Bu devirde bakire olmak kezbanlık gibi geliyor sizcede öyle değilmi?
Ama ilişki yaşıyıcak kişiyi bulamıyorum Daha doğrusu güven sağlayan kişi henüz çıkmadı karşıma sizce evlenip yapmak artık eskide kalmadımı?
Bu devirde bakire olmak kezbanlık gibi geliyor sizcede öyle değilmi?
Ama ilişki yaşıyıcak kişiyi bulamıyorum Daha doğrusu güven sağlayan kişi henüz çıkmadı karşıma sizce evlenip yapmak artık eskide kalmadımı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bunun eskiyle yeniyle ne alakasi var. Dinle ilgili. Sen eger dinine gore yasiyorsan ya da yasamaya calisiyorsan deger veriyorsan onemsiyorsan beklersin bir cogu gibi ama senin icin geri planda kaldiysa dine imana uzak kaldiysan tabi pek bi onemi kalmaz “geride” kalmis bir sey olarak gorursun.
"vereyim de bitsin" diye biriyle ilişkiye girşlmez. Seversin, ve bedenlerinizi paylaşırsınız, bir olursunuz. Seksi bu kadar mekanik hâle de getirmeyin. Zamanı gelince yaparsın, acele etmene gerek yok
Onu diyorum abicim bende zaten okumadın sanırım güven oluşturduğum biriyle olucam aksini kimse söylemiyor.
E tamam o zaman verirsin.
Burdaki sığırları da ciddiye alma. Yatıp jalkımca pişman olmuyorsun.
Eski sevgilimin ilki olmultum, şimdi evli ingilterede yaşıyor, çok da tatlı bi kız çovuğu var.
Evlenmeden önce yapan kızların hep pişman olduklarını görüyorum
Özentilikle hareket etmesen daha iyi bence dostum istiyorsan ilişki yaşa istemiyorsan bakir kal evlenene kadar ama önce insanları değil kendini düşün
Herkesin kendi kararı ama kezbanlı değil bence. Güven konusunda haklısın herkese güvenme. Kaç yaşındasın?
18
daha çok gençsin. Tamam düşüncene karışmıyorum ama böyle düşüncelere girip aceleci davranıp yanlış insanlarla yanlış işler yapıp ilerde çok pişman olabilirsin
Kb ama 30 lu yaslarina gelip evleneyip dediginde bakireligini kaybeden bir kizi cogu alfa istemez
Haklısın evlilik zaten zor onun icin beklemeye gerek te yok
Bakireliğini kaybetmeden sürtünme yoluyla ilişkiye girebilirsin.
Haklisinn bencedee katiliyorumm yasamalisinn
keyfin nasıl istiyorsa öyle yap
Haklısın bende bakirlikten sıkıldım jdkd
Aşko güven için ne şartın var 😀
Bence evlen eşinle yap başın agrımaz
O kişi olmayı çok isterdim
Eskide kaldı