Cinsel Yaşam Sizce erkeklerde olmaması gerek şey ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bence p#pi çünkü sırf zevkleri için yapmadıkları kalmıyor Sizce erkeklerde olmaması gerek şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Fazla abartılı olan kendini aşan erkeklerde kesilmesi onar için aslında kurtuluş olacaktır. d 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hele de şu çocuk t€cavüzcülerinin kökünden gitse Yorumla mihribann1 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. O zaman insanların nesli nasıl devam edecek. Amaç neslimizi kurutmak mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pipi olmasın dedim sperm degil, sperm testisten gelir Yorumla Canlımumya +1 yıl Ona da gerek yok. Çok uzun süre yetecek kadar sperm alalım onu da yok edelim. Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Çoğalmayı nasıl becereceksin hayvanlarla mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sperm testiste olur penis sadece boru gibi aktarır, tesekkürler Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Cok akıllısın sen Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Mesele zihniyet aslında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Testis yeter pipiye gerek yok Yorumla krisby +1 yıl Ne yaşıyon knk gece gece Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Zaten şey yüzü görmedi olmasın canın sağ olsun 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence siz de kız olun bazılarımız sakallı bazılarımız bıyıklı kızlar oluruz Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Olur seni mi kıracam. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 50 tane paylasim doldurdun 30 dakka da 😅😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne 50 İ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az once yazdim sna gne ya ben Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Ar damarı olsa yapmaz zaten. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok gene de pipisiz olun Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yani genel olmasada doğru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok pipi yemiş sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anneninkini de yedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oh afiyet olsun koçuma anneni çağır oda benimkini yesin Yorumla Soran +1 yıl Annem lezbiyen degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bi sktr g, it gözüme gözükme Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Tek başına mı yapıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olur mu yoksa dünya kadınlara kalır😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Siz de sakallı kız olun bir sey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakallı kıza kim bakar 😝 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler sakallı kız olcak, kızlar normal kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyamet kopar desene Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl kim neler yapti ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayvanlara tecavüz eden var Yorumla severimsormayi +1 yıl he tabi var onlarin sucunu neden biz cekiuoruz Yorumla Soran +1 yıl Olsun pipiye gerek yok sperm kalması yeter size Yorumla severimsormayi +1 yıl neyse bisi deim de gizlisn olmaz bursdan Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Saçmalamayın lütfen 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Pipiniz olmasın ne gerek var Yorumla emrecn34 +1 yıl Sizinde vajınanız olmasın ne gerek var ki Yorumla Soran +1 yıl Yasam icin gerekli Yorumla emrecn34 +1 yıl Erkelerinde yaşamı için gereklı aynı sizinde boşaltım sistemi olamazdı Yorumla emrecn34 +1 yıl Erkeklerınkıdr aynı ama bazıları çok abartıyorlar işte Yorumla Soran +1 yıl Sperm kalsın yeter pipiye ihtiyaç yok Yorumla emrecn34 +1 yıl Ahahaha neden yaa Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Libido 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Fazla abartılı olan kendini aşan erkeklerde kesilmesi onar için aslında kurtuluş olacaktır. d
Hele de şu çocuk t€cavüzcülerinin kökünden gitse
Aynen öyle
O zaman insanların nesli nasıl devam edecek. Amaç neslimizi kurutmak mı
Pipi olmasın dedim sperm degil, sperm testisten gelir
Ona da gerek yok. Çok uzun süre yetecek kadar sperm alalım onu da yok edelim.
33 yaşına girecem bakirim, Benim pipim kalsa olur mu 😂
Çoğalmayı nasıl becereceksin hayvanlarla mı?
Sperm testiste olur penis sadece boru gibi aktarır, tesekkürler
Cok akıllısın sen
Mesele zihniyet aslında
Testis yeter pipiye gerek yok
Ne yaşıyon knk gece gece
Zaten şey yüzü görmedi olmasın canın sağ olsun 😀
Bence siz de kız olun bazılarımız sakallı bazılarımız bıyıklı kızlar oluruz
Olur seni mi kıracam.
50 tane paylasim doldurdun 30 dakka da 😅😅😅
Ne 50 İ
Az once yazdim sna gne ya ben
Ar damarı olsa yapmaz zaten.