Aldatıldığımı öğrendiğimden beri hiç iyi değildim. Libidom da düşmüştü. Son bir haftadır birileriyle seksting yapıyorum görüntülü. Açıkçası biraz iyi geldi. Kafam dağıldı. Sizce yanlış mı? Yapmamam mı lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYanlış yoldasın. Kusura bakma ben acı konuşacağım.
O yüzden al önce 🍫🍬🍭🍰🧁🍩bu tatlıları ye.
1) Sexting dediğiniz şey sizin özel yerlerinizi birbibize göndermeniz ve sanal ortamda tanımadığınız kişilere.
Olabilecek şeyleri sana özetleyim;
1) Adam görüntüler ile seni tehdit edip ilişkiye zorlayabilir.
2) Adam görüntülerini alıp sosyal medya atıp seni ifşalayabilir.
3) Adam yine seni tehdit edip ailene akrabalarına atabilir.
4) Adam seni arkadaşlarına anlatır gösterir sapık bir arkadaşı sana musallat olabilir.
5) Adam manyaktır seni bulur cinayete kurban gidersin.
Bunlar gerçek hayatta yaşanab haberlerden seçmeler ha hiçbiri başına dahi gelmese manevi boyutu var dini olan boyutu var.
Yani bir yay burcu olarak kızım sen slk mısın? Diyeceğim bu cesareti nereden alıyorsunuz?
Eğer illa birileriyle bir şeyler yaşayacaksan bari tanış , görüş ha o zaman sıkıntı yaşayabilirsin ama en azından bu daha güvenli. Arkadaş ortamını bildiğin güvendiğin birileriyle buluş yani ne bileyim sanal ne ya?
Cevabım bu kadardı al şimdi şu kahveyi iç kendine gel☕.146 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle adamlar benim adımı bile bilmiyor. Yüzümü de göstermiyorum. Ayrıca ben de yay burcuyum…
- +1 yıl
İnan bana seni bulabilecek olanları da var yani yanliş yoldasın. Yay burcu isen yükseleninin kurbanı olmuşsun sanırım.
Soran+1 yılNasıl bulabilir ki
- +1 yıl
İnan bulmak isteyen bulduruyo sana kafayı taksın yeter verir bir hacker para zaten üniversite döneminde bu pc arkadaşlar harçlık için her işi yapıyorlar benim arkadaşım mesela para karşılığı hesap çalıyodu konum buluyordu yakın arkadaşım yaptıği için biliyorum.
- +1 yıl
Abartma lütfen kimse artık ekran resmi çekmiyor artık kople ekran videosu alıyor
Ve bunu kadına karşı kullanmiyor yasa dışı
direk videoyu p*rnoculara satıyor para kazanıyor
Ee kadının haberi bile olmuyor
Ve sizin gibi usta emektarlar sayesinde sadece konuştunuz değil nice gençlik sizi izliyor
( Ha amel defteri hiç kapanmiyor ölsende yazılmaya devam ediyor ama tabi bu senin için önemli değil )
Dild* kullanıyor musun - +1 yıl
Al bak yukarıdaki sana cevabını vermiş bak. Dediği doğru avrupa yakasında bir bölümde kızın videosu vardı yüzü olmadiği halde dövmesinden tanımışlardı düşünsene ilerdeki kocan bir video da seni tanıyor gerisini düşünmek bile istemiyorum. Sonrası kadın cinayeti oluyor lütfen bunu kendinize yapmayın evet öldürülmek için sebep değil ama nasıl bir toplumda yaşadığını unutma bence
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yıl- Evet yanlış. Yapmaman lazım. Aldatılmış olabilirsin üzücü bir durum ama bu senin suçun değil acıdan üzüntüden kaçmaya çalışma yasını tut duygularını bastırma bu şekilde bastırırsan süreç uzar hem de sonrasında pişmanlık duyarsın bu seni kendinden daha fazla uzaklaştırabilir. Yasını tut yeterince kırılmış hissediyorsun bunu haketmediğini bil kendine vakit ayır tecrübe edindiğin için şükret neyi istemediğini öğrendiğin için şükret üzülmekten korkma yaralarını sar ve geçecek olduğunu unutma😌. Geçecek ve bir gün layık olduğun değeri sevgiyi ilişkiyi bulacaksın hatta o sana gelecek😊💐
