arkadaslar bende bakire degilim 1 kişiyle birlikte oldum sadece ve etrafımda kimle muhabbeti biraz ilerletsem bakire olmadıgını ögreniyorum arkadasımın arkadaslarının bile ne halt yedigini biliyorum. Simdi siz erkekler etrafta bu kadar bakire kız kalmamısken bakire olmayan biriyle evlenirmisiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılTatlım artık sosyal olarak kızlar daha rahat, daha bilinçli. Gerek sosyal paylaşım sitelerinin yaygınlaşması gerekse teknolojik gelişmelere bağlı olarak erkeklerle kızlar daha rahat ve kolay iletişim kurup tanışabiliyorlar. Dolayısıyla kızlar da en doğal istekleri olan cinselliği kendi tercihleri doğrultusunda sevdikleri erkekle yaşıyorlar. Tam olarak vajinal ilişki yaşamasalar bile sevişiyorlar en azından. Erkeklerin bakire kız istiyorum diye tutturmasının bir anlamı kalmadı artık. Bundan sonra kızlar da rahat. Kızlık zarı dikilmesi gibi bir imkan da çıktı ortaya. Tabi ki her insan evleneceği kızın ya da erkeğin ilki olmak ister. Ama gerçekten seven ve aşık olan bir erkek evleneceği kızın bakire olmamasını da sorun etmemeli diye düşünüyorum.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim icin cok sorun degil bakirelik kavrami. Sonucta onemli olan baglilik ve sevgi. Duygular daima degisebildigi icin. Ona buna vermis bu nasil kiz sacmaliklari da bana yanlis geliyor. Ayriyeten kapali bir kizda on yargi olarak cok temiz diye dusunuruz ama onlarda bile bakire olmayanlar var. Bunlarin disinda birde diktirme var. Yani sen bakire diyosun ama degil. Ben olsam ve bakire olmasam sevdigim bir elemanla evlencek olsam diktirirdim ki benim hakkimda on yargi tutmasin. Diktirirdim derken herkesle yatip kalkmazdim tabi :)
13 Yorumla
Soran+1 yılsöyle söyliyim bir kişiyle birlikte oldum ve ayrıldık ondan sonra hiç kimseyle sevgili olcabilcegimi sanmıyorum ki bırak baskasıylada yatayım aklımdan böyle bisey gecmiyor normal erkek arkadaslarımlada vıcık vıcık samimiolan biri degilim ama bakire olmadıgımı ögrenip hakkımda kötü seyler düsünürler diye cekinmiyoda degilim. Bu yüzden benim gibi biriyle evlenen cıkar mı merak ettim
Soran+1 yılmalesef
+1 yılEvlenırler merak etme bu devırde erkeklre namuslu dıye kızları bırakıyo
42 Yorumla- +1 yıl
helal olsun...
+1 yılevlenende var evlenmeyen de.. sana ne tür bişey denk gelir bilemem :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün erkekler bakireliği önemser.
Diyelim ki sevgilin seni çok seviyor ve sana hep inanıyor ve varsayalım sen ona, ben küçükken bir kaza geçirdim bekaretim gitti diyorsun;
Bu durumda bile o sana hep inanan, çok seven erkek içinde herzaman, acaba yalanmı söylüyor, acaba biriylemi yattı, acaba kaç kişiyle ilişkisi oldu diye düşünür.
Sana yansıtmasa bile içinde bu kuşku herzaman olur ve gün gelir kendi içinde bile olsa, seni başka erkeklerle yatmış bir bayan olarak görür.
Bakma burada, namus zardan ibaret değil diye hikaye anlattıklarına, bunu bayanları etkilemek için kullanıyorlar, anlayışlı erkeği oynuyorlar, oysaki hepsi aynıdır inan bana kardeşim110 Yorumla
+1 yılÖyle o* çocukları var ki namuslu bir kızı kandırıp bakireligini alıp bırakıp evlenirken namuslu kız ariyorum diye sen boşver illa bakireligi sorun etmeyecek birisi ile evlenirsin. Bakirelik bana göre tabudan başka bir şey değil
100 Yorumlahangı erkege gıdersenız gıdın o ısterkı benden once bırı dokunmuş olmasın yarime.. ancak dedıgınız gıbı devır kotu artık ne kızlarda ne erkeklerde dokunulmamış bırını bulmak cok zor.. ınsan sevsın yeter.. sevgı herseye bedel.. sevıyorsan bunlar farazı seyler hep.. insanlar namlı hayat kadınlarına asık olabılıyor ıcabında..
yalnız suda var emın olun sandıgınız kadar cok degıl bunlar.. yukarıdakı anlatımınızla aklında boyle seylere yer olmayan bır kıza bak herkes boyle sende yap dıyorsunuz aslında! ve bu cok yanlış bır sey... ksde anlatılanlar ve yasanılanlar kucuk mevzuların dev aynasında gorunusu sadece.. ınsanlar sevsın sevgısıne sahıp cıksın dıyruz ama kımseyede gıdın sanatcı olun demıyoruz.. ıs sanat boyutuna varınca mıdeler rahatsız olur, erkek mıdesı cok hassastır bu konuda fazla baharat kusturur!!00 Yorumla
+1 yılKendinize aşık ettirip ben bakire değilim dediniz mi amacınız belli oluyor zaten. Bir arkadaşım vardı 1-2 ay konuştular sevgili oldular şak kız demiş ben bakire değilim. 2 farklı ilişkim oldu diye. Hobaa sonra ağlamaya başlamış. Sen de beni sevmeyeceksin işte bilmem ne duygu sömürüsü yapmış. Arkadaş kabul etmiş tamam olabilir diye. Ben senin geçmişinle ilglenmiyorum demiş. Sonrasında buluşacaklar bunlar kız çarşıda olan birşeyi anlatıyor aynen şöyle. gülerek kahkaha atarak. ben yürüyordum arkadan bir oğlan geldi dondurma yiyelim mi dedi hahaha falan filan. ay salak dedim gerizekalı dedim gülerek anlatıyormuş. Madem sinirin bozuldu sinirli anlat dimi : ) Snra bu şekilde ayrılmışlardı. Kafada başka kurgular dönüyor
31 Yorumla- +1 yıl
Kizlar boyle kardeşim. Duygulu davranarak beynine yerlesirler. Objektif bir sekilde bakman herzaman isine yarar
+1 yılaslında burada asıl sorun bakire olup olmamak değil...
zevk alıp almamakta değil...
erkegın kızı yataga attıktan sonra ondan ayrılmasıda değil...
mesele suda degıl aslında bakıre evlen degıl evlenme alakası yok hayırrlısı neyse o olsun...
ama asıl mesele bu ilişki türünü imam nikahı olmadan olduğunda insanlar lanetleniyor ve ne kadar çok severlerse sevsinler gene ayrılıyorlarki sevmeseler bile bu ilişki olmazsa ayrılmazlar işte bu kadar pis bişey bu herkesin bilmesi lazım bir erkek en fazla evlenmeden bı kızla öpüş koklaş elle sürtün o kadar. öteye gitme kardeşim o delige girsen ne olur girmesen ne olur anlık zevke güneşi satma !30 Yorumla
+1 yılla :) afsadfsadfsadfasfda
galeri8.uludagsozluk.com/.../...r%C4%B1_667548.jpg60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkekler için genellikle başkasın terlettiği inlettiği kızla olmak zor gelir umarım buna önem vermeyen biri ile karşılaşırsın ama zor böyle erkeler az birde başkaları tarafından ortaya çıkartılması boktan bir durum söylemedin diyelim bir gün mutlaka ortaya çıkar gel çık işin içinden sonra ayrılık yok bana niye söylemedin bir sürü sorun
40 YorumlaYaşım 18 bakireyim hala ve bakire bir kadınla da evlenmek hakkım neden erkeklere yatan biriyle evleneyim ki başkası tadına bakmış başkası ellemis öyle yapan kadınlar zaten ölsün sürünsün zaten öteki dünyada cehennemde alevle içinde kalıcak o ayrı da demen şuki bakire olan kızlar bakir erkekle bakire olmayan kar bakire olmayanlarla bazıları vurduruyo sonra bakireyim diyo
00 Yorumlaİnsanların günahlarına göre eş seçiyoruz artık. Evlenmeden önce geçmişte ne günah işlemiş ne işlememiş onlara bakıp öyle evleniyoruz.
Karşılıklı sevgi olduktan sonra ne olunduğunun önemi yok.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bakire kız aramak çok saçma bir şey. Kendisi bakirmiki bakire kız istiyor hiç hesaba katmıyorlar bu durumları. Ben bakire kız mantığını anlamadım anlamamda. Şayet evli olmasaydım bakire kız değil bakire olmayan isterdim. Çünkü onlarında mutluluğa hakkı var
10 Yorumla
+1 yılsever ve evlenir bunda sıkıntı yok ama her kavgada senin yaptıgın bu hatayıda yüzüne vurur
sen bana zaten kız gelmedin ne hatlar karıstırdın bellı degıl acaba sımdıde karıstırıyormusun oda belli degıl
:D bunlar hep yuzune vurulacaktır sadece sen degıl butun bakire olmadan evlenen kızlar kadınlar ıcın gecerlidir :)20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmem diyenlere bakma. Bu buyuk konusanlar ya deli gibi sever evlenir gozu gormez bekareti ya da diktirmis biri denk gelir.. buyuk konusmamak lazim...
30 Yorumla
+1 yılneden bekarım sanıyorsun :) ne haltlar yediğini bilmediğim kızlarla evleneceğime hiç evlenmem daha iyi. aşşağıda evlenir diyen kızlara da inanma. ben kaç tane kızdan ayrıldım bu yüzden.
30 Yorumla
4 ayİlk olarak, bakire kızlar vardır. Bakire olmayanların da evlenme hakkı var. Erkek kendisi bakir değilse bakire kız isteyemez. Zina erkeklere de günah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasının altında defalarca inlemiş biriryle yok ya o kadar midesiz değilim bakire kızlar çıkıyor karşıma bne yol veriyorum günahlarını almamak için evlenince bakire isterim
424 Yorumla
Soran+1 yılbakir misin?
Cevap sahibi+1 yılYok ama bakire bozmadım bugüne kadar gidipte kimsenin günahını almadım hem sen karşıma çıksan mesela 6 senede defalarca onun olmuşsundur kafayı yerim ben :)
Soran+1 yılo zaman bakire kız aramaya hakkın yok yani karsında ki kızda senin gibi takıntılıysa baska kızları öpüp inledigini düsünür kafayı yiyebilir...
Cevap sahibi+1 yılKızlar ilklerini unutamıyor bunu iyi biliyorum ben yatağı 2. Kişi ile paylaşamam kızın onu hayal ettiğini düşünüp kafayı yerim suratına çarparım geçmişini bakireler pek takmıyor bakir olmamayı hiç karşıma öyle bir kız çıkmadı
Soran+1 yıltakanlarda var ama bakir olmayıpta bakire kız beklemen cok gülünç..
Cevap sahibi+1 yılSeninde bu geçmişle evlenmeyi beklemen adama 6 sene çıktım bakire değilim de ve surat ifadesini izle içten içe sevinie bile ben bunu kullanır atarım diye :)
Soran+1 yılaynı durumdayız bos yapma :)
Cevap sahibi+1 yılDiyelimki bir adama tutuldun adam bakir ne yapıcaksın? :)
Soran+1 yılişte o zaman beni istemesse hiçbişey demeye hakkım yok evlenmek istemez beni istemeyebilir hakkıdır
Cevap sahibi+1 yılTutki evlendiniz diyelim adam malum masturbasyon yapmaktan erken boşalma sorunu var seni tatmin edemiyor ne yaparsın?
Soran+1 yılzaten cinsel sorunların büyük nedeni cevre baskısı ya da kendimizi tutup cinsel ihtiyaclarımızı icimize atmaktan kaynaklanmıyor mu? kadınlarda ilişkiye girememe vajinismus erkeklerde erken bosalma falan filan.. doktora gideriz gerekirse geciktirici hallederiz bir sekilde sevdigim bir adamı erken bosalıyo diye de bırakmam tabi
Cevap sahibi+1 yılDemesi kolay senin eskinin performansı nasıldı bilmiyorum ama eşinden zevk alamazsan aklına eski gelecektir
Soran+1 yılikimizde birbirimizin ilkiydik cokta tecrübeli Seksi cok iyi biliyo degildi
Cevap sahibi+1 yılBakire kızlara bile verir gözüyle bakılırken bakire olmayanlara direkt o gözüyle bakılıyor benim bile niyetim değişiyor kıza karşı işin zor ne diyim ayrıca kimse 1 kişi olduğunuda inanmaz yapmadıysanda başkasıyla yaptı derler derlermi derler :)
Soran+1 yılama 1 yani neyse bizde erkeklerin kimle yattıgını bilemeden mecbur alıyoruz inanmak zorundayız onlarda öyle
Cevap sahibi+1 yılAdamın seni alması için 2 şartın olması lazım ya çok güzel olacaksın ya da kariyerli hee bunlardan 2 side oldumu belki ben bile alırım :)
Soran+1 yılövünmek gibi olmasın ama herkes cok güzel oldugumu söyler kariyer olarakta bankacılık finanstayım :D:D
Cevap sahibi+1 yılTanışalımmı :P o zaman dert ettiğin şeye bak bakir adam bile alır seni ne dert edipte gelmiş gelmiş burada konu açıyorsun rahat ol :)
Soran+1 yılpeki :D:D
Cevap sahibi+1 yılBunlar işin şakasıydı tabiki ama çevremdede gözlemlediğim kadarıyla güzel ve kariyerli bakire olmayan kız arkadaşlarımın hepsi evli zorlanmadılar eş bulurken hatta aynı özelliklerde bakireler bekar bakire olmak suç bu ülkede :) ama bakire olmayanlarda işi biliyor iş evlenmeye gelince kızların fazla bakmadığı dürüst insanlara atıyorlar kapağı aşık ediyorlar kendilerine kız güzel bakımlı kariyerli adam bununla nasıl evlenmesin :)
Soran+1 yılkader diyelim :)
Cevap sahibi+1 yılO çocuklarında işi zor kız ne derse yapıyorlar adam hayatında aşk yaşamamış doğru dürüst sevdiği ne derse yapıyor garibim :) öyle her şeyin hayırlısı
Allah seninde benimde gönlümüze göre versin evleneceğimiz kişileri :)
Soran+1 yılamin :)
Herkes almam dio ama yumurta dote dayandiginda herkes bir bir laflarını yutucak gibi gelio ama ben yine söylüyorum almam gençken gidip. onla. bunla olup gelip benle evlenemez
10 YorumlaBakire olmayan bir kız eğer çok istekli sınırsız ve doyumsuz ise onunla elbette evlenebilirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayan bir erkek bulacaksınız ama bakir olmayanlar da iki yüzlüce bakire istiyorlar.
10 Yorumla Tercih meselesi benim için önemli olan dürüstlüğü kafa yapılarının uyumu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılpiyasanın durumuna göre seçim yapmıyoruz dicem ama aslında haklısın ortam normalleştirebiliyor
10 Yorumla Ben evlenirim bekaret hiç onemli degil benim icin... hatta tecrubeli olsun
40 Yorumlaneden olmasın seviyorsa bu arada bakir erkekde zor bulursun
10 Yorumla
+1 yılNeden evlenmeyelim..
Ilk erkek olmak önemli degil. son erkek olmak önemli bence12 Yorumla- +1 yıl
Eşekherif... İsmin güzelmiş :D
- +1 yıl
O benim degil, kayinbabamin ismi dikkatini cekerim :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire olmayan patlaktır, 1 kişiyle bile yapmış olsa kaç kişiyle yaptığını tespit edemediğimizden bir önyargı yapar insanda. Karasevda olmadıkça patlak almam ben
12 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerinde bakir olup olmadıgı anlasılmıyo ama biz mecbur alıyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılçok doğru laf ettin bak patlak diyebileceğimiz erkekte çok hatta kızlardan daha çok, ama benden sana tavsiye sakın ola evlenmeden verme sadece kocana ver gün gelir başına kakılır, hayatta omaz diye birşey yok
Etrafta kızmı var evlnecek. genelde çakma bakire dolu. ip sarkıyor orasından burasından. diktiren diktirene. Gerdek gecesi matkap lazım damatlara
20 Yorumlatabıkı neden evlenmesınle yahuu
34 Yorumla
Soran+1 yılevlenmem diyende cıktı birsürü. özellikle asagıda her kızla yatıp bakir olmayıp bakire olmayan biriyle asla evlenmicegini söyleyen arkadasa cok güldüm
Soran+1 yılBakire olup anal ilişkide neler yaptıklarını bir bir anlatan bir çok kız arkadasımda oldu benim :) he evlenmeden vajinal ilişki yapmazmış orası ayrı...
Duruma göre değişir evlenebilirim öyle had safhada takıntım yok
20 YorumlaKesinlikle istemem ama kadınlar bir şekilde kandırıyor
20 Yorumla
+1 yılişte bunun için evlenmiycem yaşasin PLAYBOYYY o La Laaa
00 YorumlaKusura bakmasın kimse evlenmem zaten evlenmeyi çıkardım artık aklımdan
20 YorumlaKız niye çıkmasın. Seni de alan bulunur. Her evlenen bakiremi sanki
10 YorumlaBüyük konusmamak gerek ama sanırım evlenmem, yine de tanimak iyidir
00 Yorumla
+1 yılTabii ki bakire olmayanla evlenirim. Sünnetci kızlar ilgimi çekmiyor.
00 YorumlaHayatımdaki kadının bakire olup olmaması önemli değil ki birbirimizi sevdikten sonra evlenirim tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle etrafta bakire kız çok. bakire olmayan biri ile de kimse evlenmiyor.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Sevdiğin kişiydi dimi..
17 Yorumla
Soran6yıllık sevgilimdi onunla büyümüstüm resmen herseyi onla ögrendim onla yasadım malesef bitti ama
Soran+1 yıldegisiyo
Soran+1 yılgelecekteki ilişkimde olan insanın zihniyetine baglı söyleyip söylememem cünkü bazı erkekler var bakire olmadıgını ögrenip sevgilisinin hiçbişey demiyor ama o daha cok yararlanmaya işini görmeye bakıyor malesef..
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Yok ben diktirmişiyle evlenecem en azından kendimi tatmin ederim benimki bakireydi demek için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem benim olmayanı ben hiçbir zaman kabullenemem
00 YorumlaYattığın kişiyle evlen
40 Yorumla
+1 yılDuygular daha önemli. Bakireligin önemsiz.
10 Yorumla
+1 yılHayır evlenmem, düşünmesi bile iğrenç...
15 Yorumla
Soran+1 yılsen bakir misin?
- +1 yıl
Elbette :)
- +1 yıl
Benim arkadaşlarımın %100 ü bakir yaş 19 hepsinin, birsürüde arkadaşımız var... O zaman bu kızları kim zigiyour?
Soran+1 yılhaklısın o zaman :)
- +1 yıl
Eyvallah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhu bakire olsun, bedeni olmasa da olur..
20 Yorumla
+1 yıleşek gibi evlenicez başka ne yapıcaz ki :)
00 Yorumla
+1 yılbakire ile evlenecem tabi
20 Yorumla
+1 yılBeyninin bekareti bozulmus olanlar var bide.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Sen kendini bil. Gerisi onemli degil.
+1 yılKaç kişi ila oldun mesala
00 YorumlaKalmassın evde merak etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Sonuç ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem ben bakirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben evlenırdım yeterkı aşık olayım
00 Yorumla
+1 yılevlenmem.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Tabiki evet.
00 YorumlaAsla
10 Yorumla
+1 yılEvlrnırım
00 Yorumlaevlenmem.
00 Yorumla
+1 yılnasip kısmet
00 Yorumlasen evlenemyeceksin
21 Yorumla
Soran+1 yılhıım ok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenmem