Cinsel Yaşam Erkek arkadaşım benimle dışarda ilişki yaşamak istiyor parkta ne bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ben söyledim bana diyorki zorlamı yapmaya çalışıyorum önüme domalmasaydın felan ne düşünüyorsunuz bana elliyo kimse yokken yalattırmaya çalısıyo Güncellemeler+1 yıl Şu dediği laf ne Erkek arkadaşım benimle dışarda ilişki yaşamak istiyor parkta ne bu? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Public sevenler var -bence iğrençlik hayvan gibi orada burada çiftleşiyorlar her şeyin yeri var- ancak istemiyorum dediğin halde "önüme domalmasaydın" diyorsa böyle bir hıyarla niye hala berabersin? Şok oluyorum burada okuduklarıma. 3 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önünde kasıtlı domalmıyosundur bence. O anlam çıkartıyo sanki her hareketinden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyim sence o lafına Yorumla softpowerr +1 yıl Her hareketime bi cinsel mana üreteceksen avcunu yalarsın, kan biraz beynine pompalansa iyi olur diye söyle Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazen erkekler öyle gaza gelir. arada gazını al geçer. fazla zorlamaz seni. 1 0 Yorumla
Ayintaplicrazyboy27 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bazıları teshir seviyor kabul edersen bu sefer ondan bıkıp seni arkadaşına sunar arkadaşı mikerken kendi seyreder 0 0 Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgilin mi normal arkadaş mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla Soran +1 yıl Ne düşünüyorsun böyle dedi çok sinirlednim Yorumla Denrs34 +1 yıl Libidosu yüksek demek Yorumla
ErkekAdam3504 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Senin iznin yoksa ve yapıyorsa bu tacize girer. 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. parkta mı dgbajkdgakdgas 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Niye ev yokmu dışarısı nedir 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. riskli 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. Yeni fantezi mi bu 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. Fantezi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fantezi 1 3 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Ufaktan sapik bencen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CAGRI16 oda olabilir Yorumla CAGRI16 +1 yıl Buntarz fanteziler sacma geliyor bana yatak odanda yap ne yapacaksan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Public sevenler var -bence iğrençlik hayvan gibi orada burada çiftleşiyorlar her şeyin yeri var- ancak istemiyorum dediğin halde "önüme domalmasaydın" diyorsa böyle bir hıyarla niye hala berabersin? Şok oluyorum burada okuduklarıma.
Önünde kasıtlı domalmıyosundur bence. O anlam çıkartıyo sanki her hareketinden
Ne diyim sence o lafına
Her hareketime bi cinsel mana üreteceksen avcunu yalarsın, kan biraz beynine pompalansa iyi olur diye söyle
bazen erkekler öyle gaza gelir. arada gazını al geçer. fazla zorlamaz seni.
Benimde public sevdam var yani yakalanöa korkusu zevk veriyor
Bazıları teshir seviyor kabul edersen bu sefer ondan bıkıp seni arkadaşına sunar arkadaşı mikerken kendi seyreder
Sevgilin mi normal arkadaş mi
Sevgilim
Ne düşünüyorsun böyle dedi çok sinirlednim
Libidosu yüksek demek
Allah hidayet versin size
Kaşıntı var dmeek ki sende de
Senin iznin yoksa ve yapıyorsa bu tacize girer.
parkta mı dgbajkdgakdgas
Boyle heyecanlari yasamak lazim
Niye ev yokmu dışarısı nedir
Senden ucuz malzeme mi bulacak.
Onun gözünde o.. pudan farkın yok ayrıl gitsin
İğrençlik seviyenizi buraya paylaşmayın lütfen.
riskli
Süper
Yeni fantezi mi bu
Public daha zevkli tavsiye ederim
Fantezi
Fantezi
Ufaktan sapik bencen
@CAGRI16 oda olabilir
Buntarz fanteziler sacma geliyor bana yatak odanda yap ne yapacaksan