Seks amaçlı görüştüğüm kişiden hamile kaldım, ne yapmalıyım?

"Friends with benefits" ayarında görüştüğüm biri var. Yaklaşık bir yıldır düzenli seks yapıyoruz. Bu süre zarfında hep korunduk ama galiba kondom yırtılmış ve biz fark edememişiz çünkü ben hamileyim. Maddi gücüm var, kürtajı hiç düşünmedim ve düşünmüyorum da. Şimdiye dek tek bir kişiyle cinsellik yaşadığım için çocuğun babasının kim olduğu kesin. Bir yandan bilmeye hakkı olduğunu, ona hamileliği haber vermem gerektiğini düşünüyorum. Bir yandan aramızdaki her şey seksten ibaret olduğu için onu böyle bir sürece dahil etmeye çalışmak garip geliyor. Onunla ilgili kafamın çok karışık olduğu noktalar var. Yani hoşlanıyorum ve beğeniyorum ki onunla defalarca kez yattım. Bazen sevgi de hissediyor gibiyim ama gerçekten mi seviyorum yoksa cinsel yakınlıktan mı aklıma sevebileceğim geliyor, emin değilim. Dediğim gibi bugüne kadar seks dışında birlikte hiçbir şey yapmadık, sevsem bile anlaşabileceğimiz de malum değil. Anlaşamazsak da hem ben hem bebek zarar görürüz. Ne yapmalıyım? Nasıl hareket etmeliyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum. Hiç ummadığım şeyler oldu. Hamile olduğumu öğrenince beni öptü (normalde seks yaparken hiç öpüşmezdik. Bu ilk öpücüğümüz oldu ve nutkum tutuldu.). Sonra ellerimi tutup benimle sadece ihtiyaç gidermek için sevişmediğini, bana itiraf etmese de onun için bundan fazlası olduğumu ve bebek için bize bir şans vermemi istedi. Verdim. Şu an bana sarılmış bir şekilde uyuyor. Çok şaşkınım hala.
Seks amaçlı görüştüğüm kişiden hamile kaldım, ne yapmalıyım?