Cinsellik 2 kere içime boşaldı bişey olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Birlikte olduk içime boşaldı iki kez biraz durdum ayağa kalkınca içinden aktı biraz Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar 5 6 saat oldu yarın sabah alabilirim anca ertesi gün hapini Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar anca 32 saat sonra alabildim sizce olan oldumu yoksa ise yarayacak mı bu 2 kere içime boşaldı bişey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ovulasyon dönemindeyaen eğer bir şey olma ihtimali çok çok yüksek. Korunmak istiyorsan tek yapabileceğin şu anda ertesi gün hapı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Adetim biteli 1 hafta oldu Yorumla naloxann +1 yıl Ovulasyon döneminde değilsin ama yakın ovulasyon, yanı risk durumu düşük, reglin düzenli midir Yorumla Soran +1 yıl Düzenli degil Yorumla naloxann +1 yıl Kısa cevaplarla pek çözüm bulamayiz ama☺️ dilersen ulaş detaylı konuşalım Yorumla naloxann +1 yıl 72 saate kadar etkilidir Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı. Allah analı babalı büyütsün inşallah isim düşündünüz mü çocuğa ☺☺☺ 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun ya Yorumla HeadSh0t +1 yıl 😃😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyom Yorumla HeadSh0t +1 yıl Yapacak bişi yok☺ Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir şey olsun diye ekstra uğraşılmış gibi :D 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Omu özellikle yapdı sence Yorumla mine13 +1 yıl Olabilir Yorumla mine13 +1 yıl Çıkartmayı akıl edemedi mi? Yorumla Soran +1 yıl Çıkartmamak istedi bende izin verdim Yorumla Soran +1 yıl Ama şimdide büyük ihtimal diyorsunuz hap almamak için uğraşıyorum ama herkes korkuttu beni mecbur alcam Yorumla mine13 +1 yıl Tamam o zaman hamilelik haberini alabilirsin :D Yorumla Soran +1 yıl Hap alimmi Yorumla mine13 +1 yıl Hamilelik riskini ortadan kaldırmak istiyorsan kullan ama bir daha boşalmasına izin verme o hapın zararları çok fazla çünkü Yorumla Soran +1 yıl Ne zararı var Ella alcam yarın inşallah geç kalmış olmam Yorumla mine13 +1 yıl Yarına geç olur sanırım Yorumla Soran +1 yıl Yarın alabiliyorum ama bugün olmuyor inşaallah geç olmaz sabah erkenden alcam Yorumla mine13 +1 yıl Peki umarım korktuğun başına gelmez Yorumla Soran +1 yıl Umarım Yorumla mine13 +1 yıl Şimdiden hayırlı olsun :D Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Annenlere babanlara arkadaslarina müjdeli haberi ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun Yorumla
musty0638 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Tebrikler şimdi acil olarak düğün nikah hazırlıklarına başlayın 0 4 Yorumla musty0638 +1 yıl %75 ihtimal hamilesin %25 ilaç işe yarar Yorumla Soran +1 yıl Offf Yorumla musty0638 +1 yıl İstersen test al Yorumla musty0638 +1 yıl Özelden ulaşsana Yorumla
esmerkek63 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Allah analı babalı büyütsün ilk anneler günün bu yıl olcak 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yo 1 tane daha çocuğum var Yorumla esmerkek63 +1 yıl Aa ne güzel ona müjdeyi verdinmi kardeş geliyo diye 😂 şaka bı yana aldınmı ella Yorumla Soran +1 yıl Yarın alıcam Yorumla esmerkek63 +1 yıl Ne zaman oldu peki Yorumla Soran +1 yıl 10 saat oldu Yorumla esmerkek63 +1 yıl Bugün alsana niye yarına birakiyon Yorumla Soran +1 yıl Öyle gerekiyor Yorumla esmerkek63 +1 yıl Elinde değilse söyle evde de bı yolu var onu soylim onu yap Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Allah analı babalı büyütsün 4 10 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar yapmayın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen niye içine boşalmasına izin verdin, hadi bir yanlışlıkla oldu ikinci ne? Yorumla Soran +1 yıl O anın heyecanına kapıldım Dediki tekrar içine boşalcam bende tamam dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi isim düşün şimdi heyecanla 😍 Yorumla Soran +1 yıl Korkutma kız beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ertesi gün hapı al unutmaaa Yorumla Soran +1 yıl Ertes72 aldım ne diyorsun 34 saat sonra ictim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyom ben ilişki yaşamadımkiii😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ooo yasamada zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle telaşlarım olmasın 😅😅😅 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Hayırlı olsun hamilesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi hissediyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Direk icine baya akittimi yoksa az biseymi icine akti 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye izin verdin bosalmasina Yorumla Soran +1 yıl Yarı içime aktı yarı dışarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye akittiki Yorumla Soran +1 yıl Zevke geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi pozisyonda oldu yaptığı ayıp keske kondom taksaydi Yorumla Soran +1 yıl Düz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkinizde ne is yapar lsiniz yaşlar kac hap alcanmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kondom niye takmadı sevgilin Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsellik konusunda 759 cevap paylaştı. Olmaz ya hamile falan olursun takılma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hamile kalırmıyim onu soruyorum Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İhtimal var tabi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sence 100de kaç Yorumla BrownFlag +1 yıl Bence 90 ilk aklıma gelen Tabi yumurtlama dönemi mi oda önemli Yorumla BrownFlag +1 yıl Kocan mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla BrownFlag +1 yıl Sevgilin mi f*ck buddy mi Yorumla Soran +1 yıl Hepsi hayat arkadaşım artik Yorumla BrownFlag +1 yıl O ne demek ya 😀 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 598 cevap paylaştı. İcine bosalmasi nasil his 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. her şey olabilir dikkat et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla berkecan38 +1 yıl Risk iyi olur Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olan oldu artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evlisin galiba bir şey olmaz bebek okur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ikimizde boşandık Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsellik konusunda 554 cevap paylaştı. Geçmiş olsun :)) 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. veren verene ammmkkkk 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hamilelik riski %80 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O kadarmı ya boşaldı 2 kez ben ayağa kalkınca aktinbiraz ama Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Dışarı akan fazlası rahme giden gidiyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Hap almasam kesin hamile kalırsınmı diyorsun Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Kesin diye bir şey yok senin yumurtlama günün erkeğin sperm yeterliliği de var Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 522 cevap paylaştı. olur kankam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yarın alıcam ertesi gün hapini Yorumla
Kimizbiz050505 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Esinmiydi sevgilin mi? Bilerek mi bosali 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek boşaldı sevgili Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Hm peki çok aktimi? Ve daha once yapmismiydi bunu Yorumla Soran +1 yıl İlkkez yarısi içime yarısi dışına aktı kalkinca Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Peki bosaldiktan sonra hala sokmaya devam ettimi birkaç saniye Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Peki şu an neden gidip hap almıyorsun? Otelde misiniz şehir dışında Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Bide içine hangi pozisyonda boşaldı buda önemli cunku bazı pozisyonlarda içine girmeden aşağı akar meni Yorumla Soran +1 yıl Düz pozisyon da Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Sen altta mıydın yani? Peki bosaldiktan sonra sen kalkınca gidip yikadin mi vajinani? Yaşlar kaç? Yorumla Soran +1 yıl Ben alttaydim 5 2o dakika sonra yıkadım içimden aktı baya o 38 ben 35 Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Peki bu sevisme planlimiydi yoksa plansiz mi gelişti? Ve neden içine boşaldı tutamadı mi kendini Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl ? Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Neden şu an gidip hemen Ella almiyrsunki? Yorumla Soran +1 yıl Param yok yarın alcam Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl E o kişi yanindaysa o alsın sana neden almiyor Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. olur bebek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisin 2 kezde olacak işmi Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl herhalde bebek nasıl okuyorya Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl neden bekledın 32 saat Yorumla Soran +1 yıl Param yoktu Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl hım beraber olduğun kısıye aldırsaydınya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nezaman oldu bu 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu gece 5 6 saat önce yarın sabah anca alabilirim hap Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 12,8b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşalan kimdi 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 4 Yorumla mceviz +1 yıl Tekrar hayırlı olsun. Test al netleştir Yorumla Soran +1 yıl Ne hayırlı olsun Yorumla Soran +1 yıl 2 günde cikmaz Yorumla mceviz +1 yıl Bende zamanı gelince diyorum zaten.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ovulasyon dönemindeyaen eğer bir şey olma ihtimali çok çok yüksek. Korunmak istiyorsan tek yapabileceğin şu anda ertesi gün hapı
Adetim biteli 1 hafta oldu
Ovulasyon döneminde değilsin ama yakın ovulasyon, yanı risk durumu düşük, reglin düzenli midir
Düzenli degil
Kısa cevaplarla pek çözüm bulamayiz ama☺️ dilersen ulaş detaylı konuşalım
72 saate kadar etkilidir
Allah analı babalı büyütsün inşallah isim düşündünüz mü çocuğa ☺☺☺
Allah korusun ya
😃😃😃
Korkuyom
Yapacak bişi yok☺
Bir şey olsun diye ekstra uğraşılmış gibi :D
Omu özellikle yapdı sence
Olabilir
Çıkartmayı akıl edemedi mi?
Çıkartmamak istedi bende izin verdim
Ama şimdide büyük ihtimal diyorsunuz hap almamak için uğraşıyorum ama herkes korkuttu beni mecbur alcam
Tamam o zaman hamilelik haberini alabilirsin :D
Hap alimmi
Hamilelik riskini ortadan kaldırmak istiyorsan kullan ama bir daha boşalmasına izin verme o hapın zararları çok fazla çünkü
Ne zararı var Ella alcam yarın inşallah geç kalmış olmam
Yarına geç olur sanırım
Yarın alabiliyorum ama bugün olmuyor inşaallah geç olmaz sabah erkenden alcam
Peki umarım korktuğun başına gelmez
Umarım
Şimdiden hayırlı olsun :D
Annenlere babanlara arkadaslarina müjdeli haberi ver
Allah korusun
Tebrikler şimdi acil olarak düğün nikah hazırlıklarına başlayın
%75 ihtimal hamilesin %25 ilaç işe yarar
Offf
İstersen test al
Özelden ulaşsana
Allah analı babalı büyütsün ilk anneler günün bu yıl olcak
Yo 1 tane daha çocuğum var
Aa ne güzel ona müjdeyi verdinmi kardeş geliyo diye 😂 şaka bı yana aldınmı ella
Yarın alıcam
Ne zaman oldu peki
10 saat oldu
Bugün alsana niye yarına birakiyon
Öyle gerekiyor
Elinde değilse söyle evde de bı yolu var onu soylim onu yap
Allah analı babalı büyütsün
Kızlar yapmayın ya
Sen niye içine boşalmasına izin verdin, hadi bir yanlışlıkla oldu ikinci ne?
O anın heyecanına kapıldım Dediki tekrar içine boşalcam bende tamam dedim
İyi isim düşün şimdi heyecanla 😍
Korkutma kız beni
Ertesi gün hapı al unutmaaa
Ertes72 aldım ne diyorsun 34 saat sonra ictim
Bilmiyom ben ilişki yaşamadımkiii😂😂
Ooo yasamada zaten
Böyle telaşlarım olmasın 😅😅😅
Allah analı babalı büyütsün
Deme ya
Hayırlı olsun hamilesin
Öyle mi hissediyorsun
Direk icine baya akittimi yoksa az biseymi icine akti
Niye izin verdin bosalmasina
Yarı içime aktı yarı dışarı
Niye akittiki
Zevke geldi
Hangi pozisyonda oldu yaptığı ayıp keske kondom taksaydi
Düz
İkinizde ne is yapar lsiniz yaşlar kac hap alcanmi
Kondom niye takmadı sevgilin
Tebrikler hamilesin
Allah korusun
Olmaz ya hamile falan olursun takılma
Hamile kalırmıyim onu soruyorum
İhtimal var tabi
Sence 100de kaç
Bence 90 ilk aklıma gelen
Tabi yumurtlama dönemi mi oda önemli
Kocan mı
Yok
Sevgilin mi
f*ck buddy mi
Hepsi hayat arkadaşım artik
O ne demek ya 😀
İcine bosalmasi nasil his
her şey olabilir dikkat et
Of ya
Risk iyi olur
Bşr şey opmaz çok çoğu çocuğun olur
ufukta nikah gorunuyor
Olan oldu artık
evlisin galiba bir şey olmaz bebek okur
Hayır ikimizde boşandık
Geçmiş olsun :))
veren verene ammmkkkk
Hamilelik riski %80
O kadarmı ya boşaldı 2 kez ben ayağa kalkınca aktinbiraz ama
Dışarı akan fazlası rahme giden gidiyor zaten
Hap almasam kesin hamile kalırsınmı diyorsun
Kesin diye bir şey yok senin yumurtlama günün erkeğin sperm yeterliliği de var
olur kankam
Yarın alıcam ertesi gün hapini
Esinmiydi sevgilin mi? Bilerek mi bosali
Bilerek boşaldı sevgili
Hm peki çok aktimi? Ve daha once yapmismiydi bunu
İlkkez yarısi içime yarısi dışına aktı kalkinca
Peki bosaldiktan sonra hala sokmaya devam ettimi birkaç saniye
Hayır
Peki şu an neden gidip hap almıyorsun? Otelde misiniz şehir dışında
Bide içine hangi pozisyonda boşaldı buda önemli cunku bazı pozisyonlarda içine girmeden aşağı akar meni
Düz pozisyon da
Sen altta mıydın yani? Peki bosaldiktan sonra sen kalkınca gidip yikadin mi vajinani? Yaşlar kaç?
Ben alttaydim 5 2o dakika sonra yıkadım içimden aktı baya o 38 ben 35
Peki bu sevisme planlimiydi yoksa plansiz mi gelişti? Ve neden içine boşaldı tutamadı mi kendini
?
Neden şu an gidip hemen Ella almiyrsunki?
Param yok yarın alcam
E o kişi yanindaysa o alsın sana neden almiyor
olur bebek
Ciddimisin 2 kezde olacak işmi
herhalde bebek nasıl okuyorya
neden bekledın 32 saat
Param yoktu
hım beraber olduğun kısıye aldırsaydınya
Nezaman oldu bu
Bu gece 5 6 saat önce yarın sabah anca alabilirim hap
Bebek
Kızlar yapmayın ya