Özelden köleniz olurum ne isterseniz Yaparım efendim Tarzı mesajlar atan arkadaşlar kölelik derken isteyen kadınların evlerine temizliğe falan mı gidiyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılBdsm i hayat biçimi olarak benimsemiş bir köle olarak çok şikayetçi olduğum bir durumu paylaşmayı artık vazife bilirim. gerçi üşeniyorum yazmaya ama hadi bakalım ak göt kara göt bir belli olsun.
özellikle bu sitede sahibem olun köleniz olayım ayaklarınızın hizmetçisi olayım vs diye kızlara mesajlar büyük ihtimalle geliyor ve cevap olarak köleyim diyor karşı taraf NAAAAH kölesin. gerçek köleler gidip normal kızlara onları şoke eden teklifler yapmazlar. köle ismi naif diye kullanıyorlar sanki amme hizmeti yapıyorlar breh breh breh.
neyse ya tembelliğim tuttu. aradaki farkı tek tek açıklardım ama şimdiye kadar hiçbir köle açıklamamış umrunda değil kim ne yaparsa yapsın. ama gıcıkta olmuyorum değilim. ayak fetişisti yavşaklarsınız işte. git kerhaneye yala ayak ne bileyim fetişist kızları bul niye elalemin kızına sapıklık yapıyorsunuz. evet fetişist kadın sayısı çok az ve siz abazalar çok kalabalıksınız ondan bAşkalarının kanına girmeyi deniyorsunuz ama nafile boş. ruhunda olan birşey bu insanın.
yani kısaca biri size köleyim sahibem olur musunuz falan derse uzatmayın sormayın hadi ordan git kardeşim diyin. gerçek köleler sahibelere ya da kadın Efendilerden başkasına teklif etmezler zaten. ayıp birşey vesselam10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunlar gerçek değil zaten arkadaşım. Mağlesef ülkemizde kadınlar genellikle kontrol edilen taraf olduğu için kontrol etmeye açtır. Bazı uyanık erkek arkadaşlarımızda önüne gelen kızlara " kölen olmak istiyorum " tarzı mesajlar atarak ( bir nevi olta sallıyorlar ) yokluyorlar sizi. Eğer bir erkeği kontrol etmeye aç bir kız denk gelir ve kendini belli ederse , vay onun haline :D
37 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar komplike düşünemeyeceklerine adım kadar eminim.
Ama güzel komplo teorisi :)
gülüp geçiyorum ya saçma sapan mesajlar atıyolar
yok kölen oluyum yok çizmeni sileyim sdfghj
deli bunlar sdfghj14 Yorumla- +1 yıl
şunlarin nicklerini yazinda özelden herkes engellesin ve yazacak yorum yapapcak kişi soru vs bulamsınlar defolup gitsinler mkçocuklari yaaa
Bana da var oyle mesaj atan burdan ve faceden. Kolen olaym kopegin olaym tasma tak falan :s
33 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
41Cevap
O tür mesajlar atan boş muhabbete atıyor bir kere burası sahibe bulmak için yanlış yer. Normal bir kız köle sevmez köleyi seven dominant kızlar da var bu tür ilişkide iki tarafta zevk almalı bu yıllardırda böyledir bu sadece çaresiz ergenlerin buradan bir çare seslerini duyurma çabasıdır. Bu yaşıma kadar geldim kölelik yaşantımda çok kez oldu öyle eve gidip temizlik filan değil bir kız beni kölesi yapıyorsa ya yanına alıyor hizmetinde kullanıyordur bu öyle kölen oluyum demek ile olmuyor en uzun 2 yıl kölelik yaptım bu iki taraf içinde mükemmel birşeydir tabiki tarafların amacı temiz olduğu sürece. Kölelik zordur sahibelik kolaydır ama.
00 Yorumla
+1 yılsize gelen mesaji okudum... yani bu gurusu yapmam icin oye oldum bu siteye... kendim iranliyim... arkadaslar ey kendilerini kabadayi.. mafia agir abisi hissedenler size haykiriyorum lan... bu adamin kendi secebilecegi bir sey degil... bu bir varlik bazi insanlarin zatinda var olmus bir hissiyat... o erkegin kendini anlatigi gibi yemin ediyorum hic biriniz oyle kendinizi anlatmay zekaya sahip degilsin... bravo yani o kendini anlatma gucune... adam bu anlattiklariyla vallahi sanki beni anlatmis... bende ayni hislerle yasiyorum ve toplum bunu kaldiramiyor ve bunu kendimde bir sir olarak bir aclik olarak yillardir tasiyorum ve bundan cok aci cekiyorum... maddi durumunda kotu olsa iste o zaman yandin kole olsan... ne diyim sadece hamefendilere sesleniyorum bizler tehlikeli dgiliz siradan erkek tehlikeli olur... bize ol deseniz oluruz kal deseniz kaliriz malumatiniz olmasa burdaki hergelelerin sozlerine aldanmayin gidin sorun sorusturun...
10 Yorumlaİlk önce şu yanlış anlamayı ortadan kaldırayım. Bu yazdıgın insanlar ne hasta insanlar, ne psikoloji sorunu olan insanlar ne de bir başkası. Onlar senin gibi normal biri. Ancak her insanın farklı zevkle ve fetişleri olur. Bu dedigin insanlardan biri de benim. Böyle insanlar kadına bağlı olmak, onun ger istedigini yapmak, kısacası senin yazdıgın gibi onun kölesi olmaktan cinsel bir hazz alırlar benim gibi. Kadının ona emir vermesi, ona eziyet vermesi onda büyük bir hazz yaratır. Ve emin ol ki bu insanlar eşlerini hicbir zaman başkasıyla aldatmazlar cünki ona baglıdırlar ve onların sözünden cıkmazlar. ben polonyada yaşıyorum, ve burada insanlar bu konulara normal bakıyorlar türkiyeden farklı olarak. Bunun için de bir çok polonya kızına kölelik yaptım ve beni hiçbir zaman dışlayan olmadı. hicbir zaman bir kadına karşı baglı olmaktan, ona hizmet etmekten utanmadım, aksine bu onların da hoşuna gidiyor başkalarının zevklerine her zaman saygı duyuyorlar. Forever Polonya kızları :)
03 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Kölelik tam da dediğin gibidir. Kadın isterse temizliğini yapar ayaklarını yıkarsın cinsel bir münasebet olmak zorunda değil bir erkek kölen olmak istiyorsa ne dersen ne istersen onu yapacak yani cahilsin diyen arkadaşlara burdan selam olsun. :)
06 YorumlaErotik bir filmde gördükten sonra belki burada işe yarar düşüncesiyle hareket eden cirkin dışarda yüzüne bakılmayacak erkek tanesi olarak bakıyorum onlara gül gec :)
00 YorumlaOnlardaki fantazi farkli ablasi..
Pıskolojileri bozulmus kırbacla dayak yemek icin can atan insanlar bunlar..02 Yorumla- +1 yıl
Grinim elli tonu paklar ancal izlesinler 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılKõle erkek iyi olurdu valla ayaklarından tavana asar ve dõverdim
106 Yorumla- +1 yıl
yaparmıydın bunu gerçekten gizli
- +1 yıl
Beni asabilirsin zincirle bide kırbaçlardın ellerimide arkadan bağlayıp
- +1 yıl
Olmayı çok isterim İg- andal_ax
+1 yılHerkesin fantezisi farklı.. Binin sırtlarına vurun kırbacı :)
04 Yorumla- +1 yıl
valla onlar ne istiyor tam bilemem ama ben madem çok hevesliler acı çeksinler istiyorum. Bende de inceden sadistlik var sanırım :)
- +1 yıl
Canim sende herşeyi şiddete bağlama örnek bir tasma tak zincir kırbaç kelepçe fantazi düşün az döv ayaklarını falan yalat temizlik yemek vs vs
Tırmala beni, kaşı beni, in aşağı tut beni ahahahhahsjkdmkdkmskdkekkddkejks :D
04 YorumlaBende kölelik yapıyorum, ev temizlerim şahsi işleri yaparım benden ne istenirse.
20 YorumlaGötüme elektrik süpürgesinin hortumunu sokun diye yalvarır bunlar.
Ne midesiz insanlar var.15 Yorumla
+1 yılDeli bunlar deli:D banada abuk subuk mesajlar geliyor:D
21 Yorumlahe temizliğe gidiyolar. güzelce bir yıkıyolarmış önce. tövbe tövbe :D
03 YorumlaBir tane alın görün zaten bedavaya geliyorlar bir şey kaybetmezsiniz
05 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCam sileni bile gördüm. Akşam haberlerde maniet belli. Kocasına yakalanınca camdan atladı😪
016 Yorumla- +1 yıl
Abisi bence sen derslerine kafa yor. Bu tür mesaj atanları engelle. 👍
- +1 yıl
Annenin gözünde hala bebeksin☺️
- +1 yıl
Aman diyim kendine mukayet ol. Bide makyaj yapma 😂
- +1 yıl
Profil resmin sanamı ait?
- +1 yıl
İşte onuda sürme 😪
- +1 yıl
Makyaj yapmak ile kadın olmak ne alaka :) yanlış düşünüyorsun.. Ozaman sana yakışan renkleri seç..
- +1 yıl
Bozma bozma istediğin şekilde yap👍
- +1 yıl
Sana ruj alayım☺️
- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılO tipleri Bende Anlamış değilim.. Saçma apan Abuk SAbukluklar olsa gerek...
00 Yorumla
+1 yılBen ben ben ben :) yanlış anlaşılmasın insanlara yardım etmeyi seviyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Sen rahat ol anlayan anladı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n msjii geçtim bu resim gönderenlerin ben... anladinnn
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç sorma yok mu haberinn :/ profilde resmim falanda yok yeni çektim dyee mesaj geldi.. resimmm bakmayydim keskee sanada gelirse direk sil engelle;) bnden tavsiyeee
+1 yılEvet, benim temizliğe gitmişliğim ve yemek yapmışlığım var. Ancak ütüde iyi değilim.
20 Yorumla
+1 yılİnstam andal_ax ve bende bu dediğiniz köle zihniyetlilerden biryim eğer soru sormak vs isterseniz yazabilirsiniz herzaman
00 Yorumla
+1 yılben sahibe olmayı tercih ederim :D
14 Yorumla- +1 yıl
sürprizlerimi sevicektir , fantezilerim bende saklı :d
senin bir köpeğin ne istersen onu yaptırabilirsin ben yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılBakında görün var mı yok mu twiter #semiherylmaz2
00 Yorumla
+1 yılHee evlere gidiyolar temizliğe töbe töbe vurucan öylesi i. bneleri
00 Yorumlaasdhahaha sapıklığın da bir mantığı olmalı
02 Yorumla
+1 yıl:D ev temizliğini köleler mi yapıyor
05 Yorumla- +1 yıl
inandın mı
- +1 yıl
saçmalama, onların derdi nefislerini doyurmak ondan sonra tanımazlar bile
+1 yılmanyaklar yaa kafayı sıyırmış onlar.
20 Yorumla
+1 yılKız haklı beyler dagılın
14 Yorumla- +1 yıl
Evet canısı :)
- +1 yıl
Ricalar :D :D
+1 yılSen yanlış anlamışsın bacım
03 Yorumla- +1 yıl
Köleleri evlere temizliğe mi göndereceksin :)
+1 yıl:)) kölelik bitmedi mi ya :))
012 Yorumla- +1 yıl
Ulenn insan gibi çok hoşlandım senden tanışabilir miyiz de kölen olayım nedir ya :)) çok gülüyorum yaa
- +1 yıl
hahah :)) avatar a bile kölelik teklifi o da güzelmiş :))
- +1 yıl
:)) çok merak ediyorum kölelik nasıl bir şey :D
- +1 yıl
bilmiyorum ben bilmeyede gerek yok.. aşk ilişkisinden yanayım kölelik bana göre değil :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=hVKk5d9IIo4
dinle bunu:) - +1 yıl
olabilirr:))
Şunlara Erkek #DEMEZSEN Sevinirim !
07 YorumlaGaliba oyle yapiyorlar
06 Yorumla
+1 yılVay Arkadas bu insanlar hicmi nuri alco izlemedi
03 Yorumla- +1 yıl
Ben oylesine yazdim bunu. kolelik nedir ya sacma sapan seyler. bir kiz ya isteyerek hemen herseyi yapar ya da zamana birakalim der yine olur bu isler boyledir. Bu arada beynim yandi, lichen
Bu erkekler kafayı yemiş..
12 Yorumlafantazi ötesi profilimden belli
20 Yorumla
+1 yılErkek otoriter olmalı
00 YorumlaAbazalikta son noktaa minakoyim :))
00 YorumlaÇok cahilsin keşke ölsen :D
03 Yorumla
+1 yılAcınası haldeler..
00 Yorumla
+1 yılHayatta köle olmam
01 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsuriyeli onlar.
12 Yorumla- +1 yıl
:((
Çok meraklilar 😂
31 Yorumla
+1 yılÇok safsın
03 Yorumla- +1 yıl
Olsun saf olmakta iyidir
Vay nomissozlar
00 YorumlaBu ciddimi ya
02 Yorumla- +1 yıl
merhaba sizi rahatsız ettiğim için öüzür diliyorum ama bunu sormakdan başkada sansım inanın yok
kölelik iç güdüsü taşıyorum ve yıllardırda bu duyguyu taşıyorum insanlar cinsel kimliğini ruhuyla belirliyosa vede bu onun sucu değilse neden beni yanlış anlıyorlar bnde kölelik iç güdümü olduğumu gördüm bir sahibem olsun onun emrinde olayım itaat edeyım her iznimi efendimden alayım istiyorum tamamen kölesi olayım istiyorum fakat kimse bu durumu tanımıyo olduklrından tepki alıyorum ne olur anlayın beni cinsel bir sapkın değilim zaten nötürüm ne erkek nede kadınlara karşı ilgim asla olmadı istemiyorumda sadecec efendim olmasını istiyorum fakat kıme nasıl anlatacağımı bılemıyorum efendim en azından siz beni anlayın bir psikolga git ya da psikolojık yardım ala denılmesıne uzluyorum bunun bır rahatsızlık olmadığını ya da psikoljık bır yardım almam gerektren bışey olamdığını anlatamıyorum artık bir efendim olmasını istiyorum yalvarırım anlayın beni efendm:(
Per, Oca 01 19:22:24
+1 yılSüpersin :D
01 Yorumla
+1 yılKole olurum
00 Yorumla
🙏👠00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi