bir sorum var, diyelim ki bir insanla cinsel birlikteliğiniz çok güzel hatta onun dışında ki bir insanla ten uyumunuz yok (cinselliğinizi güzel yaşayamıyorsnz) fakat bu kişiyle ilişkide olmuyor, fb olayına dönmüş ilişkiniz o kişisiz de olmuyorsunuz bir alışkanlık ta var bu durumda ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişkinin adı erkeğin kadını cinsel ihtiyaçları için kullanması ilişkisidir , kadın hiç boşuna sevgi aşk düşünmesin çünkü kullanılıyor ve aslında bunun farkında ama akıl tutulması yaşadığı için bunu kendine kondurmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılkadın kullanamaz mı yani?
- +1 yıl
Bu hikayede değil
Soran+1 yılsebep
Soran+1 yılkadının ihtiyacları yokmu
En İyi Cevaplar
İnsan ilişkilerinin birçok farklı bölümleri ve parçaları vardır... Ve bunlar farklı kriterlere ve niteliklere sahiptir.
Bir birlikteliğin bir bölümünde kırılma ve sıkıntı var ise bu düzeltilemez değildir... İnsan ilişkilerini ele alan birçok bilim dalı vardır ve bazen biz bunlardan nasıl yararlanmanız gerektiğini bilemiyoruz... Netice olarak bazen sevdiklerimizi kaybedebiliyoruz...
Gerekli bilim dallarından istifade ederdim ve prtneriminde bundan istifade etmesini sağlardımmm.
00 Yorumla
Sevgiliyken cinsellik konularına hiç girmem, evlenince zaten ilk gece ne yaşanacaksa yaşanır gerçekten seven birisi bunu yapar hemen cinsellik konularına el atmaz
00 Yorumla
Kimse dört dörtlük olmaz bazı durumları kabullenmek gerekir hayatının içine girmiş oldugunuz insanları kolay silmem evliyiz düşüncesindeyim insan önemli
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 30,6b cevap paylaştı.
u +1 yılben aşka bakarım cinsellik olmasa da olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılfb ılıskısı oyle degıldır. fb ılıskısı dıyelımkı sen bana asıksın ama ben sana asık degılım ya da tam tersı ama aramızda sks yasanıyordur. ya da parasal olarak ben sana hedıye ucret verıyorumdur ılıskı yaanıyordur. ya da ıkımızde sadece azgınlıgımızı dındırmek ıcın bulusup sks yapıyoruzdur ama sen benı ben senı sevmıyoruzdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılyanı duygu tek taraflı bile olsa fb ilişkisi diyorsun
- +1 yıl
E yani tek taraflida fb oluyor. Ben seni sevsem sen beni sevmesen bu ask olamazki.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılFb ilişkisi öyle değildir. Bu çok farklı ve daha çok toksik bir ilişki gibi görünüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılfb ilişkisi nasıl olur?
- +1 yıl
FB ilişkisi birbirine cinsel olarak ilgi ve arzu duyan ama işi duygusal boyutta bir yere taşımak istemeyen insanların karşılıklı anlaşmayla kurdukları bir ilişki şeklidir. FB ilişkisi kurmak için öncelikle iki tarafın da bu ilişkinin sınırlarını ve kurallarını bilip içselleştirecek olgunluk ve kültür seviyesine sahip olması gerekir.
FB ilişkisi sadece iki tarafın karşılıklı seks ihtiyacını karşılamak üzere yapılan bir anlaşmadır. Bu ilişkide sevgi, duygu, aşk, sadakat, bağlılık, kıskançlık, hesap verme, hesap sorma gibi kavramların yeri yoktur. Taraflardan birinin veya her ikisinin hayatında birden fazla da fb partneri olabilir ve buna kimse müdahil olamaz. Ya da taraflardan biri veya her ikisinin sevgilisi veya evli olduğu birisi de olabilir. Buna da kimse karışamaz.
Sohbet muhabbet keyfidir ama duygusal boyuta taşınmaması gerekir. Fb ile gezip eğlenmek mümkündür ama zorunlu değildir. Karşılıklı hediyeleşmeler, iltifatlaşmalar keyfidir ama yine duygusallık yönüne kaymamalıdır.
Buluşma günlerinde beraber yapılan aksiyonlarda, seks eyleminin yapılacağı otel veya evin parası da dahil olmak üzere her şey ortaklaşa ödenir. FB ilişkisi içerisinde hiçbir şekilde taraflardan birinin diğerine maddi bir külfeti olmamalıdır.
Amaç iki tarafın birlikte seks yapıp sonra günlük hayatına dönmesidir. Ve taraflardan biri ilişkiyi sonlandırma kararı alıyorsa diğer taraf bunu tartışma konusu yapamaz. Kayıtsız şartsız kabul etmek zorundadır. Bitti dediğinde bitmiştir o anlaşma.
Bu şartlara uyacak olgunluk ve kültür seviyesine sahip birini bulursan yaşarsın, keyifli ve zevkli, bir o kadar da özgür bir ilişki biçimidir.
Soran+1 yılbenim için zor olsa gerek gibi görünüyor fb olayı
Anlaşılan seni tatmin edemiyor değiştir gitsin ne kafanı yorun erkekmi yok
52 Yorumla
Soran+1 yıltam aksine cinsellik iyi olduğu için bırakamıyorm
+1 yılAnlattığınız toksik bir ilişki. İlişkide beklentiniz cinsellikse, bence sizi bu anlamda mutlu edecek biriyle yaşayın.
40 YorumlaKötü bişey varsa ilişkide eninde sonunda patlak verir ve biter ilişki her şey dozunda iyi olacak
45 Yorumla- +1 yıl
Patlak vermiş zaten
Soran+1 yılkötü olan belirsizliğin olması😁
Soran+1 yılama cinsellikte çok iyi olduğu için bırakmak zor
Soran+1 yılbelirlemeye çalıştım ama irademe yenik düstüm
Başlıkla sorunun içeriği çok fazla çelişiyor ya başlık diyor Anya açıklama diyor Konya 😂
32 Yorumla- +1 yıl
Birisi Konya mı dedi 😅😂
Soran+1 yılbaslığı bu sekilde yapmamıstım niye böyle oldu bilmiyorm hahahah
+1 yılCinsellik kötüyse ilişkinin iyi olma ihtinali yok. Di mi hayatım @S1F1R-B1R
43 Yorumla- +1 yıl
Genel ilişkiler bebeğim bizimki genel ilişki mi
sizinki biraz aktivitesiz kalmış gibi beraber eğlenmek için değişik mekanlara gidin yeni yerler keşfedin hep cinsellik olmaz zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılama her buluşma cinsellik işte :/
Soran+1 yılbiz kızlar olarakta sizi öyle görüyoruz :)
Ben direk bırakıyorum kusura bakmasın ilişkinin en güzel anları en mutlu olduğun anlar ve cinsellik yakınlaştırıyor insanı birbirine bağlayanda cinselliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılduygusallık olan ama cınsellık kotu olan demek fb demek degıldır dedıgınız duygusallık var ama cınsellık haz yok olayı mı yoksa sadece fb donen ılıskı mı
13 Yorumla
Soran+1 yılduygusallık tek taraflıysa ve fb ilişkisi olduysa?
Soran+1 yılfbye döndüyse*
Cevap sahibi+1 yılbitmesi gereken bir durumdur cunku dıger taraf asla duygusala baglamaz
Cinsellik yoksa bir süre sonra ilişki de kalmıyor ki
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik önemli sadece benim icin dehil genel olarak herkes icin dünya bunun üzerine kurulu yemek içmek seks yapmak. Bunlar yoksa olmaz
00 Yorumla
+1 yılGün 24 saat fiki. fiki 1 saat Max sürüyor boş iş geriye kalan zamanda olanlara bakarım hersey seks degil
00 Yorumla
+1 yılHayatta en kötü karar bile kararsızlıktan daha iyidir. O yüzden onunla olmuyorsa daha fazla zorlamanın anlamı yok.
00 YorumlaTek taraflı duygusak bir beklenti varsa, karşı tarafın tek istediği seksse, uzaklasmak gerek tabiki
07 Yorumla
Soran+1 yıliki tarafta seksten keyif alıyorsa?
Soran+1 yılama belirsizlik yoruyor ve bu süreçte ilişkiye çevirmem zor olsa gerek
Soran+1 yılduygusal bağım vardı da şu an kalmadı sadece bazen düşünüyorum acaba duygusu var mı gibisine
Soran+1 yıldurduk yere düsünmüyorum öyle bir harekette bulunuyor ki o hareketi düsündürtüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi cinsellik bi çok kişide bulunabilir. Ama ruh doyumunu yaşayacağın kişi sayısı daha azdır. O yüzden önceliğim ruh doyumu
33 Yorumla- +1 yıl
👍
Cevap sahibi+1 yılEee kimde bulacaz diye, sevmediğimiz bi adamla cinsellik iyi diye devam mı edelim @rebelless
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstediğim gibi kendimi yaptırırım yapcak bişi yok😬
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Cinsellik iki tarafa da iyi olmadan zaten bir İlişki olamaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsorun farkli yazdigin sey farkli haci ne analatiyon net olsana ya
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı büyüktür o zaman seks ilişkiyi güçlendiren bir niteliktir
00 Yorumla
+1 yılYani idare ederim ama bir yandan da daha fazla edemem gibi.
Cinsellik önemli..00 YorumlaTamamen Bağları koparacaksın cesaretli olacaksın Arkana dönüp bakmayacak
00 Yorumla
+1 yılCinsellik önemli ama her şey de cinsellik değil bunu sende biliyosun
00 YorumlaBir an evvel o bataklıktan çıkarım. Kendime temiz bir kaplıca bulurum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birinin sokakta karşımdan geçmesini bile istmem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir erkek olarak o ilişkiyi sonuna kadar devam ettiririm canıma minnet. Ama sen bir kız olarak farkli düşünüyor olabilirsin
07 Yorumla
Soran+1 yıldevam ettirirken fb olarak mı sevgili olarak mk
Soran+1 yılmı*
Cevap sahibi+1 yılFb olarak tabi ki
Soran+1 yılsevgili neden istemezdin
Cevap sahibi+1 yılYani o çok daha yorucu. Bu sekilde bir erkeğin kafasi cok daha rahat olur
Soran+1 yılama illa bir şekilde sevgililik te illa olacaktır hayat bu sekilde devam etmez
Cevap sahibi+1 yılEvet tabi ki bir yaştan sonra artık her şeyin seks olmadığı, duygusal iliskinin, aile olmanin önemini anlar insan diye tahmin ediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeraber sosyal etkinlikler yapabilirsiniz güzel bir konsere gidebilirsiniz mesela
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFb ilişkisi bu değil fb olcaksan duygular olmaz genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTen uyumu yoksa istesen de bir süre sonra ilişki sona erer.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseks konusunda uzaman benim gibi olgun biriyle dene onuda yetiştirirsin bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun tam da aynısını bu siteden biriyle yaşadım. Zor bir durum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel hayat başarılı olmazsa kimse mutlu olamaz
Salt mükemmel cinsellikle mutluluk daim olmaz00 Yorumla Başka hiçbir paylaşımınız yoksa cinsellikten başka sadece böyle bir ilişki yaşıyorsunuz demektir.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik konusunda idare etmeye çalışırım
24 Yorumla
Soran+1 yılkarşımdakinin duygusu yok diye biliyorum ve fb ilişkisi oldu ilerde sevgililik gibi bir durum olmayacak benim ise duygum varla yok arası bu yuzden ne yapacagımı bilmiyorm
Soran+1 yılher cinsel ihtiyacımda ona isteğim oluyor
- +1 yıl
Eğer bi ilişki olmayacaksa boşuna zaman harcama o kişiyle derim ben boş ver onu
Soran+1 yılöyle yaptım
Cinsellik keyifli ise öyle böyle sürer ama insanı da yıpratır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn mantıklısı ayrılmak aynı duruma ben de geldim sadece seks yapıyorduk bu kadar sadece alışkanlık gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılher şey iradede bitiyor anlık zevkle başlıyor sonra yine aynısı :/
Soran+1 yılsen naptın peki ayrıldın mı
Cevap sahibi+1 yılAyrıldım hem de 3 yıllık bir ilişkisiydi
Cevap sahibi+1 yılBazen sadece sevmek yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılBenim artık aradığım hem tutku hem aşk hem de güçlü ve tutkulu seks umarım sen de bulursun
Soran+1 yılumarım
İlişkim iyise cinseliği fazla sorgulamam
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin olmadığı bir ilişki bitmeye mahkumdur
02 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle ama sevgililikte olmuyor bizde ilerleyen zamanlarda olur mu bilemem
- +1 yıl
sevgililikte de cinsellik olabilir lakin dozajını ayarlarsanız iki tarafında ihtiyaçları giderilir ve ileriye dönük daha oturaklı adımlar atmış olursunuz
+1 yılKötü derken nasıl yani
07 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik çok iyi ama sevgili gibi karşındakinin bir beklentisi yoktur bu yüzden ilişki fb ye döner ama bitse de tam bitemez cünkü iki tarafta birbirini cok arzuluyor ve baskasıyla bu sekil cinselliği yasayamıyorsak?
- +1 yıl
Ben ayrılırdım ben sevmediğim kadınla cinsellik yaşamam
Soran+1 yılsevmediği halde yasayanlar var iste :/
Soran+1 yılirade olayında yenik düsmezsem bitircem
- +1 yıl
Ben sana bununla ilgili bi olay anlatayım mı buda senin bundan sonraki adımlarında senin kulagına küpe olur hem
Soran+1 yıldinliyorum?
- +1 yıl
Burdan anlatılmaz yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. bir şey yapmam zaten önemli değil
10 Yorumla
+1 yılİlişki güzelse cinsellik kötü olamaz.
00 Yorumlaİlişkiye devam ederim
00 Yorumla
+1 yılbi şekilde halledilir o ya
00 Yorumla
+1 yılEvlenmedrn cinsellik yaşamam.
00 Yorumlaseks yaparim baskasiyla
00 Yorumla
+1 yılbende durum tam tersi.
00 YorumlaGeçmiş olsun aldatma gırla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu önemli bence
00 Yorumla
+1 yılBir sure sonra biter
00 YorumlaCinsellik önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 751 cevap paylaştı. olmaz ikiside güzel olması gerek
00 Yorumla
+1 yılyeni fb bul ve yoluna devam et :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. beden uyumu eksik kalınca o parça tamamlanamıyor
00 Yorumla
+1 yılCinsel hap atardım yediklerine içtikleri ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerk ederim net
31 Yorumla- +1 yıl
bu kadar basit
+1 yılFb olarak devam ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey omu sacma bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFb en sevdiğim
00 YorumlaOlmazzz ayrılırım