Beyler selam! 🙋🏼♂️
Bu sefer biraz can sıkıcı bir konuda desteğinizi almak için geldim.
Eşimle mutlu bir beraberliğimiz vardı ama artık onu mutlu edemiyorum. İlk zamanlar alttan alıp beni rahatlatmaya da çalıştı ama artık pek tahammülü kalmadı. Her denememiz başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu durum eşimde de isteksizlik yaratmaya başladı, evde hep bir gerginlik var. Artık birbirimize dokunmaktan bile kaçınır olduk.🫸😞
Aranızda erken boşalma problemi yaşayan var mı? Bu sorunu nasıl çözdünüz?
Benim hanımı burada “Eşim erken boşalıyor, çok mutsuzum.” başlığı altında görürüm diye ödüm kopuyor valla. Bu böyle gitmez dedim ve bir bilene danışmak için doğruca eczanenin yolunu tuttum. 🚶🏼♂️

Kendimi hem eşimi hem beni mutlu edecek bir yola girmiş gibi hissettim, daha şimdiden bir rahatlama geldi. 😬
Bunu gidip eczacıya anlatmak bile biz erkekler için büyük olay biliyorsunuz ki en azından bir adım attım. 💪 Benim danıştığım eczacı bana Extenda önerdi. Kısa sürede etki ettiğini ve sürekli kullanma zorunluluğunun da olmadığını söyledi. Ayrıca cinsel tatmini de arttırma etkisi varmış. 👀
“İlişkiden 1 saat önce almak yetiyor.” dedi. Valla şaşırdım bu kadar etkili olmasına. Diğer ilaçlardaki gibi uyku bozukluğu, baş dönmesi, bulantı gibi yan etkileri de olmuyormuş. Bir tek alkolle beraber kullanmamak gerekiyormuş, ona dikkat etmemi tembihledi. Herkeste etkilerinin farklı olabileceğini, kullanmadan önce doktorunuzla veya eczacınızla görüşmeyi unutmamanız gerektiği söylemeliyim tabii.
En bombası da şu; boşalma süresini tam 4 kata kadar artırma vaadi var. Açıkçası Extenda kullanmak bana bayağı cazip geldi, denemeye karar verdim. Yoksa evliliğim var işin ucunda valla. 🥺 İçinizde bilenler var mı?
Cevaplarınızı bekliyorum. 👊🏼
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar