2 yıllık erkek arkadaşım bununla ilgili düşüncelerimi bilmesine rağmen dün benimle s€x yapmaya çalıştı, ayrılmalı miyim?

Kızlar özelikle bu sorum size, yaklaşık 2 yıldır bir sevgilim var iyi anlaşıyoruz aslında çok iyi anlayışlı bir çocuk ciddi düşünüyoruz hatta ama daha genciz (20 yaşındayız) ve daha üniversite okuyoruz, evlilik ve sayre gibi şeyler için çok erken olduğunu düşünüyorum, genel olarak da maddi olarak da, ne yalan söyleyeyim çocuk (özel bölgeler dışında) genel olarak temas bağımlısı ve bana dokunmayı seviyor çünkü yumuşak bir dokum var ki bende insanlarda severim yumuşak göbüşü falan varsa dokunmayı, neyse biz ayda bir film gecesi yapıyoruz onun evinde, daha öncede bir kaç kez bulundum yani böyle bir şey hiç yaşanmadı, dün akşam biraz haddini aştı ve şiddetle karşı çıktım, sorun şu ki bu konudaki düşüncelerimi ve endişelerimi biliyor, gelecekle ilgili, okumak, çocuk sahibi olmak, aile kurmak, "ya çocuk düşerse?" Ya okuyamazsak? Ya iyi bir işimiz olmazsa? Ya ailemin başını one egersem? Bunun gibi bir sürü endişe ve soru, bu tür olaylar erkekler için çokta önemli bir şey olmasa bile maalesef kizlar için çok önemli, "bir seferlik Bir şey olmaz" diiyor ama o bir sefer bir sürü şeye yol açabilir, ya ayrılırsak? Yani? Ben böyle biri olmak istemiyorum gelecekte ne olcaksa helalimle yol arkadaşımla olsun isterim, biliyorum farkındayım herşeyi çok kafama takıyorum, şu anda kendisiyle konuşmuyorum biraz kafami toparlamam lazim, onu çok seviyorum ayrılmak istemem, ama aynı zamanda kendime de bu yüzden zarar vermek istemem naapmaliyim? Gitsemmi daha iyi kalsammi? Benmi çok abartiyorum?
2 yıllık erkek arkadaşım bununla ilgili düşüncelerimi bilmesine rağmen dün benimle s€x yapmaya çalıştı, ayrılmalı miyim?