+1 yıltadı çok fena falan diye yazanlar olmuş ama tamamen tecrübesizlik diyelim :)
ağıza boşalmanın muhteşem bir ego tatmini vardır bunun haricinde zaten boşalma anında iyice hassaslaşan organ birde vakumlanınca tarif edilemeyecek zevkler verir erkeğe
bilimsel olarak kadının sperm yutmasının sağlık açısından faydalı olduğu kanıtlanmıştır bunlar ile ilgili makalelere internetten ulaşabilirsiniz
tadı kısmına gelince erkek de işi biliyor olmalı
boşalma anından yaklaşık yarım saat önce yenen meyveler veya içecekler sperme aroma katar yani sevdiğiniz meyveleri önceden yedirip sonra güzel kokulu aromalı bir sperme ulaşabilirsiniz :)36 Yorumla
Soran+1 yılOhh ohhh oyle bir anlattinki yemede yaninda yat :D
- +1 yıl
yok yemen gerekiyo yanında sonra yatarsın :P
Soran+1 yılAnlattin kalkip yapasim geldi aroma falan sanki pasta tarifi okiyom sandim bir ara
- +1 yıl
Yapcaksan süper tüyolarım var :)
Soran+1 yılMuhakkak yapmaliyim ama yapicagimi farketmemeli aromalari kac saat once yedircem
- +1 yıl
en az 30 dakika sen 1 saat önce başla yedirmeye
En İyi Cevaplar
Bunu bir kadin isteyerek yapiyorsa, bu "sana herseyinle güveniyor ve seviyorum" anlami olabilir. Simdi gelecek yorumlar, ozaman b.. kunuda yesin, idrarinida icsin sevgi ugrun * diyecekler var. Sperm ve diger diskilari bir kazana atanlar malesef kendilerininde neyden olustugu sorusuna cevap vermis olurlar. Yapan kadinida yadirgamamak lazim, yapmayaninida. Ikiside kendi tercihidir saygi duymali
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) ben seviyorumm ağzımı ve dilimi uyuşturması da hoşuma gidiyor özellikle o uzanirken ve ağzıma boşalırken onu izlemek bana ayrı bir ego katıyor. "Iste bu benim ve erkeğimi baştan çıkarabiliyorum" hissi veriyor :)
2211 Yorumla
Soran+1 yılO uzanirken agzina nasil bosaliyi
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eic için. O uzanıyor ben onun bacak arasına girip oral yapıyorum ve o boşalırken kafamı kaldırıp ona bakıyorum. Ve bence tadı falan iğrenç değil benim hoşuma gidiyor özellikle uyuşturması :D
- +1 yıl
süpersin bu davranışın kezbanlara yol gösterir umarım :P
- +1 yıl
Sen gerçek misin yaaa?
Soran+1 yılAssagida birisi dediki yarim saat once sevddgneyveleri yedir tadi guzel gelsin aromali oluyomus bir denesende paylassan bizle dogrulugunu bm denicem :)
Cevap sahibi+1 yıl:D hic öyle birşey duymamistim ama deniyeyim tamam
- +1 yıl
Lsd mi uretioruz la ne alaka uyusturmasi agzini sperm alt tarafi
Cevap sahibi+1 yıl#m_dcan Yo p*rno yıldızı falan değilim ama nişanlımla yatakta sınır tanımayız.
#tecrubekonusur :) sen bir dene de gör uyuşturup uyuşturmadığını anlarsın. özellikle dili karıncalastırıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılBilmem hiç düşünmedim aklıma gelmedi hiç partner, imin yüzüne veya ağzına patlamak aklıma gelse bile o anda kendimi frenlemeye çalışırım ağıza ve yüze boşalmak biraz şey gibi sanki ona değer vermemek , küçültmek gibi geliyor bana yüzü ve ağzı hariç bedeninin heryerine boşalırım.
20 Yorumla
+1 yılYa burdaki erkeklerin yorumlarinin cogu eksi yonde ama is yapmaya gelse hepsi bunu yapmasi icin kadina yalvarir resmen simdi burada yok efendim yuzune bakmam sapik gereksiz derler bence ger erkek bunu ister ve hosuna gider dahada ilerisi kadininin onun herseyini sevdigini gorur ve dahada baglanir buda benim sahsi fikrim
44 Yorumla
Soran+1 yılKadin yatakta kole gibi olsun yani oylemi
- +1 yıl
Bunun kolelikle alakasi yok erkekte kadinin islakligini yaliyor
Soran+1 yılSunu demek istedim yatakta tam anlamiyla hakimiyet bende olsun mu istiyo yani erkekler yutturuncada bunu mu hissediuolar
- +1 yıl
Evet ben kendi acimdan boyle olsun isterim hakimiyet bende olmaliki hep boyle oluyor zaten ve sonlarda kadinimin bana bunu yapmasi zevkimi ikiye uce katlar diyebilirim tabi bu sadece kendimi dusuneceym anlamina gelmez bende onu tatmin etmek icin cok sey yaparim ama ipler herzaman elimdedir
Ağza boşalma eğer kadın tarafından iğrenilmeyen bir durum ise erkek içinde çok ayrı bir zevk unsurudur, Boşaldıktan sonra bir süre daha seks e devam etmek ayrı bir zevk verir, ağız yolu ile bu zevk ikiye, üçe katlanır, Yeterki partnerimiz iğrenmesin.
00 Yorumlayutturmanın zevk vereceğini düşünmüyorum, orada zevk veren şey boşalma anında vakumlamaya devam edilmesi bence ;) yoksa yutmuş yutmamış ne önemi olsun ;) tabi çok p*rno izlemiyorsa erkek :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin odur belkidr zevk veren bende bosalma aninda icimden cikmasina uyuz olurum bosalirken icime bosalicak oyuzden prezarvtf sart
+1 yılTatlım bu son derece saçma ve mide bulandırıcı bir istek. Ben şahsen partnerimi bu şekilde bir davranışta bulunmasını istemem. Eğer tiksinmeyecekse oral yaparken ağza boşalma olabilir ama yutmak çok anlamsız.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunun nedenı tam orgazm yaşamak söyle düşünün orgazm olmazk üzersin devam ederse daha cozkulu olacak ama bırden bırakıyor evet boşalıyorsun ama coskulu degıl burada amaç karsındakının sperm yutması degıl orala devam etmesıdır orgazm olurken bile devam etmesıdır
00 Yorumla
+1 yılYutmaktan hoşlanan ben de bir kişi tanıdım o da Amerikalı idi. Genel kanı kadınların oral sekse bakışı bir yere kadar ama ağza boşalma ve ötesinde onu yutmak oldukça istenmeyen bir durum.
00 Yorumlasoruya bak ya yuh :D herkes istediğini yutar gizlli kullanıcı çok pisliksin özel konu bunlar :)
15 Yorumla
Soran+1 yılYenide degilmissin ama cevabin hayret verici
Soran+1 yılYani diyorum ki kaan ozel konu bu demissin pislik demissin deee 5 xper olana kadar hic cinsrl yasama takilmamis gibisin :) ks nin amaci neyyy kaaannn
Soran+1 yılGicik olmak icin ozel bir calisman var mı kaan :)
- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılOndan bir parçayı içine gönderme zevki işte. Bu biraz genelgeçer bir zevk. Hani "koydum çocuğu" sevinci var ya, muadili bişey.
00 Yorumla Hoşumuza gider canım hemde baya :) zevkin doruklarına çıkışın en onemli unsurudur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir zevk
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkek kadının zevk suyunu tadarken ne düşünüyorsa olan aynı şey..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler sekste sınır olmasın ister agza boşalmakda bunlardan bitanesidir eger kaldrabilirsen faydalıdırda vucudu dinçlestirir deriyi yeniler
00 Yorumla
+1 yılbence müthiş bir şey. hem kadın için de hem çok faydalı hem de zevkli.
04 Yorumla
Soran+1 yılFaydalimi neymis faydasi
- +1 yıl
Valla kozmetik ve ilaç firmaları gizlemek istese de dünyanın en etkili (anti-aging) yaşlılık karşıtı ilacı hem cilde hem de tüm organların hücre yenilenmesinde inanılmaz faydalı ondan dolayı Avrupalı kadınların neredeyse tamamı yutuyor mutlaka. düzenli olarak yutarsan çevrendekilere göre çok daha genç kaldığını göreceksin.
Soran+1 yılRujlarin da cenin den yapildigi soylenir
- +1 yıl
O kadarını bilmiyorum ama pahalı kozmetik ürünlerinin çoğunda sperm kullanıldığını biliyorum.. zaten spermin faydaları konusunda şüphem yok araştırdım daha detaylı bilgi almak istersen mesaj at.
+1 yılböyle birşey hiç yapmadım yapmam da.
kadının ağzına boşalmam.
anlama gelince. Her adam için aynı anlama gelmez.
sana verdiği değerle alakalı bu.12 Yorumla
Soran+1 yılSevdigin insanla seks yapiyosam hersey serbest istedigi herseyi denerim yani hic oyle deger falan dusunmem
- +1 yıl
beni bulmaz senin gibisi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadi cok kotu hassas migden varsa hic yutma yataga kusarsin benim gibi
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakso cekerken birden bosaldi basimida bastirdi bosalirken dogol olarak yuttum ama hic hos deildi. penisine bacaklarina kustum bende yatakta onundu kalktim gittim 2 saat yatak temizledi
Soran+1 yılAgzima geldi oghh yaptim kusmadim ama
Cevap sahibi+1 yılKokusu pis zaten ya tadina kotu
- +1 yıl
Hahaha kusuncada fena olmuştur :)
- +1 yıl
yanlış düşünüyorsun çoğu kadın bayılıyor
www.kizlarsoruyor.com/.../q1730321-oral-seks-ile-hastalik-gecer-mi
O sıvıda bir mikröportaj varsa o zaman görürsün bir insanın vucudundan çıkan bir şeyi yutmak kadar iğrenç bişey olamaz
10 YorumlaNe kadar sapık bir millet olduk çıktık * koyim 5 dakikada 25 cevap ney lan? Vay arkadaş ya...
00 Yorumlabence aşırı derecede tahrik edici bir durum hele sıkışık zamanlarda bunu yapmak resmen delirtiyor tabi birde gözlere bakarak finali yapmak harika :))
00 Yorumlayututturmakta hoş olmaz kım isterki yutmayı yutan varmıki
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse istemez ama erkegin boyle biseyden nasil binhaz duyar merak ettim
Rüyada sperm yutmak... dermişim:-))))
116 Yorumla
Soran+1 yılKim diyo onu
Soran+1 yılAnca ruslardan cikar zaten link verebilirmisin mersk ettim
Soran+1 yılAbi bosa ziyan etmeyelim dimi ama okadar caba sarfediyoz guzellestriyosa ne para vercrm oncs kreme hergece bedava dogal krem vsrken :D
Soran+1 yılEig secmisim daha once hem daha belgeleri getrmedin yok oyle 3 kurusa 5 kofte getir sanada arti 1 veriyim :D
Soran+1 yılVincit nne demek bingit gibi algiliyorum :)
Soran+1 yılHmm guzelmis
Soran+1 yılEt :)) arti verdim insan bir tesk eder gundi
hiç bir anlamı yok. Bundan zevk alan bir erkek de yokdur herhalde. Kadının ağzına boşalmak yerine tam zamanında çekmek en eğlencelesidir
02 Yorumla
Soran+1 yılAgzimda degil de normal sekste bosalma aninda disari cekmesi deli ediyo beni
ben sevgilimin ağzına boşalmayı çok seviyorum hatta bunu yamadan önce yaptım çok iyi geldi.
00 Yorumlacogu kez yutturdum.. sadece o an için buyuk haz ve zevk duyuluyor..
00 YorumlaAğız a boşalma güzeldir ama yutmaya zorlamak saçma olmaz öyle şey zorla felan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlığa zararı yokmuş ama niye yutuyor yazık kıza :D
00 Yorumlapislikten başka birşey deyil
yalasın ağzına boşaltsın bide yutsunnnn
yuhhhhh00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyuttuktan sonra beni öperse olabilir. yoksa çokda gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağzının içine boşalmak :D o* niyetine kullanılıyorsa o anlam ifade eder.
00 Yorumla
+1 yılZ3vk verici tabi baya hele hic bir damlasini ziyan etmezsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılSapıklık sapkınlık manyaklık başka anlama gelmez
20 Yorumla
+1 yılçoluğumu çocuğumu yedin doymadın anlamı uyandırır.
14 Yorumla
Soran+1 yılDogmamis cocuklarin :D
- +1 yıl
doğupda yaşamamış çocuklarım desek daha doğru olur :)
Soran+1 yılIlerde anlatirsin oglum bir kadin vardi kardeslerinizi diri diri yedi :D
- +1 yıl
oğlum olacağını nerden çıkarttın yahu? ayrıca yutturmadım niye çocuğa yalan söyleyeyim :)
+1 yılSeni seviyorum cümlesini duyarsın
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bızım ıcın sorun yok şişe bitmez yani
20 Yorumla;-) yuh pislik olur mu hiç
00 Yorumla
+1 yılHic bisey ifade etmez
10 Yorumla
+1 yılO karıdan hayır gelmez :D
10 Yorumlasapkınlık başka bişey değil
02 Yorumla
Soran+1 yılGunah olmadigi surece nrden sapkinlik olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeni gercekten istediğini beni sevdigini anlarım
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen gercekten kadinlari bille solluyo su sevgi anlayisiniz
+1 yılKimseye oral yaptirmadigim icin bilemice
10 Yorumla
+1 yılBir daha o kariya selam vermem mk
21 Yorumla- +1 yıl
Adgjkhs
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılyutda ondan sonra anlarsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılYutacagim hemde aroma katip guzel oluyomus
- +1 yıl
yut yut mutlu et :)
mide ağrısı için bire bir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kötü bir deneyimdir :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2dk da 16 yorum :D
64 Yorumla- +1 yıl
Hic sasirma
Soran+1 yılKonu sperm olunca :D
- +1 yıl
Konu zevkle çikan su olunca :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamile kalıcan :))))))))))))))))))))))))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılB*k boğaz derim :)
10 Yorumla
+1 yılbence saçma.
10 Yorumlane etmesini umuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrenç ve mide bulandırıcı
11 Yorumla- +1 yıl
yanlış düşünüyorsun çoğu kadın bayılıyor
www.kizlarsoruyor.com/.../q1730321-oral-seks-ile-hastalik-gecer-mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuda tam o muş diyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence bir şey ifade etmez
10 Yorumla
+1 yılaç gözlü:)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPartner m 1 damlasıni heba etmiyor
00 Yorumla
+1 yılİğrenç
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet heyecan verici.
00 Yorumlaiğrençsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kadar :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen içirdim o istedi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgo mutluluğu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılsiz uçmuşsunuz
00 Yorumla Köle
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler