kendi tercihini bu derece netleştirdiğine göre, kendini çok iyi tanıyan birisi olmalısın. çevremizdeki insanların büyük bir çoğunluğu hayatını yaşarken psikoloji anlamda, sosyal anlamda, cinsel olarak, ne tür yönelimlerinin, ne türden hoşlandığı şeylerin, olduğu üzerinde pek durmaz. günlük koşuşturma ve telaş buna çok izin vermez. bu yüzden senin yaşındaki veya daha büyükler bile hayatı önüne getirdikleriyle yaşarlar. yaşamak istedikleri hayat hakkında en ufak bir bilgi sahibi de değildirler. merak ettiğim bu yönünü nasıl keşfettiğin ve geleceğe yönelik olarak sürdürülebilir olup olmadığı. çoğu zaman insanların hisleri duyguları hayatın kendisine sunduklarıyla değişime uğruyor...
12 Yorumla
Soran+1 yıl+1 güzel bir cevap
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYatak odasinda olan, yatak odasinda kalir!
Cinselikte duruma ve kisiye gore sertligi şiddeti seviyorum. Onun disinda kadina şiddete kaba kuvvete en karsi olanlardanim.
Benimde karsima senin gibi biri cikmadi ciksaydi simdiye bir düzine çocugum olurdu 😏
Ahhh ahhh nerdeydin sen yahuuu😎07 Yorumla
Soran+1 yılevet bende siddete karsıyım sadece yatakta istiyorum. normalde günlük hayatta siddete çok karsıyım
- +1 yıl
Ahh bee canimmm
Nerdeydin sennn :(
Soran+1 yılşu an evdeyim:)
- +1 yıl
Bende 👍
Soran+1 yılolsun ya:) yinede eic senden geldi:)
- +1 yıl
Himm tskler💐🙏
Gizli olmiyaydin iyiydi :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu mazosistlik degil canim once bu konuda anlasalim. Seninki fetisistlik ve bu durum bende de var. Zaten erkeklerin buyuk çoğunluğu yatakta sert olmayi, tokat vs olaylarini seviyor. Baglama vs de belki olabilir. Bunlar cok da anormal istekler degil ve esin de bunu umarim anormal karsilamaz
50 Yorumla
Öncelikle kendine teşhis koyup ben mazoşistim demen yanlış.
Maço erkek seviyorsun böyle desen daha doğru dayak konusunda saçmalamışsın kendine aşırı maço sadist bir herif bul gıcık olacağı şeyleri yap dayak ye ne diyim :D00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. valla Allah yardımcın olmus hemcinslerin sana kızacak. hatta başarmışssın onca kıza cevap yazdırmayı. normalde ödleri kopar yazmazlar. neyse benim düşüncem sen acıkcası sadece beyindekileri dökmüşsün. söylenmemesi gerekenleri. bence çoğu kız senin gibi ister. tabi şiddet olmadıkça. erkek hakimiyetini kızın doğası ister. yoksa erkeğe saygı duymaz kadın. kocanı çok seveceksin ona ruhunu bedenini kadınlığını kendini yüzde yüzünü neyin varsa vereceksin. eşin sanslı olucak gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel şeyler yazmışsın. erkeğin ev içindeki hakimiyeti bu yolla meydana gelir
+1 yılYatakta hard sevmen çok guzel. Sende o tipte birilerini bulucaksin. Yoksa hayattan zevk almazsin canini acitmaktan hoslanmiyorum haşinligi sevmiyorum diyen erkek bence olmamis.. Sertlik her zaman gereken bir durum. Kadınlara fazla kibarlik ters tepiyor. Yatak odani dizayn et. Kırbac, kelepçe , kemer türü şeyleri kullandirtmaya calis. Yatakta sana kölesi gibi davranicak acimayacak birini bulmalisin. Ama yatak fatsı bittiginde sana saygisi devam edecek biri olmalı. Her seyi birbirine karistirmayacak gerektigi yerde haddini bilecek. Istediklerin normal bence tam cinsellik ve birlesme bu sekilde olmalı ;)
00 Yorumla
+1 yılİsteklerini anlıyorum ama dayak olayı normal değil. Ben dışarıda kibar biriyim ama iş o raddeye varınca saçlarını elime dolarım, hafifçe şaplak atarım lakin dayağa karşıyım. Tutkulu birisin fakat dayak zevk vermez acı verir insana. Bence sen sadece merak ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılçoğu kadın istiyo aslında bunları, tamamen içten gelen bir dürtü. kadınlığınızı yaşamak istiyosunuz sanırım. hard seksten zevk alan kadın sayısı hiç de az değil emin olabilirsin. böyle birini nasıl bulabilirim konusuna gelince, ilanla bulamazsın elbette. sevgilin olduğunda konu buralara geldiğinde bu tarz şeylerden hoşlandığını söylersin, ona anlatırsın, o da aynı şekilde düşünüyosa karşılık verir falan.
00 Yorumla
+1 yılBence ilk önce böyle bir şeyi dene ondan sonra hayatında sürekli olmasına izin ver. Genelde insanların bu tarz fantezi ve fetishleri için partnerleri olur güvenebileceği. Olaya bu tarz bir adam ile evlenmek istiyorum diye bakamazsın. Seks işin çok başka bir boyutu çünkü orada insanın tamamiyle özgür oluyor bence ilk başta bu tarz tutkunu yaşayabileceğin bir partner bul kendine.
02 Yorumla
Soran+1 yıldenedim ama kimse istediğim gibi çıkmadı. birçok kisiyle tanıştım ama sevgili olamadım kibar adamları sevmiyorum
- +1 yıl
Çekinmene gerek yok , mesaj at istersen bu konu hakkında konuşalım
Sen neyin fetişine girdin öyle ya bağlamalı kırbaçlı fanteziler günlük yaşamda romantik yatak odasında Sado mazo , bunu yapabilmen için özellikle yatak odasına taşıyabilmen için kalbır üstü bir erkek bulman gerek işinde başarılı yönetici ceo vs. Hırslı azimli bir kişi bu şekilde seni yönetmekten veya fantezileri gerçekleştirmekten daha çok hazz alır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSert i anladım da kul köle dayak ne abi yaaa :/ (yanlış anlama lütfen saygılıyım beden senin zevk senin el ayak bağlayıp işkence çektiremem ben sert istersin ona varım ama yok zevk te olsa elle bağlamalı tekme tookatlı yatak zevki olmaz olmamalı yapanlara da saygılıyım )
00 Yorumla Bu bir isaret biz birbirimiz icin yaratirdik <3
www.kizlarsoruyor.com/.../q1975860-kufur-eden-sert-erkeksi-bir-kizi-nasil-nereden-bulabilirim02 Yorumla
Soran+1 yılbu soruna cevap yazmıstım zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılher insanın kendine has fantazisi vardir seninki sadece yataktaysa sıkıntı yok
41 Yorumla
Soran+1 yılinsanı anlayan hemcinslerin olması ne güzel? +1
+1 yılgel bana cok kıbar vede nazık bırıyımdır ama gece olunca bana bırseyler oluyor yatakta cok farklılasıyorum 1.82 boyundayım 105 kıloyum son derece tıpsızım :)
00 Yorumlabak sırf üzüldüğüm için sana bir tavsiye verim madem dayak filan istiyosun :D benimle bir oda içinde kapalıyken eski sevgilimin yeni sevgilisiyle olan şarkısını aç sonra da yaşadığın şeyler gözünde hayal gibi geçsin gitsin :D
00 Yorumla
+1 yılİlginç olan henüz seks yapmamışken baıl mazoşit olduğuna karar verdin.. hadi onu geç böyle birini bulup evlendin çocuğunuz oldu lann bu sesler ne a q. Biri annemi babamı mı kesiyo demezmi aklı erdiğinde.. Demek istediğim ne kadar sürdürebileceksin
00 Yorumla
+1 yılSen tam yerine geldin. Bende oyleyim sevgilime kufur etmek zorlada olsa iliskiye girmek ellerini baglamak falan. Normal yani bende oyleyim ondan hala sevgilim yok ve cok deliyimdir yatakta
05 Yorumla
Soran+1 yılnerelisin
- +1 yıl
Trabzonluyum İstanbul'da yasiyorum
- +1 yıl
Sen nerelisin?
Soran+1 yıldoğuluyum
- +1 yıl
Anladim.
Yaziklar olsun tobe tkbe gunaha koycak bizj resmen gercek sevgi demek sevdigino uzmemek dovmememktir uzmememktir sen istiorsun die biz dersek ne olur ckk uzuluruuz
06 Yorumla
Soran+1 yılben böyle yaratılmışım elimde değil. çok aşırı öyle seviyorum bu duyguları
Soran+1 yılsen ne diyosun ya? nerden bileceksin benim nasıl zevk aldiğımı? şiddeti sadece yatakta istiyorum yazdımya. hadi kalk beni döv demem merak etme.
Bir kadin ya feministtir ya mazosist diye bosuna denmemis fjshsns
43 Yorumla- +1 yıl
Kim demisse düsününce dogru demis
Soran+1 yılama farkeden yok:(
Zina istemiyorum diyorsun ama, böyle şey de o işlere bulaşmadan anlaşılmaz ki.
Nasıl uygun biri ile evleneceksin?00 Yorumlaevlilik kriterlerinin arasında böyle bir şeyi ilkkez duydum vallahi taktir ettim seni arkadaşım:)
04 Yorumla
Soran+1 yılben böyle mutlu olurum. romantik akşam yemeğiyle mutlu olamam
masojist değilsin sen. mazojist insanlar kendi canlarını kendileri yakmaktan da zevk alırlar ve bu bir hayat tarzıdır onlar için. anladığım kadarıyla sen sadece yatakta istiyorsun bu sertliği. o yüzden sen mazoşist değil fetişistsin.
10 Yorumla
+1 yılBende hem sadistlik karşı taraf istemedigi sürece yapamam hemde mazoşistlik var bence bu duygular her insanın içinde var ama sadece çok az insan görebiliyor bunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide çok az insan itiraf ediyor
Gösteriyosun ama elletmiyosun. Bak burada senin gibilerin çok alıcısı çıkıyo madem öyle niye gizliyosun kendini.
20 YorumlaAradığını bu ülkede bulamazsan hiçbir yerde bulamazsın, etrafına gözat o kadar çok var ki...
10 Yorumlaevlenince olur
evlenmeden yaparsan bunlari sonradan da sogursun
evlendikten sonra 1-2 yil seni mutlu eder zaten sonrasinda da bu isteklerin gider gibime geliyor :D00 Yorumla
+1 yılbu zevk bende de var... hem mazoşist hem sadistim.. aslında bunlar bizim için abartılı tanımlamalar. ben ne istediğini anladım.. bulunduğun ortamlarda erkekleri öv. erkeğin üstünlüğünü savun.. anlar herkes...
03 Yorumla- +1 yıl
mesaj atar mısın
Soran+1 yılzaten şavunuyorum bana göre erkek kadından herzaman her alanda üstün geliyor bana
- +1 yıl
Allahin bu konuda tanimlamalari hukumleri var yani kadin erkek esitligi veya ustunlugu hakinda. Bunlarla ters dusmezsen iyi olur
+1 yılBu konuda ulkemizde evlilik oncesi cinsel iliskiye olumsuz bakildigi icin senin gibi farkli zevkleri olan insanlar istedigi evliligi yapamiyorlardir. Kotu bir durum biraz zor bulursun gibi geliyor.
00 Yorumla
+1 yılGayet kolay ilişkiye başlarken kendinintanıttığın kısımda mazoşist olduğunu belirt 😊 şerefsizin tekine denk gelmezsen gayet normal karşılar diye düşünüyorum
00 YorumlaAnammm bendemi mazosistmisim kiz beni anlatti ya :))
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok niye çok şey istemiş oluyosun. Beklentini yüksek tutma kuzum bukadar. İleride çok sorun yaşarsın...
00 Yorumla Ben sertlikten hoslanmam incitmekten korkarim kendime karsi hasinimdir baskasina karsi kibar
02 Yorumla
Soran+1 yılhep böyle dediler ve ayrıldım
Ulan bidr bana anormal derler beni de aşmışşın helal olsun ne diyim
02 Yorumla
Soran+1 yılbu anormallik değilki zevkler tartışılmaz
Piyasa tecavüzcü, piskopat dolu nasıl bulamadın şaştım valla?
30 YorumlaÖnce bir psikologa bunları anlat o sana sağlam raporu verirse biz yorum yapalım
10 Yorumla
+1 yılGel gel 2 ay sevgilim ol bak neler oluyor hee bu arada polisim hemde ozel harekatci:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaş yukarısı ilgilenmiyorum dayı. bir çayını içerim
+1 yılMerak etme farkeden farkdiyor :) fetlife. com'u tavsiye ederim :D
00 Yorumla
+1 yılSana sadist lazım. Sadece fantezi boyutu ile bulman mümkün.
00 Yorumlabence tedavi gör. Sen daha insancıl bir ilişki içinde olmalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal seks yapan erkek sadist mi yaptıran kız mazojist mi?
00 Yorumla
+1 yılinsanları anlamak zor ya biri kadına şiddete hayır der biri beni dövün der...
10 YorumlaGel bizim eve zaten canım sıkılıyo biraz smackdown yaparız askskjdkdkd
00 Yorumla
+1 yılbizde senin gibi birini arayıp bulamıyoruz malesef :(
00 Yorumla
+1 yılbeynin yok Allah beyin daıtırken nerdeydin? mahallede sek sekmi oynuyordun yakartopmu?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapmak için evlenmek gerekmiyor. dediğin ilişki tarzını bende cok seviyorum ve yapıyorum bir çok insan bulabilirsinki böyle neden öyle düşünüyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılzina olmasın diye evlenmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTanışabilir miyiz? Aynı şeyleri sevmemiz güzel böyle cok kadın bulamıyorum
Soran+1 yılhangi şehirdesin? ben doğudayım
Cevap sahibi+1 yılŞehirin ne önemi var bende bir kaç ay sonra doğuya gelicem zaten memuriyetten ötürü
+1 yıll*n embesıl karı tam bı stres topusun ban gel azına s. cmm senın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatakta dediğin gbi olunur fantazilerin güzel sert olmayı sewerz ama ewliliğe gelince düşnmuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlim seninki fantazi degil psikolojin bozulmus ama farkinda degilsin psikologa gitmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezi dünyası kalabalık olan birini bulmalısın , yaşım yaşından fazla veya aynı olsa yapışırdım sana :D
00 YorumlaBugüne kadar bunu yaşamadın sanıyorum, peki yaşamadığın şeyi seveceğini ne biliyorsun?
00 YorumlaSevgilin olduğunda ve işler ciddiye bindiğinde bu konuyu açarsın ona.
00 Yorumlaaklıma Nihale geldi sana bir Kubat lazım :))
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende senin gibi bir kadın ariyorum, evde sana tasma takıp kölem yapmak isterim.
00 Yorumla
+1 yılSonra kadina siddet artti diyecekler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHay * yaaaaa. Hiç dayak yememişsin onun için dayağa özeniyorsun
00 Yorumla
+1 yılTam benliksin yemin ederim.
Ama...00 YorumlaSana hayatta basarilar...
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol:)
Soruyu gördüm Bismillah çektim :/
00 Yorumlasenı su an kemerle dövmek istiyorum güzel aplam
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki şaka yaptın ama ben bunu ve fazlasını yaşamak istiyorum
Evlenince olur sabret
12 Yorumla
Soran+1 yılsorunda orda işte. bu isteklerimi karsılayacak birini bulamadım tanıstığım kisiler hep kibardı ve seni anlayamıyorum neden böylesin derlerdi
+1 yılgel senin kafanı keseyim. kökten rahatla.
02 Yorumla- +1 yıl
bende de başkasının kanını akıtma isteği var. ama ölmeden önce bir kağıt ver bana imzalı ben istedim diye ki hapse falan girmiyim. ya da bir intihar notu bırak. önce * sonra öldürürüm. sen mutlu ben mutlu..
- +1 yıl
Kardeş ışide alımlar sağ taraftan
Köle Olmak İStiyorum 2... Coming Soonn...25 MAy
20 Yorumla
+1 yılVurucan kırbacı vurucan kırbacı😄
10 Yorumla
+1 yılKarşına adam çıkmamış.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri