca bastırmıcaksa yalanmaz
00 Yorumla
+1 yılBeni aşırı yükseltiyo böyle hamleler
00 YorumlaAgzinin tadini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılSevgilinle çöz, mevzuyu
00 YorumlaHavasız kalır rahat olmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Henüz denk gelmedim öyle birine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biraz kontrollü ol sen de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılOsurdugun içinde kiziyormu
00 Yorumla
+1 yılÖlsün mü çocukcağız
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim çok hoşuma gidiyor
00 Yorumla Kesinlikle hayır severe yapıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbastır affetme
00 Yorumla Yoo asla problem olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYöntemi bilmiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBastırmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha zevk alırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yrolünü yesinler
00 Yorumla
+1 yılAksine hoşuma gider
00 YorumlaZorluyon mu o an
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz