+1 yılSürekli onunla bununla yatan biri olsaydı çıkmaya başladıktan kısa bir süre sonra seninle de birlikte olmak isterdi. Ama 2 yıl boyunca çıkmışsınız ve cinsellik yaşamamış. Demek ki iradesine sahip bir kız ve büyük ihtimalle gençken evlenecez diye kandırmışlar onu. bir de kızdığını diktirip bakire numarası yapabilirdi. Bence sen onu seven birisi olarak hatasını yüzüne vurmak yerine yanında ol ve kusurlarını ört. Seni seviyor ki saklamamış söylemiş. Demek ki dürüst biri. Keşke herkes onun kadar dürüst olsa. Ben olsam ben de çok üzülürüm ama böyle bir durumda yine de bırakmazdım onu. Sadece bana ömür boyu sadık kalmasını isterdim. Anlayacağın Şu an sana daha çok ihtiyacı var. Düşünsene bekli bunu bırakacaksın ama ileride kızlığını diktiren biriyle evleneceksin. Yani hem bakire değil hem de yalancı. Bence iyi bir düşün ve sonunda olumlu bir karar ver. Ama tabi yine de karar senin.
62 Yorumla
Soran+1 yıleyw düşüneceğim yorumun için saol
- +1 yıl
Sen de sağol. Biraz düşün sonra bir yerlerde buluşun ve gözlerine bak onun. Gözlerinde o pişmanlığı, seni kaybetme korkusunu görürsen bırakma o kızı. Her ne kadar küçük bir hata olmasa da hatasız kul olmaz. Ve önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmak ve dürüst olmak. O dürüst bir kız bence. Başta da söyleyebilirdi ama başta söyleyen kızların halini de görüyoruz kullanılıp kullanılıp bir köşeye atılıyorlar. Belki ki o da bundan korkmuş. Affetmek erdemliktir gel affet de hem de bir insanın ayıbını örtmek çok sevaptır. bir de unutma onda bulduğun mutluluğu birdaha hiç bulamayabilirsin. Hakkınızda hayırlısı. Hayırlı cevaplarınızı bekliyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılNe Demişler Büyük Lokma ye Büyük Söz Etme Insan Kınadığını Yaşamadan Ölmez miş Namusu 2 Damla Kanda 2 Bacak arasında Ararsan Hata Edersin
16 Yorumla
Soran+1 yılgenede namus durumuna etkendir bu
- +1 yıl
Hata Yapıyorsun Birisini Güvenip Sevmiş Birlikte Olmuş Adam Karaktersiz Çıkmış Bitmiş Bu Kadar. Her Önüne Gelenin Altına Yatan Birisi Gibi Muamele Etme
- +1 yıl
Kızın Mesajına Dön Emin Ol Şu an Kendisini Çok Kötü Hissediyor Ve Agliyordur Sana Yakışan Sevgine Sahip Çıkmak
Soran+1 yıltahminen o durumdadır zaten eminim.
- +1 yıl
Sahip Çık Kıza Onu Boşluğa Bırakma
Soran+1 yıleyw düşüneceğim
+1 yılbuna kendin karar vermelisin burdakilerin sözüyle hareket etmemelisin , senin için önemli olan ne pişmanlığı önemli mi ona güvenebilirmisin , yoksa istediği kadar dürüst olsun bakireyse benim için bitmiştir mi diyorsun? bakirelik önemli olmazsa ne gibi şeyler de önemli olmayabilir , hata yaptığını hissediyorsa karşı taraf pişman olduğu açıkca belliyse bunu kabul eden de olur etmeyen de olur. o senin kendi düşüncelerinle alakalı bir durum. o yüzden kendin karar ver buna. burdaki düşüncelerden etkilenme.
13 Yorumla
Soran+1 yılburdakilerin düşünceleri beni etkilemeyecek tir zaten. Ama genede paylaşmak istedim çünkü bu durumu kimseye söyleyemem içimde de tutamazdım o yüzden buraya yazdım
- +1 yıl
ben bakireliğe önem veren biriyim kadın olarak , önem veren erkek olsaydım , karşımdaki ne kadar pişman? onu ilk önce anlardım , çünkü bir anlık olaylar gelişmiş olabilir , veya isteyerek olmuştur ama daha sonradan pişmanlığını çok fazla yaşamıştır içinde , ve bakire olmayan bir çok kızlar ne kadar tekrar dan ilişkiye girdin girmedin doğru cevap vermezler. karar sana ait anlıcağın , bir anda silip atabilenlerde var , bir bakireliğin ne derece önemli olduğu konusunda ki önemini düşün birde ilerde ciddi olduğunuzda kavga ederken başına kakmam diyorsan bir sıkıntı olmaz gibi. duygusal anlamda düşünme yani.
Soran+1 yılpeki teşekkür dikkate alacağım yorumlarını
+1 yılKiz istemeseydi sana bunlari söylemezdi bence bir daha düsünmelisin
211 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum ama kabul edebilirmiyim bilemiyorum.
- +1 yıl
Bence edebilirsin seni aldatmadi senin karsinda yapmadi hic yapmamis olmayi isterdi bunlari sana sey olmadigini söylemekle cok düsünmüs olmali
Soran+1 yılbelki duygusal biri eminim Şu an ağlıyordur, pişmandır. ama neden bu kadar geç dedi başta söylese asla kabul etmezdim neden bu kadar geç söyledi
- +1 yıl
Kiz onu kullanmak istedigini düsünmüs olabilir sana söyleyemezdi seni yasamak istiyordu kötü hissediyordur su an
Soran+1 yılpeki teşekkürler
- +1 yıl
kullanan kullanmıs neyın guvenınden bahsedıyorsun bu saatten sonra melıke
- +1 yıl
Sevgilinden nasil ayrilirsin bunun icin mi seviyorsun sen o kizi sevmek ne bilmiyorsun
Soran+1 yılBelki bilmiyorumdur haklisin
- +1 yıl
Bence de sevmek ne bilmiyorsun
Soran+1 yılPeki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla abi yalan yok bende ayrılırdım asla kabul etmezdim böyle bişeyi. Bakire olmaması ayrı bir konu birde bunu senden 2 sene saklamış. İnsanın aklına türlü türlü şeyler gelir. Benim okuduğumda aklıma gelen şey acaba 2 senedir senden sakladı mı? yoksa kızlığını yeni mi kaybetti yani seni aldattı mı? bu soru hep aklını kurcalan ömrün boyunca ayrılmak en mantıklısı bence. Ama seviyorsan al karşına konuş ondan sonra karar ver derim sonra pişman olma. Çünkü burası Türkiye abi belkide hiç suçu yok tecavüze uğradı bunu konuşmadan bilemezsin bence konuşmakta fayda var derim...
11 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim yanlış anlama bu kızların bir oyunu oyuna gelme coğu kadın erkekleri kendine bağladıktan sonra soyluyor böyle şeyleri ilk önce gözünüze perdeyi cekiyorlar ondan sonra soyluyorlar çoğu kız bunu yapıyor gelme oyunlara eğer bakir değilsen kabul et 2 yılda da nasıl anlamadın o da ayrı bir konu saf olmayın her haltı yesinler ondan sonra saf birini bulup aşık ettirip soyluyorlar dikkat et
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım eyw
Cevap sahibi+1 yılBak aynısı benim başıma geldi ben kabul ettim sonrası kotu oldu timsah göz yaşlarına kanma tecrübe konuşuyor mntıklı hareket et
Valla durustlugune hayran kaldim sahsen hatunun.. en azindan arkadan verip verip namuslu moduna girmemis sana, ayrica yeteri kadar sevseydin gecmisine takilmazdin.
Bence o kizi zaten haketmemissin~21 Yorumla
Soran+1 yılbelki haketmiyorumdur, umarım onu hakedeni bulur
bunu bu zamanda soylemesı gercekten kabul edılebılır bısey degıl eger evlılık dusunuluyorsa ona aıt herseyı bılmen gerekırdı ve bu oyle asılabılecek kolay bır sey degıl
21 Yorumla
Soran+1 yılsaol yorumun için
Bugün iki yıllık sevgilimi kendimden soğutmak için yalandan bakire değilim mesaji attım diyen bir kız sorusu gördüm sennki olmasin o
11 Yorumla
Soran+1 yılyok artık :)
güldüm ya gece gece o kadar moralim bozuktu eyw
Bak ben bakireliğe önem veren biride değilim ama o 2sene saklaması yüzünden bile bayağı sarsılırdı ilişkim
12 Yorumla
Soran+1 yılben önem veren biriydim başta söylese ciddi dşünmezdim
1 hafta once bu nedenden 8 aylik sevgilimden ayrildim , ilk baya zor oluyo ama , ileriyi dusundegunde iyi yapdim diyosun
23 Yorumla
Soran+1 yılbaşına geldi demek seninde g. olsun
şimdi nasılsın peki mutlumusun ayrıldığına hç aklında şüphe var mı
Soran+1 yılanladımm eyw yorumun için saol
2 yıl geçmiş yeni söylemesi garip ama söylemiş buda birsey sana kalmış aşkımdan ölmem diyorsan kabul etmezsin heralde
13 Yorumla
Soran+1 yılbaşta söylese kabul etmezdim, ama 2 yıldan sonra o kadar bağlantıkdan sonra karasızım ama genede kabul etmeyi düşünemiyorum.
bu durumu kendime yediremiyorum
Soran+1 yılpeki eyw
eğer geçmiş geçmişde kaldı dersen devam et. Ama asla katlanamiyacağın bir durum ise tamamen vazgeç çünkü bu ikinizi de üzer. Insan 2 yıllık sevgılısıne hiç mi bakire misin diye soru sormaz ya
11 Yorumla
Soran+1 yılSoylediklerinde haklisin.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıldır birliktesin bu kızla ve evlenmeyi düşünüyorsun sacma sapan seylere takılma onun hiç bir onemi yok evlenmeyi düşündüğü insandan böyle bişey için vazgecer mi insan allah askına
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kararı sen vermelisin düşün bir kaç gün ama gerçekten seviyorsan takma bunu senden sonrasına bak iyice düşün taşın şunu da unutma o zar yani hymen kadınların hastaliktan korumak için var
18 Yorumla
Soran+1 yılhastalıktan korunması için var olduğu, başkasıyla yatıp kalktığı gerçeğini değiştirmiyor zoruma gidiyor bilmem anlatabildimmi
Cevap sahibi+1 yılSen kimseyle beraber oldun mu peki yanlış anlama dinirlenmede yargılamiyorm ne seni ne de düşünceni
Soran+1 yılkonu benle alakalı değil yorumun için tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılOlmuşsun işte kb ama bakire kızı haketmiyorsunuz sen temiz kalamadysan kızı Suçlamaya hakkın yok
Soran+1 yıloldum diye cvp vermedim, onu suçlayıpta hakaret etmedim ayrıca. sadece böyle biriyle evlenemeyeceğimi belirttim her erkek gibi
Cevap sahibi+1 yılSorudan kaçtım konuyu kapattin biz bunu psikilojide evet olarak algılıyorz
Soran+1 yılsaol iyi akşamlar
- +1 yıl
Kızı tanımadan yorum yaparsak yanlış yönlendirilebilirsin.. Bakire olmayanla evlenlmez diye bir kaide yok, bakire kız evlennce yanlış yapmaz diye bişey de yok. güven+karakter meselesi..
13 Yorumla
Soran+1 yılama genede bakirelik önemli bir husus benim için. bakire olup herşeyi yapmış olan kızların varlığı bakire olmayan ları kabul edebileceğim anlamına gelmiyor
- +1 yıl
Kabul etmiceğin anlamına da gelmez. Sevgi, güven , saygı varsa, karakter sağlamsa, dürüstse kabul edilebilir, çok sevmiş ve bir hata yapmış olabilir.. bnde bakire tercih ederim ama bir zar için bir insanı da çöpe atamam. tereddüt yaşarım, ama karşımdakinden emin olursam bırakmam. dediğim gibi, kişisine bağlı..
Soran+1 yılpeki eyw düşüneceğim yorumun için saol
+1 yılönemli olan geçmişi değil senden sonrası. durustluk ve guvenılırlık varsa gerısı hikaye. nice kızlar var, önden almamış ama her haltı yemiş, bakireyim diye ortada dolaşıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle kızların olması, genede onu affetmemi sağlarmı bilmiyorum. veya öyle kızların varlığı bakire olmayan bir kızı ne derece temize çıkartır onuda bilmiyorum
- +1 yıl
şunu demek istiyorum ki, kendisi söylemese belki de hiç haberin olmayacak.
Güvenebiliyorsan ve dürüstse gerisi hikaye.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacma sacma konusmayin rica ediyorum. Erkek her halti yiyecek kiza geldi mi bakire degilmis aman ne kadar da buyuk bir sorun. Erkeklere bakarsan hepsi namuslu hepsi dekikanli bir tek kadinlara delikanli olamiyorsunuz.
32 Yorumla- +1 yıl
Az ötede oyna.
Soran+1 yılk. bakma ama yaşadağın toplumun gerçeği bu bakirelik her ne kadar önemsiz densede bazıalrı tarafından aslında önemli bir husus ve ne kadar önemli olduğunu evlilik dönemine gelince anlarsınız. umarımda bakiresinizdir.
+1 yılBacak arasindaki sey icin mi evleniyorsun yoksa sevdigin kisi oldugun icin mi? Sen evlenecegin kisiye bu gozle bakiyorsan doversin de evlenme sen
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim görüşüm seni ilgilendirmez sen git karaköyden bir hanım abla bul kendine o kadar önemsizse senin için
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sorun bakire olmaması değil bunu 2 yıl sonra söylemiş olması. Neden daha önce değil de şimdi?
22 Yorumla
Soran+1 yılbelki çekinmiştir onu anlıyorum bu konuda itirafı kolay değil
Cevap sahibi+1 yılYa tabi ki karşındaki insanın bunu nasıl karşılayacağını bilemezsin anlayablirim ama 2 yıl çok uzun bir süre yani bana göre geç kalınmış. Onu seviyorsan otur konuş, kabul edilemeyecek bir durum değil ama kabullenebilmek için belki nasıl olduğunu bilmek istersin ne bileyim. Onunla konuşman şart biz ne desek boş..
+1 yılayrıl kardeşim senin için en iyisi olur daha önceden evlenseydi sıkıntı olmazdı ama bence dogru degil
11 Yorumla
Soran+1 yıley yorumun için saolasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan ve kafana takiyorsan konuş. Daha önce sevdiği bir insanla olmuşsa falan neden karşı olasin. Çok da dert olacaksa ayrıl o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen bakir degilsin sorun ediyosun bigun sana durust olmayan denk geldiginde okizi cokararsin
24 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
Senin gibilere erkek denmez bunuda anla
Soran+1 yıltamam havalı şey gösterişini yaptın hadi şimdi ii geceler sana
- +1 yıl
He canim yaptim
peki sana hiçbir şey demeseydi ve gidip diktirseydi daha mı iyiydi?
14 Yorumla
Soran+1 yılgerçeği bilmesem daha iyiydi
Soran+1 yıldoğru bildin
+1 yılSen bakirsen yol ver ama bakir degilsen kizi birakma
15 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
- +1 yıl
Bakir misin
Soran+1 yılkonu benle ilgili değil
- +1 yıl
Bakir degilsin sen. Kizi reddetmeye hakkin yok. Ah alirsin. merak etme sana bakire olmayan biri bakireyim der gider diktirir ruhun duymaz
Soran+1 yılpeki
Bu ne be bu kacinci kardes boyle seyleri kendiniz dusunun karar verin kimseyi zan altinda birakmayin
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
+1 yılAbi ya sana kızmı yok. Ayrıl gitsin :)
31 Yorumla
Soran+1 yılgarip
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kabul edemiyor iseniz ayrılın
13 Yorumla
Soran+1 yılkolay değil kabul etmek, hele bir erkek için
Soran+1 yılayrılmasıda zor ayrılmamakda zor, ama ileride sorunlar çıkması kesin
yorumun için saol
+1 yılBirkaç gun geçsin sakin kafa ile duşun
11 Yorumla
Soran+1 yılsakin kalabilirmiyim bilmiyorum ama Şu an mesaj atmayı düşünmüyorum
2 yıldır daha yenimi söylüyor
14 Yorumla
Soran+1 yılevet yeni söyledi ona o kadar bağlandıktan sonra, başta söylese kesinlikle kabul etmezdim.
+1 yılBen olsam kabul etmem.
12 Yorumla
Soran+1 yılumarım başına gelmez
- +1 yıl
İnşallah gelmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakir misin bu yaşta?
118 Yorumla
Soran+1 yılbenimle ilgili değil konu
Cevap sahibi+1 yılGayette seninle ilgili. Sen bakir değilken başka birinin bekaretini sorgulayacak hakka sahip misin? İkiyüzlülük değil de ne bu?
Soran+1 yılyorumun için tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılHemen kestirip at tavuk gibi. Sizin gibi dinsizler yüzünden ülke bu hale geldi. Allah senin karşına bakire birini çıkarmayacak, kuranda açıkça belirtildi bu.
Soran+1 yıllan kes vızıltıyı işine bak sinirimi senden çıkarttırma akşam akşam
Cevap sahibi+1 yılÇıkartırsan ne olur erkek kaşarı?
Soran+1 yılbak kızım hadi işine bak canım sıkkın zaten uzak dur benden
- +1 yıl
@soran Hadi Sen Git Sevgilinle ilgilen Kıza sahip Çık He Yok Çıkmam 2 Damla Kan Benim için Namustur Diyorsan Kızın Önünden Çekil Hayatına Baksın Senin Gibi Birisiyle Evlenmesin Iyilik Etmiş Olursun Bu Tarz birisi Olduğunu Görünce Yazık Erkek Dediğin Sahip Çıkar Sevdiğine Kız Sürekli Birileriyle Yatan Birisi Mi Kıza Fahişe Muamelesi yapıyorsun Ayıp Namusu 2 Bacak Arasında Zannetme
Soran+1 yıl@Yalnızlık_26 benim düşüncem bu yünde umarım havalı görünmek çin yazmıyorsundur bunları burada çümkü zamanında bizde yaptık bu laf satalatalığını, ve umarım karşına bakire olmayan bir kız çıkar ve onu çok seversin
Cevap sahibi+1 yılİntihar et ya dinsiz herif
Soran+1 yıllan bak senin varya beni delirtme sesini kes dua et gizlisin senin neyse
- +1 yıl
Sende Dinsiz Deme Lütfen Yakışmaz
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDinsiz derim çünkü dinsiz. Allaha şirk koştu.
- +1 yıl
Dinî Sorgulamak Bize Düşmez Fakat Büyük Konuşuyor Kınıyor
Soran+1 yılsen benle kafamı buluyorsun, eğleniyormuusn amacın nedir ayranlamı sarhoş oldun. gece gece insanların sinirine dokunmak hoşunamı gidiyor senin
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Yalnızlık_26 bedduamı karşına bakire olmayan bir kız çıksın dedim sadece ve sen bunu beddua olarak mı algılıyorsun bide az önce bakirelik bacak arasında değil diyen senmi?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 senede ancamı soylemiş
11 Yorumla
Soran+1 yılevet 2 sene de anca söyledi, başta söylese bırakırım onu açıkça belirteyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalbinin sesini dinleyeceksin
115 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için saol
Cevap sahibi+1 yılsende sağ ol
Soran+1 yılsen sağol
Cevap sahibi+1 yılArkadaşın ve sen pişman oldunuz mu?
Zina yaptığınıza...
tövbe edin ve tövbe yüzde yüz temizlr. bana kalırsa sahip çık.. pişmanlığını hisset.
Olan oldu vazgeçme bence , ona hiç yaşayamayacağı zamanlar yaşatabilip unutturabilirsin bile , sen bile unutabilirsin...
Bakireliğe önem veren erkeğinde bakir kalması gereklidir..
Allah yolunu açık etsin
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılNeden kısa kestin?
Soran+1 yılbu konuda konuşacak bir şey yok çünkü kararımı verdim
Cevap sahibi+1 yılayrıldın mı?
Soran+1 yıldaha değil ama ayrılacağım. çünkü ben bu durumu sorun yaparım şimdi olmasa bile ielrde yüzüne vururum biliyorum tanıyorum kendimi. ilerde üzülmektense şimdiden bitmesi daha iyi. hem o onu mutlu edecek birini bulur 2miz içinde uygun olan bu
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyorum. Ama bunu kafasına takarım demen asla hoş değil. O sana son anda söylemeside iyi değil.
Sen yaptığına pişman mısın peki? (İlişkiden bahsediyorum)
Tövbe etmediysen bir kız bulman zor
Cevap sahibi+1 yılBakire bir kız.
Soran+1 yılbenim bakir olmadığımı nerden biliyorsun.
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum ya öyle isen diye yazdım bunları.
Kimsenin ne yaşadığını bilemem kardeşim.
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyril. Onada tsk et geç olmadan söylemiş sana
11 Yorumla
sen bakirmisin
16 Yorumla
Soran+1 yılkonu benimle ilgili değil. soruma cevap ver vereceksen
Soran+1 yıleğer başta demiş olsaydı direk s.. çekerdim anlatabiliyoruyum işim olmazdı veya yüzüne karşı önemli değil derdim sadece onu kullanmak için sorun yok derdim çoğu erkek gibi. bilmem anlatabildimmi ama Şu an aradan 2 yıl geçti ve onu seviyorum ama bu durumu kabul edemiyorum. kusura bakmada gerçekler hiçte düşündüğün gibi değil bakirelik önemli, önemsiz diyen erkeğe de öyle kolay kolay güvenme derim sana üniversitede çok gördüm kullanılıp atınlan kızları
- +1 yıl
dusunce yapisi istemeyebilirsin ama seviyorum demissin belki o da bir hata yapti birisine inandi guvendi veya bir seyleri zorla yasadi bilemezsin ama dedigim gibi seviyosan bunlar onemli olmamali onemli olan senden sonrasi bende bakireyim ama beni bakireyim diye kabul. edicek birini ben kabul. etmem yani onemli olan benden sonrasi olurdu diye dusunuyorum seninde oyle yapmani tavsiye ederim
Soran+1 yılyorumların için saol
+1 yılsorun mu senin için
13 Yorumla
Soran+1 yılsorun olmasa dile getirmezdim çok karşı durduğum bir konu idi
- +1 yıl
hayir kendine yediremediğin için mi dedim ama ayrıl o zaman
Soran+1 yılevet yediremiyorum bu durumu.
görüşün için saol
+1 yılSeviyorsan önemi yok
13 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama önemi var, emin ol her erkek için önemi var
- +1 yıl
Biliyorum ama bu sevgiye ket vurmaz
Soran+1 yılpeki
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben ayrılırdım
11 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılben evlenirim onunla, ayrıl
00 Yorumla