Erkekler sevgilisinden neden cinsellik bekler? cinsellik beklerken ciddi mi yoksa öylesine kullanmak icin mi birlikte olur?

Sevgilimi cok seviyorum. ama kafama takilan şu ki, o da beni cok sevdiğini sölerken benimle cinsellik yasamak istemesi. İleride hep evlilik icin plan yapiyoruz hep şurda yaşariz şu zaman şurda dügün gb planlar ama ortada daha ne nişan var ne evlilk varken cinsellik istemesi beni cok kuskalandırdı onada söledim beni sevmiyorsun benimle zevk için beraber olduğunu söledim evlenmeden önce benden böyle bir beklentin olmasin dedim hep ama. o da sevgilim cinsellik önemli değil sen istemezsen asla konusunu yapmayız senden baska hiç birşey önemli degil seni kaybetmek istemiyorum sadece cinselligin önemi olmadığını sölerken ertesi gün yine baslıyor seni cok istiyorum arzuluyorum sen benim ol istiyorum diye sen benim için cok özelsin seni kadinim olarak görüyorm gibi kelimeler sölüyor. Ailesi beni biliyor. Ona inanmadığımı söledigim de bana inan bana güven benim hayatim gelecegim sensin seni asla birakmam diyor. ne istersen yaparım yeterki benim sevgime inan diyor ama cinsellik için üstüme geliyor bazen beni zorluyor benim istemediğimi bile bile bunu yapıyor. birbirimizi seviyoruz birbirimizi arzulamamizda ne varki bunda diyor insan sevdiğiyle yapmak ister ben seni kaybetmek istemiyorm ki diyor.
Simdi ben kandiriliyor muyum kullaniliyor muyum? yoksa gercek mi samimi mi? nasil anlarim?
Ben boyle yaptikca bir zaman sonra benden soğur bikar mi?
Erkekler sevgilisinden neden cinsellik bekler? cinsellik beklerken ciddi mi yoksa öylesine kullanmak icin mi birlikte olur?