Evlenmek istiyorum ama evlenemiyorum. Ne yapacağım böyle?

30 yaşındayım, bu vakte kadar ciddi tek bir ilişkim oldu. Onunla bir şeyler yaşadık ama öpüşmeden ileri gitmedi. Zaten olmadı ayrıldık, pek de sevmiyordum. Gayet bakımlı fiziği düzgün biriyim. 170 boyunda 53 kilo yüz olarak da fena sayılmayacak biriyim. 20lerde gösteriyorum zaten. isim gücüm de var kendime hayli hayli yetecek maaşı alıyorum. Beğenenim de var istesem bir sürü kişiyle yatar kalkarım.

Ama ben ciddiyetsiz beraberlik yaşamak istemiyorum. Evleneceğim kişiyle yapmak istiyorum. Gel gör ki görsellik takıntım var. Beğenmedigim biriyle el ele bile tutusamam. Karakter ahlak vs onu arzulamama yetmiyor. Beğendiğim erkeklerin amaciysa yatağa atmak beni. Evlilik vs dusunmuyor daldan dala atlıyorlar. Ben de bunu yapmak istemiyorum. Açıkçası günahından da korkuyorum.

Allah'ım neden karşıma çıkarmıyor o kişiyi anlamıyorum. Evlenmek istiyorum işte, emretmişsin. Nikahsız yapmayın diyosun. Tamam yapmıyorum ama evlenemiyorum da. Karşıma iyi bir kısmet de çıkarmıyorsun. Yaşım olmuş 30 hiç yasamamisim. Benim de ihtiyaçlarım var. E napicam ben?

Evlenmek istiyorum ama evlenemiyorum. Ne yapacağım böyle?
Cevapla