+1 yılSevmediğim biriyle cinsel ilişki yaşayacak kadar midesiz değilim. Ha erkeklerde konu değişiyor. Onlar, elde edemeyince hırs yapıyor. Hırs da malûm sevgi değildir. İstediğini yapınca balon söner. Varsayalım ki bir şekilde evliliğe ikna oldu. Evlensen ve yaşasan da sonradan başka kadınlarla boynuzları takar. Ki sen konusunu açmasından rahatsız olduğunu demişsin. Hadi diyelim tamam dedi. O da yalan olur. Bir açmaz, iki açmaz. Senin sevdiğinden emin olunca veya sevgili olursanız yine açar. Bunlar değişmez. Boşa zaman kaybı sadece. Vaktinizi daha kaliteli kişilere ayırın. Yoksa sonunda boşa geçen zamana üzülen kendiniz olursunuz.
14 Yorumla
Soran+1 yılSevgili güneş yorumun içime güneş gibi doğdu. Beni sevdiğini söylüyor sürekli ama bence insan sevdiği insanın rahatını mutluluğunu kendi hormonlarından önde tutabilmeli. Ben hoşlandığını düşünüyorum sadece. E bende duygu olduğu için üzülüp sorgulamam normal. Ama gerçeklerin de gayet farkındayım. Olmayacak bizden bitti. Dünyada insan da çok. Napalım, o istediğinin olmayacağını anladığı için bunca süredir iletişime hiç yeltenmedi zaten , her şey ortada. Ara ara tabi üzülüyorum, ama napalım. Herkes dengi ile
- +1 yıl
Aman ya o olmazsa başkası olur. Ben, böyle erkeklerin hoşlandığını da sanmıyorum. O da bir duygu. Zamanla devriye dönüşme imkanı olan bir duygu. Azıcık duygusu olan birisi bunun için vazgeçmez. O olsa olsa beğeni olur. Dok
Dışarıda birçok güzel ve yakışıklı insanlar var. O da sana yazmamış olduğuna göre başka güzel bulmuş olduğu kişilere yönelmiş olmalı.
Ki ekliyorum. Azıcık duygusu olan biri düşüncene saygı duyar ve uzatmaz. Çocuk değil ya bu adam. Yaşınıza bakıyorum. Eğer doğruysa bu yaşına kadar onun da bir işi, mesleği olmuştur. Biraz sorumluluk alır, işi ciddiye bindirir. Ortadan kaybolmaz. Zaten bu tavrı bile amacını belli etmiş. - +1 yıl
Yazıya ekleme yapayım derken paragrafa ayırmışım ve dok yazmışım. Pardon, o yanlışlıkla oldu.
- +1 yıl
Sevgiye yazacağıma da devriye yazmışım. 😐
En İyi Cevaplar
Erkekler avcı içgüdüsüne sahiptir yani peşinde olduğumuzu yakalayamayınca aşık olmayız elde etmek için savaşırız. Buna hırs diyebilirsin, ele geçirme arzusu diyebilirsin ama aşk diyemezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Soran+1 yılPeki aşık olmak için ne olması gerekiyor ki kadında
Soran+1 yılBir de Şimdi sevdiğim ve bana da sevdiğini söyleyen beye dedim ki, bana cıvıklık , laubali hareketler yapma. Görüşmek için çok ısrar ediyor. Bende görüşebiliriz ama bana cinsel ima şaka bile olsa herhangi bir bel altı konu açma , kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Tamam sana bunu yapmadım asla yapmam , çok istiyorum seni görmeyi dedi. Yemek kahve sana çok güzel bir buluşma planlıyorum, filan dedi. Tamam dedim ertesi günü mesajında öpücük atmış: ben de dayanamadım sen fırçaya doymazsın, emojide bile öpücük istemiyorum dedim. Görüldü attı. Resmen orada kaldı muhabbet. Ne o mesaj attı ondan sonra ne de ben. Sizce sevgisi gerçek olsa özür dilemez ya da abartma demez miydi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel olarak çok arzuladığım birini elde etmeye çalışmam cinsellik için birini elde etmeye hiç çalışmam. Birini cinsel olarak istiyorsam hevestir o. Heveslerimin esiri değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı insan yorumu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılSevmeden sadece arzuladığı kişiyi her erkek elde etmek ister bu doğru.. Edemeyince de o kızın hayatından gider.. Fakat sevdiği bir kızı aynı zamanda mutlaka arzular ve cinsellik yaşama konusunda tercihi sevdiği kıza bırakır ve kızın kararina saygı duyar , onu doğru zamana kadar bekler..
23 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sevdiğim ve bana da sevdiğini söyleyen beye dedim ki, bana cıvıklık , laubali hareketler yapma. Görüşmek için çok ısrar ediyor. Bende görüşebiliriz ama bana cinsel ima şaka bile olsa herhangi bir bel altı konu açma , kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Tamam sana bunu yapmadım asla yapmam , çok istiyorum seni görmeyi dedi. Yemek kahve sana çok güzel bir buluşma planlıyorum, filan dedi. Tamam dedim ertesi günü mesajında öpücük atmış: ben de dayanamadım sen fırçaya doymazsın, emojide bile öpücük istemiyorum dedim. Görüldü attı. Resmen orada kaldı muhabbet. Ne o mesaj attı ondan sonra ne de ben. Sizce sevgisi gerçek olsa özür dilemez ya da abartma demez miydi?
- +1 yıl
Bana kalırsa bir yüz yüze görüşmen gerekirdi.. net bir şey söylemek yanlış olur.. zaten anlardın niyetini..
Soran+1 yılGittim bir kere, arabada elimi tuttu hemen , bir heyecanlanmalar , bir ne diyeceğini bilememeler
Hayır, aşık olmak söz konusu olmaz ama aşktan daha güçlü bir duygu durum değişikliği yaşanabilir; saplantı.
02 Yorumla
Soran+1 yılOha bu korkunç
Cinsellik konusunda 731 cevap paylaştı. biyolojik olarak rkeklerin cinsellikl duygusallik arasinda direk bagi yok apla.. asik olmaz ama saplantili olur..
01 Yorumla
Soran+1 yılKorkutucu olur diyorsunuz o da
O hissedilen şey aşk değildir, sadece hırstır. Kocaman bir hırs.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi sevdiğim ve bana da sevdiğini söyleyen beye dedim ki, bana cıvıklık , laubali hareketler yapma. Görüşmek için çok ısrar ediyor. Bende görüşebiliriz ama bana cinsel ima şaka bile olsa herhangi bir bel altı konu açma , kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Tamam sana bunu yapmadım asla yapmam , çok istiyorum seni görmeyi dedi. Yemek kahve sana çok güzel bir buluşma planlıyorum, filan dedi. Tamam dedim ertesi günü mesajında öpücük atmış: ben de dayanamadım sen fırçaya doymazsın, emojide bile öpücük istemiyorum dedim. Görüldü attı. Resmen orada kaldı muhabbet. Ne o mesaj attı ondan sonra ne de ben. Sizce sevgisi gerçek olsa özür dilemez ya da abartma demez miydi?
+1 yılÖncelik cinsellik oluyorsa çok zor insanların çoğu böyledir zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılElimi tutmak dışında bir şey yaşamadık. Şimdi sevdiğim ve bana da sevdiğini söyleyen beye dedim ki, bana cıvıklık , laubali hareketler yapma. Görüşmek için çok ısrar ediyor. Bende görüşebiliriz ama bana cinsel ima şaka bile olsa herhangi bir bel altı konu açma , kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Tamam sana bunu yapmadım asla yapmam , çok istiyorum seni görmeyi dedi. Yemek kahve sana çok güzel bir buluşma planlıyorum, filan dedi. Tamam dedim ertesi günü mesajında öpücük atmış: ben de dayanamadım sen fırçaya doymazsın, emojide bile öpücük istemiyorum dedim. Görüldü attı. Resmen orada kaldı muhabbet. Ne o mesaj attı ondan sonra ne de ben. Sizce sevgisi gerçek olsa özür dilemez ya da abartma demez miydi?
+1 yılOlmaz bence erkeklerde, bu zaten elde edemedikleri çok kadın vardır :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha çok mantıklı onu ilgisi yok o zaman
Cinsellik olana aşık olma ihtimalim daha yüksek
02 Yorumla
Soran+1 yılDiğer türlü daha mı zor diyorsunuz
+1 yılÇok saçma asıl biri benim ilkim ise aşık olma oranım % 95 tabi ilk ve daima benle olursa eşim olursa
043 Yorumla
Soran+1 yılSiz kendiniz sayısız kadınla beraber olsanız bile bakire birine mi aşık olursunuz? O zaman bu aşk değil sahip olma duygusu değil mi?
- +1 yıl
Ben sayısız kadına sahip olma düşincesinde olsam ne diye evleniyorum canım mıyım 🤔
- +1 yıl
Kendim gibi ilki olacak birinu bulursam ne diye evlenmiyim
Soran+1 yılAnladım haklısınız
- +1 yıl
Afedersiniz ama kimse toksit birini istemez en ufak şeyi cinselliğe getiren siz olmuşsunuz biraz fazla sert çıkmışsınız
- +1 yıl
Yazmama sebebi ya sinirden ya da bu ufacık şeye bile ters düşüyor ise olmaz demişte olabilir
Soran+1 yılDurum atıyorum , durumlarıma bakıyor. Yazarsa yine terslerim diye tedirginlikten yazmıyor olabilir mi sizce? Yoksa tamamen baz mı geçti benden?
- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yılHangisi olabilir
- +1 yıl
Çocuk yazmaya korkuyor olabilir
Soran+1 yılBir daha cıvıklık yapmasın diye biraz daha korkarak beklesin o zaman napim
- +1 yıl
Bunu direk izah etsen aşırı samimiyet sevmiyorum odun ol desen misal
- +1 yıl
Ben gibi olsun sjsjsjs eskiden o cocuk gibiydim şimdi eyw yok 🤣
Soran+1 yılOdun ol demek değil ki bu, resmî ol, kardeşim yapma işte daha ne dicem
- +1 yıl
Kardeş çocuk sevgisini böyle gösteriyor demek ki fazla kaptırmış kaptırmasa gitmişti
Soran+1 yılAnladım , çok canım sıkılıyır ama o yazmadıkça baya üzülüyorum
- +1 yıl
Galiba gönlünü alma zamanın gelmiş bir mesaj at bari iyi geceler diye sadece iyi geceler yaz
- +1 yıl
Belki döner oda görüldü atıyorsa bir an bekliyordur
Soran+1 yılEn son yazdığım sen formaya doymazsın, öpücük istemiyorum mesajına görüldü artı. 5-6 gün oldu. Ben de yazmadım o da yazmadı. Benden ilk adım gitsin diye mi bekliyor?
Soran+1 yılFırça ya doymazsın
- +1 yıl
Yani geç bile kalmışsın akşama iyi geceler vs yazmalıydın
- +1 yıl
Yarası derindir şimdi
Soran+1 yılBelki de hiç takmıyordur belli de olmaz, derdi başlatsa umrunda olmamış da olabilir
- +1 yıl
Olabilir artık pes etmiştir belkide
- +1 yıl
Seni bilmem ama erkek cilveli kız sever naz da sever ama abartısız
- +1 yıl
Sen sade seviyorsun belki anlamış ve kendine yeni bir yol belirlemiş olabilir
- +1 yıl
Sonuçta uyuşmuyorsunuz
Soran+1 yılBen ilişkinin içinde adı konduğunda , gelecek ile ilgili bet olunduğunda aşırı cıvıl cıvıl bir insanım, sarılırım, öperim, üstünden inmem açıkçası. Normalde de aşırı neşeli insanım. Ama ortamda beni rahatsız eden bir belirsizlik ve çapkın olduğunu bildiğim için bir güvensizlik var
- +1 yıl
He normalde insansın yani duyguları arzuları hissleri olan ama kararsızlık karamsarlık güvensizlik seni bu hale getiriyor
- +1 yıl
O bende de var kızlardan uzak kalma bakmama sebebin biri ile zamimiyet kurup aşık olursam kendimi kalbimi kaptırırsam korkusu gibi
Soran+1 yılEvet tam olarak bu. Normalde neşeli olup adama mesafe koyunca tutarsız gibi gözüküyorum ama aslında güvensizim
- +1 yıl
Bunu ona açıkladın mı peki
- +1 yıl
Bir birinizi daha iyi tanımaya bir birinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var
- +1 yıl
Cinselliği bir süfeligine kenarı atıp bir birinizi karakter ve huy olarak anlayın zaman ayıron zaten mutluluk ve güven bağı kurulunca samalık seyran olur
Soran+1 yılArkadaş bende onu diyorum ya, adamdan ciddiyet istediğim ertesi günü bana öpücüklü mesaj atıyor ya.
- +1 yıl
😅 maalesef biz erkeklerin sevdiği biri varsa ya da ilgi duyduğu ister istemez arada cinsel arzuları kayıyor sırf bu yüzden zaten kaybediyoruz 😅
- +1 yıl
Hep uyarman gerekicek ama sert olma kendi açından rahatsızlık duyduğunu belirt yapma etme of yeter değil ben rahatsızlık duyuyorum lüften bunu keser. misin gibi kırıcı olmadan hemde kendi hanımlıgını korursun
Soran+1 yılValla alsın kendi arzularını garipsemeyevek kadınlrla takılsın o zaman. Ama ben üzülüyorum o yazmadıkça
Soran+1 yılBunu yaptım buluştuğumuz gün, bana tamam dedi. Tamam demesine rağmen ertesi günü yaptı
- +1 yıl
Dedim işte 😅 erkeklik dürtüsü iste hep bir umuzun dikine gidiyoruz 😅 unutmuşta olabilir o ayrı 😅
Soran+1 yıl1 günde mi? IQ yerlerde o zaman
- +1 yıl
IQ ile Unutma bir değil bulunduğun ortam değiştiği sürece unutma durumu yüksek oluyor beyin sürekli yeni veriler işliyor karakteri değiştiremezsiniz
+1 yılMuhtemelen aşık olur sonuçta bir duygu var ve bu da duygusallikla daha olanaklıdır
07 Yorumla
Soran+1 yılAy siz ne tatlı bir insansınız, beraber olursan kaçmaz mı diyorsunuz
- +1 yıl
Direkt öyle demiyorum ama fikirlerim var elbette takip edebilirsiniz
- +1 yıl
Sen de abartmamis misin biraz
Soran+1 yılNapim çapkın diye duydum korkuyorum
- +1 yıl
Anladım yazar mısın bana konuşalım ordan
Soran+1 yılYazmam niye yazayım
+1 yılAsik olma degil ama elde etme cabasi dahada artar, yani daha ds cekici gelmeye baslar, ta ki elde edinceye kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan sonra da yallah diyorsunuz
- +1 yıl
Diyenlerden degilim cunku ben kimseyle zorla bisey yasamam
Sadece cinsel olarak çekim yaşadığın biri seninle olmayınca aşık olmak mı soru bu mu gerçekten
012 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum diye mesaj atıp duruyor , ama ben niyeyse sevmekten çok arzuladığını düşünüyorum, aşık olmasını sağlamanın bir yolu var mı diye merak ediyorum
Soran+1 yılTepki göstermedi , hiç bir şey demedi. Görüldü attı. 1 haftadır da mesaj da atmadı adım da kaldık orada öyle. Sevse dayanamazdı bence
Soran+1 yılErken olanına kullanmak için olanına hormon için olanına karşıyım ben
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Bence sevgi olsa dayanamaz yazardı 1 haftada
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılVar var gün 24 saat seks 1 saat
06 Yorumla
- +1 yıl
Amacı belliymiş zaten hedefe ulaşmayinca uzamış adam
Soran+1 yılÇoğu kişi bir öpücük ne olacak ki amma abartmışsın demiş. Ama yetişkin insanız , 1 gün önce yüz yüze görüşmüşüz. Bana kırıldı diye ben ayağına kadar gittim minik bir hediye alarak. İş yerinin önünde arabanın içinde 15 dakika filan oturduk. Bana karşı doğal değilsin filan dedi, sadece klavye arkadaşı olmak istemiyorum, canlı görüşmek istiyorum, yemek yiyelim, kahve içelim bunları istiyorum dedi. arabada elimi tuttu, ben hemen çekmedim ama sonra geri çektim. Eve geldiğimde mesaj attı. Seni görmek iyi geldi, küs kalmayalım, moralim çok bozuluyor , çok iyi geldin, lütfen artık benle görüş filan dedi. Ben de şartımı sundum. Ertesi gün öpücük atmış.
- +1 yıl
Ciddi insan öyle olmaz bir kere baştan konusur herseyi
Soran+1 yılGüya konuştuk tamam dedi ertesi günü bunu yapıyor , herkeste demiş ne var öpücükte
- +1 yıl
Bilemem herkes geniş rahatsa onlarin tercihidir bize ters öyle şeyler
Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böyle bir durum yaşamadım
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz diyorsunuz yani
Soran+1 yılİşte ya aradım mesaj bu. Herkes diyor sen haksızsın tekmeyi basmış. İnsan tekme basarken bile ben bu kafa yapısı ile yapamam kusura bakma demez mç
Soran+1 yılAynen sevgi de saygı da olur, ama hormonal isteklerde bencillik olur
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. cinsel arzu farklıdır aşk farklı
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak istedi diye aşka evrilmez diyorsunuz
Soran+1 yılO zaman beraber olmamak daha mantıklı
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten aşk hep öyle oluyir elde edincede bitiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman elde etmemesini sağlamak farz oldu
+1 yılöyle zannederler , aşk asla değildir
013 Yorumla
Soran+1 yılAşk nedir peki kime olunur
- +1 yıl
Zükmeye değil dokunmaya kıyamadığın aklına getirmedğğin , melek saandığın , wc ye bile gitmediğini düşündüğün kıza aşık olunur :) erkek için böyle
Soran+1 yılKadına aşık olunmaz yani
- +1 yıl
olunur da zükünceye kadar
Soran+1 yılO olunca kesin bitiyor mu yani aşk
- +1 yıl
ondan sonra sevgi , erkeğin karakterine göre saygı devam eder
Soran+1 yılya da bu kısma hiç geçmeyip direk uzaklaşır mı
- +1 yıl
bence bir süre züker hevesini alıncaya kadar
- +1 yıl
Yanında ikna ederim diye düşünmüş olmalı. ama gerçekten alamayacağını anlamış olmalı
Soran+1 yılO yüzden de uğraşmıyor artık
- +1 yıl
aman boş ver. sana uygun değilmiş. unut gitsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılKadınlar daha çok elde etmek ister
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ben istemiyorum
- +1 yıl
Anladim ama kadınlar reddedilmeye müsait varlıklar değil çünkü her önüne gelen erkek kabul ettiği için normal gelmiyor
Soran+1 yılOlabilir ama benim istediğim adam zaten deli oluyor peşimde ama istediği olunca kaçar durmaz gibi korkum var
- +1 yıl
Bir şey olmaz ya
- +1 yıl
Bilmiyorum
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşık olmadığım birini cinsel olarak arzulamam
014 Yorumla
Soran+1 yılVay ne kaliteli adamlar var burada
Soran+1 yılAbaza çok ama memlekette
Soran+1 yılSizin iş olmuş miş diyorsun , anladım ama adam çapkın diye duydum, hemen olursa yakınlaşma sıkılmaz mı sizce de
Soran+1 yılAma şu anda bitmiş bu demi, her gün durum atıyorum bakıyor ama tepki yok
Soran+1 yılBenden ne zaman özür dileyeceksin diyim mi 😄
Soran+1 yılYazmasın ya napim, ben kadar umursasa çoktan adım atardı. Elmadan neden çilek gibi kokmuyor hala diye beklentiye devam etmek saçmalık. Yoluma bakıcam
+1 yılHayır sadece cinsel olarak bakiyirsam olmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılYani oradan beraber olsan da olmasan da aşka evrilmesi imkansız mı diyorsunuz
- +1 yıl
İmkansız demiyorum benim bakış açım böyle
Soran+1 yılAnladım teşekkürle t
- +1 yıl
Rica ederim umarım başınızdan böyle bir olay geçmemiştir 😄
Soran+1 yılŞimdi sevdiğim ve bana da sevdiğini söyleyen beye dedim ki, bana cıvıklık , laubali hareketler yapma. Görüşmek için çok ısrar ediyor. bir kere elimi tuttu sadece. Bende görüşebiliriz ama bana cinsel ima şaka bile olsa herhangi bir bel altı konu açma , kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Tamam sana bunu yapmadım asla yapmam , çok istiyorum seni görmeyi dedi. Yemek kahve sana çok güzel bir buluşma planlıyorum, filan dedi. Tamam dedim ertesi günü mesajında öpücük atmış: ben de dayanamadım sen fırçaya doymazsın, emojide bile öpücük istemiyorum dedim. Görüldü attı. Resmen orada kaldı muhabbet. Ne o mesaj attı ondan sonra ne de ben. Sizce sevgisi gerçek olsa özür dilemez ya da abartma demez miydi?
- +1 yıl
Ama siz biraz abartmış siniz sanırım
Soran+1 yılAma sevse 1 haftadır bir kere şansını denerdi en azından , ya da derdi abartmadın mı sence diye
- +1 yıl
Şimdi siz haklı olarak tepkinizi göstermiş siniz
Soran+1 yılO da tepkisiz kaldı, ben yazayım diye bekliyor olabilir mi sizce? Çünkü her gün 1 saat olmadan durumuma bakıyor
- Cinsellik konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılTiskinirim vermedigi için
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Ama neden? Siz kolay olur sandınız ve alakası olmadığını gördünüz
- +1 yıl
Ozelden anlatim bir hikayemi
Soran+1 yılKalsın
Bana yazabilirsin. Bir örneğini tanıyorum
00 YorumlaHayat yatakta geçmiyor neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hep cinsellik için mi konusuyon
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben konuşmuyorum, cinsel olarak yaklaştığını düşündüğüm biri var. Aşık etmenin yolu yoksa hiç uğraşmıcam
Cevap sahibi+1 yılAşık etmek öyle kolay değil ayrıca kalplerini birleştiren Allah nasibin degilsw zaten duygu bağı oluşmaz sizde önüne bakman en doğrusu olucak bu tur şeylere takılıp durmayib
Cevap sahibi+1 yılValla bacım kusira bakma ama seninle kimse yapamaz yani iyi günler sana
Soran+1 yılNeden böyle düşündünüz? Öpücük attığına kızdım diye mi?
Cevap sahibi+1 yılYani kanka çok abartıyosun bak misal benim de sevgilim vardı asla bana öyle şey demezdi kapalı biriydi namaz da kılardı ama bir kere öpüştük daha olmasın dedi tamam dedim sonra ben konuyu bir daha açmadım ama mesajda seni öpüyorum cinsellige hep giriyoduk ama ben ona karşı da asla cinsel temasda bulunmadım neden bir daha istemiyorum dediği için cinsellik konuşulur ama senin yaptığın da çok saçma kusura bakma benim sevgilim olsan kıçına tekmeyi koyarım
Soran+1 yılBiz sevgili değiliz ki , adı konmuş bir şey yok, adımız güya arkadaş. Neden kabul edeyim öpücüğünü?
Cevap sahibi+1 yılOfff yemin ederim sizin gibi kızlar adamı hasta eder o yüzden hiç yüzüne bakmadigin kız tiplerinden birisin azıcık rahat ol rahat davran git gotunu ver demiyom ama kendini bu kadar da abartma
Soran+1 yılHahahahsh valla o da senin gibi düşünüyor sanırım, sürekli bana rol kesiyorsun , doğal davranmıyorsun diyor
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kanka valla ilişki yürümez öyle adam sıkılır şahsen ben sıkılırım sevgilim elini tutmadım mi dm de öpücük atmadım mi beni. Asker arkadaşımdan farkın ne senin ayrıca evlenince de siz aynı olursunuz o yüzden ben den uzak sizin gibiler
Soran+1 yılBenim sana yaklaşma derdim yok, bakire değilim, sadece her şey zamanında yerinde güzel kafasındayım, ayrıca da ilişki içinde gayet yapışkan bir tipik, sürekli öper koklarım, ilişki isterim. Sorun şu ki, bizim ilişkimizin bir adı yok. İki gün sonra bana f*ck bodyiz derse ne olacak?
Cevap sahibi+1 yılBana yaklasma derdin yok zaten beni karıştırma olaya ben sadece senin gibi tipleri sevmiyorum da kessin sen koylu falansin ya da ailen sana çok baskı yapmış gözlerin kapalı
Soran+1 yılHerkesin kökü köylü, şehirde yetiştim, dindar bir ailede büyüdüm, yüksek lisans mevzusuyum, meb de matematik öğretmeniyim , senin bu hakaretlerinle seni toprağa gömecek kadar donanımlı ve modern insanım. Siz modernleşmeyi kolay beraber olmak ile karıştırıyorsanız, ya da bir kadının onayını almadan sevgiliyiz bile demeden öpücük atmayı normalleştiriyorsanuz o da sizin ayıbına
Cevap sahibi+1 yılSen bana asla yetisemezsin kanka okumakla her şey olmuyo okumak değil hayat insana her şeyi ogretiyo kusura bakmayın
Soran+1 yılSizin bakış açınızı benimsemek zorunda olduğumu sanmıyorum, sonuçta bu ilişkinin içindeki kadın benim; benim huzurlu güvende hissetmem, mutlu olmam sağlanmalı, ben bunu hissetmiyorsam hissettirilmediyse tüm suç benim mi
Cevap sahibi+1 yılYani kendin ce haklı olabilirsin bişey diyemem iyi günler hanfendi
- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılo nasıl bi zeka?
02 Yorumla
Soran+1 yılGeri olabilir mi
- +1 yıl
olmuş zaten
Hırs yaparım
22 Yorumla
Soran+1 yılAlana kadar uğraşırım mı diyorsun
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Üzülüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılNe halt etmeye yazdın o zaman, sanki kafasına silah dayadık
Soran+1 yılSenin kişisel menfaatinden bana ne
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
İmkansız gibi bence
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aşık olur bu erkekler ya
Soran+1 yılKesin değildir demiyorsunuz anladım. Sizce gerçekten sevse bir mesaj bile atmaz mı? Böyle yapınca bana başka bir şey için yaklaştı gibi hissettiriyor ama
- Cinsellik konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılEvet biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Anlatım mı gel
+1 yılHayır yok
00 Yorumla
+1 yılhayır sıkılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle ilişkiye girmesi seviyor anlamına gelmez
111 Yorumla
Soran+1 yılGirmiyorum ki, elimi tuttu sadece bir kere
Cevap sahibi+1 yılAmacı o seninle evlenmek değil anladin
Soran+1 yılHaklısınız aptal olmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılKafayı yemişsin biraz sen ama
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç 32mi
Soran+1 yılSayılır
Cevap sahibi+1 yılBende seninle sevgili olsam bende cinsellik isterim sen istemezsen ayrılırım
Soran+1 yılYaşımdan dolayı mı
Cevap sahibi+1 yılYo yaşlı değilsin ben öyle isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabiki var
010 Yorumla
Soran+1 yılNe var
Cevap sahibi+1 yılElde edemeyince aşık olma ihtimali çünkü sahip olmak zorlaşırsa değeri artar
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu duymak sevindirdi
Cevap sahibi+1 yılAklınızı karıştıran ne anlatın belki yardımcı olabilirim
Soran+1 yılİkisi alakasız bir kere cinsel olarak elde etme olarak gördüyse değişmez ve aşık olmaz dedi diğerleri
Cevap sahibi+1 yılYo çok var cinsel tanişıp şahsın duygu ve düşüncelerinden aşık olan burçlar ne yaşlar kaç
Soran+1 yılBen yay o boğa , 35 iz. Sırf sordunuz diye söyledim. Ben burçlara inanmam
Cevap sahibi+1 yılBurçlar doğru o cinselliğe düşkün nerden tanıştınız ne kadar oldu
Soran+1 yılBenim hayatımda daha önce boğa oldu, hiç de düşkün değildi
Cevap sahibi+1 yılBi yanlışlık olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat