AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Tedavi yöntemleri var doktora görünebilirsiniz
Dert edecek bir şey değil bunun için geciktirici kremler ve oral alınan ilaçlar mevcut.
Tamamen psikolojik bir sorun bence
Doktor dha iyi anlar. Doktora görün.
piskolojik oluyor genelde yeni evliyken eşimdede vardı şimdi ben bitiyorum hala boşalmıyor. doktora görün bence
Bu konu için Doktora gitmelisiniz
Doktora girmeniz de fayda var
Sırf şu yüzden evlilik öncesi ilişki mantıklı geliyor da yemiyor böyle problemler ilişkiyi çok bozar 😒
Doktora gidilip cozulebilecek bir durum
Normalde sabahaha kadar tutabilen ben, sadece sinirlerim bozuksa, üzgünsem psikolojik olarak düşüksem kontrol edemiyordum olabiliyordu, neyseki 10 dk sonra yine aktif olabiliyordum, bu erken boşalmada antidepresanlardan akıllı olanın dr tarafından bir arkadasa yazıldığını biliyorum ve işe yaradıgınıda faydasını fazlaca gördü bu kezde boşalmakta zorlandı kötü denebilirse
Sevgilim de de aynı problem vardı şu an iyi gibi. Bu durum beni de düşündürüyor ilerisi icin
Bosalsan bile devam et olmadi elinle devam et ve bosalmasini sagla
Tedavisi var bu işlerin doktora gitmekten çekinme yani olağan şeyler
Kankam doktor tedavisine git. Psikolojikte olabilir akabinde ilaç kullan. Gerçekten işe yariyor. Ben ilk sekse başladığim zamanlar kullandım 1 2 sene. 20 yaşından sonra kendimi iyice tanıdım ve bıraktim. Süreyi artık kendim bekirleyebiliyorum. Acele etmemek gerek her şey için. Sen yinede eczanene bu konuyu danış krem veya hap ile başlayabilirsin
Kral sana tavsiyem ilişkiye girmeden önce kendini sen tatmin et bosl ondan sonra tekrar ilişkiye gir bu seni 15-20 dk geçiktirir ben üstüne geciktiricili kondom kullanırdım sende kullanır mısın bilmiyorum bu şekilde 40 dkya yakın sürüyo
Sexs hariç başka aklına gelen herşeyi düşün ve ilişkiden 20 dakka önce git banyoda falan boşal... Daha iyi bir şekilde o zaman olur en azından eşin adına belki sen haz almazsin ama
Doktora görünsün
#Hükümdar
Tedavisi var bir doktora görün
neden mutsuz ki tekrar isteğin geldiğinde devam edebilirsiniz biraz sabır anlayış ve sevgi..
Doktora psikologa gittiniz mi peki
Kagel egzersizi yap kanka etkili olacaktır
Bunun psikolojik tarafıda var bi terapiste gitseniz iyi olabilir
Kullandıkça düzelir aktif olun
E tm sen boşaldıktan sonra tekrar yapamaz mısınız
Kadının motivasyonunu dağılıyor
Doktor tedavisi bazıları piskolojik oluyor
Tedavisi vardır. Keşke eczane yerine doktora gitseydiniz
Geçmiş olsun ya üzücü olmuş
Birçok erkeğin ortak problemi bu kesinlikle.. Aslında erken boşalma değil sorun, boşaldıktan sonra tekrar toparlanma sürecinin can sıkıcı olması.. Düzenli bir beraberliği olanlar daha kolay atlatabiliyor bunu aslında..
Çeşitli geciktirici etkili prezervatifler var, kullandın mı bilmiyorum.. İlla penetrasyonda boşalmak zorunda da değilsin.. :)) Beraberlik öncesi mastürbasyon yapıp bir süre sonra ilişkiye başlayabilirsin mesela..
Onun dışında gerçekten, resmi bir tıbbi açıklaması olmayan ürünler daha büyük sorunlara yol açabilir, hiç düşünme derim..
Çok şükür bende yok. Ama bi doktora git
Doktor a git napcan ki yani
Doktora gidin bence en mantıklısı
Erken boşalma problemi, çiftler arasında oldukça yaygın bir sorundur ve tedavi edilebilir bir durumdur. Öncelikle, eşinizle açık bir şekilde iletişim kurmanız önemlidir. Birlikte bu konuyu konuşarak hislerinizi paylaşabilir ve bir çözüm bulmaya çalışabilirsiniz. Ardından, bir cinsel terapist veya uzmana başvurarak profesyonel yardım alabilirsiniz. Terapist, size ve eşinize bu konuda destek olabilir ve etkili tedavi yöntemleri önerir.
Tıpta çözüm çok bi görünün derim.
doktora gitseniz belki düzelir
Geciktiricili prezervatif kullanabilirsin. Islak mendil benzeri ürünler var. Onu sürüp ilişkiye girince de erken boşalmayı engelliyormuş. En önemlisi ilkinde erken boşalsan bile 2. 3. Birleşmelerde daha geç boşalacaksın. Bunun için de, önce mastürbasyon yap. Ardından ilişkiye gir
Doktora gitmelisin o yardımcı olacaktır
Yapcak hiçbirley yok ilişkiden yarım saat önce boşal
Doktora gitmesini öneririm.
önce uzmana danışmalısın ardından da bir psikoloğa. işin psikolojik de olabilir kardeş.
Umarım derdine çare olur.
Doktora gitmeli kesinlikle
Bence doktora gidilmeli ya uzmana danışılmalı
doktora gidilmeli ama şimdi sorun sende mi kadında mı yani onda mı erken boşalma sorunu var? bu kadınlarda da oluyor muydu ben mi yanlış anlıyorum..
Tedavi edebilir bi durum bi uzmana görünebilir
Ne güzel senin adına sevindim
Doktor şart kesinlikle gitmelisin
Anlayışlı bir eşin varsa bu durumu kolay atlatırsın.
fiyatı nedir.. nasıl bir etki yapıyor.
Kesinlikle doktor şart derim
Bunun için doktora gitmelisin
Bebek yağı ile mastürbasyon yap arada ve beynini bedenini geç boşalmak için zorla ama bunu sinirsiz şekilde yap zorla dediğim strese girmeden baktın boşalacaksın 10 saniye ara ver bırak, mastürbasyonu evlilere önermem ama penisinin ıslak zemine alışması lazım ha eğer yapıyorsan kuru kuru yaptığın için vajinanın içine adapte olamadığın için boşalırsın o yüzden bebek yağı ile yap. Onun dışında kegel antrenmanları iyi gelebilir ama beyinde biter. Ön sevişmeyi uzun tut ilk başlarda erken boşalma olsa da eşin istediğini alacak zaten 😎
Trapi uzmanlari bilir biz degil :d
Sen zaten derdine derman bulmuşsun, ss aldık lazım olursa biz de alır kullanırız, malum sinir stresden bazen 10 saniyeye b*şalıyoruz
Oral ve ön sevişme süresini uzun tutmalısın
Bıkmadan usanmadan kadının her yerine değer vermelisin
Bunun tek bir formülü var işin uzmanına giderek tahliller yaptırmak bu konuda psikolojik veya tıp men destek almak gerekir ya burada net bir şey söylememiz mümkün olmaz herkes burada kafasına göre bir yorum yapar ama gerçek Fikri size uzmanlar verebilir
Keğel kaslarını güçlendir, spor yap, penis halkası kullan sevişirken ve mastürbasyon esnasında beynine ve penisine geç boşalma terbiyesi ver.
Erken boşalma sorunu her insan da her erkek de çıkabiliyor önerim doktora gitmektir
Reis başıma böyle bir durum gelmedi fakat eğer erken boşalma sorunum olsaydı tek başıma ya da eşimle doktora giderdim. Ne gerekiyorsa uygulamaya çalışırdık, hayatımda bir iki kere göreceğim doktordan utanacak değilim sonuçta ilişkim ve psikolojim zarar görmemeli. Öte yandan doktora gitmeden önce ilişki süresini uzatırdım. Elim, dilim, dokunuşlar, sürtünmeler, romantik anlar derken süreyi uzun tutup partnerimi daha fazla doyurmaya çalışırdım. Erken boşalmayı bu kadar büyütüp psikolojinin etkilenmesine izin verme, yol yakından doktora, psikoloğa birlikte gidin. Anlayışlı bir eşin varsa bu durumu kolay atlatırsın.
Eşini mutlu etmekmi amaç arayışın varsa çözülür