bişi söylim mi? ama cidden çok ciddiye al bunu.. sevgilin seni kullanıyor.. hem cinsel yönden, hem ruhsal olarak.. kendisi zevk alıyor, sen almıyorsun üstelik arkadan sürekli yapmak iyi değil, sen onunla bişileri paylaşmaya cesaret ediyorsun o halinden memnun olduğu için istemiyor.. demek sonrrasından emin değil. neyse
42 Yorumla- +1 yıl
Kız haklı arkadaslar
- 8 ay
+
En İyi Cevaplar
+1 yılBirde erkeklere abazan diyoruz
Devrelerin yanmis kizim senin
Yazıya bak ya kudurmussun sen
Ev halkı emniyettemi bari90 Yorumla
Ateşini söndürmekten kastın , o işi yapmak mı, yani kendini tatmin etmek mi? yoksa bu durumunu azaltmak mı? eğer azaltmaksa dışarıda vakit geçirmeyi dene, bir işe gir, meşgul et kendini bir şeylerle! Günün büyük bölümünü evde geçiriyorsun kesin.. Sen sen ol, kendini harcatma, unutma sadece kızlar ağlar...
20 Yorumla
+1 yılkardeşim sakın namusunu kımseye verme aglarsın üzülürsün ortada bırakırlar kocana sakla kendıne benden uyarması kızlık gidince keriz ararsın :) o keriz herkez olablir
42 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam zaten ateşimi nasıl söndürcem
- +1 yıl
mast yap sürekli - verende azan birisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
302Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiresin ama arkadan yapıyorsun sen zaten bakire değilsin ki herşey zar dimi herşey öndeki zar değil boşa bakireyim demeyin ya kendinizi rezil ediyorsunuz bakireymiş adam başını belaya sokmak istemiyor demek ki adam kullanıyor seni önden ziksem bu kızı evlenmek zorunda kalacağını falan düşünmüştür adam iyi yapıyor seni bozup başını belaya mı sokacak bende olsam bende dokunmama orana sen kullandırtmaya devam et annenin babanın yüzüne nasıl bakıyorsan arkadan yaptıra yaptırada o delik genişler eşin anlar sen bu aklı bir zevk için kullanıyorsun belli Allah akıl fikir verisn ne diyim.
159 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ici-vesma yorumu beğenmeyenler hangi akla hizmet beğenmemişlerse gerçeği diyoruz ya ondan herhalde
Cevap sahibi+1 yıl@ici-vesma herhalde patlak ne saçma insanlar varya boşa dememişler doğri söyleyeni eksilerler diye bunuda şimdi uydurdum
Cevap sahibi+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yıl@ici-vesma teşekkür ederim
- +1 yıl
helal +1
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İçine girince çok zevk alacağını sanma. İlk giriş zevk verir. Daha derinden zevk alınmaz. Esas zevk merkezi klitoristir. Vajinal orgazm yoktur. Vajinal orgazm dolaylı yoldan klitoral orgazmdır. Penis giril çıkış hareketleri iç dudaklar sayesinde bağlı olduğu klitorise iketilir. Zevk klitoris sayesibde hissedilir. Hatta çok az kadın ilişkiden zevk alabilir. Genelde yetmez ve extra uyarı gerekir. Ya vücudun başja bölgeleri okşanıp yalanmalı ya da klitoris parmakla uyarılnalı. Sadece ilişki yetmez
Püşman olursun. Akıllı ol00 Yorumla
+1 yılBak sana çok samimi bir cevap, hayatım boyunca iyi insan oldum bunu ben değil başkaları dediği için diyorum. Dinin gereklerini yerine getirdim namaz oruç gibi, zina yapmadım, yakışıklı ve kariyerli bir adamım , hep gözümü gönlümü sakindim. Tek başına İstanbul gibi bir yerde temiz kaldım, sonra mı? İşte sonrası evlilik düşündüğüm kadın, sevdiğim kadın bana keşke sende yaşamış olsaydın dedi, onu terk ettim, arkadaşlarım tek gecelik ilişkilerle eğlendiler ben yapmadım bana sen yaşamıyorsun dediler, gelelim sonuca ben yalnızım tek başıma evde onlar her biti bir kızla eğleniyor. Yani sabreden ben mükafat onlara, bende senin gibi düşünüyorum artık.
40 YorumlaBakın bakın ne diyor;
"21 yaşındayım BAKİREYİM."
Başka ne diyor;
"sevgilimle ARKADAN yapıyoruz."
...
Bu kız bakire mi şimdi, resmen arkadan vuruk.
Bu kıza bakirenin anlamını birisi öğretsin, yoksa elimde kalacak.140 Yorumla
+1 yılneden bu kadar üstüne gidildiğini anlayamadım her neyse anal yapmak kocaya bile haramken ve gerçekten pis bir yerken nasıl kabul ettin yani acıycağını zaten biliyordun sevgilinlede gelecek hayali kuruyorsan buna değeceğini düşünüyorsan önden ilişkiye gir ben öyle yaptım 18 yaşında kaybettim bakireliğimi çokta mutluyuz yani
20 YorumlaEğer bakireliğini ona verirsen sana neler olacağını kısaca özetini geçmek istiyorum;
Bu yazacaklarım artık kılişeleşmiş ama buna rağmen kızların bu durumun üzerine resmen depar attığını görmekteyim. Her neyse bakireliğinizi evlenmeden vermek demek her şeyi garantiye almak demek değildir sakın bu yanılgıya düşmeyin. Bir andan sizden soğuma dönemi başlayacak ve ayrılacak bu kadar basit. Uzatmanın anlamı yok aslında, sayfalarca yazarımda ne gerek var. Ayrılır..20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. cinsellik kaygan bir yoldur. asla fren tutmaz.
önce kabullenir. biraz ilerleyşnce zaman pantolonu çıkar külottan sürtelim denir. daha sonra külotu çıkar direk sürtelim denir ardından bir bakmışsın içine girmiş. sonra burada bizi uğraştırırsın.
sevgilim zikti nasıl diktirecem s
evgilim zikti hamile kalmışımmıdır...
gel sen bu hevesten vaz geç. kendini düşünmüyorsan bizi düşün. bak bunca zavallı bu saçma soruları yanıtlamak zorunda kalıyor ve defalarca.10 Yorumla
+1 yılNe yiyip iciyorsunuz anasini satayim ne bu azginlik 😒
5-10 saniye suren bi' zevk icin herkesin tabusu olan bakireligini bozmana degecek mi?
Git mast. yap. Sonra cay demle ic biseyin kalmaz zaar 😒20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldom dom kursunu yiyip bakireyim diyon sn ztn asmssn kndni dgrnide yapmssndr ya da yaprsn insanin ya ruhu ya seyi bakire olmasi gerek snde ikiside patlamis
51 Yorumla- +1 yıl
Yaniyorum diyor sen ne diyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen buradan biriyle tanıştım. facebook falan verdik. Konu sekse geldi görüşecektik ama kız bakire. Feysini kaptıp açıyor mesaj kısmı açık ama bazen yazıyor bazen yazmıyor sanırım aynı durumdayız. uzaklaştırıyor beni çok istiyor ama. yazdıklarından belli.
00 Yorumlazinaya köküne kadar karşıyım azgınlık nefise hakim olamayıp pişman olan insanlardan etmesin rabbim kimseyi namus kavramı görür soru, nu abestle iştigal olarak nitelendiririm.
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gayet doğal bir durum tabiki her kes arzulu olur.. Ancak kimi insan bazı hobilerle onu bastırır.. Yalnız kalıp iş yapmadan oturmak devamlı seks düşündürür.. Çık yürü o zamanlarda veya iş yap.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosa kendini kandirma bakire degilsin. Bakite temiz el surulmemis demek senin ise sadece sahip olduh. gun vajinana hic girilmemis olmasi.
Tovbe edip git adam gibi evlen.51 Yorumlabakire lik bacak arasında değildir dediğimde hep bana küfür ediyorlar al işte değil yani bakire lik bacak arasında değil
24 Yorumla- +1 yıl
Böyleleri öyle snaıyor malasef sana kizmakta haksızlar bence gerçekleri duymak zorlarına gidiyor işte
- +1 yıl
Zaten erkekler sataşacak yer arıyor bana da yapan olmuştu küfür falan ama doğru söz diyoruz anal yapmış bakireyim diyor yok böyle birşey ya
- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılhayatını etkiyecek olan kararları erken alma bence... cinsellik için bir ilişki senin yaşında biri için problemli olabilir. . zamana bırak bir gün yaşayacağın şeylerden biri olacaktır. ..
00 Yorumla
+1 yıl4 senelik sevgilin, güven yok mu aranızda artık? Emin değil misin, seni sevdiğinden? Yani evlenebilirsiniz ki, ciddi bir ilişki gibi. Yapabilirsin, evlenin hatta siz, ne duruyorsunuz?
00 YorumlaÖn gibisi var mı kendi zevkine bakıyor hakkını veremem diye korkuyo arkadan zevk alamiyorsun önden alman gerek oda erken boşalacak bişey anlamiyacaksin
ya da başıma kalır diye korkuyor00 Yorumla
+1 yılDegisik mast. cesitleri denedin mi. icimdr hissetmek istiyorm demissin ama bide evlenmeden ypmak istemiorm demissin. bir erkege kendine masturbasyon yptrmayi denedin mi hc ya da yalatmwyi
02 Yorumla
Soran+1 yılDenedim çok güzel oluyo deliğin orda dili gezerken içime girsin istiyorum
- +1 yıl
Diliyle sksn o zaman fzla icine sokmadan oyle de denedin mi
Sonrada ama ben bakireyimm... o* olsan bukadar kızmamm
70 Yorumla
+1 yılİstrkli olman çok normal
ama nefsine hakim olabilmek önemli işte42 Yorumla- +1 yıl
Özele Gelirmisin iz bir dk.
- +1 yıl
Bayan haklı tehlikeli yaşlar
aşağıdaki üye doğru söylüyor. bakire kalarak bir yöntemi var.(E. ün. Tıp. Fk. uzmanım gerçek yaşınız bilinmediği için burada yazılmaz bir uzman hekime gidiniz)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılanal ilişki deneyeceksin veya erkek altta sen üstte sürtünmeyi içindeymisin gibi hissedersin garantili
14 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
bakirseniz bu yöntem en iyisi hem Seksi istediginiz gibi yasarsınız hemde bekaretinize zarar gelemz
bana göre gerci bekaret önemli degildir insanın ruhu bakir olsun yeterli kızlık namus timsali olmamalı
Soran+1 yılYa ama ben sadece bir kere olsun hep o olsun istiyorum bırakır giderse vücudumu baskasına göstermek istemiyorum
- +1 yıl
var mı böyle bir eerkek arkadas adayı
+1 yılSen şimdi bu soruyu sordun ve artik olacaklardan kimse sorumlu degil,
Yaslan koltuguna cevaplari okurken zevk al:)))22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhahaha spüpersin
- +1 yıl
Sende süpersin canim;)))
Çok pis gazlatiyorsun;) kimler vardi yaninda
8 ayRuhun bakire değil, seviyorsan git yap ama tüm hayallerini bunun üstüne kurma, çökünce ağlama!
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç ve ayıp değil hepimiz cinsellik sonucu geldik dünyaya zaten yani doğru zamanda doğru yerde sevdicegin olursa korun ve yaşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Yaşamam normalmi demişsin ama onu biz nerden bilelim sana göre normalse ve istiyorsan yaşarsın.. buna burdakilermi karar versin :D?
00 Yorumla
+1 yılKendine hakim ol. İleride pişman olacağın bir şey yapma sakın. İnşallah evlendiğinde rahata erersin. Biraz sabret.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşlarda normal ama kendini firenlemen lazım yoksa yaptıkça yapasın gelir kendini biraz zorla ve o isteğin geldimi yapmamaya çalış başka şeylerle uğraş zamanla görüceksinki o isteğinde azalma olucak. Herşeyin fazlası zarardır bunuda unutma.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Bence yüzeysel okşamalarla tatmin olmayı dene..
İlişkinizde ciddiyet yok ise, birlikteliğin zarar verir sana.02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCiddiyet var ama olsun gunah
kesin ve %100 etkili bir çözümü var hemde bekaretini koruyarak ama gizli kullanıcılara gıcık olduğum için yazmayacağım.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Haha kanallarda ki reklam yapan saticilardan biri galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunun aklımı olur mal senin dayanamıyan sen girdşrecek olan sen biz ne yapalım
10 Yorumla Müslümanlıkta bu yüzden belirtiliyor:
Kızlar çiçek açmaya başladığı zaman evlilik yaşı gelmiştir diye.
Bekarlık şeytanlık artık :D21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgerçekten de öyle...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir şey yapmaktan korkuyorum derken?
Sevmenin sevilmenin sevişmenin nesi kötü olabilir ki?13 Yorumla- +1 yıl
Kiz bakire, senin gibi acik degil:) bakirelik evlenince sevdigine verecegi bir hediye onun icin. herkes senin gibi dusunmuyor tatlim
- +1 yıl
@heisinberg23 . Olabilir. O zaman evlenirsin. 2 şahit 1 imzaya bakar her şey.
Mızıldanmanın alemi yok. Hem kurabiyem dursun, hem karnım doysun. diye bir şey yok hayatta. - +1 yıl
Doyurdunmu karnini bari:))
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılyasam senın beden senın arzular seın. buna en ıyı karar vercek olan sensın. ılk ılıskıde mutlak kuukte olsa psmanlık yasarsın ama bu yasamını etkılemmelı.
00 Yorumla
+1 yılseksi sadece vajinal seks sanmak...
anal var oral var. hiç biri olmazsa sadece dokunmak, okşamak vs var. cinsel ilişkiyi sadece vajinal seks sanmayın.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevgilin seni kullanıyor. Seninle evlenmeyecek. Evlenecek olsa önden yapardı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mı yahu :) Umarım bu şekilde seni uçuracak biri ile karşılaşırsın :)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılwuhu
- +1 yıl
¦¬) Bana denk gelse böyle düşünen bir kadın, bu dediklerini yapardım. Misal.
22 yaşına kadar dayanmışsın az daha sık dişini evlen kocanla dilediğini yaşa
10 Yorumlaresim kamera istemeyen, gerçekten karşıdakini kelimeleriyle kışkırtabilen bir erkek ile sanal yapabilirsin :) bir önerim var :) ben..
00 YorumlaGirin şu hatuna önden
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönden yapmanın çk güzel bir şey olduğnu mu düşünüyorsun? Ya ben de sorun var ya bütün kadınlar yalancı, çünkü 3 senedir acı çekiyorum ben bekaretim bozulduğundan beri.
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ceolocist vajinusmus değil gittim doktora. Dar ve vajina duvarlarının kalın olmasından kaynaklıymış.
Cevap sahibi+1 yıl@ceolocist öyle genişleyen bir şey değil işte. zaten gayet rahat oluyorum, gayet ıslak oluyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@ceolocist Tedavi görüyorum ama pek işe yaramıyor, bazı kadınlarda oluyor bu diyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@ceolocist teşekkür ederim
- +1 yıl
sevişme öncesi hazırlık ve kayganlaştırıcı jel kullan ve partnerin ince olsun... cinsel uzvu
Cevap sahibi+1 yıl@hayatınanlamı006 kayganlaştırıcı jele gerek yok fazlaca ıslanıyorum hatta kaya kaya giremiyor içime, eşimin penisi kalın değil zaten. Doktorum bunu eşime dayatmamam gerektiğini söyledi.
- +1 yıl
Farklı pozisyon deneyin rahati bulun
Cevap sahibi+1 yıl@ceolocist bunu anlatmaya çalışıyorum sabahtandır. Teşekkür ederim
+1 yılTers ilişkiyi doğru dürüst öğrenip yaparsanız düzüne gerek duymazsınız. Sıkıntı o.
00 Yorumla
+1 yılnormal ama sakın böyle bı hataya dusme ok ayrıca ıkıdakka gelırmısın bulurmusun benı bı
00 Yorumla
+1 yılBirincisi anal yapma da naparsan yap. Oral yap oral candır:D
Ayrıca kim neden istemesin seni?
Hepsi çok mu düzgün insanlar?
İllaki birini bulursun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım birlikte herşeyi yaşayabiliriz istediğin gibi... Ateşli sevişme hep olur, oral da yaparım, anal da yaparım, sürtünme de olur, istersen vajinal de olur..
00 Yorumla
+1 yılBunun için insanların tavsiyesine ihtiyacın yok. Ne istersen onu yap. Hayat senin beden senin.
00 Yorumlaİnancın ne durumda bilmiyorum ama evlenene kadar sabret derim inan kimse ölmüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. her insanın istekli olması normal ama hakim olmalısın kendine
00 Yorumla
+1 yıltren raydan çıkmış kızım sende. Toslaman lazım bir yerlere durabilmen için :D
00 Yorumlapatlatıcaksan zarı duşakabinde de denemelisin partnerinle ;)
00 YorumlaSeni beynin yönetmiyor belli ki. Kontrolü beyninle sagla seyinle degil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece senin gibi düşünen ilerisini istemeyen bir sürü insan var merak etme. Ben de şahsen böyle bir teklifi geri çevirmezdim. Ama bunları sadece güvendiğin insanlarla yaşa :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadan yapmak sadece acı vermez, bir kere onu da yanlış yapıyorsunuz bence. Bu arada illa içine girmek şart değildir zevk almak için ancak bir gün muhakak yapacaksınız. Tecrübeli birinden yardım alabilirsiniz bence bu konuda öncelikle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. bana gel ya da :D seç beğen al burdan doldursunlar seni olmadı bir inşaata git içeri top at sonra peşinden filan koş :D
00 Yorumla
+1 yılmerak etme genelde bişey olmaz dizilerde kız kucaktan kucağa gezer top gibi ama yinede evlenir sonra evlenecek birini bulur.
00 Yorumla
+1 yılBekareti koru aman..
Bence yaşama ama tercih senin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire şoklaması yaşama boşuna sevgiline ben zaten bakire değilim girsen ne olcak girmesen ne olcak de
00 Yorumla
+1 yılkocanı arzula kocanla birlikte ol, başka türlü derin pişmanlık.
22 Yorumla
Gizli SoranIlerde kocamda olacak ama simdi bu arzudan nasil kurtulabilirim cocugu kendimden uzaklastiriyorum
- +1 yıl
Odak noktanı değiştir, bak buradaki sorularda sevgilisi ile ilişki yaşayıp ayrılan pişman olan kaç kişi var.
tercih senin ama şunu bil; son pişmanlık fayda etmiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. kafanı dağıt. Elini oradan çek. Başka şeyler düşün.
00 Yorumla- Devamını Gör (273)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat