Bende istiyor gibiyim, merak ediyorum ama korkuyorum. Biraz araştırdım bazıları acıtmadığını hatta zevk verdiğini söylemiş ama bazıları da çok acıdığını söylüyor. Mikrop kapar, basur olursun diyenler de var. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal yapan evli kadın tanıdıklarım var. evlenmeden önce anal ile başlayan, sonra da evlenen kadın tanıdığım var. konuşuyoruz böyle cinsel konuları. zerre sevmeyen ve karşı olan da var. arkadan içine aldığın zaman öne girerkenki kadar zevki yok diyorlar. sadece erkeğinin tüm deliklere hakim olması, senden zevk alması senin zevkini artırıyomuş. arkadan girdiğinde de ıkınma hissi oluyomuş. yani zevk almıyosunuz aslında
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKararını sen ver ama yapacaksan da işini bilen biriyle yap yoksa canın yanar ve şu yolları izle anal temizliği için lavman yap. sonrasında ilişkiden 10 15 dk önce anestol krem sür girişe sonrasında kayganlaştırıcı kullanın ve yavaş girsin öküz olmasın köklediğinde de içinde bekletsin biraz alıştırsın öyle başlayın
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılbasur felan olman çok zor anal fistur olabilir ve bunu çatlakolursa yani hayvan gibi girerse yaşarsın yavaş yavaş alıştırarak yaparsan sorun yaşamazsın bu sebeble önceden kendin biraz alıştırma yapmanı tavsiye ederim
10 Yorumla
Bir şey olmaz oradaki sinirlere zarar verebilir + mikrop kapabilirsin ondan sonra her türlü sorunu sen yaşarsın o aldığı zevke bakar. Erkek arkadaşın için değmez mi? Onun için hiç endişe etmene gerek yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yıleğer temizliğe ve doğru olmasına dikkat edersen sorun olmaz karar senin tabi ki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Temizlemeden yapma kayganlastirici kullan illaki zevk alırsın ama ilk başta acı olacak tabi vajinadan yaptinmi hiç
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet yaptım
+1 yılKadinina saygısı olan erkek anal istemez iliskini gozden gecjr
10 YorumlaAnal ileriki ilişkiler için teğlikeli 30 undan sonre bezle gezersin tabi sık yaparsan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendinde deneyebilirsin. yirtilma olursa kanaman olur her kabiz oldugunda falan kanarsin. bu işler profosyonel yapilmali. önhazirlik falan baya ugrastirir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMadem istiyorrsun deneyeceksin. Baktın acıyor o zaman sonlandırıp yapmayacaksın.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle damdan düşer gibi pat diye yapılırsa acır ama ilklerin alışma süreci başarılı atlatılırsa sonrası aşırı keyfli oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnalını alıştırmak için bazı şeyleri yaparsa o zevki unutamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno yıldızı bir yakınım var lavman kullanırdı ve anal seksten 10 saat önce birşeyler yemezdi
10 Yorumla
+1 yılAnal isteyen erkek defolsun babasını sksin
12 Yorumla- +1 yıl
Burdakilere de inanma yaşamadığın sorun kalmaz
Soran+1 yılBende eskiden böyle düşünüyordum aslında ama internette bir kaç kişinin hikayesini okuyunca bir istek geldi.
+1 yılÇok zevkli.. bağımlısı olursun losyon. kullwn yaz yardımcı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerekli hazırlık yaparsan ve tecrübe önemli bunlar mevcutsa zevk alırsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İyi yaparsa dikkatli bişe olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalamayın ya kendinize ne kadar zarar verdiğinizin farkında değilsiniz ileride hastalıklardan mahvolursun hem günah ya
00 YorumlaTecrubeli biriyle yap
01 Yorumla
Soran+1 yılJigolo ile falan mı?
+1 yılVerme. Önden yaptınız mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Önden heyecan tükenmiş, arka kalmış. ayrılmadan orayı da tadayım diyor yani
Soran+1 yılBilmiyorum, olabilir.
- +1 yıl
Öyledir. Bari onu yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemizlik işi Zor ama kendin bilirsin yine de bak
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde vajina kadar zevkli değil ancak acı verir
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstiyorsan yap bagimlilik yaparsa hep yaparsin
12 Yorumla
Soran+1 yılYapar mı?
Cevap sahibi+1 yılZevk alirsan yapar partnerine de bagli tabiki becerebilecek mi
- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılOn hazirlik ve temizlik iyi olursa keyif alirsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Detay istersen bilgi vereyim
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur, ver
Soran+1 yılNerede?
Soran+1 yılİyide o zaman gizli sormamın bir anlamı olmaz ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldenemekten zarar gelmez :D
00 Yorumla
+1 yılTemizik
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri