malumunuz çıplaklık, herkes nudist olsaydı hayat nasıl olurdu?
Muhteşem olurdu kimsenin peşinden koşmazdık
Çok iğrenç olurdu heryere kusardım
Diğer(yorumlar)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok iğrenç olurdu her yere kusardım neden mesela.Erkek olarak mı kusardın kendi cinslerini görünce.Yoksa 80 lik ninelerin puruşuk vücutlarını görüncemi yoksa annen babanı kızkardeşlerini akraba kızlarını görüncemi kusardın..
Muhteşem olması şimdi sana muhteşem geliyor.Neden denizde yarı çıplaklar var muhteşem geliyormu bir süre sonra gözün alışıyor.Bunuda öyle düşün.
Bi kızın vücudunu görmek için uğraşmıcan herkes çıplak olacak.İstediğin kızı çıplak görebilme hayalin kalmayacak.Elde etme çaban onu yatağa atıp orasını burasını göreyim okşayım çaban olmayacak.Herşey ortada olacak.
Ama nudistler senin sandığın gibi Adamlar ne rahat yerlerinde olmak isterdim diyeceğin kadar gözünde büyütme.Onlar senden benden ahlaklı en azından kendi içlerinde.Çünkü bizde görebilme hayalinin getirdiği sapıklıkların hiç biri onlarda yok.
Bu konuyu anlatılabilecek en güzel şekilde anlatmışsın Tebrik ederim.
nudistlik cinsellikle ilgili değil doğallıkla ilgili bir akımdır yani insanın çıplak hali en doğal halidir. o yuzden bu soru cınsellık kategorısı sorusu değildir. ve nudistlere göre kıyafetler saçma gereksız doğallıgı bozan seylerdır. çıplaklık giyinik olmaktan daha normaldir onlara göre. yani herkes tam anlamıyla nudist olsa şimdikinden tavır olarak çok farklılık olmazdı insanlarda.
bu teoriye göre cinselliğin de bi anlamı kalmazdı
güzel cevap benim de kısa cevabımda anlatmak istediğim bu idi.Bu arada @soran "bu teoriye göre cinselliğin de bi anlamı kalmazdı" olarak yorumlamışsın cinsellik hiç bir zaman anlamını yitirmez fakat şunu bilki cinsellik beyin de başlar ve beyin de biter.Kendininde ve etrafındaki herkesin çıplak olduğu bir ortamda hoşlanacağın kişiler de olabilir ,hoşlanmayacaklarında olabilir yani giyinikken olandan çok ta farklı bir durum olmaz...
güzel açıklamışsın ama yine de çıplaklık cinsellik kategorisinde olmalı... Bu konuda yanılıyorsun...
@astala.. nudistlikteki çıplaklık tamamen doğallıkla ilgilidir. onu geçtim sadece çıplaklık bile cinsellikle ilgili bir kavram değildir. herkes nudist olsaydı hayat nasıl olurdu sorusu kültür yada diğer sorusudur. nudistlik cinselliği nasıl etkilerdi deseydi o zaman doğru kategori olurdu. bu arada @soran; cinsellik anlamını kaybetmezdi çünkü insanlara bakarken yine bugün giyinikken ne kadar normal bakıyorsan öyle bakacaktın. nudistliği benimsemek yani tam anlamıyla benimsemek böyle birşey olurdu
İnsanları asıl tahrik eden çıplaklık değil değil, giydiği kıyafetlerdeki dekolteleridir. Aslında konuyu sayın ayperiyeni çok güzel özetlemiş.
Bayan yada erkek denizde gördüğünüzde veya çıplak gördüğünüzde size tahrik edici gelmez ama aynı kişiyi yolda yürürken gördüğünüzde sizi tahrik edebilir. Bütün olay göz alışkanlığında kısa sürede gözünüz alışıyor ve size her şey gayet doğal ve normal gelmeye başlıyor.
Nudizim cinsellik değildir, nudizim insanın en doğal hali olan çıplaklıktır. Kısacası siz olaya kendi yaşam pencerenizden bakıyorsunuz ve haliylede itici veya iğrenç gelebiliyor. Onların yaşam penceresinden baktığınızda olay bambaşka bir boyutu var.
Bence ahlak sahibi bir erkek buna A diyemez be yaa :)
Sahipleniyoruz sonuçta biz sevdiğimiz kadını olay çıkar hemen.
Cevap
13Cevap
Kimse mini etek giyen bir kıza ya da sadece memelerini açıp güneşlenen bir kadına dönüp bakmazdı. o da içinden aaaa bunlar ne kadar kültürlü insanlarmış diye geçirirdir :D
bunla ilgili bir film vardı aslında adını unuttum. izlersen alırsın cavabı biraz.
a şıkkına benden başka oy veren hem cinsim yok :D
hayırdır madalya mı bekliyorsun
çırakları gönderiyorum, abazanlar ablanız madalya istiyormuş istedikleri yere takabilirler diyor :D
iş üstünde kaytarmak yakışır mı sana
büyü dediğin çocuk senden büyük haberin var mı
bende burdan baktığımda ne gördüğümü söylemeye dilim varmıyor
yazık 50-60 yaşına geldiğinde bunları söyleyemeyeceksin
şimdi sana kapısını açanların o zaman açacağını mı sanıyorsun
bu kadar düşündüğüne göre sıkıntılısın galiba, inşallah işin rast gider
iyi bakalım ama her soruda böyle cevap verme, klavyeni aşındırırlar
ok iyi geceler
polemik mode : ON
Çıplaklık ilgi çekici değil bana itici geliyor hiçbir seksapalitesi yok
Sıkıyorsa Kutuplarda, Gröland ta gerçekleştirsinler o eylemi.
bir şey fark etmezdi :/
Kimde ne var bilirdik kimse blörf yapamazdı : ))
seks hücrelerimiz ölürdü sanırım.
üşür hasta olur tez zamanda geberir giderdik
B :(
Bunun yağlısı var kıllısı var...
kesinlikle B Şıkkı...
yaniii. aile eşrafını da düşünmek lazım?
doğal olurdu :))
Normal bence
B tabikide.
Vasat olurdu.
b şıkkı :D
böyle iyi ya
A şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar