Merhabalar Arkadaşlar Tinderden Tanışıp İlişkiye Girdiğim Kız Hamilee Çıktı Napicam? Dhaa Doğrusu Hamile Kalmış Benden 1 Aylık Hamile İlk İlişkide Hamile Kalınır Mı? Napicam Ben Evlilik şu an İçin Olmaz Bu arada Kız Nişanlıymisti Benimle İken Ayrılmışlar 🥺🥺
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Düşer belki benim 1 buçuk aylik düştü
Nasıl düştü ki ilişki yaşarken mi oldu bana senden diyor ama pek k inandırıcı gelmedi doğrusu seks yaparken
Yalandır ilk denemede kalmaz biz bile 3 ay uğraştık çocuk için
Merdven çıkarken kasığa ağrı girdi kanama oldu hafta sonuydu acil hiç bir şey yapmadı lar onu geçen pazartesi kaybettim
Yani kız yemin billah ediyor çok nadirmis dediğine göre Hamilee kalması doğurganlık döneminde kalınıyormua ya doğruysa Napicam 🥺
Yaaaa kıyamam ben snaa kötu olmuş üzüldüm şu an 🥺🥺
Kaç yaşındasın bu arada üzüldüm citten
Böyle sitelere güvenmeyin ne çıkacağı belli olmaz çocuk baskasinindir kakalar kendini en son adeti ne zaman onu sor kısa sonra 2 hafta sonrayı hesapla son adetten o zaman hamile kalınıyor sonra ilişkiye girdigin tarihe bak
25 valla bende çok üzüldüm kolunu göz çukurlarını kordonu gordun içim acıdı umarım sağlıklı gebelik evlat nasip olur
Ortalama 1 ayı geçmişte olabilir bakire değildi zaten kız büyük yemin etti senden diye nişanlısıylada yapmış ama o hep condomla uapti dedi içime almadı hiç senden bu çocuk diye tutturuyor ilk kez denk geldi siteden buluşup yaptık yalan yok istediği oymuş yani swks öyle anla
Amin inşallah canım ya sağlıklı şekilde çocuk olur doğar kıyamam ben sana 🥺
Benim yas 30 bu arada
Birde senden se bir gün lük heves e evlilik tanımadan çok kötü
Amin Allah razı olsun çocuk testi yaptır aldır dicem günah yazık bir can olmuş ama test yaptır çocuk kimden diye
Nlur benden olmasın 🥺 condom varken yaptık bir kaç kez içine akmis Condom yırtılmis içine kasıtlı hiç bosalmadim yaparken yırtılmış ama ilaç aldık Ella diye bir kaç kez de normal yaptık condomsuz zevk suyu akmisssa bilemem
Diyorum. ya 1-2 günlik kız hamile kalırsa benden sıkıntı
Bendense yapacak bişi yok doğursun ama değilse umrumda olmaz üzerime de almam çocuğu felan
Hepimizden razı olsun Allah 🙏kızın yaşıda daha genç söylesem ohaaa dersin yeminle yani
Kaç ki
19 🙈🙈
Ooo çok cahil
Hiç sorma daha yeni 19 olmuş bide 17 yaşında yapmış ilk seksini konuştuk onunla
11 yaş var aramizda kızla
Ağlıyor felan bazen sanki zorla ettik
Çok cahil keşke beraber olmasaydın başına bela aldın
Hiç sorma inşallah bir şey çıkmaz ya çıkarsa da isimis zor
Evlencen ya da aldircan
İlki ben olsaydım belki evlenirdim ama bilmiyorum
Aldir o zaman işin zor cahil ler le yapilcak şey değil
Yaşı çok küçük
Hoppala tam şimdi
Yaşı küçük ama evlenmeye müsait dimi
Ya ne bileyim böyle olacağını 🥺
Ya bilmiyorum benden çıkarsa Napicam kararsizim
Müsait evlenir reşit
Evet kızda isterse olur yani reşit sonuçta
Evet isterse olur
Yani istemesine bağlı bilmiyorum kafam çok dolu İnanki bir yandan seviniyorum çocuk benim mi diye bir yandan benimsedi Evlilik olursa nasıl olacak diye
Bir an önce cozmeniz lazım buyur o çocuk anlarlar
2 ay olursa şayet aldırma sansıda zora girer 🥺🥺
Sence napimm benim yerimde olsan napardim
Senden se evlenmen lazim
Sen bu kıza boşaldın mi tam
Yarı boşaldim birde bir kaç kez condom içinde iken yirtildi 🥺
🥺🥺🥺
Hata sende
Evlenmicegin geçici insana bosalmican
Doğru hata bende ne desen haklısın boşalmakla hata ettim pişmanım evlilik olsa sorun değil korundu ilaç almasına rağmen ona rağmen kaldıysa ne bileyim sıkıntılı şeyler ya ya condom varken bile içeri akmış sperm yırtılmış yıkadı etti oda belkide istemedi hamile kalmayı korktu ama işte birinde birden geldi içine akti çıkartana kadar diğerlerinde condom yirtildi yaparken zevk alalım derken düştügumuz duruma bak işi berbat ettim 🥺🥺🥺
Sabah sabah beni aradı ağlıyor senin yüzünden ne hale geldim diye kendi suçlu güçlü bana laf ediyor sanki zorla yapmışım onu resmen onu ima ediyor ailem duysa ne derim diyor neden hamile bıraktın beni neden diyor 🥺🥺
Eğer senden se evlenmen lazım ayh keşke benim bebiş düşmeseydi de sen bu kadar o da bu kadar çekmeseydi
Psikolojik baskı yapıyor arıyor ağlıyor niye içine boşaldın diye sanki keyfi boşaldım içine kendiside biliyor condom patladı kaç kez birinde sadece içine boşaldim ondada aniden geldi napimm öleyim mi yaaa niye bana böyle baskı yapıyor bu kız amaci ne
Evlenelim demeni bekliyor
Yani senin bebişin düşünce mi oldu diyorsun hamile olmak ister mıydın Şu an
Evet ben evliyim
Kesin benden olsa bile öyle hemen evlenmek basit mi Bana reeemen zorla içime boşaldın bilerek hamile bırakmaya çalıştın ve başardın diyor neden neden diyor Ağlayarak 🥺🥺🥺
Hmm keske bebeğim dusmeseydi ya üzüldüm vallahi tekrar yapin çocuk
Yapıcaz da şu an olmaz 3 ay kadar dinlenmesi lazimmis vucud un geçen pazartesi düştü zaten daha 1 hafta olcak bu pazartesi
Evlenelim gibi çözüm ler bekliyor senden
Yaaa ben nasıl diyebilirim kolay mı öyle evlenelim demek aldiralimda demiyor kız neden yaptın neden içime boşaldın diye baskı yapıyor ya bir insan niye içeri boşalsin bilerek istem dışı o an boşalabilir ama yani kastı bir şey yapmadım ben daha Küçüğüm bu yaşta hamile kalmak bana büyük sıkıntı diyor nolur benden çıkmasın valla başıma yakacak 😭😭
Kıyamam sana ya 🥺 belli süre dinlemesi mi gerekliymis malum yerin ilk defa duyuyorum senden insallah olur çocuğunuz