Tecavüze uğradım?

Delirmek üzereyim eve sığamıyorum. Kafayı sıyıracagım. En yakın arkadaşıma aşıktım, 3 yıldır arkadaşımdı herşey çok güzeldi sürekli gezer eğlenirdik ama hiç ona aşık oldugumu belli etmezdim sevdigi insanları sevgililerini anlatır dinlerdim. Dün yine akşam 7 gibi aldık biraları flan fazla birada almadık yani sarhoş olacak kadar 2 bana 2 ona film aldık cips flan izliyecektik sonra beni eve götürecekti 11-12 gibi. Tam bir birayı bitirdik dudagımdan öpmeye kalktı ne oluyor napıyorsun dedim sus dedi. Ben şoka girdim resmen benden büyük ve güçlü kendisi Allah belasını versin. Zorla soymaya başladı bagırdım ben majör depresyon hastasyım ve kalp hastasıyım. Bağırmaya başladım nefesim tıkandı nefes alamıyordum tırnaklarımı yere geçiriyordum ama onun umrunda degildi. İçime girdi bana sahip oldu bayılmışım hem o acıyla hem nefes darlığından uyandıgımda kanlar vardı bacağımda yanımda sarılmış uyuyordu kalktım küfür ettim bagırdım çağırdım üstümü giydim naptın bana dedim. Çok güzelsin dedi ne diyorsun Allah'ın belası dedim tokat attım ağlamaya başladım. Bana sarıldı sevdigi kızı anlattı ya beni becerdi sevdigi kızı anlattı ben ki kimseyle yaşamadım bu şekilde hiç birşey şimdi hayatımı maf etti. Gece yatamadım kabuslar gördüm sürekli agladım. Şimdide elim ayagım titriyor kalbim tekliyor dayanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne olur birşey söyleyin.
Canıma mı kıyayım şimdi yoksa öldüreyim mi o pisliği ben hak etmedim bunları hak etmedim. Annemin yüzüne bakamıyorum buna ne hakkı vardı ne.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem beni maf eder, yaşadığımın bin mislini yaşatır Doğulu bir aileyiz biz benim hayatımı sikmekten beter ederler su bile vermeden ölümümü beklerler bilmiyor muyum gerçi umrumdada degil. En iyisi ölmek yaşıyamam böyle ben
Güncellemeler
+1 yıl
Kimine göre aptalım gerçi kendim görede aptalım safım salagım. Ama ne yaşayıp bu psikolojide oldum kimse bilmiyor Majör depresyon hastasyım dedim sizin öl geber git öldür Dediğiniz şeyleri yapacak kadar maf olmuş durumdayım ki gözümü kırpmadan yaparım. Ama elinizi vicdanınıza koyun beni asla yargılamayın herşeyin farkındayım ama sizin şu yazdıklarınız beni ölüme sürüklemekten başka birşey yapmıyor bunu bilin. Hayatım maf oldu benim daha fazla acı vermeyin bana şu sözlerinizle
Tecavüze uğradım?