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni anlıyorum aldatılmışsın bunun acısını karşı cinsten ilgi görerek kafanı dağıtmaya çalışıyorsun zamanında benim de yaptığım şey ama güvenliğin için dikkatli olmakta fayda var hem bu geçici bir şey emin ol bir süre sonra buna da doyacaksın
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılAldatılmak değil de ilgş almak istediğim için bu yönteme başvurduğum olmuştu bazen hayır demek zor olabiliyor seni yargılayanlara takılma
Cevap sahibi+1 yılDedikleri gibi dikkatli ol en önemli şey senin güvenliğin bir erkek yüzünden daha kötüye gitmemeye çalış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s +1 yılYanlış kişiye göre değişir, özellikle bu örnekte. Hiç benlik bi olay değil ama sana uygundur, bilemeyiz. Sonrasında kendini kötü hissetmiyorsan ne diyebiliriz ki zaten
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
134Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 28,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYAnlış yapıyorsun evet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 443 cevap paylaştı. Şimdi şöyle;
1. Yaşadığın olaydan uzak kalıp kafanı dağıtmak istiyor olabilirsin,
2. Seksting yaparken erkekler sana illa güzel şeyler diyorlardır, o şekilde ilgi ihtiyacını karşılıyor olabilirsin,
3. Aldatılmadan dolayı bir intikam duygun oluştuysa farklı kişileri kullanarak bu duyguyu gideriyor olabilirsin.
Kendini iyi hissediyorsan yap ama ilerde pişmanlık yaşayıp kendine kızabilirsin, hissettiğin acıyı geçiştirdiğin için zamanla daha çok gün yüzüne çıkıp daha çok acı çekebilirsin veya konuştuğun kişilere bağlanıp karşılık alamazsan daha da çok üzülebilirsin.
Hayat senin hayatın, karar senin. Ama ayrılık tazeyse bence biraz acını yaşamak için kendine fırsat ver, zaman tanı
32 Yorumla
Soran+1 yılBir ve iki daha çok sebeplerim. Yeni de sayılmaz 3 ay olacak aşamadım
Evin Barkın yok mu senin şarkısı aklıma geldi okuyunca. 😆😆 Soru komik açıklamalar daha komik tamam bende bir çok yanlış yaptım ama kendime bile yanlış mı yapıyorum diye sormadım. Çünkü zaten yanlış olduğunu biliyordum. Kendimden intikam almak ister gibi yaptım. Sence bir erkek sana yanlış yaptı diye senin kendine yanlış yapman doğru mu? Olabilir yoluna bakacaksin böyle kimden intikam alıyorsun böyle intikam alacağına kendine bak yeni birini bul ve mutlu ol böyle hem kendini mutsuz edersin hemde onun umrunda bile olmaz. Kulağına giderse de aman iyi yapmışım zaten yollu bir kızmış der.
38 Yorumla
Soran+1 yılKendime zarar veya intikam gibi hissetmiyorum ki. Onun duyma ihtimali zaten yok
Soran+1 yılİyi hissetmeye çalışıyorum
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
@seren19 seni ayakta alkışlıyorum
- +1 yıl
@seren19 👍
+1 yılMerhaba, günümüz şartlarına değinerek başlamak istiyorum, internet karanlık bir kuyu biliyorsun... Tanımadığın günü birlik insanlarla böyle şeyler yaparken dikkat etmeni tavsiye ederim.
Soruna gelirsek, kendine karşı saygını kaybedersin, keyif aldığın için kafanı dağıttığın için sürekli bunu yapmak buna yönelmek bir çözüm değil. Günden güne yetinmeme durumu oluşturabilir. İçinde bulunduğun durumu kolay hale getirecek başka şeyler bulabilir ve yapabilirsin. Bir ilişkiden çıkmış olman, bitmiş olması her şeyi yapabileceğin ve özgür olduğun anlamını taşıyor olabilir ama kaybolma dikkat et🌿32 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey bilmiyorum ya kafam karmakarışık
- +1 yıl
Karar yine senin tabii ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeksting ciddiye almanız gereken bir şeydir ve görüntülü olmasına dahi razı olmanız beni düşündürdü. Oysa her şey aşktandır. Aşık olmadığınız, tanımadığınız, bilmediğiniz , gvenmediğiniz biri ile nasıl olsa her şey sanal, gerçek değil diyerek kendinizi uçsuz bucaksız bir okyanusa bırakmanızı doğru bulmadım. Ben de fırsat buldukça seksting yapıyor isem de bunun her anının kıymetni de, değerini de biliyor, ciddiye alıyor ve dikkatli oluyorum. Bu işin sanalı, reeli yok. Aslın da yaşanan her şey gerçek ve oluyor da. Her şey beyinde bitiyor, ve beyne ulaşmak için ille de reel temas, eylem gerekmiyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da oldu o baya yanlış yollara girdim görüntülü değil yazışarak ve resim atarak yaptık biz ama yaparken de onu düşünüyordum daha sonra aynı çocuk defalarca istedi ama ben istemedim onun yerine arkadaş edinme sitesine üye oldum ve bir sürü yabancı flörtüm var hepsi de bana aşık kendimi güzel hissettiriyorlar. ama hala onu özlüyorum görünce kalbim acıyor bana bir adım atsa hepsini sktrederim gibi geliyor ama muhtemelen asla affetmem onu flortlerle dewam... belki onlardan biriyle evlenirim
20 Yorumla
+1 yılYanlış bence sanal ortam çok sıkıntılı olabilir ve bu durum psikolojini bozabilir bence tam tersi sanala kapanmak yerine ne biliyim yakın arkadaşlarınla vakit geçir spor yap yürüyüş yap o olmaz başkası olur kimse vazgeçilmez değil ve aldatılmakta senin kusurun değil senelerdir tanıdığımız reel hayattaki insanlar bile farklı kişiler çıkabiliyor sen sevgilim sanal diyorsun bide onu yanlış tanımak ve seni hayal kırıklığına uğratması senin suçun değil bence oralara çok kapılma çok büyük sorunlar yaşayabilirsin tam tersi evden çık sanal değil reel insanlarla takıl.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Bu durumun iyi yanlarinda var kötü yanları da. Yorumlarin bir kısmını okudum da yani kendini guvene aliyordan tedbirli olup davraniyorsan sorun teskil edecegini sanmiyorum. Kötu yanlarından biri de kesin olmamakla birlikte bir sure sonra bu sana sirasan gelevek ve yetmeyecek belkide kendine olan saygini yitireceksin. Cunku evet zor bir surec kimsenin basina gelmesin aldatilmak denen olay ama en azindan sende genel anlamda iyi hissetmeyebilirsin. Yine de sen bilirisn.
10 YorumlaYapma tabi ki teselli bulduğunu sandığın şey zamanla kendinden iğrendirir. İleride utanç tablosu olur. Unutmak için daha sevimli yollar varken, bu çok sevimsiz olmuş. Belki cinsellik senin için tabu da değildir ama en azından teninden önce içinin ısınacağı biriyle ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu daha cok kendine verdigin degerle alakali..
Karsi taraf sana deger vermemis diye kendini bukadar degersizlestitmen guzel degil. Simdi bazilari ama bu bir ihtiyaaaaaccc diyerekten yol gecen hani olmuslar o ayri. Bu ihtiyacida kendin giderebilirsin onune duzgun biri cikana dek..10 Yorumla
+1 yılSonrasında baya dibe vuracaksın kendinden tiksinip, ondan sonrada muhtemelen önündeki 5 yıl boyunca muhteşem insanların hepsini seni tanıdığına pişman edersin hırsın çıkmadığı ve kendini affedemediğin için
13 Yorumla
Soran+1 yılKendimden neden tiksineyim ki? Kimseye zararım yok
- +1 yıl
yaşa gör tatlım
Soran+1 yılGörelim. Ama benim dışında kimseye zararım olmaz benim
+1 yılAga millet aşk acısından içkiye, sigaraya maddeye bile düşebilir anlarım da sextinge düşmek de ne bileyim sanki içinde varmış da kılıf bulmuş gibisin. Vicdanın rahat ise sorun yok demektir hacı
33 Yorumla
Soran+1 yılİçkiye sigaraya maddeye düşmekten iyidir bence
- +1 yıl
Tabi bu da çok mantıklı bir bakış açısı
Soran+1 yılShdjdj değil ama napayım. Gerçekten iyi değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBirileriyle yapıyorsun? Sexting yapacaksan en azından yaparken kendine değer ver de bir kişiyle yap. O da güvenilir olsun. Aşk acısı çekiyorsun diye kendini bu kadar aşağıya çekme.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bu bireysel bir şey kimi kendisi yapar kimiside sexting bundan mutlu olduğunuz iyi geldiğini zaten biliyorsunuz sadece temkinli olmanız yeterli gerisi keyfinize bakmaya kalıyor sexting kötü bir şey değil ki
10 Yorumla
+1 yılBu durum sana iyi geliyorsa, kafanı rahatlatıyorsa yanlış diye düşünmeyi bırakmalısın en önce. Sürekli depresif olup ağlamaklı olup kendini üzmen mi? yoksa böyle yaparak kendini iyi hissetmen mi? en önce bunda karar kılmalısın
10 Yorumla
+1 yılDevamke. Birilerinin egosu oksanacak 2 gr ilgi gosterecek aman kaybetmiyim diye diye psikolojin bozulmak zorunda degil. Her turlu boynuzu takiyolar boyle. Keyfine bak. Vicdanini alt et ve mutlu ol :)
22 Yorumla- +1 yıl
Oha 🤭
- +1 yıl
Roket atsaydın 😊
+1 yılEvet çok.. Bende yaptım sonuç olarak acım dinmedi.. B*ka battım boşu boşuna
32 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum inan ki ne ne yaptığımı ne ne yapacağımı
- +1 yıl
Zararın neresinden dönersen kâr.. Temizle içindeki duyguları.. Bilincini yitirmene sebep olur aşk acısı çünkü.. Sonra bilinçli şekilde ne yaparsan yap..
+1 yılBende de aynı durum vallahi. Kimse ciddi ilişki istemiyor ve iletişimi kesiyorlar. Sırf bu yüzden seks hayatı yaşıyorum sadece
32 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha güldürdü sknxnxz haklı tespitinden dolayı kutluyorum :)
- +1 yıl
@lawyer4152 sıkıntılı bi durum
Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bir deyime karşılık geliyor aslında. Şu an tatlı geliyor ama günden güne zehir karışıyor kana
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
+1 yılBana kalırsa bir sorun yok. Fakat kendi içinde sorun olabilir. Sen Şu an öylesine kafan dağılsın diye yapıyorsun bu boşlukta alacağın bir yanlış katar sana geriye dönüşü kötü olabilir.
10 YorumlaYapmaman lazim günah çünkü biliyosunki böyle yaparak sadece babani üzüyosun onun yerine Allaha dua edip namaz falan kalabilirsin
20 YorumlaYaptığının yanlış olduğunu bilmeni istiyorum. O şahıstan bir farkın kalmadı
24 Yorumla
Soran+1 yılBenim hayatımda kşmse yok ki? Ben ayrıldım
+1 yılSana iyi geldiği düşündüğün aslında aldatıldığın için sanki intikam alıyor gibi hissediyorsun bu ilerleyen zamanlarda daha çok içini acıtacak
02 Yorumla
Soran+1 yılİntikamla hiç ilgisi yok aslında. Onun bundan haberi yok sonuçta. Sadece bana iyi geliyor
- +1 yıl
🤷🤷🤷
kafan dağılıyor mu? inan bana gerisi öenmli değil.. seni aldatanlar düşünsün...
(sevgilinle yaşamıyor muydun bişiler)08 Yorumla
Soran+1 yılSeksting onla da sadece
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılİnternetten tanıştık
Soran+1 yılHayır tabiki
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam, öncelikle bu kendinden intikam almaktan başka bir şey değil. Mesleğim gereği dilersen konuşabilir bunu daha doğru bir şekilde atlatmana yardımcı olabilirim.
16 Yorumla
Soran+1 yılKendşmden intikam almak gibi değil aslında. Kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılYaşadığınız durum daha çok zihinde olan bir durum o yüzden önce orada çözümlemek lazım. İstersen yaşadıklarını anlatabilir sana rehberlik etmeyi deneyebilirim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Demek istediğinizi anladım. Ama bana gerçekten öyle gibi gelmiyor. Biraz daha şey gibi. Duygusal bir şey yaşamaya hazır değilim. Bi erkeğin ilgisi hoşuma gidiyor. İyi hissediyorum, rahatlıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki en azından yaşadıklarınızdan bugüne kadar olan süreci benimle paylaşır mısınız detaylı merak ettim sizdeki değişimi sizi algılamak istiyorum müsadenizle
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılSoruyu beğendim adım w ile başlıyor a ile bitiyor
+1 yılYok bence doğru yapıyorsun böyle devam edebilirsin sonuçta istediğin bir şey zevk alıyorsun yani buradan birileriyle de yapabilirsin tabii istersen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafa dağıtmak için iyi fakat hep ayni kisiyle yapma degistir arada bir partnerini sonucta seksting bu gercek bir iliski değil yeni insanlar daha iyidir değişiklik açısından sana iyi gelmesi açısından birisi çıkar sana kendini cok iyi hissettirir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılAlkol sigara ve başka bedenlerde teselli aramak aşk acısına çözüm degil maalesef siz biriyle konuştuğunuz için rahatladınız
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. herkes kendisine iyi geleni yapar keza sende öyle yapıyorsun sexting kimseye zararı yok nasıl uygun görüyorsan öyle yap :)
10 Yorumlaİntikam duygusuyla yapıyorsun ama kendine saygını yitirirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmşyorum kötü hissettirmedi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. boş ver kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Bak keyfine.
12 Yorumla
Soran+1 yılHesap verecek biri yol zaten artık ayrıldım
+1 yılYap bir şey olmaz başka türlü bu kafayı dağıtamazsın
18 Yorumla
Soran+1 yılGeriye kalan kafayı dağıtma ihtimalim kurşun dkdkdkdkdk
- +1 yıl
Hahahah alayına isyan 😂😂
- +1 yıl
Kafama sıkar giderim Ahmet kaya
Hain geceler cengiz Kurtoğlu 😂
Sen baya bitiksiiin
Soran+1 yılBittim ya
- +1 yıl
Olur be herkes geçmiştir böyle durumlardan
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Unutuluyor merak etme sekstinge devam bir zaman sonra bişey kalmaz
+1 yılKeşke yapmasan biri sana serefsizlikk yaptı diye sen niye böyle aptalac bir şey yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum iyi hissetmeye ihtiyacım var
- +1 yıl
İyi hissetmenin yolu sextingdeyse bunu denemeyi isterim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsonradan başına bela olmayacak birini bulduysan sıkıntı yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılYüzümü göstermiyorum
- +1 yıl
vicdanın seni rahatsız etmeyecekse sıkıntı yok. devam.
+1 yılYanlış tabi, başkasına sinirlenip kendine kıymak gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılKıymak derken
- +1 yıl
Kendine zulmediyon yapma
Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. Zaten meyilliydin sexting yapmaya libidoda bahane oldu
20 YorumlaMutluysan sorun yok. Yeter ki kendini güvene al. Sanal ortam tehlikeli.
20 Yorumla
+1 yılYapmaya devam et yakında Twitter'da ifşanı izlersin
20 YorumlaSextingden sonra sahalara dönüs yapip, skorda istedigin skora ulasinca, anlamsizlik icinde bulacaksin kendini...
00 Yorumlaintikammı alıyorsun, dikkat et görüntü verirken kendini ifşa etme, yüzün çıkmasın, bir ara beraberde yapalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi gelecek bir tarafı yok ki, sonuçta reel anlamda gerçekleşen bir şey yok, esasında acını ve bunalimini arttırır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılSanal seks olmaz ki kanka unutabilmen için birebir gidip yatman gerekiyor böyle zamanla sıkar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini nasıl hissediyorsan öyle yap ama görüntülü sıkıntı olmasın. zevk alıyor musun?
05 Yorumla
Soran+1 yılAlıyorum
- +1 yıl
Neden görüntüşü yapıyorsun sesli yap. Kayıt felan alınmasın diye dedim
- +1 yıl
Ayrıca konuştuktan sonra nasıl hissediyorsun
Soran+1 yılBir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
Hmm istersen detsylı konuşalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumları okudum şaşırdım , burada olupta sexting yapmayan mı var , kesinlikle inanmam , yaptığı mantıksız evet ama şimdi şu an ona ihtiyacı var demekki ,
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideo kaydı yapıp şantaj yaparsa, ne yapacaksın? Bu yolla, kadınları arkadaşlarıyla bile sekse zorlayanlar var. Aman dikkat..
11 Yorumla
Soran+1 yılAdımı bilmiyor, yüzümü görmüyor, etrafı bile göstermiyorum eşyalardan vs anlaşılmasın diye
Böyleleri olduğu müddetçe aldatmalar da bitmez sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende ayrıldım 1 ay önce onu özlüyorum senin gibi. Normal bunlar
Eğer istersen dert ortağı olabiliriz. Birbirimizi dinleyip içimizi döküp en azından bir necş kalbimizi boşalta biliriz🥺10 YorumlaLibidosu yüksek olan kız var mı burada? Şaşırdım libidosu yüksek kıza rastlamak bir mucize bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre sonra kendine saygın kalmayacak, farklı yollar denesen, kendine daha farklı şeyler katarak mesela
14 Yorumla
Soran+1 yılEnerjim yok. İyi hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılE sanal yapmaya devam edince de bir süre sonra kötü hissedeceksin
Soran+1 yılBelki de. Umarım olmaz
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyleri tecrübe ettiğim için dedim, tam olmasa da benzer şeyleri
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de yapasım var. ama sevgilimle barışırsak, kendimi kötü hissederim. ki öyle bir ihitmal de var. En iyisi yapmamak.
11 Yorumla
Soran+1 yılBarışma ihtimalim yok. Aldatmış ötesi yok
+1 yılKulanıldığını düş0nüyorsun sanırım. Sende aynısını yapmak istiyorsun gibi algıladım
10 Yorumla
+1 yılİyi olur kafanı dağıtır, kendini dağıtmadan kafanı dağıtırsan bir şey olmaz iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılBen sekstingle ilgi soru sordum hemen kaldırdı KS. Siz kızlar sorunca neden kaldırmıyorlar?
112 Yorumla- +1 yıl
@rüyaistee daha öncede sormuştum ve kaldırmışlardı
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aybuke6 Soru paylaşımın kaldırıldı.
Soru başlığı: Mesajda seksting veya cinsel içerikli konuşmayı severmisiniz?
Soru detayları:
Sevgilinizle eşinizle ya da sanaldan tanıştığınız biriyle seksting veya cinsel sohbet etmeyi severmisiniz
Sebep: Aşırı/Alakasız Cinsel Paylaşım
Diğer kullanıcıları rahatsız edecek yoğunluk ve açıklıkta cinsellik veya p*rno sitelerine referans içeren paylaşımlar ya da herhangi bir detay içermeyen, samimi olarak cevap ve/veya yardım istemeyen cinsellik soruları kaldırılır. Kaldırılan paylaşımın için 7 Xper puan kaybettin. Hangi durumlarda ne kadar Xper puan kaybettiğini görmek için Yardım sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Bundan sonraki paylaşımlarında lütfen daha dikkatli ol.
Benzer paylaşımların tekrarı halinde üye hesabın iptal edilebilir. Anlayışın için teşekkürler.
Paylaşım kaldırma nedenleri hakkında daha fazla bilgi almak için KS Yardım sayfasını inceleyebilirsin.
Bu otomatik bir bildirimdir. Bu mesaja yazılan cevaplar takip edilmemektedir.
u +1 yılTelefonda cinsel içerikli konuşmayı sever misiniz? ↗
bak başka soru buldum- +1 yıl
u +1 yılya sadece cinsel içerik veya seksting şeklinde olan kalkmayan sorular var. ikisi beraber olunca belki çok olmuş olabilir. ama sorun ne olursa olsun biri şikayet etti diye rastgele kalkmaz, kontrol edilir. Hatta sen bu tarz sorular soruluyor, benimki niye kalktı diye kızlar soruyora da mesaj atabilirsin
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılSaldım çayıra mevlam kayıra yokuş aşağı gidiyorsun boş ver devam et
10 YorumlaSana iyi gelen neyse devam. vücut kendini tamir eder.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sen kendini mutlu hissettiğim şeyi yap iyi geliyorsa devam :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış değil sana iyi geliyor ise yap neden yapmayasın
10 Yorumla Sen bilirsin ister yap ister yapma ama ben olsaydım tanımadığım biriyle böyle şeyleri konuşmazdım
10 YorumlaEn iyisi iyi kafa dağıtır moral yülseltir doğal antidepresan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yapma kimseye güvenme kayıt eder ifşanı alır dikkat et
40 Yorumla- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem