Yaş 30. Öyle sirf zevk için onla bunla yatan biri dglm hiç yapmadım da ztn sevmediğim birine elimi bile suremem ama içimde isinamiyor görüşüyorum ewlilik amaçlı ama bende tık yok delirmek üzereyim
Fikir verin
Yaş 30. Öyle sirf zevk için onla bunla yatan biri dglm hiç yapmadım da ztn sevmediğim birine elimi bile suremem ama içimde isinamiyor görüşüyorum ewlilik amaçlı ama bende tık yok delirmek üzereyim
Fikir verin
Cinsellik öyle rastgele kişilerle olmaması gereken bir şeydir. Sevdiğiniz hoşlandığınız insanla yaşayacağınız ilişki daha fazla zevk verir. Bu yüzden sevdiğiniz kişiyi beklemek güzel bir düşünce. Bu da ilk seferlerde olmuyor maalesef. Bulmanız için biraz zaman ve çaba gerekecektir. Pes etmemeniz lazım
Isınamadıysanız kolay olmaz. Ama hemen birkaç görüşme ile karar vermeyin gerekirse 5-10 gün bir ara verin. Bu süreçte zaten ciddi olan bir kişininde sabırla beklediğini görürseniz fikirlerinizde daha olgunlaşır. Bence umutsuz olmayın. Allah karşınıza iyi insanlar çıkartsın
Aynı Durum Maalesef Hoşlanmadığın Birisi İle Olmaz Bence mastürbasyon İzleyerek bir yere kadar açıkçası Özellikle Haftasonları Çok fena oluyorum ama İşte Evlenmek Nasıl olacak Zor beğeniyoruz
Cevap
29Cevap
Iyi işin sağlam mesleğin varsa evlenme, cinsellik için evlenilmez
Yaş ilerledikce seçicilik maalesef daha fazla oluyor o yüzden artık daha çok mantıgi ön plana çıkarmalısın hoslanti sevgi sonradan da oluşabilecek bir şey.
Yaş daha da ilerledikce seçicilik daha da artıyor, ama avele etme bu kararda tabi, mastürbasyona devam
Ciddi bir terapiye ihtiyacınız var, konuşalım istermisiniz?
Hemcinslerinle denedin mi belki sorunun cevabı budur
Hiç takma kafana hiçbir ilişki
Güzel hayali bir mastürbasyondan iyi değildir
Kapat gözlerini ve eline kuvvet.
Erotik sitelerden de yardım alabilirsin
Aynı durum bende var, bu yüzden artık kimseyle görüşmek bile istemiyorum.
gorustuklerınle sevısmek mı ıstıyosun yoksa ısınamadıgın ıcın mı yapamaıyosun
Valla bende ayni durumdayim o yuzden buraya geldim bugun birini bulup biseyler denemek istiyorum
onla bunla olmasına gerek yok. güvendiğin birini bul fb olarak takılın
Nerde yaşıyosun bul beni
kendi kendine devam artık yapacak bişi yok
yasa hayatım ıstemekle kalmaa
Mastürbasyon yapıyon mu
Neden evlenemiyorsun orasını anlamadım
Kendini ttmin et aynı şey
Ayni yastahiz bende oyle tanisalim mi
şu an ben de öyleyim
Evlen artik biriyle
Neden ısınamıyorsun
Bence yakınındadır belki de