Arada soğuma olur mu vajina da? Olursa neden?
Eşim bazen şu an soğudu diyor bunun anlamı nedir?
Eşim bazen şu an soğudu diyor bunun anlamı nedir?
Soğuma diye bir tabir olmaz. Ona ısıyı veren kan basıncı ile vajina yataklarının yani girerken sürtündüğümüz duvarların şişmesi ile cinselliğe uygun hale gelmesidir. Yani kan ısısıdır. Bu şekilde iken sulanmış haldedir ve giriş sağlanır. Soğuma dediği şey aslında kuruluktan ibarettir. Yani cinsellik halinin normalleşmeye doğru yön tutmasıdır. Yeterince tahrik etmesi bunu çözecektir. Sanırım partnerinden fazla haz almıyorsun.
kuruma oluşuyordur ondan öyle demiştir. ısı anlamında değil. ısısı değişmez. sadece kuruma olur. o da senin bir an adaptasyonun bozulmasından. kafana birşey takılır o an ortamdan koparsın kuruma olur
kuruma bundan bağımsız. uzun sürdüğünden olabilir mi?
ısı şu şekilde düşer. vajina ve penis kan ile erekte olduğu için bu nedenle ısısını da kandan alır. o an sizde heyecan azalmış ve kan dolaşımınız yavaşlamışsa vajinal ısı düşer. ama bunu penis ile hissetmek imkansız. bunu doktorlar orgazm bozukluğu yaşayan kadınlarda özel cihazla ölçebiliyorlar. çünkü öyle ten teması ile hissedilecek bir ısı düşmesi olmaz. eşin hissedemez.
ya bir yerlerden bunu duydu sende isteksizlik falan hissedip bunu öne sürmüş olabilir.
ama yine diyorum ısı düşmesi ten teması ile anlaşılacak derecede değil.
Öyle şey mi olur canım hiç. Başka bir şey ima etmeye çalışmış olabilir..
hayır canım aynen yazdığım gibi dedi.
uzun sürüyor bu neden olabilir mi sence?
Cevap
11Cevap
İnsan beden sıcaklığı bellidir nnormal 36,5 derece nasıl soğuk hissediyormuş.. Abartmış bence o.. Ya da onun kendisin de bir sorun var öyle hissediyor..
Senin haz alma oranına göre vajinadan sıcaklık değişir
uzun süre hard olunca kanın çekiliyor sanki öyle oluyor demişti.
Hard mı seviyorsunuz
evet, bu neden olabilir mi 1 saatten fazla sürüyor.
Büyük ihtimalle hard seksi uzun tuttuğunuzdan kaynaklanıyor olabilir arada farklı ve egzotik pozisyonlar ve fantaziler dene hard yaparken nasıl ve hangi pozisyonlar da ve vurarak mı yapıyoesunuz
bir saatin 40 dksı do..
Nasıl yani
Yani seks yaparken acı çekmek sana haz veriyor mu
pozisyon sordun ona cevap verdim.
Hmm çok uzun tutma pozisyonları arada değiştir altta ol üste çık kucağa çık yan yat ayakta yap yani sürekli Partner ne istediği değil sende aktif ol ve zevkine göre pozisyon değiştir
bu önerilere teşekürler ama konuyla alakası yok ki.
Bence alakalı aynı pozisyon seni zevk almanı kısaltıyor yani pozisyonu uzun süreli tuttuğun için vajinada soğuma oluyor yani ilişkiden her an haz almalısın
Senin vajinayı bir klimacıya baktırn aRADA gaz kaçağı olmuş olabiler.
Olmaz ama sen zevkten hararetten heyacandan düşersen soğuma olur.
Üste cıkacan işte abla veya agzına vermek istiyordur
Hiç ısı değişimine rastlamadım
hard olunca ve uzun süre olunca olduğunu diyor. kanın çekiliyor orda sanki diye.
kasılmalardan sonra oluyormuş bu etken midir?
uzun sürüyor 1 saatten fazla bunun etkisi olabilir mi?
bana soruyorsan ben bunun cevabını bilmiyorum, bilsem sormazdım.
ona sordum kanı çekiliyor o an sanki diye cevapladı. bizim tarz hard belki bundan kaynaklıdır bilmiyorum.
Ben daha ısı değişikliği algılamadım.
o yanıyodun z. ktm soğudu diyodur mecazi yani
ne soğukluğu yaa o senin için demiştir :)
hayır bana demedi.
Eşin bir acayip
ne kadarlık evlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar