Ne kendini öldür ne de onu , zira her ikisi de ona ödül olacaktır.
Bunun yerine , yaptığının namertlik olduğunu yaşatman gerek. Öncelikle majör depresyon tedavisi görüyorsan bir psikiyatr ya da psikoloğun kontrolü altındasın , ayrıca kalp ile ilgili de sorunların varsa fiziksel direnişe de gücünün yetmeyeceği açık. Ve şahıs bunları , 3 yıldır arkadaşın olduğu için biliyordur.
Yapman gereken , öncelikle psikolog ya da psikiyatristin ile hemen görüşerek öncelikle gereksiz kendine karşı şiddete kalkışmanın önünü aldırmalısın , ve stabil tutulurken diğer kontroller ile ( 1 hafta zarfında ) tecavüze dair iç örselenmeyi rapor altına almalısın. Olasılıkla hamile kalmanın da engellenmesi gerek.
Gelelim şahısa.. Bunun evinde ikinize ait kanıtlar yok edilmeden ( bira kutularında parmak izi, diğer kalıntılar ) bulunması , o evde tecavüze uğradığının kanıtları olabilir. Savcılığa dilekçe vererek şahsın zulmünü ve zorlamasını ihbar edip alınmasını sağlaman , yani durumu resmileştirmen gerek. Sana tecavüz edip sevdiği kızı anlatıyorsa , ismi bir tecavüzcü olarak kayda geçsin bakalım, onun yüzüne bakacak mı tükürecek mi? Ayrıca bu da öğrenci ise ismi okulda da uzak kalınasıca olarak yayılacaktır.
Senin ismin yayılır mı? Dosyaya gizlilik koydurursan sen ve o birine söylemedikçe hayır , onun yüzü olurmu tecavüzden tutuklandım diye , bilinmez. Ancak mahkeme önüne çıkartabilir hesabını sorabilirsin, tecavüz cezası 10 yıla kadar çıkabilir. Devletten ücretsiz avukat da isteyebilirsin ve korunman için de gerekli işlemleri yaptırabilirsin.
Tecavüz hem kalp hastası olman ve onun bunu bilmesi hem de alkol etkisinde direnme gücünü kaybettiğin için , cezayı ağırlaştırır. Sen bunu içeri bir soktur , kaybedecek birşeyi olmayan eski mahkumlar onun hapse giriş nedenini öğrenirler hemen ve sana ne çektirdiğini orada uygulamalı tarafından fiilen yaşatabilirler. İçerinin kanunu kendine göre racon taşır , bir de uzun yıllar yatarsa çıktığında o kendini erkek hissetmez artık.120 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bacım Allah aşkına kendine hakim ol. Bak Allah aşkına... Kafan bir gün eser, sinirlerin boşalır naapacanı bilemez hale geldiğin bir an.. sonrasında pişman olacağın şeyler yapabilirsin, yapma. Allah aşkına. Senin tek yapman gerekeni söylüyorum ve inan şu an ağlayarak yazıyorum bunları sana cünkü benim sevdiğim kadınında daha tanışmamış olduğumuz zamanlarda o da tecavuze ugramis. İlk zamanlari yalan soyluyor diye dusunuyorsum ama simdi herseyi biliyorum evet olmuş. Bak bacım kendimi övmek için yazmıyorum bunu ya da basklarini gommek için değil. Seni ne olmussa olmus olsun, herhalinle seven birini buldugunda ona adete tek tutunacak dalin oymus gibi sikica tutun su hayatta. Ve inan oyle bir delikanli gardasim cikar senide kurtarir bu dusuncelerden. Ben dokunmaya kiyamadigim kadinin canini yakanin canini alicam kafaya koydum ama henuz degil. O da baska sehirde oturuyor ama buraya okumaya gelmis. Yani okurken sinir krizi gecirdim ve su an sakinlestim de oyle yaziyorum. Belki o olayi yasayan o ama benim canim daha cok yaniyor ondan cunku onu cok seviyorum. Gozumu kirpmadan can alip can verecek kadar cok seviyorum. Ama cocuklugumdan beri hayalini kurdugum bir plan var o da polis olmak. Allahin izniyle bu ayda sinavlari olucak girecegim ve kazanacagim sonra hesabimi oyle soracagim. Korktugum falan yok. Allaha hamd olsun ki Kendisinden (Yaradan dan) baska da kimseden korkmuyorum. Simdi öldürsem öldürürüm, ama evlenmenin hayalini kuruyoruz.. o güzel kardeşim yuzunden hem kendi hayatimi hemde kimsenin bilmedigi bir olayi dallandirip budaklandirmak yerine zamanini bekliyorum. İnan ki bacim oyle biri gelir hayatina oyle bir elimden simsıkı tutan biri gelirki hem seni cok mutlu eder, hemde o oyldan da senin öcünü alır. Ama o gardaşım da çok zor gunler gecirecek sen olayi soyledikten sonra.. ama cidden inandigin zaman olaydan bahset. Yoksa kimse bu agir yukun altina giripte mutsuz bir insanin huznunu paylasmaktan yana olmuyor şu devirde. Tam tersi yükün ustune yük katiyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
O yuzden gonulden inandigin zaman anlat olayi. Gercekten bu agir yukun altina herkes giremez. Kolay mi mutlu gunler gecirirken bir duyum yuzunden zifiri gecelere mahkum olmak. Ve bunu bile bile o gecelere kendini atmak. Uyku cikiyor hayatindan, uyuyamiyorsun. Surekli dusunuyorsun, surekli sinir krizleri gecirip agliyorsun. Kimseye anlatamiyorsun ki anlamiyorlar.. Anlatamadigin icin daha da agir geliyor omuzlarina. Herkese kin besliyorsun. Ben de onun annesine babasina kinliyim mesela. O, kendi memleketinde okuyabilirdi fakat ailesi baskisindan biraz kurtulurum dusuncesiyle bir baska sehire gidiyor okumaya, ama daha da beter gecirmeye basliyor gunleri. Kadina siddet uygularsin tabi, doversin, soversin, irzina bile istegi olmadan gecersin. Ulan a. yav ogullari gelinde kendi cinsinizde ki, kategorinizdeki varliklarla dovmeye baslasiyin, sovun bakalim. Ulan o zorla biseyler yapmaya calistigin kiz da baska birinin bacisi, baska bir ananin, babanin kizi. Allah bildigi gibi yapsin. Simdi aynisi basina gelsin diye beddua ederim ama, yine o olayda da bir kanayagin cani yanacak. Belki karisinin, belki bacisinin... Ama o da bir aciz kadin. Ben canimi yakanin canini alicam... Ama kimsesiz olupta boyle seyler yasayan kadinlarinda Allah yardimcilari olsun. Allah onlari herseyden, herkesden korusun. İnsallah güzel günler gorursun şu üç günlük dünyada bacim. Allah butun aciz insanlari korusun, iclerinden de en cok kadinlari. Erkek oldugum icin bile kendimden nefret ediyorum. O serefsizle aynı cins oldugum icin nefret ediyorum kendimden. Yapmayin lan yapmayin. Hic kimse sahibsiz degil lan. Kendi ananizin bacinizin basina gelmesinden korktuklarinizi baska bir insanin basina getirmeyin lan. Adam olun delikanli olun lan. O kadar cok serefsiz varki... Delikanli olalim da, oyle sefersizlere karsi ayni safta savaşalim. O kadar cok ki serefsizler. Sayilarimizi esitleyelim oyle serefsizlere karsi. Gerci bir ADAM. Bin SEREFSİZe bedel ama. Olsun sayimiz esit olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen utanılacak birşey yapmadın. O dengesiz utanmalı sen neden utanıyorsun. Korkma sesini çıkar susma korktun sanmasın kimse. Sinme. Sesin öyle bir çıksın ki geri çekilsin herkes. Polise git. Psikolojin hepten çökecek ama sen cezasını verme hapiste tecavüzcüyü ne yaparlar öğrensin pislik. Korkma dimdik dur. Bunlar senin suçun değil, içkiye tövbe et yaradana sığın. Ve bu olanları annene kesinlikle anlat. Saklamak sana birşey kazandırmaz. Sahip çıksın ailen sana. Bırak hepbir elden hakkından gelsinler o namus düşmanının korkma kızım sakın korkup susma aynı olayın tekrar etmesini istemiyorsan korkup sinme..
42 Yorumla
Soran+1 yılAilem benim yanımda hiç olmadı ki ağır depresyon tedavisi görüyorum sırf ailem yüzünden... Ailem hiç yanımda olmaz beni maf ederler annem beni kovdu evden kaç defa şimdi sokaklarda daha çok beter olurum
+1 yılSenin bulunduğun duruma çok yakın bir olay yaşamıştım. Depresyon hastasıyım demişsin, gidip bir psikiyatristle konuş önce. (her ne kadar inanmasam da bu tür şeylerin yararlılığına) Seni anlayacak erkek kardeş gibi bir tanıdığın veya arkası olan kız arkadaşına anlat bunu. Halledin işte yaptığına pişman olsun çocuk. O şerefsizin sana bunu yapma hakkını ona kimse vermedi ama bu biraz da sana bağlı bişeymiş. Ha ayrıca ne olursa olsun hatalı olduğunu unutma, hatanın geri dönüşü yok sonuçlarına katlan, bununla yaşa bundan öğrenip ilerde daha kötü olabilecek durumlara sebebiyet verme
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Olan olmuş geçmişi düşünmek yersiz geleceğinizi kurtarabilmek önemli olan. ölmek veya öldürmek çözüm değil. Ancak sizi yaşadıklarınızı başkalarının yaşamaması için yaşamanız çok daha faydalı olacaktır. ve özelliklede o kansız ciğeri beş para etmez insan müsvetlesininde bu durum yanına kalmamalı. dünyanın sonu değil ve gerektiği şekilde kendinizi toplar ve buna göre kendi yaklarınız üzerinde güçlerinirseniz kimseye karşı utanmanıza ve maf olmanıza gerek kalmaz. bir erkek olarak ne derece güvenirsiniz bana bilmiyorum elbette ama tavsiyeler ile yardımcı olup hata yapmamanızı sağlayabilirim elimden geldiğince özel mesajdan bana ulaşınız lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhakettin falan diyenlere bakma, kimse "tecavüz" ü haketmez. bunu diyende nasip olurda bir yakını veya kendisi yaşarsa anlar ne b*k olduğunu. olması gereken tek şey o şeref yoksununun cezasını çekmesi. polise gitsen ailen öğrenir. ailem kesinlikle öğrenemez diyorsan, içine kapanır kalırsın, o da istediği bir kıza istediği gibi sahip olduğuyla kalır namuzsuz. kendimi öldürcem diyorsun, böyle yaşamam diyorsun, ya da onu öldürecem diyorsun. bunların hepsi senin için en boktan sonuçlar ve hiç biri ona zarar vermez. direk polise git. ailen öğrenip sana hayatı bir süre dar etse bile hiç olmadı o şerefsiz cezasını bulur. gerçi türkiyede ceza değil nerdeyse ödül alır. şu tecavüz edenlerin aletini tşklarıyla birlikte kökünden keseceksin. erkekliğin yüz karaları.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım Sende Geri Zekalılık Biz Erkek Arkadaşlarımızla Filim İzliyor Muyuz? Benim Ailem Biile Göndemez Kız Arkadaşım Bile Olsa Oraya Buraya Göndemez. Az Bile Olmuş Sana. Hiç Mi Gazete Heber Okumuyorsun. Ne Kadar Yakın Olurasa Olsun Arkadaşın Hiç Bir Zaman Güvenmeyeceksin Elin Adamına. Ne Demişler Kızını Dövmeye Dizini Döver. Hayat Kötü Kolla G*tü.
74 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibiydim iste bende sonum bu oldu. Kimsenin başına vermesin Allah ama türkiyedesin ne olacagı bilinmez bunuda bil. Büyük atmak büyük konuşmak acısını çekiyorum sende çekme sus bence yaşadıklarım zaten ağır sizin kendinizi tatmin etmek için söylediğiniz laflar benim ölüm fermanım oluyor ben acı çekmiyormuyum canım yanmıyor mu uyuyamıyorum ama herkesin dedigi bu ben olanları biliyorum benim tek hatam saf ve temiz olmam herkesi iyi sanmam ağzımın payını aldım. Ama şu dediklerin bir kıza yakışmayacak şeyler herşey gelir insanın başına bir kez yargılamadım insanları başıma geldi sen sen ol sakın insanların hayatını bu denli yargılama
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım Hadi Yargılamyım Diyorum Ama Senin Hatan Bence Benim Görüşüm Saf Olman Değil Erkek Arkadaşınla Alkol Alman. Çok Geniş Geldin Bana. Ölüm Fermanı Diyorsun Suç Bende Değil. Ben Ne Yapayım Arkadaşım 20 yaşındayım Daha Elim Bir Erekeğin eline Dememiştir. Evimden Dışarıya Adımımı Atmam. Erkeğe Güvenmeyecesini, Ya Hele Alkol Alıp Hiç Güvenmeyeceksin. Hadi Benim Yargılama Bana Yakışmıyor. Sen Erkek Arkdaşınla İçkili Filim İzleyince Sana Çok mu Yakışıyor. Yapma Allah Aşkına.
Cevap sahibi+1 yılYa Hadi Ben Bunları Demedim Diyelim Ama Bunlar Gerçekler. Hadi Sözümü Geri Aldım Diyelim Ne Fark Edecek Şimdi. Bizim Burada Kızın Biri Bir Adam Kaçıp Evlendi Diye Alilesi Sülalesi Düşman Oldular Kıza. Ben Bunu Görüp O Hataya Düşer Miyim?
+1 yılÖnce bir sakin ol. Anlattıklarının bir kısmı çelişiyor ama yine de ben gerçekmiş gibi yorum yapacağım. Birincisi önce kendi hatanı gör, hatanı anla ve ders çıkar. Hata yapmak insana mahsustur. Hayatta herşey insanlar için. Burada atıp tutanlara bakma sen, onların yaptıklarını duysan dudağın uçuklar.. Senin yaptığın hata yaşından kaynaklanıyor, bu yaşlarda biraz saf, salak olman normaldir. Herneyse bu dünyanın sonu değil, zaten bakire kız da kalmadı denecek kadar az. Eminim bunu bu şekilde ilerde seveceğin adama anlatırsan, sana inanıp güvenecek ve seni yaralarından öpebilecektir. Okuyunca çok kötü hırslandım ben de.. Yaptığı bu şerefsizin yanına kalsın istemiyorum cidden.. Konuyu polise anlatıp, ailenin durumunu da anlatırsan polisler ona göre davranacaktır. Ne yap, ne et ama kendine zarar vermeyi asla düşünme.. Vereceksen bu şerefsize zarar ver. Sakinleş, mantıklı düşün. Olanları geriye alma gibi bir şansın yok, mantıklı düşün.
00 YorumlaSimdi iklk basta gecmis olsun ALLAH cc yardimcin olsun ama sunu bil derler ki ic tum kotulugun anasidir sende onu icmeseydin major hastasiyim diyosun bak sana sunu sylyym hayatina son verme gibi bir sakincaya kapilma cunku bu dunyani karartin bari oteki dunyan icin calis ailene. Syle beni dinlersen bunun dogu bati ile kiyaslama her kiside namus kavrami ayniysa senin ailen gibi davranirlar bazilarinin ailesi senin kadar olmuyor kizini gozunun onunde sikseler seslerini cikarmayanlari grdum hatta kizini bana tklf edenini bile neyse eger senin icin elimden bisey geliyorsa sonuna kadar yaparim sakin canina filan kiyayim deme ALLAH cc affetmez onun verdigi cani ancak kendisi alir kul alirsa ne olacagini zaten kitap yaziyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkusurabakma hata sende kendi kendini zorla tecavuz ettirmissin oyle is olmaz erkek ve kizdan arkadas olmaz bu bir ikincisi o saate bir erkekle icki alip yanliz basina gezmek de yanlis yani diyecegim o ki seninki tecavuz sayilmaz kendin etmissin kendin bulmussun akillanman icin bunun olmasi gerekiyormus keske onceden yazssaydin da sana nasihat edebilseydik ayica ailem falan olmaz gidiceksin savci ya hemen suc duyurusunda bulunucaksin bugun sana yapan yarin baskasina yapar daha fazla yanlis yapma artik
20 Yorumla
+1 yılbir erkekle saat 11 gibi bira icip evde film izlemek ne demek? Biraz aklini kullansaydin ya. Neyse olan olmus simdi cozum uretmek lazim. Ayrica bakeret tamam gitti de isini garantiye al git eczaneden ertesi gun hapi al. Hamile kalirsan iyice cuvallarsin. Daha sonrada polise gitmeni tavsiye ediyorum serefsiz cezasini cekmeli. ailem soyle yapar boyle yapar deme olay polislik olursa zaten guvendesin ailenden de korkma bisey yapamazlar.
10 YorumlaBen de seninle aynı şeyi yaşadım ne kadar zor olduğunu biliyorum benim amcam bana sen ölümü hak ediyorsun dedi bulunduğumuz ev onlara aitti bizi istemediler taşınmak zorunda kaldık babam yok benim yıllar önce öldü abim de yok başımızda erkek olmayınca bu şerefsizin yaptığını ödetemedik cezasını Allah verir inşallah biz adalete sığındık adalet de yerini bulmadı iz bulamadık dediler savcıya dinlettim ses kaydı vardı suçunu itiraf ettiği savcı da bana inanmadı buna rağmen ben yapma dedim o şerefsize gücüm yetmedi kollarımdan tuttu kendine çekti zorla çıkardı üstümü çok korktum beni öldürecek diye bağıramadım bile yardım edin diye böyle şerefsizlerin idam edilmesi lazım bunlarla aynı dünyada yaşamak midemi bulandırıyor
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun. Asla ölümü düşünme. Yaşayacağın varsa sadece sürünürsün. bir kendine gel toparlan, ailen bilmesede olur, sen Allahtan tevbeni et, onu da Allaha havale et. Aile gizliliğin olmasa zaten Yapacakların belli süründürürsün onu ama, şu an çaresiz değilsin bak. sadece sakin olmaya çalış..
00 Yorumlaşöyle bir söz var : bir erkek ve kadın yalnız kaldıklarında üçüncüleri şeytan olur diye.
bu yüzden bir erkek ve kızın arkadaş kalabilecekleri görüşüne inanmam. psikoloğa git derim geçmiş olsun. canını da bu kadar sıkma. ailene de bundan bahsetme.50 YorumlaÇok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm. Anlattığına bakılırsa aşiret ailelerden birine sahipsin.
Yapabileceğin şey çok az. Böyle bir duruma düşsem gözümü karartırdım ben polise gidemezsin eğer dediğin kadarsa.
Batıda gidebileceğin bir yer var mı?
Sığınacağın birisi?
Ailen hiç mi kaldıramaz bunu. Böyle o. çocuklarını yaşatmayacaksın. Elim ağağım titredi...00 YorumlaO bacım cocugu şerefsizi hadım etmek lazım. Benimde en yakın kız arkadaşım vardı yalnız kalıyordu hep evde içerdik kalırdık falan ama bir gün bile en ufak yakınlaşma olmadı. Eig de çok güzel söylemiş arkadaş dediklerini yap bence ve sende hiç hata yok bende en yakın arkdaşınla evde oturmakta bir sorun ben 6 yıl yaşadım o hayatı ama hiç böyle şeyler olmadı. Çok üzüldüm gerçekten kendini sakın kıyma.
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle sakin ol ne öl ne öldür. İmkanın olsa ailen sorun olmasa git polise ver diycem ama ozaman herşey açığa çıkacak. Tamam kolay bişe yaşamamışsın ama ölüm buna çare değil. Şimdi kendine gel önce. Bu hayatın sonu değil güçlü olup bunu atlatabilirsin ve ona sonrasında kendini iyi hissettiğin zaman iyi bir ders verirsin. Bekaretini şerefsizce ona buna sunan insanlardan daha masumsun sonuçta. Bekaretini kaybetmek hayatın sonu değil. Daha sonrada mutlaka psikolojik destek al.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. yaşadıkların üzücü ama ölümü düşünmemelisin durmunu anlatmışsın bu durumda yasal yollara baş vurup ailenle olanları paylaşamıyacaksın demektir bu kötüdür ama umutsuzluğa kapılmamalısın allah muhakkak sana çıkış yolları yeni umutlar yaratacaktır sabırlı ve umutlu ol kendi yaralarını sarıp yoluna devam etmek için istekli ol
00 Yorumla
+1 yılElbetki sendede hatalar var ama bunu onun yanina birakacak degilsin git sikayetci ol aileni dusunme bile ben boyle bir durumda dusunmezdim yani onlarin cani yanmadi sonucta surum surum surundur o pezevengi
30 Yorumla
+1 yılDirekt olarak adli yollara başvurun ve sizin hayatınızı zindana çeviren bu kişinin gereken cezayı alması için elinizden geleni yapın. Gerekirse STK'lara başvuruda bulunup psikolojik destek talebinde bulunun. Büyük geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılailem kötü yapar diyorsun gece 11e kadar dışarıdasın ve bir erkeğin evinde
ailen buna izin veriyosa kusura bakma ama genişlermiş
ve bu olaya tepki vermezler.40 Yorumlapolise git ailendende korktugunu soyle buyuzden sorusturmanin gizli olmasini iste sna yardimci olurlar hemde o serefsizin yaptigi yanina kalmaz.
Atesle barut yan yana durmaz dedigimizde bizi geri kafali olarak niteliyorlar.20 Yorumla
+1 yılSakın intiharı düşünme, buradakilerin dediklerini ise boş ver. Kadınların böyle durumlarda maddi veya manevi olarak arkasında duran platformlar var. Polise gidip şikayetçi ol ve yaptığı hiç bir şeyi yanına bırakma, ayrıca lütfen bana şu an ne durumda olduğunu, şu an ki gelişmeleri söyle.
00 Yorumla
+1 yılKardes sen bakma burdaki namus bekçisi kesilen bir eli seyinde olan arabalara istersen ben seni dinlerim ne anlatmak istersen bana anlat hiç çekinme asla ben dinlerim seni yargilamam
00 Yorumlaher zaman söylerim kızların kendi evlerinin dışında içki içmesi yanlış diye. böyle şerefsizlerin tuzaklarına düşüyorsunuz sonra. başına gelen şeye üzüldüm. inşallah en kısa zamanda toparlarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bu roman çok satanlara girmez
gerçek olduguna inanmıyorum ama
eger gerçekse polise git lab sonucunda sperm falan çıkar şikayetçi ol evlen
ama uydurma bir roman anca seninkisi40 YorumlaGit öldür şerefsizi ben olsam öldürürüm Allah çarpsın birisi bana zorla böyle bişey yapıcak cinnet geçirirm dünyasını yıkarım.
40 Yorumla
+1 yılBunda abartacak bir şey yok tamam yaptığı hayvanlık ama bakire olmamak da dünyanın sonu değil. bu kadar kafaya takılacak bir şey yok.
20 YorumlaGavura kızıp oruç bozulmaz... sen hayatına devam et diğer p. ştu da ALLAH a havale et.. sabır hem ilaç hemde intikam için en iyi taktiktir..
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun durumun zor ama böyle hayat hikayelerini oku daha beter olanlarını görünce bence daha mutlu olmaya başlayabilirsin veya prof. bir destek al. Bu senin değil onun ayıbı unutma...
10 YorumlaAilen bu kadar tutucuysa gece 12 de eve alkollü gittiğinde sana birşey demiyorlar mı? Merak ettim sadece eleştirdiğimi düşünme.
42 Yorumla
Soran+1 yılBen üniversite öğrencisiyim ailemle aynı şehirde degilim. Arkadaşlarla yaşıyorum, annem arada gelir gider.
+1 yılo ruh halinle bunları buraya nasıl yazıyosun anlamadım ben tecavüze ugradım bir ks ye mi soruyum dedin üstelik hasta olduğunu söylüyosun burdakiler sana ne çare olabilir ki git polise
12 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyosun hikaye de olabilir ben bayan olup tecavüze uğrasam ks aklıma bile gelmez
Polise git olmadı ailne de de yanına kalmasın onun bunun çocunun senin bir kabahatin yok sakin ol git konuş polisle ailenede haber ver yapman gereken bu allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılErkek milletine güven olmaz, ben erkeğim bak.
KArşı cinsle arkadaş markadaş ters abi ya, ya sevgili olursun ya olmazsın, öyle çok yakın olmazsın yani, sen başbaşa bira mira almışın gitmişin...
yapacak bişry yok ne desek boş
canını sıkma, dua et..10 Yorumla
+1 yılsen resmen tehlikenin üzerine gitmişsin ne bekliyordunki saat 11-12 ye kadar evde bir erkekle başbaşa üstelik alkol almışsınız olanlar hep senin hatan kendi düşen ağlamaz polise gidemiorsan ailenden korkuyorsan susucaksın.
00 Yorumla
+1 yılaffet ben bunu oklursam 1 hafta kendime gelemem.
ama polise git. Allah yardımcın olsun.20 Yorumla
+1 yılNe isin var kizim elin oglaniyla 11 lere kadar evinde. Ne bicim dogulusun sen
10 Yorumla
+1 yılateşle barut yan yana olmaz yanlış işler aslında desek anında gerici, yobaz ilan ederler ne işin var senin ne arkadaşıymış geçecen onları hey yavrum hey en az o p**evenk kadar kabahatlisin.
20 YorumlaSonra diyorlar ki kızla erkek arkadaş olabilir, evet olabilir ama her bokuda yer böyle
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. kötü senaryo :D daha iyisini yazabilirdin :D hiiç inandırıcı değilsin :D
20 Yorumla
+1 yıliyi hikaye yazmışsın yeri tırmalayacağına onun yüzünü tırmalasaydın zevk aldın şimdi gelecein olmayacak diye korkuyorsun korkma senide alır birisi
20 Yorumla5 vakit namaza başla, eğer bundan önce dindar bir hayatın olsaydı, bunları yaşama olasılığın çok daha düşük olurdu... şimdi Allahın emir ve yasaklarıyla yaşarsan, hem bu olayı etkisinden kısmen kurtulursun ve umulurki daha huzurlu bir hayatın
02 Yorumla
+1 yılZayıf ve güçsüz olmanın zararları çakamadın mı iki tane ağzının ortasına
01 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum. ne diyeceğim bilemiyorum. Ahh be bacimm ne diye içersin. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılkendi canına kıyacaksanda öyle bir pisliği yanında götürmenden bunu yapma
20 Yorumla
+1 yılsaat 11 12 ye kadar dışarda gezen kızsan suçu kendinde ara..
28 Yorumla- +1 yıl
İster birde 2 de gezer ister 3 te. Kime ne? Senin nasıl o saate dolanma hakkın varsa kadınların da vardır. Sırf bu yüzden öyle birşeyi hak edemezler yani böyle olaylarda bile kadınları suçluyosunuz ya aynı tecavüzcü potansiyelini taşıyosunuz. Son olarak Özgürlük nedir? Özgürlük; bir kişinin başkalarının hakkını ihlal etmediği sürece istediğini yapmasıdır.
- +1 yıl
yahu kızım nedir şu özgürlük sevdanız istedıgım gibi giyinip istediğim satte gezerim sevdası..
bizim bile sınırımız .. bu hayatta beterın beterı var.. sen kendını bilki.. başına birsye gelmesin..
saat 12de bira içmeye gidip ne beklıyor bu kız pekı - +1 yıl
Bizim bile derken senin bizden üstünlüğün ne dayı?
- +1 yıl
@deliddda kızım biz derken erkek kısmı olarak dedim.. sizinle tartısmaya değmez.. gidin ne haliniz varsa görün aklı basında bir kız o satte dışarı çıkmaz .. kıs ave öz birde bira ıcmeye gidiyor .. genclerımız kendını poh yoluna sokuyorsa suc bizimmi.. hap mapta lır bunlarr napıyorsanız yapın daha yazmayın..
- +1 yıl
@VipKingcat Bu durumda özgürlükten bahsedilemez. O kız özgürlüğünü çoktan tecavüzcüsüne bırakmış bile. Aynı evde bir erkekle kalıp, alkol alıp, takılmak nedir? Olursa da bunun sonuçları olur ve katlanmak zorunda. Bizim de kardeşimiz, ablamız, akrabalarımız var ve hiçbiri erkekle aynı evde kalıp onunla yatmıyor. Bilmem anlatabildim mi.
+1 yılönce kendine gel biralarla o eve başbaşa gidersen sonucuna katlşanırsın alkol sınır tanımıyo
20 Yorumlaaçıkçası vermeye gıtmıssın adamda suc yok. sen azdır azdır adamı ıcmekde ne demek.. sen hak etmıssın
00 YorumlaDoğulu bir aileyiz beni maf ederler Diyosun o Zaman senin 11-12 gibi Ada'mın evinde ne işin var ailen buna bir şey demiyor heralde?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa neden burada yazmak yerine polise bildirmiyorsun polisle senin aranda kalıyor ailen bile duymuyor daha ne istiyorsun korkun ne
00 Yorumla Allah insallah affeder seni oncelikle bira icmen zaten htaymis tecevuz ettigine gorede evdeydiniz ya da musait biyerdeki cesaret edip yapmis
00 Yorumla
+1 yılEer sisede durdugu gibi durmuyor gerci 2 biranin kafasi bu kadar olur. Durust olmak gwrekirse uzulmedim. Hatta iyi olmus
24 Yorumla- +1 yıl
ben işten eve evden işe giden bir insanım evden dışarı çıkmam babam izin vermez bilip bilmeden konuşma bu kız da üniversitede okuyormuş ailesinin haberi yok tabi yaptığı yanlış yani alkol alması ve bir erkekle aynı evde kalması ama tecavüze uğramış birisine iyi olmuş demek çok yanlış onun geleceğini yok etti napıcak şimdi bu kız insan sevdiği kişiye güvenir bu da güvenmiş işte nerden bilsin olacakları
- +1 yıl
Karakterin ne oldugunu senden cok daha iyi bilirim.
- +1 yıl
Gitmeyecek giderse sonun ne oldugu ortada daha neyi anlayamadin
sabret ve şikayetçi ol tecavüz o şerefsizi şişlerler içerde.
00 Yorumla
+1 yılsadece yardım amaçlı seninle evlenirim istersen sen buna anlaşmalı evlilik diyebilirsin amacım yardım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılkusura bakmada haketmişsin... biralarla çocğun evine gideceksin gece yarısında film izleyeceksin falan... ne bekliyordun kii?
00 Yorumla Adres polis çok gecikme buda ibret olsun kadın erkek arkadaş olurda gece 12 de bira ne ya arkadaşda olmaz kadın erkekten
00 Yorumlal*n nolursa öldün doğuluymussunuz söyle sıksınlar topuğuna şerefsizin
00 YorumlaSu testisi su yoludna kırılır Bana kızıcan şimdi ama öyle Hayat tarzımız kaderimizi etkiler
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et ama bu psikolojıden zor kurtulursun senı cok yıpratır maalesef destek alman lazım :(
00 YorumlaOlan olmuş artık NaMUS gitti mi geri gelmez. abin varsa söyle anlat ona. yani eve gitmeyeceksin kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılailene anlat ya da yaşın 18 den büyükse polise git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yıl. Dün yine akşam 7 gibi aldık biraları
iyi ettiniz polise git01 Yorumla- +1 yıl
bu arada saf temizim yazıp durma saf temiz değilsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi aşk yoksa aranızda şikayet et hapise girsin piç. Sakin kendine kiymayi falan düşünme senin suçun değil ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ateşle barut yan yana durmazın örneği.
60 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat