Kendimi tutamıyorm ama tutmalı mıyım?

Benimki soru değil biraz daha iç dökmek olacak arkadaşlar. bi sevgilim var onu çok seviyorum o da beni çok seviyor. yakında 2 yılımızı tamamlayacağız ve gerçekten güzel bir birlikteliğimiz var. aslında annelerimizin zamanında evlenecek yaştayız(22-23) fakat okulumuz var ve evlilik gibi bişey daha 3-4 yıl mümkün değil. ama ben kendimi tutamıyorum artık onunla beraber olmak istiyorum. ya bunu dile dökünce biraz utandırıyor insanı ama biz evlenmeyi düşünüyoruz fakat bilmiyorum neden sevişmeye hep olmaz diyoruz. bekleyelim zamanı gelince her şey daha güzel olacak diyoruz. ben de hormonal olarak kendimi tutamıyorum ama aynısını söylüyorum. bekaretim giderse başkasıyla evlenirsem gibi bi korku değil zaten o olmasa hayatımda evlenemem ki :( o da aynısını söylüyor. off bilmiyorum. bana bir akıl verin çare verin. aslında bi derdim yok gibi görünüyor ama içim yanıyor:(
Güncellemeler
+1 yıl
yap diyen arkadaşlara sormak istiyorum, eğer şimdi birlikte olursak, bu adam düşünmez mi bu kız benle birlikte oldu ya öncesinde de birileriyle olduysa diye. zar, kan falan çok imkansız şeyler değil günümüzde onlarla inanır diye bişey kalmadı :/
Kendimi tutamıyorm ama tutmalı mıyım?