Mast zevk vermiyor... sanal da vermiyor
... evlenmek istiyorum ya siz nasıl gideriyorsunuz ihtiyacınızı
... evlenmek istiyorum ya siz nasıl gideriyorsunuz ihtiyacınızı
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dürüst olmak gerkirse bnde biraz aynı durumdn muzdaribim :) fakat bir erkek olrak evlencek şartlara sahip değilim , mesela para mesela iş. daha yeni mezun oldum üniversiteden. bir kere cinsellik deneyimi yaşadım ama pişman mıyım , biraz. Çünkü br kere tadınca daha çok isityorsun. Bir bayan olrak belki sen daha şanslısın , çalışmak zorunda değilsin , çalışırsan da bu snn tercihin. Ailene evlenmek istediğini söyle ya da esra erol'a çık , dalga geçmiyorum belki düzgün bir insan gelir karşına ama amacın fiziksel tatminsizliğini gidermek olmasın. yoksa biraz senn için kötü olur sonu.
Yukarıda Yazmış OlduklarıNN bazı erkekler için azırıcı bir hayal gücü unsuru , o yüzden onlara aldırma.
" Yanıyorum , söndürn beni" falan anlarız bunları çnkü :)
Hoşçakal.
Merak etme canım, aşırı istekli olunca evlilik de yetmiyor insana. Ben benim durumumda olan farklı partnerler bulup onlarla doya doya yaşıyorum cinselliği.
Kiz durustce soylemis. ezik aptal erkekler hemen atlamis azmissin vs diye. Size gore kadin isteksiz, sisme kadindan farksiz olmali di mi zavallilar. Canim herkes senin gibi bundan dolayi liseyi okumadan evlenen bile var. Umarim karsina duzgun biri cikar
Cok tesekkur ederim umarim en kisa zamanda evlenirim :)
Eminim bana laf atanlarin çoğunun ne halt olduğu... neysr ben susayim
Birilerine tanima sansi ver. Direkt silip atma Sana tavsiyem. Ben de yakinda evleniyorum acikcasi en temel sebebi de bu. isim var kendi sorumluluklarimi yerine getiren biriyim vs ama insan birine ihtiyac duyuyor ayrica cok cok saglisin. Bunu istemeyende problem vardir. Ulkemizde kadinlarin yuzden onu orgazm oluyor yarisi vajinusmus vs. Erkek toplum baskisi ile cinselligi kotu biseymis gibi Kabul etmeye hazir cok kadin var.
Umarim mutlu olursun... teşekkür ederim
evlen sende.. ama mutluluk sadece sekslemi oluyor? bildiğin gibi gideriyorum işte :)
Cevap
99Cevap
Evlenmeye gerek yok bunun için. Saygı sevgi çerçevesinde bir partner ile giderilebiliyor gayet bu ihtiyaç. Söylediğim kriterler dahilinde olduğu sürece bir zararı olduğunu da görmedim. Evlilik bir çözüm değil. Malum ya evlendiğin adamla ten uyumu olmazsa napıcaksın? Aldatacaksın? Ya da sonsuza dek mahrum kalacaksın?
Sadece seks için evlenilmez.. Gerçekten aile olmak için hazır hissediyorsan uygun bir de damat adayı bulmalısın.
Evlen gitsin ya harama bulaşacağına helalinle istediğini yap mk.
Eee yok iste bekle bekle nereye kadar..
biz sevgilimle dayanamıyoruz o yüzden evleniyoruz ahahah :D şaka bir yana cidden evleniyorum haa ve en temel sebebi bu o yüzden anlıyorum ama sen yine mast devam et :D
Cok kotusun :((
Allah mutlu mesut etsin. . darısı başıma...
Evlilik yasımız geldıde gecıyor bıle :))
Bazen tek basına fayda etmıyor dogru bır sekılde gıdermek gerekıyor
Bunu yapabılmek ıcınse duzgun bır ınsan gereklı
Bilmem sana faydam olurmu yanlız mesajatarsan konusabılırız hemde her zaman:))
aynı sıkıntı bende de var artık gideremiyorum hiç bir şekilde zevkimi gerçek bir kadın arıyorum ama bende evliliği bekliyorum neler olacak bende bilmiyorum :)
Seks yap ha yok bakireyim olmaz diyorsan, mastta fantazini arttır fantaziler biraz daha artıtırır seni sanalda kesmiyorsa anca böylee
Evlen seni tutan ne o zaman
buldugun ilk adamla evleniver
Düzgün biri yok iste
düzgün birisi ariyon demekki neymis öyle her önüne gelenle evlenmekte olmaz
Tabi ki olmaz
sabir edicen o zaman özetle
Sanırım öyle olacak
Evlenelim mi
Nikah şahidimiz de @Romeooooo olsun
walla biz 32 olduk arkadasım ama ha diyince olmuyor işte. kısmet
Bende istiyorum ama kafa dengi bulamadım aramaktayım :)
evlenmek zorunda değilsin sağlıklı bir ilişki yeterli.
Eğer doğru dürüst birini bulursanız evlenin, sırf cinsellik için evlenmeyin ama
oha 25-34 yaşın geçiyor bunu söylemekte haklısın hatta bu zamana kadar bakire kalman takdire şağyan, neden evlenmedin
Bende ayni dertten muzdaribim surekli mast :) evlenmeden de yapmam sevismedim opusmedim kiz eli bile tutmadim ama artik hercekten istiyor canim dayanamiyorum beklemelimiyim sencr?
bu devirde evlenmek mucızedır turkıyede severken evlenerken cok dıkkatlı olucaksın
merhaba hangi şehirdesiniz özelden yazarmısınız dürüst olmanız hoşuma gitti kötü bir niyetim yok yazmanızı umut ediyorum
Hayattan zevk almaya bakk.. ewlenince kendini tam anlamiyla tatmin etmen max 2 yil.. snra yine eski hayatina donuceksin sayin gizli.. bu benm fikrim deli dolu yasamaya calis tabiki sinirinda.
Evlen yaşın gelmiş zaten bu zamana kadar aklın nerdeydi zilli seni :DD
sanaldan kastın sadece yazışmak mı? yoksa kamera ya da telefon mu?
ben gayet memnunum :)
seni gayet iyi anlıyorum aynı sıkıntı bende de var. evlenecek bir eş bulmaya çalışıyorum. işler çok yavaş ilerliyor bir arpa boyu yol alamadım. zinaya düşmekten korkuyorum :(
evlen gitsin madem. sanki evlenince harika seks hayatın olacak sanıyorsun.
yani kafana göre birini bul evlen tabiki.. bunda yalnış bir şey yok
bende aynı durumdan şikeyetçiyim. evlenecek eş bulma konusuda baya sorun oluyor. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
kafana gore birini bulursan evlen ya da fuckbody bul.
Kafaya gore biri yok
Mast ile :/ 27 yaşımdayım ama bakirim. Tabi sanal denemelerimi saymazsak. Sanal yaparken p*rno filan bırakmıştım ama. Sanal iyi tatmin ediyordu beni
Mast. nasıl zevk vermiyor? :) Bence şu an yapmadığın için böyle konuşuyorsun, dolmuşsun?
sokaktan geçen birini tut kolundan at eve. işini gör sonra at dışarı sarhoştum de.
Evlen düzgün bir arıyorsunda önce ben düzgünmüyüm diye sor
yazık sana ya... insan sırf seks için evlenmek ıstermı?
bu yaşa kadar beklemişsin evlenene kadarda bekle derim :)
5 yıldır bitkisel ilaç kullanıyorum. Inşallah kismetin cikar
sabretmekten başka bir çaren olduğunu sanmıyorum seks yapmak dışında
tamam da bunu ortalikta nie soyluyon erkeklerde dogsl olarak azmisin yazicaklardi evlenme teklifi falanmi bekliyon burada
evlenmeye gerek var mı? seni tutan nedir bir sürü neden sayacaksın ama inan şu an gökyüzünde uçarken görüdğün kuşu 5 dakka sonra göremeyeceksin...
bu ısler kısmet meselesı. uygun bır erkek bulsanda evlensen.
Aynen hayatimm bende oleyimm aetik mast tan ve sanaldan bisey anlamiyorumm.. :(
yanıyor bu yanıyor =/
@-Ares- sende evlenmek istiyordun dimi?
Hakikaten bir kadın dayanilmayacak derecede istekli olabiliyormu yaa
Mast yapcak başlka bişey yok teklif etcem ama burası yeri değil
Sadece cinsellik için evleniyorsan ömrü 2 yil max.
Sadece ondan olsaydi şimdiye on defq evlenirdimm
bak burada bir sürü talibin çıktı evlen işte biriyle :D
Bende istiyorum evlenmek zor oluyor artık insan dayanamıyor
dediğin şey gayet doğal
ama benin yaş daha 20 anca 27 28 de evlenirim :///
evlilik pata küte olmuyor işte... bende de iş var guc var halim vaktim yerinde gel görki nerde o hatun hala cıkmadı
deminki senmisin ya sırf onun içinmi evlencen aceleye getirirsen seni kullanıp atarlar
Aceleye getiren mi var... sabri kalmadi
gel benle evlen o zaman
He oldu fuat abiyi gönder gelip alsin
kendim gelir alırım eee sen ne istiyon yaa
Yok dugunden once gormemelisin.. P
oldu erkek cıkma sonra
Hahahaha görmeden bilemezsin... P
görmeye gelcez işte
ben düzgünüm gel :D
len gelsene işte
tanısmlak isterim eğer ciddiysen nerden özele bekliyorum
kendımı feda edebılırım
biri şu kızla evlensin :D
Sazan. avi :):):):):)
Nasıl bir talip arıyorsun merak ettim ve yaşın kaç?
evlenmek ısterım yasım 30 cıddıyım tanısmak ısterım
Cok istersinde tam tersi olursa ne yapacaksin peki
İllede istiyosan gel evlenip boşanalım :)
bir süre sonra kocan da zevk vermeyecek
ya seks yapacaksın ya da evliliği bekleyeceksin.
ende evlenmek istiyorum
hohohoh hemen itfaiyeyi arıyorum
Yas kaç harbinden senin
Sen şimdi evlenmeden olmaz hayatta da dersin.
bunun içinmi evlenmek ıstıyon yuhh
Bunun icin evlenme onun için evlenme peki ne için sadece ask için mi.. o da bitiyor
Doğru diyorsun. Ama çok kısa bir yol var evlenmemek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar