Kizlar size sormak istiyorum, kiz iken (bakire) olarak seks hakkinda?

Kizlar diyelim bakire olarak evlendiniz ve cinsel iliski ilk kez esinizle yaptiniz ve evlenmeden öncede hic esinizin penisini görmediniz.

Bu durumda ilk cinsel iliskide ve daha sonraki sekste hic esinizin penisini hissetmeyiniz oldumu? Hani bakire olan kizin vajinasi dar olur, sünkü daha önce hic bir cisim girmemistir. ya da keske esimin penisi daha büyük veya kalin olsa dediniz oldumu?

Genel olarak bir bakire ile evlenen erkek hic penisinden dolayi sikinti ceker mi? Hani vajina her penise uyum saglar, onun sekline alisir derler ya, o bakimdan.

Erkeklerin genel olarak penisi ile sorunlari vardir. Penisim yeterlimi, uzunlugu kalinlig yeterlimi gibi kafasina takar. Bu bakimdan bende ögrenmek isterim.

Ben bakirim ve esim olacak kizda bakire olmasini isterim, bu durumda penisimi kafama takmam yinede gerekir mi?

Ya ben esimi mutlu etmek isterim, tam zevk almasini, herseyin iyisinin olmasini isterim, bu tabiki benide tahrik ve mutlu eder.

KIZLAR lütfen acida olsa gercekleri benimle paylasin, gizli paylasim oldugundan bir sorun olamaz, rahat olun lütfen.

Evlenme niyetim var ama bir türlü cesaret edemiyorum. Nasil ben bir erkek olarak esimin herseyi beni tahrik etmesini isterim kizin ayni sekilde bende tahrik ve zevk almasini isterim.

Biliyorum bu penis konusu herkese bikkinlink getiriyor ama ben burdaki cevaplardan bir türlü tam olarak gercek olan cevabi bulamadigimi düsünüyorum.

Tecrübesi olan kizlarada sunu sormak isterim. Hani esnizin veya parternizin penisini ölcen ve bu benim icin ideal olan diyenlere sormak isterim.

Benim Penis uzunlugu 15 cm ve kalinligi (4-4,5 cm (capi) üsten penise bakis bir kenarinda öteki kenara olan kisim). Cevreside 12-12,5 cm dir.

Bu durumda her bakire olan kiz kesinlikle tahrik olmasi ve zevk almasi kesin mi? Hani kalinlik ve uzunluk bakimindan, islevini sormuyorum, sürtünme ve dolgunluk hissi verme bakimindan soruyorum. Her bakire kiz kesinlikle hissedermi ya da keskeler yasarmi? Tesekkürler
Kizlar size sormak istiyorum, kiz iken (bakire) olarak seks hakkinda?