AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Gel gör ki görsellik takıntım var. Beğenmedigim biriyle el ele bile tutusamam. Karakter ahlak vs onu arzulamama yetmiyor.
Aynen
Kısmet bu işler oturup beklemek lazım her çiçekten bal olmuyor maalesef ben de istiyorum evlenmek olmuyor neden se vardır bundada bir hayır
Beni tarif etmişsin resmen. Ne yapicaz boyle
Düşüncelerin süper sabır et dua et gerçekten helalinle yaşa bambaska olacak
Ben çoktan pes ettim reddedilmekten sıkıldım hayal kuruyorum sadece böyleside yeterli benim için
Her insanın olduğu gibi seninde ihtiyacın var değil mi
İnşallah karşına biri çıkar. Doğrusunu yapıyorsun. Sabret dua et elbet çıkar biri
Allah'tan istemek en iyisi.
Hayırlısı çıkar karşına umarım..
Yani öpüşmeyi hafife alıyorsun ama bana göre oda hem iğrenç hemde buyuk gunah
İğrenç olsa öpüşmezdi
Oturduğun yerde bulamazsın emek lazım gidip bulacaksın ben iyi insanım allah yollasın mantığı çok komik
Abi salaak misiniz ne emeği bunun emeği mi olur? Koca arıyorum diye pankartla dolasamam ya. Bazı şeyler kendiliğinden çıkar.
canım olan sensin bence budala evde kalmış zırla enayi lafı anlamaktan acizsin birini beğenir gider aksiyon alırsın yara o tarz ortamlara gidersin tam 3 ıqsun ya
Allah allah diyip duruyo ama içinde beyin yok ki allah napsın cahil cühela
G. tünü yırtıyor ahahah
Lafa bak varoş kendin gibi varoş bir amele bulda çaksın sana o dediğin yerden ahahah
Papatya çayı içer misin çok sinirlisin. Gerçi papatya demetini sapıyla münasip yerlerine soksak yine sendeki bu gerginlik geçmez gibi sjdj
Yok çok rahat ve mutluyum kaşarovski xd
Belli belli sinirden klavyeyi parçalarken ben 😁
Canım ağlama koca bulamıyom diye ühü ühü
Öfff çok kalitesiz tipler var burada ya. İki eğlenirim diye soru sordum yorum yazanların çoğundan b. k kokusu geliyor sjdjs
Sen bi kendi kalitene bak bi saattir ağzından b*k eksilmedi ne kadar eziksin hakaretlerin bile varoş köylü teyze hakaretleri mk kızı ya bak böyle edilir :dd
Geliyor papatya demeti
Yaşasın çiçekler en sevdiğim
Oh valla iyi ki hem yakışıklıyım hemde cikselliği sevuyorum hemde efendiyim 😄
İllaki karşına düzgün biri çıkar seni yakından tanımak isterim
Çok lazımdı hemen evlen😂
🤬
İşin zor tip arama Türk erkekleri çok tipsiz sende haklısın çocuğun güzel olsun istiyorsun ama eldeki malzeme bu
Fiziksel olarak mı çok seçicisin?
Evet ama manken aramıyorum tabii ki. İçim isinmali yoksa olmuyor. Ben uzun olduğum için uzun erkek seviyorum.
Boy konusunda haklısın ben erkek olarak bile boy konusunda yanında uzun durmadığım biriyle rahat olamam
hangi şehirde yaşıyordun?
İstediğin biri olmadı mı hiç
Oldu ama onların derdi sadece cinsellik, takılmak. Bense ciddi düşündüğüm evleneceğim kişiyle yaşamak istiyorum. Aksi halde agir psikolojik çöküntü yaşarım.
Bu devirde evlenecek kimse yok maalesef 😕
Nasip kısmet vardır zamanı.
Hata yapmanız an meselesi
Yok ya yapmam böyle isyana bağladigima bakmayın.
İnanın hiç yanılmadım. İnce bir çizgidesiniz. Bir de bir şey desem
erkekler kacıo evlılıkten
umarım istediğin birini bulursun
Ooo tam aradığım hatun 🙃
Gel konuşup dertleşelim olur mu
Yalandan kim ölmüş tek bir ilişkiymiş
hmmm. Sen bence bana yazmalısın
Valla hayırlısı olsun ne diyelim
Destan yazmışsın sende yav
Ne tip erkeklerden hoşlanıyorsun?
Benimle evlencen tamam
Armudun sapı üzümün çöpü dersen böyle olur
Başak burcu musun
Nereden vardın bu konuya :)
Demek ki sadece istemek yetmiyor.
Ne kadar güzel yazmışsın beee sek
görücü dışında yol yok gibi
Karşına güzel bir insan çıkar inşallah
Boy kilondan bize ne beyin olması önemli
Hangi şehirdesin
Normal bunların hepsi çıkmıştır bile belki
Doğru zaman doğru insan
İnşallah düzgün biri çıkar karşına
Valla bekar olsam seni kacirmazdim
Zamanı gelmemiş senin için daha
Bu konuyu konuşmamız gerek
Sorma sorma yaş oldu 30 😂
Ben de erkek versiyonunum
İllaki çıkar birileri
bir 30 sene daha bekle bence 😁😁
Sen bu kafayla evde kalırsın ablam
Sen ne aradığını tam olarak bilmiyorsun..
Evlenme boş ver
gözünü kapatıp içine sinen ilk kişiye vrcen🤷♂️
Mesleğin ne tam olarak?
İyi geceler tanışmak ister misin?
Kimse yemiyor kanmıyo sanırım
şu an çıktı belki bilemezsin
Beklemekten usandın tabi...
mastürbasyon da mı yapmadın bu yaşa kadar
Aynı durumdayız napcaz?
Peki güven sorununda var mı
Var tabi
Neden peki geçmişte bi üzücü bir olayın mı oldu
Çıkar karşına elbet biri
Zor bir durum haklısın
Beğendiklerin seni istemiyosa çirkinsin ağa işte
Çirkin değilim, beğendiğim kişiler evlenmek istemiyor. Sadece cinsellik yaşamak gezip tozmak sevgili olmak istiyorlar. Hem çirkin olsam ne fark eder? Bu ne aptalca bir yorum böyle. Çirkin insanların kriterleri olamaz mı?
Beğenmediğin biriyle el ele bile tutuşamam diyon demekki onlarda seni beğenmiyor evlenmek istemedikleri için
Offf tamam kanka çirkinim aşırı çirkin şişman vasıfsız biriyim ondan olmuyo demek heh oldu mu mutlu musun
Ulan o değil de profil resmine baktım böyle bir tip nasıl başkalarına çirkinsin falan diyebilir aklım almiyor 😁
Profiline
Profilime 1 saat önce baktın şimdi değil ☺️ 30 yaşına gelmişsin hâlâ çakacak erkek bulamamışsın neyse yaşlılar ilgimi çekmiyor zaten
50 yaşında da olsam sana çakmam merak etme tüysüz şempanze 😁
Diğer anlamda dedim hem ben senin kankan olacak kadar yaşlı değilim malesef☺️
Cebinde dolmuş paran yoktur senin haklısın nerde karşılaşıp da kanka olucaz yoluk tavuk seni 🔥
Kankalarının parasına bile muhtaç olacak kadar yıkıksan zaten kimse yüzüne bakmaz hahah paramı senin gibi yalnız bi sapa yedirirmiyim
Ya zavallı fukara dediğim şeyi anlamamissin bile ahahahha hadi git yat küçük yoluk tavuk seni.
Abla yüzünü göster artık 🤡
Napican yüzümü aplam.
Şaka maka beğenmediğin biriyle beraber olmak zorunda değilsin tabi ama canım moralini bozmak istedi 😎
Zavallı sidikli tipsiz bebelerin lafıyla moralimin bozulacağını mi sandın velet :d
Ben yakışıklı olduğumun farkındayım ama sen çirkin olduğunun farkında değilsin kendin bile yüzüm fena sayılmaz demişsin 😀 tipine osturduğum göster artık yüzünü
Ahahahhaha yakışıklı olduğunun farkindaymiş 😁😁 Sen git hormon bozukluğun için tedavi ol 22 yaşında sakalı çıkmamış daha yoluk tavukcuk. Sen kimsin de sana kendimi ispatlayayim da fotoğraf koyayım istediğine inan ağzı süt kokan sümüklü habeş maymunu seni:D
Traş oluyom aşk böceğim aklına gelmemiş olamaz
Çok yakışmış cidden, at s. kine konan kelebek gibisin aynı :D
Teşekkür ederim yarın senin boylarda biriyle buluşcam söylerim abisi falan varsa sana ayarlarız artık çık şu depresyondan😀
Senin bulduğun kezbanciklarin abileri benim dengim olamaz aşkisi. Standartlarım yüksek olmasa çoktan evlenirdim bu soru başlığı da acilmazdi ajdjsj
Tamam standartlarınla sana kolay gelsin huysuz
Senden bi bok olmaz
Senden olur ama.