Erkekler p*rno izlememeli bence çünkü?

Erkekler p*rno izlememeli bence çünkü p*rno yıldızları hep güzel vücutlu iyi hatlara sahip kadınlar. Olmasa bile estetikle ya da bir şekilde kendilerini uygun hale getiriyolar. Vücutlarında gram kıl tüy yok. Vajinalari sarkmis etli kararmis degil. Göğüsleri dik ve büyük. Bunu izleyen erkekler bu mukemmele yakin insanlari gördükçe kafalarında bir partner tasarlıyor. Tıpkı onlar gibi. Ama sonrada umduklarini bulamiyorlar . Ozellikle Türk kızları vajina olarak (lstisna olabilir.) Etli vajinaya sahiptir. Cogununda zamanla agda jilet gibi sebeplerden sarkar ve kararır. Göğüs olarak ülkemiz yine iyi bence ama o starlarda olan büyüklük ve dikligi buoamiyacaginiz kesin. Ve esmer kizlarimizin çoğu ve bu sebeple bazilarinda tuy sorunuda olabiliyor. Bu yaziyi yazmamin sebebi ablam evlendiginde esinin ondan ayrilma sebebi vajina ve gogusleri gibi cinsel amacli yerlerini begenmemesiymis . Sacma bir sey mi? Hayir değil. Cunku bu p*rno gibi seyler yuzunden erkeklerinde goz zevkine hitap etmiyo guzel olmayan şeyler. Bende izlenmesini bu sebepten dolayi yanlis buluyorum. Oncelikle tartisma icine girmeye gerek yok ben fikrimi belirttim ve istisnalar olabileceğini soyledim. Sizin bu konudaki görüşünüz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
ya da bir bayanin vucudunda evlilikten sonrada deformeler oluyo en basitinden doğumda vajina genisliyo vucutta catlaklar oluyo bunlar gercekler hic kimse mukemmel degil. Bunlar kotu seylerde degil zamanla olabilecek seyler
Güncellemeler
+1 yıl
Asagida yorumlarda gordum arkadaşım turk kizlarida basim agriyo yapmayalim olmaz falan filan demesin diye iste anlatmak istediğim bu. Yabancilarin her gun cinsel birlesme yasadigini dusunuyoruz ama oyle degil gercekten ablamdan ayrilan eski enistem ingilterede yasamisti ablam anlatti hic oyle internette duydugunuz videolarda izlediginiz gibi degil sadece aralarinda biraz var boyleleri ger gun yapanlar. Onlar Turkiyede de var. Zaten az olmasinin baska bir sebebide dinimiz ve degerlerimiz
Erkekler p*rno izlememeli bence çünkü?