27 yaşındayım bende seks yapmak istiyorum fakat evlenemiyorum... Hersey nasipse bu kadar bekletilmek niye. Evlenmeden öncede yapmak istemiyorum ama artık aklıma kötü düşünceler gelmeye başladı. Ne yapacağım ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayMerhaba, aşagıda sohbeti biraz okudugumda birşeyler yazmak istedim. muhtemelemen aynı yaşlardayız. Seks, evlilik her insanın dogasında olan bir durum. Ama bu konuda allaha isyan etmek pek mantıklı degil. Kader birazda bizim elimizde ha yapmak nasip degilse zinaya giderken ölürsün. Şimdiki dönem çok farklı kızda zerafete, iffete, bakmıyor. İlk baktıkları şey meslegi olmuş. Belki bu yüzden kolay evleniyorlar ama günün sonunda evlenen erkek fabrika ayarlarına dönüyor. Biz erkekler bize ait olmayan kadını sahiplenemeyiz. (deyyusluk moda olmuş ama ) sözün özüne gelirsek asıl çözmemiz gerek bu konuda sen nasıl birisin orası önemli istemekle her şey olmuyor malum. Ama kolay olan zinaya gitmek, işi basit ve aciz tarafı...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 aybiraz dayanman gerekiyor kendini bir şekilde tatmin etmelisin ben de 24 üm hiç kız eline dokunmadım bile ben de çok istiyorum ama evlenmeden yapmayacağım için de bir şekilde idare ettiriyorum kendimi sırf o iş için de evlenilmez
016 Yorumla
Soran9 ayBir şey sorabilir miyim
- 9 ay
tabi ki
Soran9 ayNeden bazı erkekler önem vermiyor bakirelige yani bakire olmayan bir kızla evlenirim diyor benim için sorun değil diyor
- 9 ay
muhtemelen onlar da bakirliğini kaybetmiş en az 1 kere cinsel ilişki yaşamış kişiler oluyor ama bazıları da cinsel ilişki yaşasa bile bakire olmalı diyorlar
Soran9 ayYani ben 27 oldum hiç bir erkek eli deymedi bana bir erkek bile görsem yüzüne bakmaya utanırım ama sonra görüyorum ki etrafımda bakire olmayan kadın bile evlenebiliyor sonra bide kendime bakıyorum ben boşuna mı yaşamışım bunca yıl boşuna mı bekledim diye geçiyor kafamdan yani bakire olmayanlar bile evleniyorsa bunca beklenti neden
- 9 ay
tam olarak benimle aynı kafadasın aynı şekilde ben de hiç kız eline dahi dokunmadım yanıma bir kız yaklaştığında heyecanlanıyorum geri çekiliyorum güzel kız gördüğüm de utanıyorum senin gibi yüzüne bakamıyorum ve aynı şekilde çevremdeki erkek arkadaşlarımın hepsi en az 1 kere ilişkiye girmişler bir ben kaldım ben de bunaldım ben de ilişki yaşamak istiyorum ama evlenmeden de istemiyorum benim için çok önemli karşıdaki de hiç ilişkiye girmemesini istiyorum ama çok fazla az kişi kaldı bunu yaşamayan
- 9 ay
sırf bunun için de evlenmek istemiyorum çünkü evlilik ciddi bir şey sırf gönül eğlendirmek cinsel arzuları gidermek için evlenilmez
Soran9 ayBenim abimde aynısını senin söylediğin gibi söyledi annem işte biraz baskı yapıyor evlen diye ama abim etraftaki kızlar pardon bakire olsa bile arkadan yapiyormus sırf bakirelige bozulmasın diye yani nasıl güveniceksin bakireyim dese bile bir şeyler yaşamış ben bu dünyaya gerçekten yanlış gelmişim
Soran9 ayBende evleneceğim insanın bakir olmasını isterim ama buuu çok zor bulunan bir şey artık günümüzde gerçekten herkes bir şeyler yasamis bizede artık onun bunun kirintisi kalır bazen Allah’a isyan ediyorum benim ne suçum vardı neden nasipim çıkmadı diye bakire olmayan bile buluyor ben hala sap gibiyim
- 9 ay
maalesef öyle en korktuğum da gerçekten beni seven ciddi düşündüğüm birisi bulursam ve o da bakire çıkmazsa çok üzülürüm ben bu yaşa kadar kendimi tutayım kız eli bile tutmayayayım sırf evlendiğim eşime saklayayım ama o gitsin nefsine yenik düşsün
- 9 ay
öyle söyleme ben eğer bakire bulamazsam evlenmem kesinlikle hatta gerekirse bakir ölürüm
Soran9 ayNeden annen senin için bulmuyor yani etrafından birisiyle görüyü üsülp gibi
Soran9 ayGörücü usulü pardon
- 9 ay
sürekli diyor bana sana kız bulayım evlen artık diye ama öyle de istemiyorum yani sırf evlendirmek için evlenmemi istiyor benim isteğim hayatın akışında kendim bulup gerçek aşk yaşayıp evlenmek istiyorum artı annemden öyle bir istek yapmaya çekinirim
Soran9 ayBence nasip diye bir şey yok artık gerçekte inanmamaya başladım. Bazı erkeklerde sırf güzel diye evleniyor kızın geçmişi erkeğin umrunda bile değil yeterki güzel olsun ama karakteri beş para etmez insanlar
- 9 ay
maalesef öyle bu gidişle bulamazsam en sonunda annemin fikrine tama diyeceğim sanırım😅
Gizli Üye(36-45)9 ayAynı durumdayım, bütün canlıların bir pirenin bile çiftleşme imkânı varken seks yapma imkânı varken en doğal yaşamsal faaliyetler olan ve hakkım olan şeyden neden mahrum kalıyorum? Nerde tanrının adaleti?
07 Yorumla
Soran9 ayAllahın adaleti yok bu dünyayı kötüler yaşıyor
Cevap sahibi9 ayAynen öyle, kötülere fırsat veriyor ondan sonra da imtihan deyip milleti avutuyorlar
Soran9 ayBakiyorumda bakire olmayan kizlar bile kolayca evleniyor erkekde yeterki güzel olsun bakire olmasada olur kafasında Allah onların önünü açiyor nasibini veriyor ben bunca zaman kimsenin elini tutmadim zina yapmadım hep öyle şeylerden kaçındım Allah bana bunu mu hak görüyor mutlulugu bile hak etmiyorum Allah kahretsin sonrada nasip kismet derler avuturlar
Cevap sahibi9 ayHarfiyen aynı şeyleri düşünüyorum ve aynen dediğin gibi oluyor
Cevap sahibi9 aySana bir örnek vereyim, bundan bir kaç yıl önce hatta pandemi döneminde Facebook ta bir gruba giriyordum yorumlaşma falan zamanla kadının biri beni kıskacına aldı ben pek yüz vermiyor görmezden geliyordum, ama bir süre sonra kayıtsız kalamadım ve gerçekten bana ilgisi olduğunu düşünmeye başladım güzel sohbet ediyorduk baya, ama sonra dan öğrendim ki grupta birlikte olmadığı erkek kalmamış ve yine bir süre sonra Instagram'da gördüm ki zaten ya evliymiş ya da sevgilisi varmış hem de öyle böyle diil, adam hem zengin hem feci şekilde yakışıklı, böyle hani kaba tabir olacak belki ama grupta altına yat*madığı erkek kalmayan bir kadına bile böyle aşırı yakışıklı ve zengin birini veren Allah bize gelince kadının kokusunu bile duyurmuyor, ondan sonra hep klişe sözler, sabır şükür kader kısmet falan filan gibi boş sözler
Cevap sahibi9 ayOndan sonra da zaten tövbe bir daha hiçbir kadına güvenmiyorum
- 9 ay
Sen çirkin misin ki. Erkekler güzel olsun bakire. Olmasa da. Olur diye düşünüyor dedin?
Gizli Üye(18-24)9 ayYorumdakileri boş ver evlenmek şart değil falan demişler sen inandığın yolda devam et herkesin kendi hayatı ve bu durumu çokta düşünme her şey nasip kısmet nikah ve ölüm gününü şaşırmaz
15 Yorumla- 9 ay
Onları diyen ağır abaza heee elini şey etsin onlar modernlik adı altında her haltı yer erkekler sonra aaaa ben en iyisini isterim allll alırsın 3in1 diyesim geliyor 😁
- 9 ay
Hayatı yaşamayı bilmeyen mutlu olamaz. Siz yobaz kafası ile devam edin.
Birde bana sallamaya başlamışlar
Gerçek bir Müslüman bundan şikayetçi olmaz
Sizin ne olduğunuz belli değil
Bak nikah ve ölüm diyor birader bırak insanlar kendileri karar versin evlilik şart değil dini salın artık hastalık falan de demiyorsunuz din ille de din
Her şey kısmet değil
her şey ölüm değil
Hayatı yaşamayı bilmiyorsunuz
- 9 ay
Sen kapalısın evde sen mastürbasyon yapmıyorsun p*rno izlemiyorsun değil mi ya sizin yobazlık seviyeniz kaç
- 9 ay
Sen kapalısın diye dünyanın em ahlaklı insanı en edepli insanı en haklı insan olmuyorsun senin gibi kapalılar gizli gizli elalemin herifleriyle sevişiyor bana gelmiş ahkam kesiyorsunuz Hayatı yaşamayı Boş verin uyuşturulan beyninizle yaşayın
Cevap sahibi9 ayNikah ve ölüm gününü şaşırmaz demek evlilik şart demek değildir okuduğunuz anlamanızı rica ediyorum. Hayatı yaşamak sana göre seks yapmaktır bana göre gezmektir başkasına göre yemek yemektir herkesin hayattan aradığı istediği şey farklıdır. Kapalı değilim olsaydım bile buna sığınarak en haklı en doğru insan olduğumu savunmazdım. Dinin ne bilmiyorum sonuna kadar saygı duyuyorum ama hatasız insan yoktur peygamberlerin bile hataları ufak tefek dahi olsa vardır. Bunun kapalılık ya da Müslümanlarla alakası yok. Her insanı aynı kefeye koyamazsınız. Nerede saygısızlık yapmışım diyorsunuz ya bu yorumlarınız baştan aşağı saygısız bir biçimde. Her insanın kendi hayatı herkesi kendinden sorumlu. Senin yaşayış ve düşünce tarzın benimle aynı olmak zorunda değil tıpkı benim yaşayış ve düşünce tarzımın seninle aynı olmayacağı gibi. Hani bu öfkenizin sebebini anlayamadım açıkçası ama siz bana ben size saygı duymazsam nasıl olacak bu iş? Saygı her şeyden önemlidir rica ediyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
162Cevap
Gizli Üye(30-35)9 ayseninle aynı düşünceleri ve durumu yaşıyorum. Çevremde ne kadar seks yapmış biri varsa gitti düzgün birilerini buldu evlendi. o kadar eşime saklayayım diye kendimi tuttum bekledim ama sanki üzerimde bir sır var ve herkes bunu bilip bana yaklaşmıyor sanki. burcun ne? gerçekten tanımak isterdim ama işte insanların önyargılarına da bir şey diyemem hele karşımdaki bir de kadınsa. bakir veya bakire kalanlar niye cezalandırılıyor yalnızlıkla onu anlayamıyorum artık bende. kafamda senin gibi deli sorular ama nereye kadar sabreder insan sinirlenmeden bilemiyorum...
110 Yorumla- 9 ay
Yasadigim ulkede. Lise sondan itibaren kizlar istedigi begendigi erkekle yatiyorlar hatta ulke vatandasi is arkadasim yakinda evlenecek evlenecegi. kadinin cok erkekle yattigini gururla anlatiyordu bana bende. " Bu Kadar. erkekle. yattigi icin mutlu musun? diye sordum oda " once. Cok gururluyum. evlenince. tum tecrubesini bana uygulayacak." Dedi? ve bunu gururla soyledi? Turkiyede bu tam tersi
Soran9 ayYok temiz olmak bu hayata yapacağın en kötü şey onla bunla olanlar sevgililik döneminde her şeyi yapanlar bile günün sonunda evlendiler birde kendime bakıyorum hiç erkek eli bile deymedi ama Allah bana mutluluğu sanki layık görmüyormuş gibi hissediyorum sanki üzerimde bir büyü var ne zaman normal düşünsem bile Allahın adaletsizliğinden dolayı kafayı yiyorum ben nerede hatta yaptım zina yapmadım diye mi temiz kaldım diye mi nasipsizim
Soran9 ayYa ben yanlışım ya da bu dünya bana göre değil. Erkekler bile artık bakirelige önem vermiyor hatta tecrübeli olsun diyor gerçekten ne hale düşmüş insanlar kendini eşine saklayan artık aptal olarak görünüyor bence ben çok önem verdim diye bu haldeyim yapsaydım daha çok değer görürdüm nalet gelsin artık Allahın adaletine bile güvenmiyorum gitsin verenler bu dünyayı yaşasın
Cevap sahibi9 ayişte senin gibi kalan biri daha var ve senin gibi düşünüyor ama bakıyorum ki az da olsa aynı şeyleri düşünüyoruz. kendini eşine saklayan çok az kişi var. neden bu kadar umutsuz olalım ki? senin kafanda yer alan erkek nasıl olmalı peki? kafana uyan biri olsa nasıl düşünürsün yani? kendin gibi olan biri olsa mı iyi yoksa tam tersi her haltı yemiş birisi mi? bu kadar beklemişken neden ümidimizi keselim ki. hayal de olsa gerçek olma ihtimali belki vardır ne dersin soran?
Cevap sahibi9 ayevlenmek için illa çevrende kendini eşine saklamış birini mi düşünüyorsun yoksa ümidin var mı başka platformlarda senin gibi kalan birinin varlığına
Soran9 ayBen bunca zaman beklediysem karşımdaki kişininde benim gibi olmasını isterim ama çok zor bu devirde öyle birini bulmak. Bulsan bile belki kandırıyordur diye şüphe edersin zaten artık kimseye güven olmuyor erkekler bile evlendiğinde kızın grup yapadiklarina şükür ediyorlar ama o kadınla evleniyorlar 😂 ben artık ümidimi kestim sadece seyirciyim Allah yapacağını yapsın bir şey olmaz ama gün gitikce daha çok soğuyorum sonrada isyan edince bu senin imtihanınmis derler aynen bana gelince imtihan ben Allah’a ne yaptım ki oysaki hep inançlı birisiydim. Soğuma sebebi seks yapamadım diye değil sadece zina yapanlar bile evleniyorsa mutlu oluyorsa burada bir adaletsizlik var demektir
Cevap sahibi9 ayevet mutlu olmayı istemek sevgiye şahit olmak ve sevginin o güzel hissini yaşamak istiyorsun seni o kadar iyi anlıyorum ki. aynı süreçten geçmiş biriyim ve bende akışına bıraktım ama karşımdaki de aynı ben gibiyse ve bu vesile ile karşılaştıysak neden uzak duralım diye düşünmüştüm. evet şüphe her daim olur ama zamanla tanıdıkça insan az çok hisseder kendine yakın olanı da olmayanı da değil mi? yalnızlığı paylaşmak adına da güzel olabilir. sonuçta aynı şeyleri yaşamış ve aynı beklentileri olan iki ayrı kişiyiz. dediğim gibi yalnızlığını paylaşmak istersen bu kader ortağım ile sohbet etmek isterdim karar tabiki de senin.
Soran9 ayKaç yaşındasın sen
Cevap sahibi9 ay37 sen?
Cevap sahibi9 aybir şey mi oldu?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 ayCinsellik güzel bir eylem ve güzel bir olaydır ama bunu yaşadığın zaman karşındaki kişinin cinselliği sadece iki bacak arasındaki olan bir ilişki olarak düşünmemesi ve duygularını arzularına ve hislerine de önem veren birisi olmalıdır Çünkü cinsellik sadece ilişki olarak düşünülmemeli cinsellik yaşandığı zaman insanın aklında kalmalı o anı düşündükçe yaşayabilmeli ve o kadar özel ve güzel olmalı ki kişinin iliklerine kadar duygularına ve arzularına kadar hepsini hissetmelidir bir nevi iki vücut tek beden olarak düşünmeli ve hissetmeli
10 Yorumla
9 ayYasadigim. ulkede. 25. yilda gorduklerim. Bayanlar. Lise sondan itibaren hoslandiklari. erkeklerle kesin beraber. oluyorlar bu toplumda normal karsilaniyor. ailesi gururla. Benim kizim erkek arkadasiyla yatti cok mutlu. su an harika. Bu. Ailesini sevindiriyor neymis. Kizlari mutlu ve tecrubeliymis. artik. gelismis. Bati ulkeleri Boyle.
01 Yorumla
Soran9 ayDoğru dediniz her şey tersine olmuş artık ahlak diye bir şey yok
Anal plug tavsiye ederim en küçük boyuyla başlarsın, sonra başka anal oyuncaklarla devam edersin emin ol bir noktada seni fazlasıyla tatmin ediyor ve o İçindeki doluluk hissi çok iyi geliyor.
57 Yorumla- 9 ay
Bir süre sonra yeteri kadar zevk alınmıyor diye duydum ama ben
- 9 ay
Analdan zevk alıyormusunuz asıl daha güzel olan önden ilişki değil mi
- 9 ay
Kadın için vajinal zevk tabii ki daha fazla oluyor, ama bu demek değil ki anal dan zevk alınmaz. Anal bölgede fazla sinir olduğundan hem acıyı hem zevki doruklarında hissedersin. Bazı kadınların acı eşiği düşüktür analdan o kadar acı hisseder ki zevki hiç alamaz, bazılarının acı eşiği yüksektir o hissettiği acı bile hoşuna gider zevkine zevk katar.
- 9 ay
Çok iyiymiş deniyormusun peki sen?
Gizli Üye(25-29)9 ayYa evlenmeden önce evliliği beklemeden istediğini yaşarsın ya da evinde oturur mastürbasyon yapıp düzgün birini beklersin. Senin kararın ve sonucunu da sen yaşarsın. Bence bu devirde evlenmek oldukça zor o yüzden vermek istediğin biri denk gelirse güveniyorsan yap istediğini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayvalla yaşıtım erkekler her b. ku yediğini görünce ben hata mı yaptım diyorum
bende 27 yaşındayım bu kadar bekledim ama değecek biri yok
biz çok yanlış yetiştirilmişiz33 Yorumla
Soran9 ayBu dünya kötülerin dünyası iyiler hep kaybeder zaten yapmadık diye bu haldeyiz
Cevap sahibi9 ayyapmış olanların hepsi
bizimkiler erkeğe bile yan gözle baktırmıyordu şimdi koca bulalım istiyorlar
Soran9 ayAynen sanki çok basitmiş gibi yapsaydık onların gözünde daha çok kıymetli olurduk
Gizli Üye(18-24)9 ayabla sakınnn yapma hem nereden bulacaksın o ayrı mesele ama yapma
89 Yorumla
Cevap sahibi9 ayelin abazasından ne hayır gelir onu bulmaktan saymam ben
Cevap sahibi9 ayçok basit ve yüzeysel bir düşünce 😬
- 9 ay
Pişman olacak farkında değil
Cevap sahibi9 ay@ceza2 var var sonra kızların arkasından konuşmayı biliyorsunuz. iki dakikalık zevk için hiçbir şeyi riske atmaya gerek yok
- 9 ay
hak veriyorum sana da kesinlikle evlenmeden yapılmamalı
9 ayevlenmek daha saçma sonra ya şiddette uğrarsın ya da öldürüp atar seni bi yere ya da ailesi işkence eder ömür boyu erkeğe hizmet edersin maddi kazancın yetmez boşanamazsın da
00 Yorumla
9 ayPeki neden evleniyorsun ben de evlenmek istiyorum doya doya seks yaşamak istiyorum fazlasıyla ama istediğim gibi birisini bulamıyorum o yüzden evlenemiyorum da sen neden evlenmek istemiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yani gayet normal haklısın evlenmek zorunda değilsin ufak tefek ön sevişmelerde yeterli ki kaıdnın içine illa girmesi egrekmez. yani o sadece filmelrde gorudun hayal ,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. evet zor bi durum. ama sırf bunun içnde yanlış şeylere yapma. ben de senin yaşında evlenmiştim. sabret biraz daha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. mecburen mastürbasyon. yapacaksın :) bilmiyorsan öğrenmelisin. cesaretin yoksa herkese acığım.
00 Yorumla
9 ayevlenmek gerekmiyor seks için saçma sapan tabuları yık
06 Yorumla- 9 ay
Saçma sapan tabular diyerek insanların inandığı dine hakaret ediyorsun dolaylı yoldan. Kız Müslüman ve dinde evlenmeden önce olayları günah. Başkalarına yorum atarken saygılı olun biraz.
- 9 ay
Saygısızlık nerede burada?
Kafayı yemişsiniz siz - 9 ay
Saçma sapan ne demek? Biri senin fikrine saçma sapan dede bu saygısızlık olmuyor mu?
- 9 ay
Çok konuşuyorsun anlamak istediğin gibi anlıyorsun saçma sapan tabuları yık dedim dine olduğunu nereden biliyorsun ya siz niye hep yobazlık seviyesindesiniz
Kendisi karar verecek evlilik şart değil dayanamıyorsa günah işlerse işler Kimse karışamaz Kendinizi Allah sanmayın sizi ilgilendirmez sanki siz çok günahsızsınız tek bir günahınız yok sanki günah işlemeyen insan yok
Kendisi karar verecek
Evlenince nasıl pişman olduğunuzu görüyorum
kocam beni dövüyor kocamdan boşanamıyorum kocam beni artık sevmiyor
diye ağladığınız görüyorum
Siz anlamak istediğiniz gibi anlarsınız her şeyi
Soru sahibi kendisi karar verecek
Günaha girmek isterse girer
istemezse girmez bu zor bir durum anlayabilirim ama siz anlamazsınız
Gelir 2 3 süslüman karısı beni yargılar
Abaza Herif konuşuyor
evlilik şart diyen Abazadır
Siz beni yargılarak haklı olduğunuzu sanıyorsunuz ama o öyle olmuyor
Siz daha ne konuştuğunuzu bilmiyorsunuz batıyorsunuz rahatsız olan süslüman çıksın yorumumdan.
Allah herkese irade vermiş
Günah işleyen direk cehenneme falan gitmiyor sen günah işledin diyip sahtekar süslüman herifleri gibi sen kafir sen cehennemliksin saçmalıklarına inanan beni yargılar - 9 ay
Dolunay etkisinden hep siz en iyisi uyuyup rahat bir uyku çekin çok düşünmeyin dediklerimi 180 derece tersine çekiyorsunuz
Soran9 ayTeşekkür ederim bahar ♥️
- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
9 ayHayatındaki kişiye veya girmek isteyen kişiye şans verdin mi hiç
04 Yorumla
Soran9 ayKimse çıkmadı ki karşıma
- 9 ay
Hayatta kimse çıkmadı ki şans isteyen
Soran9 ayAyn
- 9 ay
Buradaki erkeklerin hepsi kötü demiyorum ama illaki içlerinden birisi iyidir buradan şans vermeyi düşündün mü peki
9 ayDişini sık.. sanki biz her gün yapıyoruz zamanı var
02 Yorumla
Soran9 ayZamani mi var aynen 40 yaşında yaparim
- 9 ay
Hahha valla birini bulmakta kolay değil yani
Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Yani bir damat vardır illa bu yaşa kadar neden evlenmedin ki
02 Yorumla
Soran9 ayYok damat
Ben de ilişki yaşamak istiyorum ama evlenmeyi düşünmüyorum bakir mi ölcem yoksa şimdi ben
010 Yorumla
Soran9 ay😂😂😂
Soran9 ayNeden evlenmeyi düşünmüyorsun
Soran9 ayYani karşındaki kızı kullanmak mı istiyorsun
Soran9 ayKaç yaşındasın ki sen
9 ayEvliliği sevişme için yaparsan mutsuz olursun. Bskireliğini korumanı anlıyorum, bu tabuyu aşarsan kendini daha rahat hissedebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
9 ayZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü bir kadın isen evlenelim kız gel 😝
00 Yorumla Evlenmek bu devirde akıl karı değil erkekler için
Her şey isteniyor
Akla hayale gelmedik istekler
Erkekler bundan nefret ediyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayYokmu hayatinda biri. Gorucu gelmiyormu. Kucuk sehirdesin galiba. Gezme amacli buyuk sehre gelmeyi denesen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. İleride nasıl olacağını bilemediğin bi adam için duygularına engel olmak saçma geliyor bana
015 Yorumla
Soran9 ayBanada saçma geliyor ama bilmiyorum
Soran9 ayNeden ama
Soran9 ayYani onun bunun altında kalan bir kadınla evlenmeyi tercih ediyorsun ilginc
Soran9 ay😂😂tamam
Soran9 ayNeden
- 9 ay
O benim😁😁😁
- 9 ay
O beniim😂😂
- 9 ay
@Senaaydinnn o benim derken. Zamanın erkeği sırf zevk almak için kadının her işi yapmış olmasinj istiyor. Kadında o benim diyebiliyor. İlginç gercekten
- 9 ay
Yaşlanıyor muyum neyim
Soran9 ayAynen bana da ilginç geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
9 ayNormalde oruç tut diycemde pek yapmazsın , hangi şehirdesin bir fikrim var paylaşabilirim
04 Yorumla
Soran9 ayOruc ne alaka
- 9 ay
Aç kalınca seks düşünmezsin fazla
Soran9 ayAnladim
- 9 ay
Hangi şehirdesin
Biraz daha sabret. Bak beklemişsin bu zamana kadar. Hayatta güzel şeyler seni bulusun inşallah.
04 Yorumla
Soran9 ayOlmuyor gerçekten kimse girmiyor hayatıma sanki birisi beni naletlemis
Soran9 ayNeyi görmezden gelirim anlamadım
Bende istiyorum aynı evlenmeden istemiyorum ilkim olacak kişi eşim olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ay:) azcık daha sabret :) edemiyosan ucundan azcık yaşa :)
00 Yorumla
9 aySabret evlenmeme sebebin nedir neden olmadı evlenemiyorsjn
00 YorumlaNasip filan hikaye kendin çabalarsan oluyo yoksa bende 45 yaşındayım hiç olmadı daha da olmaz
00 Yorumla
9 ayyap bişey olmaz evlenecegin adam bakir olmuyak firenleme kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySeks yapmak için evlenmek gerekmiyor skici birini bulsan yeter o da senin için çok kolay olur bu ülkede
04 Yorumla
Soran9 ayOnla bunla mı yatayım zina bu
Cevap sahibi9 ayEvet ben öyle yapıyorum
Soran9 ayKim verecek bunun hesabını Allah’a
Cevap sahibi9 ayHerkes kendi verecek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayHer şey nasip kısmet çok takılma böyle olayları her şeyin bir vaktin var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır yakın zaman talibinn gelip seninle ilgilenir umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBende spor yapan bakir biriyim aynı senin gibi bazen dayanamayacak düzeyde oluyorum kendim gibi birini görmek mutlu etti gördüğünde cevap verirsen mutlu olurum
00 YorumlaBu soru kaç gündür önüme çıkıyor bacım yap artık bizde kurtulalım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Of açıpgece gündüz sevişerek deli para kazanmak gibi mi 😂
02 Yorumla
9 ayÜzülme evlenince yaparsın Ben de daha hiç yapmadım😅
00 Yorumla
9 aySeksting ile idare et pişman olma. aynı hazzı vermesede heycan verici
00 Yorumla
9 ayYapmalısın tabiki özgürsün ama zamanın gelmemiş olabilir bulmalısın bir arkadaş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Biraz daha bekle konuşarak manuel rahatlamaya devam
00 YorumlaValla bu yaşa kadar beklemissin yaparsanda pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHata yapmaya çok yakınsın. Çok dikkat et, çok kolay ikna edilirsin. Umarım çevrende sana yakın biri yoktur
014 Yorumla
Soran9 ayEvet sanki seytan aklıma giriyor
Cevap sahibi9 ayNefsin oyunlar oynayacak. Tüm çekinmelarini aşan bir duygu haline gireceksin. Ama sonu büyük pişmanlık. İnan bana. Sonunda olacakları bilsen asla yapmazsın. Ayrıca onu yaşarken de hiçbir şey istediğin gibi olmayacak
Soran9 ayPeki yapanlar bakire olmayanlar nasıl kolayca evleniyor bu haksızlık değil mi bana karşı
Cevap sahibi9 ayKonu bekaret değil. Hiçbir şey bilmiyorsun ya
Soran9 ayNedir konu
Soran9 ayKonu tam olarak bakaret ben neden yapmıyorum acaba?
Cevap sahibi9 ayBir kere hiçbir şey senin hayallerindeki gbii olmayacak. İstediğin kıza sor. Nasıl yaşayacağını buradan bile söylerim. İkincisi bunu yaşadıktan sonra sevgilinin ciddiyeti kaybolur ve sana eğlence gözüyle bakar. Bir de ayrılırken yüzüne bu yaşananları vurur. Bunlar umurumda değil ben zevk yaşamak istiyorum diyorsan yanılıyorsun. Üstündeki bu yoğun arzu geçtiğinde benim söylediğim zevklerinin doğru olduğunu anlayacaksın
Soran9 ayErkekler artık takmıyor ki bakirelige yani ben yapsam yinede beni evlenen olur sonuçta bunca beklenti niye
Cevap sahibi9 ayYa çok safsın ya da fazla iyi niyetli. Neyse bir şey demiyorum
Soran9 ayPeki bunun islamla bir açıklaması var mı neden kimse çıkmıyor önüme etrafımdaki herkes evlendi benden hariç
Soran9 ayYani ben neden beklemek zorundayım benim kuzenim 23 yaşında evlendi ben neden hala evlenemedim Allahın amacı nedir
Cevap sahibi9 ayMüsait olduğunuzda usulünce anlatırım. Çok farklı düşünüyorsunuz
Soran9 ayTamam
Cevap sahibi9 ayİyi geceler
Gizli Üye(18-24)9 ayYavrum istersen yaz bana seks değil de sevişme ve 0ral yapabiliriz veya anal?
01 Yorumla
Soran9 ayAnanla yap
Gizli Üye(30-35)9 ayCidden zor dayanıyor o yaşta kızlar dimi belli etmesede. Benim iki kuzen var sendende az büyük. Hiç ilişkileri olmadı eminim. Belli etmeselerde çok istiyolar mıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayEn çok önemli bir konu gerçekten zor bir durum bu konuyu seninle konuşalım istersen belki yardımcı olabilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
9 aybenim gibi beklemişsin ne güzel.
biraz daha bekleyeceksin belki de.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİmam nikahı kıyarız dert ettiğin şeye bak
Hem ben herkes değilim 😂00 Yorumla
9 aysadece seks yapmak için evlenirsen tabi ki beklersin evlilik sadece seks değil yani onun için evlenirsen zaten pek sağlıklı bir evlilikte olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayyok mu konuştuğun güveneceğin biri, hangi şehirdesin
00 Yorumla
9 aySeks yapmak için evliliği kural olarak veya engel olarak önüne koymuşsun. O yüzden olabilir mi?
01 Yorumla
Soran9 ayZina diye olabilir mi sonuçta bir dine inanıyorum
aynı durum bendede daha farklı boyutta maalesef konusmak dertlesmek ıstersen beklerım dm herzman acık..
00 Yorumla
9 ayallah yok nasip yok bu zamanda zengin koca ararsan evde kalirsın normal
02 Yorumla
Soran9 ayZengin koca aramıyorum ki
- 9 ay
Ne arıyon
9 ayÇözümü çok basit aslında 5 dakikalık zevk için biriyle yatmana gerek yok illa
02 Yorumla
Soran9 ayNeymiş
- 9 ay
Mesaj gönder adam akıllı anlatayım burada o kadar detaylı konuşmam mantıksız olur
9 ayBende senin gibiyim canıma tak etti
117 Yorumla- 9 ay
Seninle aynı duyguları yaşıyorum ama daha fazla sabredemiycem
- 9 ay
Beni bulun
- 9 ay
sakın evlenmeden yapmayın ben de evlenmeden yapmayacağım yoksa bakire kız kalmayacak hiçbir yerde sizde verirseniz
Soran9 ayVahahahaha yoruma patladım
- 9 ay
Neyi bekliycez daha
Soran9 ayKaç yaşındasın sen
- 9 ay
28 sen
9 ayEvlenmeden önce yaşamak lazım
Evlenince sorunlar çıkıyor sonra
Benim bu yüzden evliliğim bitti00 Yorumla
9 ayAaaa ben gibu düşünen birisi bende karıma ait olmak istiyorum sadece yoksa günaha çoktan giderdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBu devirde bekarete önem veren erkek veya kadını anlamıyorum yaa...
07 Yorumla
Soran9 ayNeden
Soran9 ayOnun bunun altında mı yatayım
Cevap sahibi9 ayOnun bunun altında mı yat dedim ben burada. Bunu anladın ise pes doğrusu. İdrak sıkıntısı yaşamaa hayret...
Soran9 ayNe yani ne anlamamı bekliyorsun
Cevap sahibi9 ayBu saatten sonra bişey anlamanı beklemiyorum da istemiyorum...
Soran9 ayZinaaaaa işte a. mk neden önem vermeyin
Cevap sahibi9 ayOk.
Bende 27 yasindYim seksi bende severim yaz tnslm istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yüzeysel yapabilirsin genelde bakireler o şekilde yapıyor
00 YorumlaAcil koca bul bende aynı durumdayım cok acil evlenmeliyim gmlk kkumladan serseli biri.
00 YorumlaBende öyle düşünüyorum bekleyebilirim kadar beklicem umarım evleniriz
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği