Erkek arkadaşımla 4.5 senedir süren bir ilişkimiz var çoğu zaman ayrılıp barışan bir çiftiz. Mesaj attım ve yeni bir sayfa açmak istediğimi söyledim o da düşünüp karar verdi yanımda olmak istediğini söyledi. Bir yandan da cinsellik istiyor ama ben pek karar veremedim. Araya cinsellik girerse ilişkimiz zedelenecek ve eskisi gibi olmayacak biliyorum. Korktuğumu söyledim bir şey olmaz diyip duruyor. 4 sene daha bekleyemem dedi şakayla karışık bir şekilde. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCinsellik, ilişkilerde önemli bir faktördür ve ilişkinizde de bu konuyu düşünerek hareket etmeniz oldukça doğal. Bu durumda, kararınızı verirken dikkate almanız gereken bazı noktaları ele alabiliriz.
İlk olarak, cinsellik yaşamak istemek oldukça normal bir ihtiyaçtır ve partnerinizin bu konuda sizinle iletişim kurması, saygılı bir şekilde isteklerini dile getirmesi önemlidir. Ancak cinsellik, ilişkinin sadece bir parçasıdır ve ilişkinizin temelinde duygusal bağ, anlayış, saygı gibi faktörler de bulunmaktadır. Cinsellikle ilişkinizi sürdürüp sürdürmemeniz konusunda endişeleriniz varsa, bu endişelerinizi partnerinizle açık bir şekilde paylaşmanız önemlidir.
Eğer cinsellik ilişkinizi zedeleyebileceğini düşünüyorsanız, bu endişelerinizi partnerinizle paylaşmanın ve açık bir iletişim kurmanın yollarını aramak önemlidir. Partnerinizin isteklerini anlamak ve ona saygı göstermekle birlikte, kendi duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız.
Ayrıca, ilişkinizin geçmişte ayrılıp barışma yaşadığınızı belirtmişsiniz. Bu da ilişkinizin bazı zorluklarla karşılaştığına ve bazı konularda belirsizliklerin olduğuna işaret edebilir. Bu durumda, ilişkinizdeki diğer zorluklarla birlikte cinsellik konusunda da açık bir şekilde iletişim kurmanın önemli olduğunu unutmamalısınız.
Karar verme sürecinde, kendi duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmak ve bu ihtiyaçlarınızı dile getirmek önemlidir. Partnerinizle birlikte ortak bir payda bulmak ve açık iletişimle karar vermek ilişkinizin sağlıklı bir şekilde gelişmesine yardımcı olabilir.
Son olarak, ilişkinizin geleceğini planlamak konusunda endişeleriniz varsa, bunları mutlaka partnerinizle paylaşmalısınız. İlişkinizin geleceği konusunda ortak bir anlayışa varmak ve birlikte hedefler belirlemek, ilişkinizin güçlenmesine yardımcı olabilir.
Unutmayın, her ilişki farklıdır ve karar verme sürecinde kendi duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza odaklanmanız önemlidir. Partnerinizle açık bir iletişim kurarak, ortak bir karar alabilir ve ilişkinizin geleceği konusunda sağlıklı adımlar atabilirsiniz.
04 Yorumla
Soran+1 yılGörüş için çok teşekkür ederim. Dediklerini iyice bir düşünüp onunla öyle iletişim kurmam daha sağlıklı olacaktır
- +1 yıl
Bence yapmayın hem inancım gereği nikahsız cinsel ilişki zina olur hemde ileride pişmanlık duyabilirsiniz
Soran+1 yılBen kendimden eminim pişmanlık duyacağım kesin
- +1 yıl
O zaman yapmayın derim ben bu benim fikrim ama hayat senin
En İyi Cevaplar
+1 yılEvli değilseniz gireceğiniz cinsel ilişki zina olur❗️
“-Ben ateşe dayanırım, Cehennem’de asırlarca yanabilirim” diyorsanız siz bilirsiniz. 🔥
Ayrıca olur da hamile kalırsanız, erkek arkadaşınızın (ne demekse o) size kazık atma ihtimalini de göz ardı etmemenizi tavsiye ederim. Yoksa iş bebek aldırmalara kadar giderse, üstüne bir de katil olarak mevzu’ya iyice tüy 🪶 dikersiniz❗️
Çünkü kötülük kötülüğü doğurur❗️
Ve mutluluğu haram’da arayanlara, mutluluk haram olur vesselâm…57 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel yazdınız ki.. evli değiliz ve bende zaten zinaya bulaşmak istemiyorum. İnce detayları bende düşündüm o sorumluluğu ve vebali alamam. Kendisine söyledim size de söyleyeyim nikahsız ilişki olmaz dedim. Evlilik istediğimi açıkça belirttim gerisi ona kalmış bir şey. Dediğiniz gibi mutluluğu haramda arayanlara, mutluluk haram olur...
- +1 yıl
Hâlâ sizin bu hassasiyetinize rağmen falan filan yapıp gürültü çıkartıyorsa lütfen o arkadaşa yol verin. Bu şartlar altında ondan size bir hayr gelebiliceğini pek düşünmüyorum.
Eğer niyeti ciddi ve temiz ise; meşru bir şekilde sizinle birlikte olabilmek için çaba gösterir, hatta lüzûmu hâlinde fedakârlıklar yapar…
Selvi Boylum Al Yazmalım filminde ne demiş Türkan Şoray ablamız;
“Sevgi iyilikti, dostluktu. Sevgi emekti…”
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte❗️
Herşeyin bir bedeli, bir usûlü var vesselâm…
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkür ediyorum güzel görüşünüz için
+1 yılİlişkiniz bir dargın bir barışık gidiyorsa zaten bir ciddiyet kalmamıştır. Sen de cinsel olarak istiyorsan ve kendimi kocama saklayacağım demiyorsan devam et yapın. Zaten bakirelik zarla bitmiyor evliliği bekleyen kimse kalmadı ne erkek ne de kadın. Herkes evlenmeden illa cinsellik yaşıyor bir zar mı işi kurtaracak
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni sayfa açtığımız için eskisi gibi olmaz zannediyorum. Bekaret benim için önemli tabi ki ama zardan bahsetmiyorum. Kimseyle bir şey yaşamadım
- +1 yıl
Yaşamadıysan ve önemliyse bence bekle. Çünkü bir dargın bir barışık gidiyorsa toksik bir ilişkidir
Soran+1 yılBekliyorum zaten yaşamadım da bakalım ne olacak
+1 yılher şey eskisi gibi olmayacaksa bu iyi bir şey gibi görünüyor. 4.5 senedir boyuna ayrılıp barışmış garip ve kötü görünen bir ilişki yaşamışsınız, değişirse böyle olmayacak demektir ve bu iyi bir şey. 4 sene daha bekleyemem diyen adamla da ne kadar ciddi ilişki olur bilemedim. Senin için cinsellik ile evlilik aynı anda yaşanmalı gerekiyor anladığım kadarıyla, o durumda sen yoluna bak bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki bazı şeyler değişir diye düşündüm yoluma bakmak istemiyorum çünkü çok mücadele verdim bu ilişki için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
78Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle anladığım sizin aranizda ki gerilimin sebebi olmasada altta yatan asıl nedeni cinsellik olmayışı. Şunu belirtmek isterim amacım yargılamak değil ama burada sorduğun için yazarak düşüncemi belirtmek isterim. Dini olarak ta cinsellik istemeye bilirsin kendi örf adetlerinden dolayida veya ilk gece hayalini gerçekleştirmek için de olabilir ama şunu bilmen lazım 4yil süren bir ilişki de senin cinsellik istememen yani bu yukarda saydığım sebeplerden dolayı normal değil a normal çünkü 4yil uzun süre sen nefsine sahip çıkmanın da üstünde bir şey çünkü ateşle oynamak gibi bu onunda istemesi gayet tabii bir durum çünkü kolay değil cinselliği istememek 4 yıl uzun bir süre ve bu zamanın iletişim çağını düşünürsek. İkiniz de bu evliliği istemyrsnz sanki 4 yıl beklemek mantıksız sebepler nedenler ne olursa olsun biri fedakarlık yapmak zorunda ama iki tarafta kendinden ödün vermiyor anladigim kadarı ile. Bundan sebep bence siz her yönlü tekrar düşünün derim. Sizin ilişkiniz biraz alisilmislik bağımlılık gibi aşk ve sevgi üzeri değil gibi tekrar dusunmenizi öneririm. Haddimi astiysam özür dilerim ama böyle dusnuyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılEstağfurullah. İstememek değil benim tabi nefsim var bende insanım onu istiyorum ama evlenmeden düşünmüyorum sadece. Onunda anlayışla karşılamasını bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl anlayışla beklemiş artık daha fazla bekletmeyin evlenin olmaz diyorsa bence yolunuzu ayırın fazlası sizi yıpratır
Soran+1 yılHaklısın konuşacağım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hakkınızda hayırlısı olur.
Soran+1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik ayıp ya da utanılacak bir şey degil. Ama , gelecegini garanti olmadıgı biri ile cinsel ilişkiye girmek doğru gelmiyor. Ayrılma ihtimalin var. Ben açıkçası birden fazla partnerin olmasını doğru bulmuyorum. Ayıp oldugundan degil, bedenine saygından.
Üstelik sağlık hijyen vs gibi konularda var. Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım isteyen istedigi kadar geri kafalı desin. Sevdim, yaşadım hoop ayrıldım sıradaki gelsin onu da sevdim yaşadım sonra ki gelsin bana yanlış geliyor. Özel kalmalı bazı şeyler.33 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı dusuncedeyim. Evlilik öncesi ilişkiye bende karşıyım. O yüzden hep geri çekildim istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılseven erkek bunun için ısrar etmez
Soran+1 yılKatılıyorum
İlişki konularında kararlar vermek zor olabilir. Öncelikle, kendi duygularınızı ve sınırlarınızı anlamak önemlidir. Cinsellikle ilgili bir adım atmadan önce partnerinizle açık bir iletişim kurmak, beklentilerinizi ve endişelerinizi paylaşmak sağlıklı bir başlangıç olabilir.
Eğer ilişkinizi yeniden inşa etmeye karar verdiyseniz, birlikte yeni bir sayfa açmak istediğinizi belirtmek önemlidir. Ancak, cinsellik konusunda rahat hissetmiyorsanız ve endişeleriniz varsa, bu konuda aceleci olmamak da önemlidir.
Kararlarınızı düşünerek ve partnerinizle duygusal bir bağ kurarak almak önemlidir. İlişkinizin gelişimi, sizin ve partnerinizin ihtiyaçlarına ve rızasına dayanmalıdır. İlişkinizi yeniden inşa etmek için zaman ayırın ve birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışın.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın ola O işi yapmayasın
Evleneceğin kişi nişanlın dahi olsa
Çok istiyorsa. Ateşi başına vurduysa gitsin eskortlara
Sen o işi yaparsan. İleri yıllarda çok üzülürsün pişmanlık içinde kafanı duvarlara vurursun.
İnsanın adı çıkacağına canı çıksın
Bekaretin Namusundur. Sakın ola vermeyeyim
Bir kere verirsen. Artık giden gitmişti
Ben gideni değil giden beni kaybetmiştir hesabı olacak
Benden sana abi tavsiyesi
O adamla tenhalara gitme. Yanlız kalırsan elbette isteyecek. Şeytan ha bile Dürter dayanamaz
Benim de kız arkadaşlarım vardı ama hiç biri benimle tenhalara gelmiyordu
Hiç bir zaman insanların olmadığı yere gelmiyordu
Şansıma senin gibi biri olsaydı belki çoktan benim olmuştu111 Yorumla- +1 yıl
Ya ne anlatıyon be abi
Soran+1 yılGörüş için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılBen şahsen evliyken hiç bir kadına gitmedim
Senin kocan seni aldatan onursuz biridir diye
Bütün erkekleri onursuz yapma hakkına sahip değilsin
Ben de on yıllık bir evlilik yaptım ama hiç bir zaman namussuzluğum olmadı
İki yıldır
Bekarım yine de namussuzluk yapmıyorum
Kişiliksiz karaktersiz kocalarınızı bütün erkekler olarak görmeyin
Namus bizim kırmızı çizgimizdir
Canımız sıkılıyor diye yazıştığımıza bakmayın
Sıkıntıdan yanlız takılmaktan
Buralara geldik- +1 yıl
Namus sadece bundan ibaret değil düşüncene saygı duyuyorum ama sadece bekaretten oluşan bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılRüya ama kabus sana takip isteği attım
Takibi kabul et
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle benden daha bilgili birisin
Sayfandaki soruları göreyim
- +1 yıl
Evliyim knk
- +1 yıl
O işi sevdiğiyle değil eskortla yapması normal bir şey mi? Allah yazdıysa bozsun böyleleri uzak olsun. Ben sevdiğimin kimseye eli eline değmicek diye düşünürken erkek milleti ne rahat ama kadına gelince kısıtla 😂
Soran+1 yıl@Feyzairmakgul20 bende sevdiğim insanın başkalarına dokunmasını tabi ki istemem ama benimde kendime göre yaşantım ve kurallarım var. Saygı duyması gerekmez mi? Seviyorsa beni gelir nikahı basar. Ha ama niyet sadece cinsellikten ibaret ise bundan emin olmam ve beklemem lazım. Sonuçta onunla birşeyler yaşarsam sonra terk edilirsem her hayatıma girenle bunu yaşayamam
- +1 yıl
Biriyle ilişki yaşadın diye her hayatına girenle yatağa mı giriyorsun? Ben çok çay içip aylarca dışarda görüşüp ayrıldığım oldu. Güvenmediğin insanla mahreme girilmez zaten. Fakat ben kenarda bekliyim adam eskorta gitsin. Öyle bi dünya yok ayrılırsın direkt. Kendin gibi ilişki düşünmeyen insanla bir araya gelirsin, bunları baştan konuşursanız sorun olmaz
Çoğu zamana ayrılıp barışılan bir ilişki zaten zedelenmiş bir ilişkidir. Bu yönüyle ne kadar sağlıksız bir ilişki yaşadığınıza odaklanmayıp, cinsellik olursa ne oluru düşünmeniz biraz garip geldi bana. 4.5 senedir birlikte olup bunu yaşamamış olmanız bile içten içe ilişkiyi benimseyemediğinizin ve aidiyet duygusunun olmadığının bir kanıtı sayılabilir aslında.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Artık bir birinizi tanıyorsunuz evlilik için söz ve Nisan zamanı gelmiş o konuda ciddi ise gönderir ailesini nişanı yapar belki biraz bir şey olur nikah kimadanda cinsellik olmazsa senin hedefe ulasmana yardımcı olur ona söz yapıp teslim olursan rehavete girer sallar cinselligi iyi kullanman gerekir
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet birbirimizi artık iyi tanıyoruz ve adım atmanın zamanı geldi geçiyor. Kendisine söylüyorum hatta biliyor da ama kafasını toparlamaya ihtiyacı var. Nikah kıymadan da beni unutsun yani cinsellik yaşamam
+1 yılGenelde uzun ilişkilerde cinsellik belirli ölcülerde olur. 4.5 sene gibi bir ilişkininde artık ilk zamanlar gibi gitmeyeceği açık. Ama bu süre birbirinizi tanımanız içinde evlenmek için de oldukça yeterli bi süre. Partnerinize maddi imkanlar ne kadar el verişli bilmesemde evliliğe yönlendirmeniz en doğrusu ama bir parentez açayım bu adamı evinizde kocanız olarak görmek istiyor musujuz? Huyundan suyundan memnun musunuz? Size her manada değer veriyor mu? Onun için siz ne o sizin için ne ifade ediyor? Kavgalarınızda tartışmalarınızda nasıl bir tutum sergiliyorsunuz? Gibi gibi anahtar sorular sormalısınız. Biraz ince elwmek lazım ama birazda hayatın akışına bırakmak ancak bukadar tavsiye verebilirim iyi günler hakkınızda hayırlısı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılGörüş için teşekkür ederim sorularınızı bir daha düşünüp karar verecem
- Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yıl4.5 senelik ilişki daha neyi bekliyorsunuz artık Bi ciddiyete bağlayın bide niye 4 yıl daha bekleyecek siz kaç yaşındasınız ki ve sorunun cevabi her ilişki de cinsellik olur ama bunu yaşamak ilişkiyi bitirir çünkü dakikalık bir zevktir. Yaşar sonra ne duygu kalor ne istek arzu tanı yaşamazsanız sen mutlu o mutsuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evliliğe hazırım ama o değil. Kafasını toparlamaya ihtiyacı var sanırım. İyice bir düşünsün ona göre yol çizerim diye bekliyorum. İlişki yaşamayı da düşünmüyorum nikâh olmadan
Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve kesin evlenecekseniz ondan hic ayrılmayacaksan istediğini yaşayabilirsin aksi takdirde hiç beklemediği bir gün ayrılırsan daha sonra bakir bir erkekle tanışırsan bekaret sorunu yaşarsın onunla evlenemiyorsun ve pişman olursun. İki kızın yaşadığı bekaret olayı duydum çok üzülmüş. O yüzden iyice düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyi ben istiyorum ama o düşünüyor mu emin değilim. İki kızın bekaret olayı neydi merak ettim doğrusu
- +1 yıl
Iki kızın yaşadığı ayrı bir hikayesi ve anlatması uzun olacak ama.
Bir tanesi bir kızın 27 yaşında eskiden 5 senedir konuştuğu varmış cinsellik yaşamış bekaretini ona vermiş daha sonra ayrılmış 2 sene sonra nişanlısıyla tanışmış kendisi bakir ama kız bakire değil nişanlısı bakire sanıyor 2 ay sonra dügün olacakmış kız nişanlısına çok seviyor kaybetmek istemiyor çaresiz kalmış kız bekaretini diktirsem mi doğrularını söylesem diye çok düşünmüş, hatta çok eskiden sanırım yorumu burada paylaşmıştı veya başka bir site olabilir. Sonrası ne oldu bilmiyorum.
Diğeri başka bir olay Güzin abla sitesine paylaşmış, kızın biri 27 yaşında 5 sene önce bekaretini kaybetmiş daha sonra hep sevdiğim insanları kaybediyorum hep dürüstlü bir insan oldum ama dürüstlüğümü kaybettim demiş falan filan vs vs çok üzülmüş.. anladığım kadarı hep bakir erkeklere denk gelmiş. Güzin abla sitesi cinsellikle ilgili birseyler birseyler dedi erkekler bekarete çok önem veriyor falan dedi en sonda diyor ki "eğer bir cinsellik yaşamak istiyorsan doğru bir kişiliği ondan hic ayrılmayacaksan onunla kesin evleneceksen cinsellik yaşayabilirsin" demiş çünkü başkasıyla bekaret sorunu yaşamasın diye. Bir tane daha olay var ama boş ver.
İşte bu yüzden iyi düşün, eğer evlilik çok uzun süre bekleyeceksen yapma derim ama yakın zamanda evleneceksen yapabilirsin ama karşı tarafı doğru kişi mi onu iyi düşün.
Duygusal açlığını sevdiği kadınla doyuran erkek, cinsel açlığını da aynı kadınla doyurmak ister. Sana gereken saygıyı değeri gösteriyorsa bu cinselliğine otruç tutturur arzularını bastırır, seninle muradına eremezse işte ozaman gider orucunu başkasında bozar 😉
10 YorumlaNe Avrupalı nede bir Ortadoğu Asya vb gibi olabiliyoruz Avrupa’da adam ve kadınların umrunda değil 14-15 iken cinsellik yaşıyor. Ortodoğuda da Araplar 14-15 iken evleniyor adam yine cinsellik yaşıyor. Hem kadın hem erkek için belkide de en büyük zorluk bu bence. Bu ülkede nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yapacağım tercih sizin bence ya Arap gibi erken yaşta evlilik ya da aavrupalı gibi erken yaşta cinsellik şart tercih sizin ama ikisi de şuna çıkıyor cinsellik şart 🤟🏽
00 Yorumlaİçinde Allah korkusu olmayan kişilerin cinsellik normal birşeymiş gibi lanse ettiği bir yer olmuş.
Nacizane tavsiyem kesinlikle evlenmeden ilişkiye girmeyin. Gerekirse parnerinizi değiştirin. Cinsel yaşam bu kadar ucuz değil olaki cinsel ilişkiye girdiniz ve sevgiliniz sizi bıraktı ailenize ne diyeceksiniz ve evleneceğiniz kişiye ne diyeceksiniz ben başka biri ile yattım. Beni bu şekilde kabul et.
NAMUS PARA İLE SATILAMAZ
EVLENMEDEN MAHREMİYET SUNULAMAZ.42 Yorumla
Soran+1 yılO da var tabi aileme hesap veremem evleneceğim insana da hesap veremem. O yüzden evlenmeden düşünmüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevginin derinliği, sadece cinsellikle ölçülemez. Gerçek sevgi zamanla olgunlaşan saygı ve anlayış temelli bir bağdır. sadece fiziksel arzuların ötesinde anlam taşır. Eğer bir ilişki sadece seks üzerine kuruluysa gerçek bağlılık ve sevgi eksik olabilir İnsanların duygusal bağları güçlendirmeye odaklanması gerçek anlamda zengin ve sağlıklı ilişkilerin temelini oluşturur. sevgilin cinselligin bir ilişkide olmazsa olmaz olarak tanimliyorsa tatlım kendinden ödün verme derim
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım normalde böyle düşünen biri değil. Onun için bir ilişkide öncelik güven ve saygıdır. Cinsellik istemesini anlayamıyorum ama hiç böyle değil normalde uzun zamandır yapmadığını söylediği için de öyle söylüyor olabilir canım teşekkür ederim görüş için
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 senedir birliktesiniz evlilikten bahsetmiyor ama cinsellikten bahsediyor bence yapma hiç güvenemedim hani ne bileyim en azından bir sözlenme falan olsaydı birbirinizi daha yakından tanımak için yapilabilir de bilemedim şimdi ama seven insan bence evlilikten bahsetmişti çoktan
04 Yorumla
Soran+1 yılValla bende çözemedim açıkçası
Cevap sahibi+1 yılYeni birileriyle tanış görüş hayatını yaşa boş ver bak benim de öyle saçma sapan bir ilişkim vardı sonunda kurtuldum şu an ilişki için zamanım yok olsaydı tanışırdım yeni insanlarla
Soran+1 yılAçıkçası güven sorunum var kimseye güvenemem. Yeni insanları hayatıma almaktansa yalnız devam etmek daha mantıklı olur
Cevap sahibi+1 yılGüven belirli bir süreç gerektirir insanları tanirsan belki guvenebilecegin biriyle karşılaşırsın kim bilir
+1 yılSürekli ayrılıp barışan birisiysen cinselliğe gerek yok bence çünkü sen üzülürsün. Yeni bir sayfa açalımdan sonra cisellik istemesi de ayrı bir boyut. Seven insan hemen cinsellik diye yaklaşmaz o yüzden yapmamalısın bence
110 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıp barışan ben değildim. Yeni bir sayfa açmayı ben istedim. Cinsellik konusu 2 senedir vardı yeni açılan bir şey değil. Yeni sayfa açtıktan sonra cinsellik konusunu kapatmamış sanırım
- +1 yıl
Yani onu kapatmamis belli ki. Ama sürekli ayrılıp barismayi göze alabiliyorsan cinsellik yaşadıktan sonra da ayrılınca kötü etkilenmeyeceksen yaşayabilirsin
Soran+1 yılKendimi biliyorum cinsellik durumu olursa ayrılırsa kaldıramam o bunun farkında değil sanırım
- +1 yıl
İşte önemli olan da bu. Kaldıramayacaksan bunu da ona söyleyeceksin. Çünkü dünyanın bin bir türlü hali var hiçbir şeyin de garantisi yok. O yüzden cinsellik yaşamanı tavsiye etmiyorum
Soran+1 yılBiliyor yani ama herhalde cinsellik daha ağır basıyor onun için. Kendisi bile diyordu sen şimdi böyle bağlıysan cinsellik yaşarsak hayatta bırakmazsın beni. O yüzden zaten cinsellik falan istemiyorum
- +1 yıl
Senin için en mantıklısı cinsel ilişki yaşamamak olur. Çünkü onda bunun güveni de olacak nasıl olsa beni bırakamaz ne yapsam bırakamaz diye düşünecek. O yüzden gereği yok
Soran+1 yılBence de öyle katılıyorum
- +1 yıl
Kolay gelsin bol şans
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen onun karısı değilsin mecbur değilsin. Cok istiyorsa nikah kıyın ama daha evlenemeyiz diyorsan duramıyorsa zina yapacak başka birini bulsun sakin ilişki yaşama yarın oburgun evlenirsen sana evlenmeden bana verdin sen yollusun dye der defalarca. Erkrkler boyle güvenme
00 Yorumla
+1 yılEvlenin o hâl de yani. Cinsellik zedeler tabi ki. Birbirinize doyarsınız. Yaşanabilecek her şeyi yaşamış olursunuz. Sonra da sıkılırsınız. Olan da sana olur. Sen ondan daha çok etkilenirsin bu olaylardan.
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef zaten durumlardan en çok etkilenen taraf ben oluyorum
- +1 yıl
İşte ona göre bir strateji belirleyeceksin kendine. Duygularına hakim olacaksın mantığınla hareket edeceksin
Soran+1 yılEn mantıklısı açık açık konuşmak. Neye karar verirse ona göre hareket edeceğim
- +1 yıl
Açık açık konuş evet. Sakın kendini kullandırtma duygularınla oynanmasına izin verme
Soran+1 yılİzin verdirmem
O kadar senedir, evlenmek için neyi beklediniz. Bir ayrılıp bir barıştığın insanla birlikte olunca çok da bir değişiklik olmayacak. Sonunu göremediğin bir beraberlikse noktayı koyman en doğru olacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılYeni sayfa açtık ya belki düzelir bazı şeyler diye ümit ediyorum
Soran+1 yılKafasını toparlamaya ihtiyacı var. Zor bir hayat yaşamış onu da anlamaya çalışıyorum
Soran+1 yılÖyle yapayım teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Adam da haklı kendince sende haklisin. Iliskide cinsellik olmadinmi cok zor. Artik ona gore dusunuo davranacaksıniz. Cunku her esi sevgilisi olan erkek sevdigiyle guzel unutulmaz aşk dolu zamanlar yasamak ister.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek cinsellik istiyorsa nikahı basar. Karşısındaki insan bekarete önem vermiyorsa zaten evlenmeden ne yaparsa yapar
- +1 yıl
Sevisme opusme de olsun bi zahmet ki erkek te benimsesin bilsin daha kisa zamanda bassin nikahi. Sevgililigi ayakta tutan cinselliktir sexdir. Ha ama esim deyip kabulleniyorsa ve oyleyse. Karsindaki insan bekarete onem vermiyorsa zaten anlarsin anlaşılır. Ama dedigim gbi zor olmazsa olmazdir.
Soran+1 yılNe alakası var öpüşme vb olmadı diye mi benimseyemedi? Öpüşüp sevişirsem nikah mı basacak sanki lütfen mantıklı yorum yapın
- +1 yıl
Ben hemen herkesce kabul gormus kanitlanmis birseyi soyleyip o sekilde yorum yapiyorum ve herkesin yorumu kendine isinize gelmiyorsa gözünüzü acmanizi tavsiye ediyorum yoksa boyle bu sekilde kalir durursunuz. Ki her erkek sevdigini opmek dokunmak ister ama siz belli ki aradiginiz cevabi burada bulamadiniz byle. Ki genelde evet erkek milleti "en azindan benimseyici olan erkekler icin söyleyebilirim".
+1 yılÜşenmeden okudum azıcık vicdanın varsa cinselliği ön planda tutmayan biriyle ol... Bu kafayla sakın öyle biriyle evlenip dünya çocuk getirme sakın... Çocuklar deneme tahtası değildir...
14 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şey mi söyledin tam anlayamadım ne demek istedin?
- +1 yıl
Yani diyorum ki sevgilinin sana saygısı yok açık açık niyetinin senin bakireliğinde olduğunu belli etmiş ve onu seviyorum demekle kendini kandırma o sevmek psikolojik bir yanılgıdan ibaret...
- +1 yıl
Kesinlikle sana hakaret etmedim, kötü niyetle yazmadım
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim görüş için
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yanlış bir şey değil ki neden zedelensin. Ama sürekli tartışma olduğuna göre toksik bir ilişkiniz var gibi. Daha bekleyemem demesi bence o seni en az 1 kez aldattı başkasıyla yattı. Yoksa bunca sene nasıl beklemiş dayanmış.
10 Yorumla Bu ne kabalık. Birde soruyor musun tabiki yapma. Ben karşı değilim aslında evlenmeden önce yapmaya ama bununla da yapılmaz yani güvenilecek insan mı sanki
11 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda ona güvenirim ama bu konuda çok çelişkideyim. İlişki zedelenmesin diye uğraşıyorum
Git gel yapan biriyse , cinsellikden sonra da bir behaneyle yine ayrılır. Çok istiyorsa evlensin.
21 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden güvenemedim
+1 yılCinsellik bazı ilişkileri ayakta tutar bazı ilişkileri bitirir adamına göre ama insanin asli ihtiyacıdır o yüzden sevgiline hak veriyorum. Senin için bakirelik vs çok onemliyse yapma ama onu seviyorsan o kadar onemsemiyorsan yap. burada senin düşüncen önemli. Küs barış olayında hep dönen sensen o iliski zaten zedelenmis. Cinsel ilişki bağınizi kuvvetlendirebilir ama senle iliskiye girdik diye onu biseylere mecbur bırakacaksan pismanlik duyacaksan hic yapma daha iyi.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama ilişki için değil. Onunda anlayışlı olmasını istiyorum. Madem bana değer veriyor onun için herkesten farkliysam beni bu halimle kabullenmeli. Onun için çok çaba gösterdim o da bir zahmet çaba göstersin. Eğer ciddi ilişki istiyorsa bir yola girelim zaten gerisi hallolur yani sevgiliyken cinsellik bana çok ters
- +1 yıl
Düşüncene saygı duyuyorum zaten sen istemiyorsan kesinlikle yapma. Sorduğun sorunun kesin bi cevabi yok ama sana gore sevgiliyken basitiliktir baskasina göre baglayqn biseydir. Yapmak istemedigini belirt biterse bitsin yoluna bak.
Soran+1 yılBiterse üzülürüm tabi ama onunda düşünmesi lazım o kadar emeğe üzülmüyor ise yapabileceğim bir şey yok
Eğer bakire değilsen yapabilirsin bu onu sana daha fazla bağlar ama 4 yıldır sevgilisiniz madem evlenin artık gerçekten seks çiftler arasındaki bağı güçlendirir çok iyi ve faydalı bir şeydir 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ve evlenmeden istemiyorum.
Soran+1 yılYetinir mi sarılma ile
DAHA IYI OLUR HEM ICINE GIRMIS OLUR ZEVK ALIRSIN BELKUDE SENI hadi ordan SONRA BIRAKIR BÖYLE BİR RISK TE VAR DEDIGIN GIBI ZOR BIR KARAR EVLENME NIYETI VARSA VER GITSIN BENCE
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme niyeti varsa ver gitsin ne ya zaten evleneceksek niye vereyim hemen
Soran+1 yılEvlenmezsek zaten bir şey olmayacak
+1 yılEvlenmeden öyle bir saçmalık yapma sakın o adam yarın sıkılır ve bırakır seni üzülürsün evleneceğin kişiye sakla kendini seni sevse böyle birşeye zorlamaz seni akıllı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten yapmayacam da keşke evlilik için bir adım atabilse
- +1 yıl
Atmıyorsa ayrıl
Soran+1 yılBelki de zamana birakmak lazım bir süre daha
Adamda iz bırakmayı başarırsan senden vazgeçmesi kolay olmaz. Ne yaşarsan yaşa en ufak sarılma öpme falan bile müptelan olur. Yeter ki özel ol ve özel hissettir
015 Yorumla- +1 yıl
Onla sevişmesi sence özel hissettirir mi bu devirde?
- +1 yıl
Sen İİİ biliyorsun:)
- +1 yıl
hmmm tebrik ederim
- +1 yıl
Ne kadar kabasın
- +1 yıl
"Geri basss!" diye İç Anadolu ve Orta Anadoluda atlara derler. Doğrudan beygir deseydin oldu olacak
- +1 yıl
Neresi taciz ya saçmalama
- +1 yıl
kırıldım
Soran+1 yılBen açıkçası iz bırakayım diye birlikte vb olamam ya bilmiyorum bana birazcık ters geliyor
+1 yılSizin ilişkiden hayır gelmez ztn bırbırınıze alıskanlık olduğu için bırbırımızden başkası olmaz diye düşünüyorsunuz ayrılın kapatın sureklı ayrılmak ne ztn zedeli cinsel ılışkıyıde kabul etme 4 5 yıldır sevglyz nede olsa evlencez yapalım dicek salla bu kez hiç olmayacak gıtcek donmucek
01 Yorumla
Soran+1 yılYalanlara kanmam kolay kolay
+1 yılİnacınız ne yönde bilmiyorum ama bence zinadan uzak durun. Ayrıca cinsellik olmadan kalmayan bir erkek aslında sevmiyordur da. Bence yapmayın en iyisi 💕
10 Yorumla
+1 yıl4-5 sene cinsellik olmadan nasıl durmuş bu adam naptınız dolar kuru enflasyon muhabbeti mi yaptınız 4-5 sene boyunca
11 Yorumla
Soran+1 yılGülsem mi ağlasam mı bilemedim 😂 konular buluyorduk zorlanmadıj hiç
+1 yılTamam alın yeni sayfa. Benden olsun
10 YorumlaKızım aklını başına al haram ve zina yani ne demek bu ya senin kötülüğünü düşünüyor seni çıkmaza sokacak sonra o ahlaksız sevgilin çekip gidecek bunun farkında mısın sen sakın bak geleceğini ve aileni yakarsın kudurmuş bu bırak yolu gitsin
16 Yorumla- +1 yıl
Doğru şu kandil gününde ne güzel yorum
Soran+1 yılYa bende biliyorum farkındayım. Bu işin sonu yok üstelik olan bana olacak. Seviyorum ama seviyorum diye de ilişki yaşayacak değilim. Bence anlayışlı davranacaktır konuştuktan sonra
Soran+1 yılBen ailemi de kendimi de düşünüyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Düşün tabi
Sakın bir hata yapma derim, ciddi olsa evlenelim demesi gerekmezmiydi.
22 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten evlilik bekliyorum
Çoğu zaman aramız bozuluyor diyip cinsellik işin içine girerse zedelenir mi diye bir soru ne acayip zaten zedeli😂😂😂
20 YorumlaCinsellik araya girince ilişki bozulacaksa zaten bir an önce bozulsun bu nasıl mantık anlayabilmiş değilim bu düşünce yapisi sanırım sadece Pakistan ve turkiyede vardir.
00 YorumlaYani bakireliğin hala önemli olduğu bir ülkede sevişme riskli maalesef erospu yaftası yapıştırırlar sevdim kısmı değil verdim kısmına bakar bu zamanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldahaa ne 4 yil bekliyonuzz evleninn gitsinn istee sonrada bolca yaparsinizz.. kuzum sakin yapma oyleleri kullanirlar sonra evlenecekleri zaman yok sen benimle yattin der giderler baska kiz ararlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBütün korkum hep buydu başka şeyler de var ama baskın olan sebepte dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılaynenn buyuzdennn sakin ama sakin evlenmeden once yapma. eger cinsellik istiyorsan ya evlenirsin benimle ya da biter de
Soran+1 yılSöyleyeceğim bakalım ne diyecek
Cevap sahibi+1 yılhmm hadii iyi bakalim
Bence zamanı yeri kalbini duygunu hazırladıysan yaşa
Pişman olmayacaksan yaşa
Onu değil kendini mutlu edeceksen yaşa07 Yorumla- +1 yıl
Ver gitsin diyorsun yani
- +1 yıl
Kızı şeytana uydurma Evlenmeden yapmasın
Soran+1 yıl@AtesliPrens03 benim aklım var merak etme sen
Soran+1 yılZamanı var gibi hissediyorum. Ama hazır değilim yani ilişki zedelenecek diye istemiyorum evlenince olur diyorum ben
- +1 yıl
Ne kokusu:)
+1 yılo istiyor. sen verirmisin bilemem. evlilik düşünüyorsanız verme evlensin. yok uzak duruyorsa hiç verme
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik dışında cinsellik düşünmem. İstiyorsa nikahı basar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bakire isen bence hiç bulaşma o işe derim çünkü senden istediğini alır ve seni bırakır emin ol buna çünkü güven vermiyor o yüzden güven vermeyen biri ile bunu yaşamak ister misin istemez misin bunun kararını sen vereceksin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakireyim ve evlenmeden istemiyorum. Beni bırakırsa ne hale geleceğimi biliyor aslında ve ben bunu göze alamam
Cevap sahibi+1 yılO zaman uzak dur ayrıl derim evlenmeden olmaz diyen bir çok adam var illaki Allah senin karşına öyle birisini çıkartır
Soran+1 yılAyrılmak yerine konuşmayı denerim. 2 senedir bu konu vardı zaten kötü niyetli olsaydı yapacağını yapardı diye düşünüyorum. Bence benim onaylamamı bekliyor. Niyetimi belli ederim evlilik bekliyorum onun dışında cinsellik yaşamam diye ima ederim gerisi artık ona kalmış bir şey
Cevap sahibi+1 yılAdam evlilik için hazır olmayabilir maalesef bu konuda artık günümüzde kimse kimseyi beklemiyor ve bakireliğe önem veren çok az kadın olduğu için adam senle mi uğraşacağım deyip kestirip atabilir çünkü kimse sevgiye aşka önem vermiyor artık
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı nirvana yaşamak peşinde herkes ve emin ol ki sevgili olanların 3/4 sevişiyor cinselliği dibine kadar yaşıyor çünkü sevişmeden edemem diyor insanlar o yüzden karar senin artık
+1 yıl4 sene de çok uzun bilemedim adam da kendince haklı yani bu kadar süre bekleyen seviyorsa saygı duyar bekler kendini zorunlu hissetme
01 Yorumla
Soran+1 yılZorunlu hissetmiyorum zaten de isterse zaten nikahı basar. Benim onu sevdiğimi biliyor neyi bekliyor anlamadım
+1 yılAmacına ulaşan bir erkeğin eyvallahı olmaz, ilk tartışmada bırakır, daha fazla kırar döker, sende yaşadıklarınla dövünür durursun
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten o yüzden pek istemiyorum. Bu ilişkide yıpranan kırılan taraf hep ben oldum genelde. Bende istiyorum onu yalan söyleyemem ama cesaret edemiyorum. Ve evlilik olmadan ilişki yaşayamam. Bunu böyle ifade etmedim ona ama sanırım zamanı geldiğinde söyleyecem
- +1 yıl
Aynen, her ne kadar toplumda ve senin nazarında doğal karşılansa da, benim değerlerim var ve bu değerlerimden 1 tanesi de bekaretim, Onu da evlenmeden kaybetmeyi istemiyorum, dersin. Zaten niyeti ciddiyse ilişkin devam eder, değilse de delirmişsin kızım bekaret diye diye , lafını ederek terk eder.
Soran+1 yılYa zaten bizim adetlerimizi bilen biri. İkimizde aynı şehirden doğma büyümeyiz benden daha iyi biliyor.
- +1 yıl
Bu yeni dünya düzeni, kural tanımazlık Maalesef, Örf ve adetleri dinlemiyor, insanlar çabuk unutuyor ya da vazgeçiyor.
Soran+1 yılİnsanlar unutur veya unutmaz bilemem. Ben kendi hakkımda yorum yapabilirim herkes kendinden sorumludur diye düşünüyorum. Yaşadığım yerin kültürünü, örf ve adetlerini vb.. unutacak değilim. İnsanlara göre yaşamıyorum tabi ki ama geleneklere ayak uydurmak için elimden geleni yapıyorum
- +1 yıl
Burdaki yorumum senin için değildi tabii ki de, örf ve adetlere uymana saygı duyuyorum, sonuçta bizlerde uyuyoruz.
sana yaklaşım gösteren kişi ve kişiler için bahsetmiştim.
Seninle bir araya gelme amacı cinsellik seni sevdiği için değil
30 Yorumla
+1 yılAyrılıp barışıyor iseniz o ilişki bitmiştir. Cinsellik yaşasanız bile belli süre sonra yine ayrışacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEger cinsellikten sonra ayrilirsaniz baska bir erkek seni kabul etmez bunu goze alarak hareket et. Yoksa yasa cinsellik istersen zina etmis olursun bir anlik zevk olarakta kalir 30 dk lik zevk yani. Cocuk yapmicaksiniz sonucta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ilişkiye girme.. sana verebilecek bir garantisi yok garanti veriyosada cinselliği elde etmek içindir. teslim olma yazık olabilir bakireliğin elden gitmesin derim. Mutluluklar
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yaşamaya hiç niyetim yok zaten teşekkür ederim
Bence yaşama tekmeyi koy karakterini ortaya koymuş zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar emek verdim çöp mü olsun yani?
Soran+1 yılBakireliğimi vermem zaten de o kadar emek vermişim o emeğe yazık yani bırakamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamana kadar emin ol başkasıyla zaten yapmıştır. Soyadından önce kızlıgı bozulana kimse iyi gözle bakmaz. Aklını başına al magdem öyle evlenelim de. Bak bakalım nasıl kaçıcak senden. Adam olan evlenmeden sevdigine dokunmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yıladam iyi sabretmiş ben değil 4.5 yıl 4 gün beklemem
04 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı değil işte
- +1 yıl
@Peri111 haklısın profil fotoğraflarımız belli ediyor bunu haklısın
- +1 yıl
4.5 yıldan bahsediyoruz kardeş
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl4 sene iyi beklemiş valla dört sene içinde hiç olmadı mı cidden
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden olmadı
+1 yılSen temiz bir sayfa açmak istemekle hata yapmışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu buraya getireceğini nereden bilebilirdim ki
- +1 yıl
Bence daha temiz sayfa açma bitir bu ilişkiyi.
Soran+1 yılDenildiği kadar kolay olmuyor ki
- +1 yıl
Senin kararın bir şey diyemem.
Cinsellik olur ise alacağını alır istediği zaman gider
05 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden korkuyorum ve sanırım istemiyorum. Yeni bir sayfa açmışken mahvetmek istemiyorum
Soran+1 yılSevgiyi cinsellikle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum. Ben öyle düşünmüyorum ya seviyorum evet ama cinsellik yaşayamam. İstiyorum tabi o ayrı mevzu ama evlenmeden olmaz bence
Soran+1 yılÖyle oluyor maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeniz sayfa açıp yanındayım ama sekste istiyorum demesi garip geldi. Ama 4.5 yıl ilişkilerde uzun bir süre
122 Yorumla
Soran+1 yılBu cinsellik konusu 2 sene vardı. Yeni ve temiz sayfa açmayı ben istedim çünkü o çok kararsızdı ve kafası karışıktı genel olarak. Biraz sıkıştırıp bir karar vermesini söyledim. O da yanımda olacağını söyledi. Yani cinsellik konusu 2 senedir falan vardı yeni bir şey değil
Cevap sahibi+1 yılTemiz sayfayı senin istediğini anladım, o senin yanında olmaya karar vermiş bu isteğinde, ama temiz sayfa açarken, artık sekste yapalım, 4 sene daha bekleyemem demesi, evlilik konusunda somut adım olmadan seks istemesi temiz sayfa olayına biraz ters gibi geldi bana
Soran+1 yılBanada biraz ters geldi de ne yapayım bilemedim
Cevap sahibi+1 yıl2 senedir yaşanan şeyler var ama seks mi yok aranızda
Soran+1 yılSadece el ele tutuşma ve sarılma var onun dışında bir şey yok
Cevap sahibi+1 yıl2 yıldır olan şey sadece konusu mu , yani onun istemesi mi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl4.5 yilda sadece bunlarla yetindiyse bırakma bence bu adamı sen☺️
Soran+1 yılBenimle tanışmadan öncede 2 sene kimseyle birlikte olmamış. 6.5 yıl oluyor yani
Cevap sahibi+1 yıl6.5 yıldır seks yapıp yapmadığını bilemem tabi ama, 4.5 yıl seninle sadece sarılarak, öpüşme bile olmadan ilişkiyi devam ertirmis, iyi dayanmış doğrusu ☺️
Soran+1 yılŞu an ben bile tebrik ettim onu
Cevap sahibi+1 yılEdilmeyecek gibi değilki☺️
Soran+1 yılŞu an onu daha çok sevdim normal mi bu
Cevap sahibi+1 yılİstersen ulaş detaylı konuşalım bak
Soran+1 yılDetaylı konuşacak bir şey mi kaldı 😂
Cevap sahibi+1 yılDaha bir şey mi konuştuk 😂😂
Soran+1 yılBu kadarı yeter bence detaya gerek yok😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl istersen, detaylardir aslında konunun anahtarı ☺️
Soran+1 yılHiç detaya girmeyelim çıkamayız
Cevap sahibi+1 yılSana kalmış, çıkmaya gerekte yok, kalırız detaylarda😂
Soran+1 yılKalırız ne olacak😂
Cevap sahibi+1 yılDenemeden bilemezsinn
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 sene bekleyen erkek maldır. Bence de o malla devam etme. Ayrıca erkek arkadaşın da bir dört sene daha bekleyip gençliğine yazık etmesin. 60 yaşına gelince mi sevişecek bu adam?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeven erkek ısrar etmez gibi saçmalıklara kıçımla gülüyorum. 4 sene az mı lan?
Sakın cinselliği sokma araya ; ilişkin çabuk biter bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç yaşındasınız
Sevgilin ne iş yapıyor
Evlilik yakın mı042 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındayım o 26 yaşında
İnşaat işinde çalışıyor. Evlilik yakın mi anlayamadım. İstediğimi biliyor da zamana bırakalım diyor
Soran+1 yılBen evlenmeyi istiyorum onunla da onun da hazır olmasını bekliyorum. Kafası çok karışıktı zor bir hayatı var kendini toparlaması lazım
Soran+1 yılHayır zaten birliktelik söz konusu değil ona da söyledim ertele diye zamanı değil bakalım ne olacak
Soran+1 yılAyrılırsa zaten yapabileceğim bir şey yok ben elimden geleni yaptım
Soran+1 yılGidecek gibi duruyor ama neden yanındayım diye karar verdi onu anlamadım kararını gitmekten yana kullanabilirdi
Soran+1 yılHalbuki inatçı olduğumu biliyor ama😂
Soran+1 yılAslında doğru düşünmüş ona karşı zaafım var ama nefsine hakim biriyimdir
Soran+1 yılHayır o kadar da değil bu konuda ikna olmam
Soran+1 yılKararsızlık değil bu
Soran+1 yılAslında isteğim belli yani niye kararsızlık olarak düşündün
Soran+1 yılEvlenirsek neden olmasın 😂
Soran+1 yılDüşünmem lazım evlenince cinsellik istemeyebilirim😂
Soran+1 yılNiyeyse bir film aklıma geldi ceviz oynayan erkek askerden döndükten sonra cevizi bırakıp işe koyuluyor sonunda
Soran+1 yılBakalım bilemem ne olur ne biter
Soran+1 yılAllah seni😂
Soran+1 yılİstemem
Soran+1 yılBeğeniyordur herhalde yoksa neden yanımda kalsın
Soran+1 yılHayır ne alaka
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılYok yakınlaşma olmadı
Soran+1 yılNe bileyim anlamadım bende. Normalde cinselliğe uzak olduğumu biliyor
zaten ayrilip barisiyormussunuz, yapma.
pisman olursun tekrar ayrildiginizda00 YorumlaBüyük ihtimal cinsellik yaşadığı birileri vardır 4,5 sene hiçbir şey yapmayacak bir insan zaten şu anda sana bir 4 sene daha bekleyemem demezdi Büyük ihtimal yaşarsan ayrılırsın zaten
18 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında başkasına gidecek biri değil
- +1 yıl
Bak cinsel hayatı aktifse 4sene seni beklemez eğer ufakta olsa birşeyler yapiosaniz o ayrı bak bence senle birlikte olursada sıkılıp ayrılır hani dionya ayrılıp varisiuoruz o ayrı zmnda tek değildir o yüzden sana sabrediyodur bence bişey yaşama bak bakalım ayriliomu ha bırakırsa seni şükret sağlam cikyim diye
Soran+1 yılAktif cinsel hayatı yok öncesinde birşeyler yaşamış anlattı zaten bana ama benden sonrası için kimseye bakmadım bakmam da diyor
- +1 yıl
Her bakmam etmem diyene inanma çok aklına geldiyse m... yapsın bak aranızda ilişkiyi bilmem bna kalsa tapma derim ama öğrendiğim bir şey varsa istemediğin biriycin o mutlu olsun diye tapma sen onunla seviscek olsan burada yazmazdin demekki aklında bir kararsızlık var ilk neden kararsız sin onu bul sonra biglikte olduğuna degcekmi ona bak ve kimseycin kendine olan saygini kaybetme 👍birde bu soruyu sorduguna göre bakiresin iyi düşün bazen istediğimiz şeylerden yeri geliyor pişman oluyoruz bence yapmaaaa
Soran+1 yılEvet bakireyim ve daha önce bir ilişkim olmadı. İlk defa bunda aşık oldum o duyguları hep onda tattım. Ya tabi istiyorum haliyle ama benim bir ailem, çevrem var. Yani ben onunla bir ilişki yaşasam ailemin yüzüne bakamayacak duruma düşerim. O yüzden evlilik düşünüyorum istiyorum da bakalım o istiyor mu
- +1 yıl
Bak bence evlilik dışı iliski yaşama eğer sırf tasamadin die bırakırsa hiç üzülme bile kurtulmuş olursun. ve araya aşk duygu girdimi pişman olmam dersin yaparsın ama sonu bazen kötü oluyor çok sevip ölürüm dediğin gün geliyor düşman olujor ben 31 yaşındayım senin gibi düşünüp birliktelik yaşamadım iyi ki olmamış bfnimde 4senelik sevgilim de bekledim iyi ki beklemişşim yoksa taptigimla kalcaktim bir gün de bitti ilişki o sene içinde birini buldu evlendi bile bak dicegim şu bekle en iyisini yapiyosun ztn seviyosa bekler gidiyosada şükret kurtulduguna
Soran+1 yılBekliyorum bakalım hayırlısıysa zaten bulur beni. Seviyorum diye cinsellik yaşayamam ya bana ters düşer. Seninde hakkında hayırlısı olsun
Cinsel Yaşam konusunda 608 cevap paylaştı. İyi gelip ailenden istesin işte 4 sana daha beklemesin adamın dedi vurup kaçmak belli
06 Yorumla
Soran+1 yılVurup kaçmak mi niyeti yoksa başka bir şey mi bilemem ama dediğin gibi niyeti varsa gelir ister zaten
Soran+1 yılZamanla anlaşılır diye düşünüyorum bakalım
Soran+1 yılYeterince vakit kaybı olmamış mı zaten sizce?
- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Önemli bir sorum var! Cinsellik araya girerse ilişkimiz zedelenir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler