ilişki sırasında bir anda vajinam kuruyor. ve eşim bunu farkedince anında morali bozuluyo ve zevk almamaya başlıyo penisi iniyor? bunu önlemek için ne yapmalıyım yani kuruluğu? Sonra bir anda topluyorum tükürük falan halleiyorum ama sonra yine kuruyr
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski kız arkadaşımda da vardı bu durum ama 3 e kadar sıkıntı yok 4. seferde oluyordu. kuruyordu ve hem onun vajinası hemde benim penisim acıyordu mecbur çıkmak bırakmak zorunda kalıyorduk. doktora bir görün belki bir ilaç falan verir :/ ya da kayganlaştırıcı kullanın eşine de bu durumu anlat o da anlayışlı karşılayacaktır.
041 Yorumla
Soran+1 yılo zevk almadığım içn olduğunu düşünüyo
Cevap sahibi+1 yıldurumu anlat açıkla. ya da bu gece sen söyle hadi yapalım cnım seni çekti gibisinden :) şu an işteyse öğlen ara akşama süprizim var sana de ya da telde tahrik edici şeyler söyle.
Soran+1 yılaynılarını yaptım ve gayet güzl geçti :)
Cevap sahibi+1 yılwoaaww :) ilişkiye girdiniz mi sıkıntı oldu mu :)
Soran+1 yılhayır sıkıntı falan olmadı :) kurumada olmadı :)
Cevap sahibi+1 yılbu süper birşey :)) nasıl olduda kuruma olmadı ki :)
Soran+1 yılher zaman olmuyo zaten kuruma :) bide çok güzldi o kadar kolay boşaldı ki tahmin edemzsn suratındaki o ifade mükemmeldi. çok kasıldı bir anda patladı :) normalde üstünde oldumda boşalacağı zaman inerim üstünden öyle boşalır birz zamn geçer yani bir kaç sn ama bu sefer vakit kalmadı inmeye bir anda her yerim şey oldu :) suratına baktm dönüğte süperdin harikaydıı dedi :)
Cevap sahibi+1 yılsende bir muhteşemsin cancan :)) işi biliyorsun eşini baştan çıkarıyosun :)
Soran+1 yılya övnmek gibi anlaşılmasn ama işi biliyorum gerçektn her halükarda baştan çıkartabilirm eşimi ama tek bir sorun var o da bu işte. bide bazen vajinamda ses geliyo hava sesi ona sinr oluyorm o da btn konsantrasyonumu bozuyoo :(
Cevap sahibi+1 yılona hiç bozulma sıkıntı dert etme. o kadar kusur kadıda da olur :) senin gibi bir eşe sahip olduğu için mutlu olmalıdır eşin :) bende senin gibi bir eş istiyorum :)
Soran+1 yılallah hayırlısını versin herkese :) oda yeri geldikçe benimle birlikte olduğu için çok mutlu olduğunu söyler iyiki varsın der zaten :)
Cevap sahibi+1 yılbu gece kaç gol attınız :)
Soran+1 yılaa böyle kabaca sorma çok çirkin :) şu an işte gece çalışşıyo :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman şöyle sorayım :) bu akşam kaç defa orgazm olup boşaldınız :) evde olaydı iyiydi dimi :)
Soran+1 yılevet ya çok iyi olurdu :) sabah gelince sabah sporu niyetine yaparız :D
Cevap sahibi+1 yılşimdi eşinle uyuyorsun gecenin bir yarısı eşin uyandı gidip su içip geldi ve sen uyuyosun eşiin gelip seni yavaşça soyup vajinanı yalamasını ya da direk ilişkiye girmesini istermiydin :) sen uykulusun ve uyanıyosun eşin ilişkiye girmeye çalışıyor :) ben bunu denedim ve çok iyiydi :)
Soran+1 yılbunu yapıyoruz ama tam olarak öyle değil eğer ben uyuyorsam önce alnımdan gözlermden burnumdan öper tek tek sonra dudağıma gelir bir iki öpücük kondurur sonra boynumu öpmeye başlar ya da dudaklarını gezdirir. eli kalçalarımı okşar bu arada sonra göğüslerimi öper yalar ağzına alıp emer. sonra beni soymaya başlar yavaşça göğüsleirmden aşağı doğru öperek ya da yalayarak ya da ince ince dudaklarını değdirerek vajinama kadar iner. sonra bacaklarımın iç kısmını öper vajinamın üst tarfını öper beni deli eder sonra yalamaya başlar o işi bittikten sonrada ben ona arkamı dönerim kalçalarımı ona doğru yaslayıp hafif hafif hareket ettiririm o omuzları mı ensemi sırtımda enseme yakın olan kısmı falan öper dudklarını gezdirir sonra napcaksak devm edrz :)
Cevap sahibi+1 yılo pozisyonda çok güzel oluyor hem yavaş hemde zevkli :) duş olayı daha bir başka ama bir de o var :)
Soran+1 yılonu daha yapmadık ama yapmak istiyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılduş felaket birşey yaa. özellikle kabinli ve derin küvetliyse yani jakuzi tarzındaysa vuhh huuu :)) küveti dolduruyosun sıcaksuylaiyice şampuanlıyorsun köpürtüyorsun giriyorsun içine birbirinize bakar vaziyette kucağına oturup içine almadan sürtünüyorsun su ve şampuanın etkisiyle hafif kaygan olur zevke gelirsin sonra içine alıp üstünde zıplamaya başlarsın suyun şap şap sesi sizi daha da zevke getirecektir. birde ayaktasınız heryeriniz duş jeliyle köpük köpük sen iki elinle musluğa tutnuyorsun ve eşin doggy pozisyonunda arkandan köpüklü kaygan bir şekilde vajinandan giriyor bir süre sonra ayağa kalkıp bütün vücudunu ona yaslıyorsun ve kaygan vücudunuzla birbirinize daha da zevk vererek seks yapıyorsunuz.
Soran+1 yıliyiymiiş :)
Cevap sahibi+1 yılne kadar süredir evlisiniz :)
Soran+1 yıl3 ay :)
Cevap sahibi+1 yılçiçeği burnunda yeni evlilier siziii :))) ilk gece nasıldı? canın çok yandı mı ya da utanma çekinme falan yaşadın mı :)
Soran+1 yılcanım biraz acıdı ama daha sonra alıştım. utanmaa aşırı şekilde oldu hatta üstümdekileri çıkarmamk için direndim bile :D sonra eşimin bu neyin kafası evlendik artık demesiylede rahatladm :D
Cevap sahibi+1 yılgüzeel sevindiim :)) bu arada sohbet için teşekkür ederim. eğer kafana takıldığın soru olursa sohbet etmek istersen herzaman yazabilirsin. rumuz captain4145 isterözelden atarsın msjını ister burdan yazarsın. elimden geldiğince yarımcı olurum. yine görüşmek ümidiyle iyi geceler diliyorum sana :) bu arada yat uyu sabah kocana kahvaltı hazırlarsın uykusuz kalma fazla sabah sporunuz var :)) bu arada merak ettim 3 aydır her gün ilişkiye giriyormusunuz?
Soran+1 yılilk ay nerdeyse es geçtiğimz gün olmadı :) ama şimdi en kötü 2 gnde bir ama bazen ikmzde çok yorgun oluyorz hiç bunu dşncek vktmz olmuyo ve 4-5 gn ilişki yaşamadığmz oldu. ama 2-3 gnde bir kesn giriyorz şu sn 3 gndür de giriyoruz karşık ya :) sohbet için bende teşekkr ederm iyi geceleer :)
Cevap sahibi+1 yılseks hayatınızda mutluluklar dilerim ve normal hayatınızda da :) herşey hep güzel olsun hep mutlu olun gülen gözlerle bakın birbirinize :) İyi geceler tekrardan :)
Soran+1 yılinşallah çok teşekkr ederm iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yıldün geceden beri durumlar nasıl bakayım :)) var mı sıkıntı :)
Soran+1 yılyok herşey güzel :)
Cevap sahibi+1 yılsevindimm :)) imreniyorum size ya :))
Soran+1 yılmaşallah de de nazar değmesin :)
Cevap sahibi+1 yılmaşallah maşallah tü tü tü:)) bende buradan biriyle yazışıyorum sadece mast yapacağımız zaman birbirimizi tahrik etmek için yazıyoruz ben diyorum sana şunu yapardım o diyor bende yanında olsaydım böyle yapardım falan :) öyle idare ediyoruz :)) bu arada ayrı eve çıkın ya da kaynanayı misafirliğe gönderdiğinde bağıra bağıra seks yapın bu daha çok zevke gelmenizi sağlayacak :))
Soran+1 yılbiliyorumm inşallah bir gün o da olacak :) bu arada bazen zevk alamıyorum ben sence niye oluyo yani orgzm olmıyorum sanırım sence neden? yani bunu düzeltmenin yolu yok mu ön sevişme yapamıyruz bile. onu uzun tutun falan deme :)
Cevap sahibi+1 yıl1. neden kaynanan :)) çünkü o evde olduğu için seks yaparken bağıramıyorsunuz inleyemiyorsunuz. sekste inlemek en önemli unsur o olmadan seksin tadı tuzu kalmıyor ki :/ tahta yapar gibi ilişki olmaz gerçi tahtaya vurunca bile ses çıkar :)) bu arada kocan içine girdiğinde hızlı hızlı gidip gelme yapıyor mu yani kalçalarına hızlıca çarpıyormu şap şap ses çıkıyor mu? isterseniz özelde konuşalım daha hızlı olur ve bazı konuşmalardan dolayı yorum veya soru kaldırılabilir.
Soran+1 yıliki dk gizliliğini açar mısın mesaja atıyım
Cevap sahibi+1 yılaçtım
Soran+1 yılkapat istersen
Cevap sahibi+1 yıltamam kapattım.
Cevap sahibi+1 yıleşine söyle yarın gece otele gidin ya da gündüz çalışmıyorsa ikiniz birlikte dışarı çıkın gidin bir otele 4-5 saat rahat rahat takılın her pozisyonu deneyin :)
rahatça sende kendini kasmadan bağıra bağıra inleyerek eşinin inlemelerini ohhh ahhhh demelerini dinleyerek sende zevke gel vajinan daha çok sulansın eşin daha sert daha hızlı soksun içine miss :) hem banyo keyfi de yaparsınız o muhteşem :)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öncelik ile bir hekime görünmen şart.. Bu anlattığın olay isteksizlik olarak geçiyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır aslında istiyorm zorla yaptığm falan yok yyani
Soran+1 yılee niye öyle oluyo onu öyle görnce bile isteğim olmasada geliyo benm bir anda
Soran+1 yıllanet olsun bilnç altıma o zaman :)
- +1 yıl
Lanet okuyuncaya kadar çocukluğundan bu yana başından geçen bir olay var ise onu düşün bul ve ortaya çıkar.. O zaman üstesinden gelebilirsin. zaten hekime de gitsen oda bu sorunu böyle ortaya çıkaracak.. Çünkü görülen bir şey, bir koku veya bir söz bilinç altında kalıp bu zamanlarda ortaya çıkıyor...
Soran+1 yılne tarz bişey oalbilir ki benm bilinç altımı bu kadar etkieyecek örnek vereblir misin olay olarak
Soran+1 yılona göre düşüniyim
- +1 yıl
Seni biri sıkıştırmış olabilir.. Biri cinsel organını göstermiş veya tutturmuş olabilir.. Sen vajinan ile oynar iken annen görüp ellerine iğne batırmış olabilir.. İlk regli gördüğünde bilgin olmadığı için neden kanıyor diye bir korku yaşamış olabilirisin.. Ağzı kötü kokan biri dudaklarından öpmeye kalkmıştır.. İlk defa kalkmış bir penis gördüğünde tiksinmiş olabilirsin.. Yani bunlar gibi bir yaşamış olduğun olay olabilir..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkayganlastirici kullan bir süre ondan sonra düzelir.. ama sorun eşinde sende degilki.. o kurulugun sebebi o seni yeterince zevke getiremiyo.. morali bozulacagina sevismeye onem versin ;)
317 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))))))
Soran+1 yılaslında getiriyo ama sonra bir anda kaçıyo zevkim. bide bazen vajinmdan hava geliyo hele o geldimi benm zevkm tamamen kaçıyo
Cevap sahibi+1 yıldoggy pozisyonunda olunca gelebilir ;) bence farkli fazntezilere yönelin ;)
Soran+1 yıldoggyde geliyo zaten ama o pozisyonu bırkıp bşka pozsyona geçtk mi gelmeye devm ediyo yine :( ve bşka fanteziler derken mesela ?
Cevap sahibi+1 yılsen kadinsin yaraticiligini ve dişiligini kullan.. Mesela oyuncaklar alin kendinize.. film izleyerek yapin.. ve bir çok pozisyon deyin.. banyoda yapin vs vs..
Soran+1 yılonları yapmaya şansımz yok kaynanamlarla birlkte yazşıyoruz. sessiz kndi çapımzda eğlenmemiz lazım bizm o tarz fantezi yok mu
Cevap sahibi+1 yılne diyimki kuzum ya :( ayni evde yasayinca zor.. belli bir süre ara verin iliskiye.. ama kayganlastirici kesinlikle kullan.. ha birde tirtikli prezervatif kullan ;)
Soran+1 yıltırtıklı çok mu zevk veriyo? ve ben pek prezervatf sevmiyorm ya canımı acıtıyo onlar :)
Cevap sahibi+1 yıldene sen sürekli kullanmiycan sadece bir değişiklik olsun diye..
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yıltitreşim halkası olan varmış o nasıl? hangi pozisyonlarda kullanılıyo biliyo musun?
Cevap sahibi+1 yılburdan anlatmayalim artik google amcama yaz ordan bak :)
Soran+1 yılordan bulamıyorm istedğim cevabı ben sen yaz anlat :)
Cevap sahibi+1 yılonu eşin kullanacak.. penisine takmasi gerekiyo.. ilişki esnasindan klitorise titresim vererek senin daha fazla zevk almani saglayacak... yeterlimidir ;)
Soran+1 yılpozisyon önemli mi?
Cevap sahibi+1 yılyahu yeter :) sende beni seks ustasi sandin heralde :) okadarini bilmiyorum :) hic kullanmadim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1. Si çok iyi oluyor ikincide üçüncüde kuruyor. Bunun için jeller var ama uğraşamam. Kocam pek takmıor ama kötü bir durum anlıyorum seni ,:(
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen aynen 1. mükemmel oluyo hatta. ikinci oldu mu kuruyo. kuruduğu içnde girmesi zorlaşıyo hatta giremiyo bile ve benim canm acıyo bu sefer
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
kayganlaştırıcı çözüm olur.. Tükürük bir süre sonra kurur zaten buda ilişki sırasında rahatsız edici olabilir.. sürekli tükürük yapmanız lazım nerdeyse
02 Yorumla
Soran+1 yılkayganlaştırıcı kurumuyor mu? 1 saat falan kurumaması lazm
bu dogal bır sorun yapacak sey evet kayganlastırıcı www.kamelya.com/.../10286_buyuk.jpg
110 Yorumla
Soran+1 yılama kuru kuru yapıyo oda zevk vermiyo kuruyncada girmiyo zaten
- +1 yıl
yanı onun ıcın bunu kullanmanız gerekıyor alt tarafta bır bayanın dedıgı gıbı aslında bıraz keyıf almıyorsun ılıskıden ondan dolayı kuruyor sorun bıraz o tarafta ya da sen bıraz kasıyorsun kendını ses cıkarmamak ıcın vs bu krem anal ıcın dusunulsede aslında bu ış ıcın var yanı kurumayı gıdermek ıcın :) ve guzel masaj kremı oluyor :D
Soran+1 yılay evet evet kaynanamlarla birlke yaşıyoruz ses çıkartmamaya çalışıyorm o yzden ondan mı acaba
Soran+1 yıloff ya peki sağol
Soran+1 yılalkol alncada salak saçma herşeyi söylerm diye korkuyorm şu ana kadr bir yudum bile içmedim de :)
Soran+1 yıltamam bakalım :)
+1 yılevet bazı kızlarda bu oluyo benim kız arkadaşımda vardı kuruydu bazen penisim girmiyodu bile o yüzden kayganlaştırıcı jel kullanıyoduk deneyin sizde çok faydalı
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama iki kere oldu bu 5 sene içnde
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen orgazm olabiliyormusun ve hep böylemi oluyor ilişkide
169 Yorumla
Soran+1 yıltam olamıyorm galiba kasılıyorm falan sıvı geliyo ama kendimi raht bırknca geçiyo ve mesela kasılmam içn kesnlkle içerdeykn bide klitorsle oynaması lazm yoksa zevk alıyomşm gbi gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılanladım daha önce çokmu masturbasyon yapıyodun. ne kadar süredir evlisiniz peki
Soran+1 yıl3 aylık evliyiz çok fazla yapmıyodum mastürbasyon ama yaparknde kesnlkle içime bişy sokmuyodm hep klitorisle ilgileniyodm ondan olablr mi bide bu olayn olduğu gn gndz mastrbasyn ypmştm içme bişyler sokarak ondan da az sıvı gelmiş olablr mi
Cevap sahibi+1 yılolabilir kendini tatmın ettiğin için her ilişkinde böylemi oluyor. vajınan alışmış olması gerekir üç aydır içine alırken canın yanıyormu
Soran+1 yıl1. de acımıyo çnkü gayet kaygan ve raht oluyo ama iknci üçncü olduğnda kuruyo ve berbat şeklde acıyo
Cevap sahibi+1 yılanladım ilkinde ve orgazm oluyormusun pekiii
Soran+1 yıltam olarak orgazm olup olmadığımı nasıl anlayabilrm?
Cevap sahibi+1 yılilişki sonrasında rahatlıyorsan mutlu oluyorsan ve vajınanda ilişki esnasında kasılmalar oluyorsa oluyosundur
Cevap sahibi+1 yılayrıca ilişkiniz nekadar süre sürüyorki ortalama
Soran+1 yılilşki sonrası rahtlama oluyo mtlu oluyorm ama kasılma oluyo mu farkedemiyorm ve klitorisle oynarsa kasıldığımı hissediyorm oynamazsa olmuyo galiba ilşkimizde kısa tutmak istersek en bşta 15-20 dk sürüyo 2-3 dk ara verip bir daha yapıyoz oda 40-50 dk sürüyo.
Cevap sahibi+1 yılanladım canım süre olarak normal ve normalınde üstünde sen tam anlamıyla orgazm olamıyosun zamanla alışırsın 2.3. ci ilişkilerde isteğin azaldığı için kuruyor canın acıyor. peki ikinci üçüncü ilişkinizde istegin oluyormu peki
Soran+1 yılevet hatta 2. 3. olsun diye ben başlatıyorum gdip penisini falan yalıyorm üstüne çıkıyorm bşeyler yapıyorm isteğimm oluyo hatta fazla fazla oluyo ama neden orgazm olamıyorm. ?
Cevap sahibi+1 yılmasturbasyona alıştığın için zamanla düzelir canım sen üstteyken uzun ilişki dene bakalım üstteyken daha çok zevk alınıyor da ne sıklıkta ilişki yaşıyonuz ve kaç kez yapıyonuz
Soran+1 yılevet özellikle üsteyken daha çok zevk alıyorm her gün yaptığmzda oluyo iki gnde bir yaptığmzda hatta bir hafta yapmadığmzda oluyo karışk ama şu son zamnlarda en kötü ihtimalle 2-3 gnde bir yapıyoruz en az 2 kez yapıp bırakıyoruz. bacak omza yaptığmzda hava çıkcak diye düşünüp zevk alamıyorm mesela ya da doggy de gerçi ben onun üstne oturduğm zamanda aynı şeklde hav çıkışı oluyor onuda kontrol edemiyorm bu moralimi bozuluyo zevk alamıyorm sonra? onu da çözme ihtmalim yok mu
Cevap sahibi+1 yılhava olayını çözemessin bu normal olağan şeyler bacak omuzada canın acıyormu eşin şeyi büyükmü canım sen üstteyken uzun ilişki dene orgazm olma şansın yüksek bu arada kocan seni bu saatte nasıl boş bırakmış ki :)
Soran+1 yılşu an işte :) bacak omza yaptığmzda acı bazen oluyo bazen olmuyo çoğu zaman olmuyo
Cevap sahibi+1 yılanladım canım şeyi büyükmü hava çıkması bunlada alakalı olabilir
Soran+1 yılboy olark 14-15 cm falan kalınlık elimle tuttğmda parmaklarım birleşmiyo?
Cevap sahibi+1 yılanladım kalın olduğu için vajınan genişlemiş galiba girip çıkarken hava içine kaçınca o sesoluyor hava olayı çoğu bayanda oluyor fakat bu birazda vajinanın genişlemesiyle alakalı
Soran+1 yılaslında çok kalın deği ya. benm vajnamda küçkmş öyle demişti çnkü. bu genşleme düzlmez mi kndilğnden?
Cevap sahibi+1 yılbunu fazla kafana takma hava çıkıyorsa çıksın aşşağıda okudum kayın valdenle yaşıyomuşsunuz kendini bu yüzden kasıyor oluyor olmuyasın ses duyulmasın diye rahat olamıyor olabilirsinde canım
Cevap sahibi+1 yılelim sarmıyo diyosunda bana kalın geldi senin ellerinmi küçük
Soran+1 yıl1.64 boyunda 52 kiloyum böyle bir insanın eli ne kadr büyk olursa o kadr canım :) hani roll on lar varya onların uç kısmı kadr ya da biraz daha kalın kalınlığı şeyinin. ve evet kayınvalidemlerle yaşıyorm ve ses gitmesn diye kasıyorm kendimi fazlasıyla
Soran+1 yılses çıkarttığmda sessz ol diyo eşim mesela o anda da moralm bozluyo haliyle istem dışı oluyo çnkü o tam zevk alırkn gidiyo btn zevkm
Cevap sahibi+1 yılkalın sayılır kocan şeyi o zaman kendini kastığın için de rahat olamadığın içinde orgazm olamıyor olabilirsin çokmu inliyosunki
Soran+1 yılbilmiyorm kapıya kulak dayarlarsa duyarlar inlemek değil aslnda sesli nefes alıp veriyorm oh ah faln diye sesler çıkar ya öyle. o inlemek mi oluyo :) ve eşimnki kalın mı bide vajinam mı genşledi bu yzden yani
Cevap sahibi+1 yılçok kalın değil ama normalın üstü galiba eşin inlemiyormu orgazm olurken zevk alırken daha çok zevk alırken oh ah sesleri çıkarmıyormusunki
Soran+1 yıloda inlediği zaman fena inliyo ama ses duylmasın diye susuyo oda sıkıyo kendini.
Cevap sahibi+1 yılanladım ilk ilişkinizde içine alırken zorlandınmı. sonuçta evlisiniz bırak duyuyorsa duysun kendini kasma ses cıkarıyosan cıkar hava çıkıyorsa çıksın sen sekse odaklan zevke odaklan o ana odaklan
Soran+1 yılilk ilişkimizde bilmiyorm ya bak bir süre sürtünme yoluyla başladk sonra sadece kafasını değdirdi değdirdi çekti sonra sadece kafasını soktu soktu çıkardı vajinanın ağzında kafasını ileri geri yaptı en sn yavaş yavaş tamamen soktu acıdı sanırm ama çok değil. sonra hemen alştm zaten
Cevap sahibi+1 yılanladım canım bazıları uzun süre alışamıyor da seninkinkide kalınmışya biraz ondan sordum
Soran+1 yılben hemen alışmışım o zaman öyle mi. nrmalde seks konusunda çok uyumluyuzdur ama bu ilşki sırasnda inme olayı 2 kez geldi başıma birinde tam farkedemedm nolduğunu ikncide farkednce hemen topladım düzelttm hem o zevk aldı hm ben
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani inleme derken anlamadım açarmısın biraz canım
Cevap sahibi+1 yılaynen ne kadar sürede alıştınki
Soran+1 yılilk yapışımzdan sonra alştım hemen. ve inleme değil inme dedim canım penisinin inmesi
Cevap sahibi+1 yılanladım eşinin şeyinin inmemesi için inle zevk aldığını hissetsin o daha istekli ve şehvetli olur. enteresan ilk ilişkide alışman ilkinden sonraki girişlerde canın yanmıyormuydu
Cevap sahibi+1 yılsormak isteğin bişeyler varsa cevaplarım bilgim dahilinde
Soran+1 yılhala ilk girişinde canım acıyor ama bir iki kere git gel yaptı mı sıkıntı kalmıyo acı geçiyo hemen
Cevap sahibi+1 yılanladım canım ön sevişme pek yapmıyormusunuz ilk girişte acıyor ıslanmış olsan acımaması gerek sormak istediğin konu olursa çekinmeden sorabilirsin
Soran+1 yılya ön sevişme yapamıyoruz çok fena mümkn oldkça kısa tutuyorz çnkü ilşki esnasında oluyo yalamadır öpmedir onlar. en fazla 3-4 dk bir ön sevşme tarzı bişeymz oluyo
Cevap sahibi+1 yılön sevişmeyi biraz uzatın tam ıslanınca hazır olunca ilişkiye başlayın hem kolay girer içine acımaz orgazm olama olasılığın yükselir
Soran+1 yılzamanımız olmuyo ki o yüzden zamanımız olsa öyle yapıcam izin vermicem hemen girmesine
Cevap sahibi+1 yılanladım canım ama gece seks yaparken uzun tutabilirsiniz
Soran+1 yıldeniycem canım uzun tutmayıı
Cevap sahibi+1 yıltamam canım eşin işte galiba yine sabah deneme vaktin oldumu
Soran+1 yılevet :) bu sefer kuruma falan olmadı hatta çok güzeldi. çok rahat kolay bir şeklde boşaldı ama kendini çok sıktı bir anda patladı ve süperdin harikaydı falan dedi :)
Cevap sahibi+1 yılpeki sen zevk aldınmı canım kayın valde varken gündüz nasıl yaptınız o işi hangi ara canım
Soran+1 yılsabah erkenden yaptık bu sefer bir kere boşaldı bıraktık ve evet zevk aldım :)
Cevap sahibi+1 yılanladım canım üstünde sen kalmayı deneseydinmi daha hangi pozisyonlarda yaptınız dogda canın yanıyormu benim bazen çok yanıyor
Soran+1 yılönce ayakta yaptk biraz sonra ben hep üstündeydm hatta tam üstündeykn boşaldı :) ve evet bazen acıyo o şekilde yaparken ama çok kayganlaşmışsa pek acımıyo uzun süre o pozisyonda yaparsak acıyo bide yetri kadr ıslanma olmazsa acıyo
Cevap sahibi+1 yılayakta nasıl yaptınız ki ıslanmışmıydın tam olarak banyoda falan yaptınızmı
Soran+1 yılyok normal odamızda yaptıkta evet ıslanma oldu rahtlıkla girdi yani sıkıntı olmadı kuruma falanda olmadı devmnda
Cevap sahibi+1 yılanladım sıkıntı olmamasına sevindim ama sen ilişkiye odaklan zevk almaya çalışkı orgazm olasın eğer orgaz olamassın ilerleyen yıllarda sıkıntı yaşarsın
Soran+1 yılzevk almaya çalışıyorm ama çalıştkça daha kötü sonçlar çıkıyo. mesela mutfaktaykn gelip arkadan sarılması beni o anda deli edebiliyo ama ilişki sırsnda o zevki mutluluğu yakalayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılmutfakta yaptınızmı hiç
Cevap sahibi+1 yılne gibi kötü sonuçlar doğuruyor
Soran+1 yılhayır mutfakta hiç yapmadık kötü sonuçlar derken de zevk alıcam zzevk alıcm dedikçe alamıyorm zaten kendimi o ana bırakamıyorm
Cevap sahibi+1 yılanladım zaten zevke odaklanırsan olmaz anın tadını çıkarmaya bakcaksın canım bu arada mutfakta nasıl elliyor yav kayın valden evde değilmi görse falan :)
Soran+1 yılçok tehlike atlatıyoruz öyle ama küçük küçük yaramazlıklar yapıyo arada işte böyle :)
Cevap sahibi+1 yılhım anladım yeni evlisiniz olcak o kadarda kayın valdeye söbelenmeyin :)
Cevap sahibi+1 yılne gibi tehlikeler atlattınız mesala.
Soran+1 yılya kayınvalidem biraz sıkıntılı pek sevmez insan içinde birbirimizle ilgilenmemizi falan işte gelip sarıldığında öptüğünde falan sonra kalçalarımı falan ellerken yakalanıyoduk defalarca son anda ayrılıyoruz birbirimizden görmüyoalr :)
Cevap sahibi+1 yılanladım kalçalarını ellerken yakaladığında tepki göstermedimi
Soran+1 yılişte yakalamadı yakalamk üzeryken kurtulduk :)
Cevap sahibi+1 yılanladım eşinin problemi devam ederse doktora gidin ereksiyon sorunu olabilir
Soran+1 yılyok öyle bir sıkıntısı yok bende dikkat ettm ona ama yok öyle bişey
Cevap sahibi+1 yılinşallah öyledir canım . olursa dedim benede
Soran+1 yılAnladım canım sağol :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım kocanla köşe kapmaca başamıştır şimdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuruduğunda Öpüşmek göğüsleri öpmek işe yaraması gerekir
11 Yorumla
Soran+1 yılevet işe yarıyor
peki yaparken eşinden azda olsa su aksa yeter onda yok mu
013 Yorumla
Soran+1 yılkesnlkle boşalmıyo içmdeykn o diğer zevk suyu diyosan oda gelmiyo ki gliyosasda oda kuruyo
Soran+1 yılvajinanın içine mi sürülüyo kayganaştırıcı? penise sürülmüyo muydu? ve o farkeder mi onu kullandığı mı?
Soran+1 yılzarar vermez dimi? ya da kayganlaştırıcı yerine normal krem olur mu sıkıntı yaratır mı o?
Soran+1 yılnemlendirici krem kullansam olur dimi yani şmdi? içine biraz sürsem zarar vermez dmi herhangi bir hastalık falan olştrmz dimi?
Soran+1 yılinşallah sağol :)
Soran+1 yılteşekkr ederm sizede nice yıllar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle doktora git kısa zaman sonra kısır kalabilrsin
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya ne alaka?
Cevap sahibi+1 yılVajina Uhr oluşabilir bir zaman sonra agrı yapar doktora gidersin ve vajina kanalların alınarak kısır kalırsın
Soran+1 yıloha ya korktum
Cevap sahibi+1 yıldoktora git
Soran+1 yıltamam sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
kayganlaştırıcı jel deneyin işe yarayacaktır.
011 Yorumla
Soran+1 yılkayganlaştırıcı kurumuyor mu? 1 saat falan kurumaması lazm
Soran+1 yılbir kere yapıyoruz 15-20 dk sürüyo boşalıyo 2-3 dk ara verip yani sil temizle falan sonra tekraar yapıyorz 40-50 dk snra boşalyo
Soran+1 yılnasl yani neden?
- +1 yıl
ilk orgazmı 15-20 dakıka sürüyor dediniz buraya kadar tamam Herşey normal. Bu süre zarfındada herhangi bir kuruluk yaşanmaması gerekli. Daha sonra devam ettiğinizde 40-50 dakıka olarak belirttiğiniz süre uzun bir süre. Yani eşinizde bilinçli orgazm kontrolü söz konusu (erken boşalma sorunu yok) sizde vajinada kuruma orgazmınızdan sonraki süreçde gerçekleşiyordur. Sağlıklı bir insanda ilerleyiş bu şekildedir. Eşiniz orgazmını kontrol altında tutabildiğine göre sizin orgazmınıza göre ayarlayabilir ve beraber doyuma ulaşabilirsiniz. En ideali budur afedersiniz sabaha kadar girçık yapmanında bir manası yokk.
Soran+1 yılöyle değil işte. hep kuruma olmuyo bir kere oldu bu sadece. daha önceleri hiç böyle bişey olmadı 4-5 saat seviştiğimizde oldu ama hiç kuruma olmamıştı.
- +1 yıl
sadece bir kez olan bir şeyi sorun yapmamalısın. anlattığına göre zaten yeterince renkli ve canlı bir cinsel hayat sürdürüyormussunuz. Akışına bırakın. Muhtemelen kuruluk hissini yaşadığında hem senin hem onun canı yanmıştır. ve seninzevk almadığını düşünmüştür. pisikolojik olarakda anlık etkilenip ereksiyonunu kaybetmiştir. doğrumu
Soran+1 yılaynen anlık etkilendi ve penisi indi ama daha sonra hemen kaldırdım tekrar oyunlar yaparak
Soran+1 yılpeki sağol
Kayganlaştırıcı kullan..
04 Yorumla
Soran+1 yılo görmeden halletmem lazm ve tüm ilişki süresince geçmemesi lazm ortalama 1 saat mesela
Soran+1 yıldoktora gidersem nolck peki? ne yapacklar?
Kayganlaştırıcı kullanın
00 Yorumlasen doktora gıt sorunun buyuk
00 YorumlaBence orgazma olmuyorsun olduğunu zannediyorsun
00 Yorumlakayganlastırıcı kullanın.
00 YorumlaCo kotu bir durum yara oluyor sonra. aci cekiyoz
00 Yorumla
+1 yılKaydirici kullanin iliski suresnce
00 Yorumla
+1 yılKımsın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılentersan
02 Yorumla
Soran+1 yılenteresan tamam mı nasıl önlicem bunu onu söyle
- +1 yıl
bir sürü sebebi olabilir şimdi sana yanlş bişey söylemiyimde benimde bşma gelmişti kız arkadaşmla
Vazelin kullanin
06 Yorumla
Soran+1 yılnormal krem olmaz mı?
Soran+1 yılpeki vazelini ilşkiy bşlamadn önce sürersm 1 saat falan kuruluğu önler mi
Soran+1 yıltamam çok sağol
doktora gitmelisin
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişki sırasında bir anda vajinam kuruyor. ve eşim bunu farkedince anında morali bozuluyo ve zevk almamaya başlıyo penisi iniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler