Kendimi bildim bileli dogru erkegi bekliyorum sanirsam ama nasip olmadi karsima cikmadi. Reelde sevgilim olmadi kimseyle bulusmadim bile. Bazen acaba yasasam mi dedigim oluyo kendime. Nasilsa dogru erkegin karsima cikacagi yok yasayim gitsin diyorum. Cevremde iliskisi olup mutlu olanlari gordukce sinirleniyorum dogru erkek karsima cikmiyo yapayim gitsin en azindan mutlu olurum diyorum. Ama Allaha inaniyorum gunah oldugunu biliyorum. Simdilik mastla yetiniyorum. Ne yapmaliyim? Yasarsam hata yaparmiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cinsel açlığa dayanabiliyorsan asla yapma çünkü yaptığın gün gelir burada ağlarsın keşke yapmasaydım diye
Yapacaksan bile en azından senden hoşlanan senin de hoşlandığın sana değer veren bir adamla ol
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılHem Allah'a inandığını söyleyip hem de günah olduğunu söylediğin bir şeyi yaparak ters düşüyorsun kendinle. Demek ki insanlarla ilişki kurma konusunda veya kendinle ilgili bir sıkıntın var bu yüzden hayatında kimse olmuyor ya da doğru yerde aramıyorsun. Önüne gelen rastgele bir insanla cinsellik yaşaman doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılValla huzur bulamazsın cinsellik anlık olarak güzel hissettiriyor sonra keşke hayatımda ciddi bir ilişkim olsaydı seveceğim biri olsaydı diyorsun. Bu kadın erkek her ikisi için aynı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılzaman geçip gidiyor. ne istiyorsan öyle yaşa, geri alamayacağın tek şey zaman. insanlar yapmadıkları şeyler için duyulan pişmanlıkları bir ömür unutmazlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok benimki yapmadim diye pismanlik duyacagim bisey degil. Zaman kisa diye yasayarak ahiretimi yakamam
- +1 yıl
inancın varsa zaten aklından geçirme bunları
Soran+1 yılİnancim var evet. Sorunun detayinda yazdim zaten
- +1 yıl
ben genelde 3 satırdan fazla olan soruları okumuyorum ÇD
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemeye bekledin kaderindeki kişiyi bekle gadası
00 Yorumla
+1 yılYa şu cinselliği ne kadar büyüttünüz kafanızda. 10 dk bişey sonuçta. Cinselliği hayatınızın merkezine yerleştirmeniz ne kadar boş vaktinizin olduğunun da göstergesidir ayrıca. Bence zihninizi meşgul edecek bir şeyler bunun, sosyalleşmeyi deneyin. Cinselliği evlenince yaparsınız o zamanda aaa yıllarca gözümde büyüttüğüm bu muymuş dersin ama iş işten geçmiş olur tabi
20 Yorumla
+1 yılyap gitsin ya ölene kadar saklıcak halin yok ya zaten belli yaştan sonra zevk bile almıcan kuruluk yaşamaya acı çekmeye başlıcan eski vücudunda kalmıcak 10 kızla yatan erkeklere kendini hediye paketi gibi saklamaktansa keyfine bak
20 YorumlaCinselliğe özenende ne bileyim... Hani tamam kaliteli bir cinsel hayat fena değil. Fakat oturup da milleti kıskanmak, yaşasam mı la? diye düşünmek. Bozuk psikoloji...
02 Yorumla
Soran+1 yılMilletin cinsellik yasadigini kiskanmiyorum onlar mutlular da ben yanlizim ya kendime sinirleniyorum
+1 yılbakire isen hata yapaesın istediğin erkeği bulman daha zor olabilir. Erkek ya da kadın bulmak zor. Bol bol ortamlara gideceksin elbet bir yerde denk gelir bir erkek sana uygun. ha uğraşamam ben zevkime bakarım diyorsanda hiç tanımadığın tek gecelik ilişkiler dene.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik dışı cinselliğe karşı iseniz yaşamayın. Yaşarsanız pişmanlık yaşarsınız ve evet sonra beni kullandı terk etti vs vs gibi söylemleri söylemeye başlarsınız. Mastürbasyon ile yola devam =)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bir çok kızın pişman olduğunu ve hatta evlenecek güne kadar büyük sancilar geçirdiğini biliyorum. Hiç tavsiye etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılO yuzden yasamicam iste
Soran+1 yılEvet haklisin. Asirisina kacmamak seklinde dikkat ederek yapiyorum. Tesekkur ederim tavsiyen icin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sonrasında kaldıramayacağınız hata olarak baktıınız şeyler yapmamanızı tavsiye ederim. Hayır ben bunları aştım diyorsanız durduğunuz kabahat...
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılMerhaba konuşmak anlatmak dertleşmek ister misin en azından bu kafandaki karışıklığı gidermiş oluruz
01 Yorumla
Soran+1 yılYok tesekkur ederim ben kararimi verdim zaten
+1 yılİki gün sonra beni kullandı bıraktı diye soru açarsın kendi isteğinle yediğini unutup
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu bildigim icin vazgectim kanka
+1 yılBence yaşa içinde kalmasın ama tanımadığın biri ile yap
06 Yorumla
Soran+1 yılTabi tanimadigin biri ile olur da yapmicam ben ya karar verdim. İki dakkalik dunya hevesi ugruna ahiretimi yakip gunah isleyemem
- +1 yıl
Evet haklısın ama içinde kalmasın diye dedim eninde sonunda yaşayacaksın o zevki
Soran+1 yılBakalim sartlarima uygun erkekle karsilasirsam yuzukler takildiktan sonra yaparim
- +1 yıl
Sen analdan mu yoksa önden mi düşünüyorsun çünkü bekaret gidecek
Soran+1 yılOnden tabiki. Ters iliski asla
- +1 yıl
Ters istiyorsan şu an bile yap diyecektim ama önden yapmadan da sürt falan merakın hider biraz
+1 yılHa diyince bulamazsın onun için de doğru erkeği bulmalısın sonuçta yoksa kötü bir travma olur
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten vazgectim yapmayacam
- +1 yıl
Nerdensin
Soran+1 yılKayseri
- +1 yıl
Sana bir şey diycem tkp edermsin
+1 yılmesele de bu ya.. Allah yasak etmiş diye yaklaşmamak.. ama dua da etmelisin..
02 Yorumla
Soran+1 yılDua ediyorum zaten Allah karsima hayirli es adaylari cikarsin
- +1 yıl
amin hayırlısıyla. bence evlenip nikahın kıyılana kadar asla yapma. eline bile dokunma. Ayrıca umarım hayırlısından dengin biri olur çünkü bir yandan güzel bir şey gibi geliyor bana kadının böyle olması.. bilemiyorum tabi
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı ben ama bende yapmıyorum bir anlık libidoya yenik düşüp başkasi ile yapmak istemiyorum biriyle tanışıp sonsuza kadar onun olmak herseyimin ilki olmasını istiyorum yaşın kaç bu arada
012 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılBende 20 hangi şehir?
Soran+1 yılKayseri
Cevap sahibi+1 yılOkuyomusun
Cevap sahibi+1 yılBu arada ben evlenene kadar yapmama taraftariyim
Cevap sahibi+1 yılSende yapma knk günaha girme zevk uğruna
Soran+1 yılYok okumuyorum liseden mezun olduktan sonra biraktim okumayi
Soran+1 yılVazgectim zaten yapmicam
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel istersen arkadaş olabiliriz tanımak isterim seni temiz birisin
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılNerde yasadigina bagli. Kayseride degilde farkli bi yerdeysen olmaz
Cevap sahibi+1 yılHe okey sen bilirsin
Senin kararın bunu sen biliyorsun istiyorsan yap
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMastla devam et. Zamani gelince yasarsin istedigini.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Zamanini beklicem bakalim hayirlisi
- +1 yıl
Genel olarak istekliysen sanalda vs belli etme
Bebeğim sen seks ile kafayı yemişsin. İşin zor. İnanç falan diyorsun kesinlikle yapamazsın, cehenneme gidersin söyleyim. Aklına bile getirme.
00 YorumlaBende aynıyım ama beklemeye devam
Çünkü şuna inanıyorum sen nasılsan karşına da öyleleri çıkar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNesi hata olacak? Sanki doğru insan dediğin seni tatmin edebilecek mi nerden biliyorsun?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşın kaç. Canın ne istiyorsa onu yap. Özgür bir insansın sonuçta.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBuna iyi düşünüp karar vermelisin sonra dan pişman ola bilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum o yuzden kararimi verdim Şu an
- +1 yıl
Kararın ne peki
Soran+1 yılYasamicam vermicem yani
- +1 yıl
Doğru yolu bulduğuna sevindim 😊
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu yaşta böylesin ilerde Hürmüz olup çıkarsın bu kafayla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDogru erkek nedir? Yakisikli uzun istiyon herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir beni mutlu etsin guven versin sevsin istiyorum benim dogru erkek kriterim bu
Cevap sahibi+1 yılNeden sevsin seni? Sen sevecek misin nasil bir erkek istiyorsun bu onemli olan seven erkek vardir ama hem iyi ozellikleri olsun hem sevsin istersen seninde baya iyi ozelliklerin olmali bu devirde boyle artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yaşama yani muhafazakar bir memlekette yaşıyorsun artık Dini inancın var yaşarsan evlenmen çok sıkıntı olur
011 Yorumla- +1 yıl
nerden anlıycak ya bi sürü yol var hem yaşamayan erkek yok değmez öyle erkekler için boşa vakit kaybetmeye
Cevap sahibi+1 yıl@xSosyoPsikopat Nah yok yaşamayan erkek en İzmirlisin de ondan benim arkadaşlarım var Mersin'de Antalya'da yaşadıkları halde Allah korkusuyla yapmayanlar namazında niyazında
- +1 yıl
hee kesin vardır ayn çoğu 13ünde bile yapıyor
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sahtekarlık yaparsan Tabii ki kandırma ihtimalim var ama onun da bir sürü yolu var benim tecrübem olduğu için çok kolay anlarım arkadaşları da tecrübemi aktarıyorum zaten Sen merak etme algoritmayı bulan adamları sizin tipinize bakıp anlar bakire olmadığınızı bir defa Her şeyden önce İzmir 'den kız almaz
- +1 yıl
Türkiye'den de erkek alınmaz zaten en malları tembelleri sapıkları burada
- +1 yıl
önüne gelenle yapıp bakire arar nah size öyle kız
Cevap sahibi+1 yıl@xSosyoPsikopat Niye sen maddi durumu iyi iyi bir mesleği olan statüsü olan geliri olan gelecek vadeden kendinden uzun boylu olan aurası olan bir ortamda dikkat çeken yanına yakışan adamı istiyorsun bu kriterleri önceliyorsun da adamın bakire kız istemesi mi sana batıyor bir erkek birlikte olabilir cinsel tecrübe kazanması gereklidir zaten bir defa belli bir yaşına kadar sevgilisi olmayıp cinsel ilişki yaşamamış adama kızlar ezik gözüyle bakıyorlar hakaret ediyorlar ama cinsel ilişki yaşamamış bir kadına eziktir diyen bir tane erkek bulamazsın
Cevap sahibi+1 yıl@xSosyoPsikopat Nah sana öyle kız diyorsun ama dolu var sen bütün kızları g e vur İzmir'in kızları gibi mi sandın?
- +1 yıl
öyle erkek arıyorum diye bişi demedim öyle erkekte Türkiye'de yok zaten ve bunla bu da aynı şey değil ki erkekler böyle istiyor diye kadınlarda öyle istiyor ayrıca asıl önüne gelene veren adam eziklenir duyar kasma burada saçma sapan yol geçen hanı erkeği napalım onlar anca ayaklı cüzdan görevi görür
- +1 yıl
en gelişkin 2. şehir burası sizin kenar mahalleye benzemez haddini bil
- +1 yıl
sözde dinci sapık türk erkekleri
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Karar senin. Yaşamak istiyorsan bir partner bulman yeterli
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgectim yasamicam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşarsın.. ertesi günü çıkar karşına.. aaah ah dersin. bedavaya gitti dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenle yaşa benim durumum da aynı evleniriz belki de
00 Yorumlasenle sohbet etmek isterdim
04 Yorumla
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yıldogru erkek dıye bırsey yoktur
02 Yorumla
Soran+1 yılVar sartlarina uygun olunca dogru erkek oluyo
- +1 yıl
yokkkk dogrusu oolmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bende öyle dusunuyodum ama yaptım ben
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim inancim var o yuzden vazgectim yapmicam senin inancin var mı yokmu bilmiyorum varsa da hata yapmissin ahiretini yaktin umarim Allah affeder
Cevap sahibi+1 yılBenim de inancım var amin ne diyin
+1 yılyasa hayat kısa sevis gitisn
01 Yorumla
Soran+1 yılBi git ya. İki dklik dunya hevesi ugruna ahiretimi yakacak degilim emin olmaya calisiyom burada
+1 yılYok be ne hata olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılİnancim var cunku ahiretimi yaktim diye pisman olurmuyum diye ikilemde kalip sordum
+1 yılSeks olmadan olmaz...
05 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi erkeklerden o kadar gına geldiki anlatamam.
- +1 yıl
Senin gibi kızlardan da o kadar gına geldi ki anlatamam.
Soran+1 yılAy bi git be. Hayatta herseyin seks oldugunu dusunen insanlardan birisin. Tartismak istemiyorum seninle
- +1 yıl
Alakası yok? İnsanlık gereği yaşanılan bir şey. Kendin şu an düz duvara tırmanıyorsun diye ben mi suçluyum? Tartışıcak da bir durum yok ayrıca. Ben görüşümü söyledim. Kaldı ki kendin bile artık verip mutlu olmayı felan düşünüyorsun gelip bana laf ediyosun?
Soran+1 yılDusundum ama yasamiyorum arada fark var. Duz duvara da tirmanmiyorum sadece ne yapmam gerektigi hakkinda fikir aldim
Karşılıklı denedin mi hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim zevk almadim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsanal yaşa biraz sonra bakarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal yasamayi denedim zevk vermedi
- +1 yıl
o da ayrı bir sanat tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen öyle yap yapacaksan
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyle yapcam kararimi verdim
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş kaç önce onu söyle?
22 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılM@l mısın acaba? Daha 20 yaşında neyin tribine giriyorsun ablacım? Neyi kaçırıyorsun? Ben 26 yaşındayım ben bile hala bekliyorum doğru insanı, yani hala karşıma çıkmadı diye gidip önüme gelene vereyim o zaman o ne güzel valla.. Kendine gel saçmalama hayat daha yeni başlıyor senin için öyle 40 yaşına gelmiş bakire kadın triplerine girme
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nereye kadar tutucaksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşa gitsin o gemi gelmeyecek İsmail abi.
00 Yorumla
+1 yılDaha 20 yaşındasın bu neyin tribi? 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru erkek tanımın nedir peki
00 Yorumla
+1 yılSakın yaşama bekle lütfen az daha
00 Yorumla
+1 yılPişman olmayacaksan yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkilemde kalıyorsan kesin pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılİkilemdeyim evet. O yuzden ne yapacagima dair fikir almak icin sordum
- +1 yıl
Bu her konuda böyle. Kafan karışıksa karar vermemeyi yeğle
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇevrende hiç talep eden var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bugune kadar cok oldu sosyal medyadan. Reddettim kabul etmedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılbekle ya daha çok erken, karşına doğru erkek çıkar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence öyle bi hata yapma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmayacam zaten ikilemde kalip sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılSanal yap görüntülü yap öyle idare et ama reele girme boş ver sen herkes gibi olma farklı ol
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini böyle şartlandırman doğru mu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın küçük olmasa...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma günah ölüm var
00 Yorumla
+1 yılBekle bence yine
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka o nasil profil fotografi
Soran+1 yılCennetten bir melek insan kiliginda yeryuzune inmis gibi cikmissin beyazlar icinde
- +1 yıl
Lucifer çekimlerdeydim ondan
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Seksting devam
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmam onu nefret ediyorum zaten
Çok mu istiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılYok cok istemiyorum
Bakiremisin 🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim evet kimseyle bulusmadim bile yazdim zaten. Kimseyle bulusmamis biri nasil seks yapabilir
+1 yılNedir doğru erkek?
05 Yorumla
Soran+1 yılYa iste olgun olsun elimi tutunca birakmasin gercekten sevsin
Soran+1 yılYanimda olsun. Uzmesin
- +1 yıl
Dizinin dibinden ayrılmasın
Soran+1 yılHayir ya ben dizimin dibinden ayrilmasin demiyorum sevsin uzmesin yeter iste
- +1 yıl
Özelden yazar mısın bana?
+1 yılYok yapma bence pişman olursun evleneceğin zaman
00 YorumlaHaram bacim haram
00 YorumlaKaç yaşındasın?
00 YorumlaMutsuz olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşa gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kendimi bildim bileli doğru erkeği bekledim ama olmadı. Cinsellik yaşasam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler