Bir erkek, o kızın ilki olduğunu bildiği halde seviştikten sonra ona dair bütün düşünceleri değişirmi. Askerdeyse, benle bunu yaşadıysa başkasıylada yaşar diye düşünür mü? Yoksa aksine o kıza bağlanır mı ?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O... güveni verdinse eger seni bir baskasiyla..
Dusunmez.. bunu.. biL.. ayrica neden bole bir
Dusunceye kapildin? Ona ait oldugunu..
Hissettir.. ilgilen.. sık bogaz etmeden..
Allah kavustursun cnm... sana karsi duygulari
Nasil.. senin icin bu tip dusuncelere girdigini
Sanmam.. ole bir dusuncesi olmasi icin
Seni tanimiyor.. anlami yuklerim.. yeterince..
O sekilde algilamamistir.. ama bunu bida tekrarlama.. her istegine evt deme.. gizemli..
Olmalisin.. seni takmaz onem vermez..06 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle bir düşünceye kapıldım tamamen askerde olup bizim pek konuşmaya fırsatımız olmamasından kaynaklanıyor sanırım ya da gözden ırak olan gönüldende ırak olurmu diye düşünüyorum. Güven problemi yaşayan bir insandı kendi ailesine bile güveni yoktu ama gitmeden önce bana sonsuz güveni olduğunu dile getirmişti. bir kez olan bişeydi ve bir daha asla ben istemeden yanıma bile yanaşmadı..
Soran+1 yılİrtibat var. En azından gün içinde akşamları ancak akşamları kullanabiliyor telefonu birazda olsa nasıl olduğunu neler yaptığını anlatıyor, o eski sıcaklığı olmadığının farkındayım ama.
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum. Yoksa karakteri acımasız. İstemediğini söyleyip gidebilir. Ayrılık konusunu açtırmayan biri en son açtığımda kendisinin bu kelimeyi ağzına almaya cesareti olmadığını benim ise çok rahat söylediğimi söylemişti. Ayrılıktan korkuyo du.
Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Onur haysiyet meselesi Böyle düşünen her çicekden bal alan cinsdir
04 Yorumla
Soran+1 yılBana düşüncesini söylemedi aksine yansıtmadı bile ama askerde olması ve ne olursa olsun askerlik psikolojisinin verdiği stresle pek konuşamıyoruz acaba diyorum konuşmadığımız zamanlar bunu düşünürmü.
Soran+1 yılAskerlik onlar için tamamen dört duvar gibi geliyor. Düşündükçe düşündükleri için böyle bişey gelse aklına acaba diyorum hep. Çok teşekkür ederim yorumların için :)
- Cinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılkişiden kişiye değişir bu durum kimi der baksana benle hemen birlikte oldu bundan bana eş olmaz kimide ilki oldugu için helali olarak görür ileriye dönük düşünür. orasını biz bilemeyiz artık şansına ne çıkarsa.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamamen şansa bahta kaldık iyi mi :)
- +1 yıl
yarına cıkacağının garantisi yokken ne bekliyordun ki başka :D
Soran+1 yılOda doğru haklısın :D
+1 yılCiftin durumu onemli burda. Kara sevda varsa kiza oyle baglanir ki birde ilki yani. tabii kisiye gore degisen seyler bunlar. Ama kiz samimiyse erkeginde ici pis degilse hic problem olmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık dışında tartışma yaşayan bir çift değildik. İş dolasıylada bütün gün beraberdik, ta ki askere gidene kadar. Güven problemi yaşıyorduk ama gitmeden önce sonsuz güvendiğini söyleyerek gitti. Yaşadığı stres ve bulunduğu ortam yüzünden eskisi kadar iyi ve seni seviyorumlar havada uçuşan bir çift değiliz ama.
- +1 yıl
Guvenin problem olmasi gercekten kotu bir durum. Sevgi ask bir iliskide tek basina yetmez. Bu ayri bir konu tabii. Iliskiye girmeden once her sey harika gider neden cunku ulasilacak bir amac vardir. Erkek iyi ya da kotu farketmez guzel sozlerle surekli ilgiyle kizi o gune hazirlar. Iliskiden sonra buyuk olasilikla isler degis cunku istenen olmustur. O ilgininde geregi kalmamistir. Boylede bakilabilir. Askerde diyorsun buda onun psikolojik olarak kotu bir donemde oldugu anlamina gelir. Ve askerde kendini dinledigin vakit coktur. O hep seni dusundu ama nasil dusundugunu kendin bulmalisin guven probleminide dahil et
Soran+1 yılBir erkek daha fazlasını ister diye düşünüyorum. O tatmin olucağı, ya da ben istediğime ulaştım diye düşünüceği bişey yaşamadık aksine ileri gitmeden buna ikimizde izin vermeden kendimize geldik. Benim yaşadığım pişmanlıkta onu üzdü, özür dileyip bir daha kesinlikle bu şekilde yaklaşmıcağını söyledi o günden sonrada konusunu açmadı. Günlük ilişkileri olan bir adamı 1 senedir hiç ayrılık görmeden hayatımda tutuyorum. O bu olayın onun için mucize olduğunu söyleyip duruyo çevresine çevreside aynı şekilde düşünüyo arkadaşlarına göre playboyy un tekiymiş ve şimdi bu denli akıllı ve uslu bir adam olması mutlu etmesinin yanı sıra düşündürüyoda
- +1 yıl
Oncelikle helal olsun boyle bir erkegi dizgine getirmek kolay degildir. Anladigim kadariyla iliskinizde saygi onemli bir yere sahip. Sevgilinin seninle birlikte olgunlasmasi sana deger verdigi anlamina gelir. Kotu seyler dusunme. Bu sartlar altinda ben kiz arkadasimla ilgili hic kotu bir sey dusunmezdim. Askerden sonra nikahi basar :)
Soran+1 yılYaaşa bakılırsak onun beni olgunlaştırması gerekirdi aramızda 6 yaş var, ama ben bunu nasıl başardım bilmiyorum :) Umarım bu askerlik bir çok çifti yıktığı gibi bizide yıkmaz elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Vakit ayırdığın için teşekkür ederim, çok iyi geldi :)
- +1 yıl
Askerlik zor bir surec. Sen hep onun yaninda ol. Yapmayacagini biliyorum ama yinede soyleyeyim sakin hata yapma onu arkasindan vurma guven problemi varsa guveninizi kazanmaya bakin insallah cook mutlu olursunuz. ne demek mutlu olun bana yeter :)
Soran+1 yılNe olursa olsun yanında olmaya çalışıyorum. Sayfalarca yazıyorum mesajları okuyup yüzüne gelen gülümsemeden eminim, acaba dedirtmiyorum heralde ben ona. :) İnşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ben :)
- +1 yıl
Daha ne o zaman sen elinden gelenin en iyisini yapiyorsun :) tesekkur etmene gerek yok. :)
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum umarım oda bunu anlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
31Cevap
+1 yılher ne kadar ilk başlarda cok bağlanıldığını düşünsede zamanla heyecan gdier ve soğumaya başlar... ben soğumam diyen erkekler ya hiç sevişmemişdir ya da seni kekliyolardır inanma.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyice kafam karıştı diyebilirim yinede teşekkür ederim yorumun için
+1 yılaskerde insan aramayacağı insanları bile arayabiliyor kardiş. oradaki psikolojiye göre geride bıraktığı her kişi değerli gelir gözüne. sevgilisiyle soğuma olacağını zanetmiyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet genelde öyle oluyormuş ama biz aksine uzaklaştık birbirimizden biraz. O eski aşk dolu adam değil, bu askerliğin verdiği zorluklardanda kaynaklanıyo olabilir. Kafam karışık düşünecek hal kalmadı sanırım
- +1 yıl
eğitim vardır sıkı denetimler vardır. uzak olması normal. fırsatı olursa kesin arar. senin düşündüğün acaba başka erkekmi var diyip soğumaz yani.
Soran+1 yılMesaj attığı zamanlarda sıkı deneetim olduğunu eğitimlerin zor olduğu çektiği eziyetlerden bahsediyor. Hiç mutlu olmadığını orada dile getiriyor. Sanırım herşey bundan kaynaklanıyo rahat bir askerlik yapsaydı bunları yaşamazdık heralde. Yinede arıyor, yinede canımın yandığını bilse o gün fırsat yaratıp hep soruyo nasıl olduğumu.
- +1 yıl
tamam işte seninle ilgili sıkıntı yok. relax ol kardiş :)
Soran+1 yılİçimi rahatlattın teşekkür ederim :) umarım dediğin gibidiir
- +1 yıl
rica ederim. en büyük derdin bu olsun :)
Bence sevisme olmamali ha gercekten asiksa 2 taraf istemeden olsada olur ama gunumuzde genelde icgudusel arzulardan dolayi oluyor buda sogutur
01 Yorumla
Soran+1 yılPlanlanmış bişey değildi en azından günümüzdeki ergenler gibi 1 hafta önceden planlayıp şunları yaşarız gibisinden konuşmadık, anlık bişeydi sonra yeterince üzgün olduğumu anlayınca kendide bu duruma pişman oldu saatlerce yüzümün gülmesi için uğraştı.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. şevişirsin ısıtır diye biliyorum sonucta temastan dolayi :))
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptığın yorum oldukça farklı :) teşekür ederim düşünceni paylaştığın için
Soran+1 yılYorum başlığına bakıp kötü düşünüp alaycı yorum yapıp beni küçük düşürmediğin için gerçekten teşekkürler :) Umarım herşey hakkettiğim gibi olur fazlasında gözüm yok :)
Soran+1 yılGüünümüzün Türkiyesinde insanların sütten çıkmış ak kaşık rolüne bürünmesini bilirsin işte :) Gülümsemekten başka bişey yapamıyorum zaten :)
+1 yılMastürmasyon yaparken yanı 4 kalıp hacı şakiri art arda koyup delip çalışırken aklına sen gelebilirsin askerdeyse ve başkasıyla yapacağını düşünmez çünkü bu onu çok bunaltır aksine toz kondurmaz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yıloral yaptın sanırım ama hiçbir erkek bunu bana yaptı askerdeyim başkasıyla yapar diye düşünmez. soğuduysa başka bişey vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğudu demiyorum soğurmu diyorum :)
- +1 yıl
her zaman bir ihtimal vardır
Tamamen kisiye bagli. Ben cok baglanirdim ona cunku bir insanla o guveni saglayabilmek ve gelecege dogru adim atmak cok zor ve riskli birsey...
04 Yorumla
Soran+1 yılVe onun başka bir artısı daha vardı. Kendide biliyordu bende ilk olduğunu
Soran+1 yılUmarım ters tepmez. Bulunduğu ortamdan ve stresten dolayı bir ayağı ayrılıkta olan bir ilişkimiz var sanırım. Elimden geleni yapıyorum umarım boşa çıkmaz ilkler unutulmaz diyolar bunu demek istemiyorum bende :)
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılAskerdeyken sewişmeseydn iyiymiş gelince senle olmaz dicek büyük ıhtımal
03 Yorumla
Soran+1 yılAskerde değildi askerden önce yaşanmış bişeydi.
- +1 yıl
Bilemedim şimdi soğumaz heralde. Birde maçomu felann huyu suyu kısılıği önemli.. İnsandan insana deişen bişey..
bekleyıp gorucez :)
Soran+1 yılMaço biri değil, göçmen göçmen insanlar biraz rahat olur ama kendisi bana tölerans tanımayan biridir. Giyim, arkadaş çevresi vs vs. sebeplerden sıkı yönetim var :) Bunu ancak dediğin gibi bekleyp görebilirim heralde teşekkürler :)
+1 yılEvet soğutur bana daha evlenmeden veren kıza ben ciddi gözüyle bakmam. Oda bakmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartılıcak şekilde bakıyosunuz. Kesinlikle senin tabirinde verme gibi bişey olmadı. O kadarınıda yapacak kadar cesaret yok karşımdaki henüz daha sevgilim.
- +1 yıl
Ne kadar ileri gidildi? Oraya elledimi?
+1 yılYani kimisi var bagli kalır kimisi var" tamam bununda tadina baktik sira baska kadinda" diyenide var
02 Yorumla
Soran+1 yılTamamen halsiyet meselesi sanırım. teşekkürler.
- +1 yıl
Evet öyle rica ederim guzelim :>>
ben yasadım soğumadım ama arkadaslarım soğutur diyor sakın yapma diyor öoğu erkekte soğutuyor olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi yönden bakılması önemli demekki. Teşekkür ederimm düşünceni paylaştığın için :)
Akilli biriyse, aklina girmeye calisan biri olsada boyle dusunecegini zannetmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah söylediğin gibi olur teşekkür ederim :)
Asker de gerckten zor da yaninda olsa daima sorin olmaz
00 Yorumla
+1 yılYoo sevişmk için burdaym severim sogumam. Kızı severm baglnırım
00 YorumlaGit gelleri olabilir askerde iken ama büyütmez gibi geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sanırım çok Teşekkür ederim
buna tek cevap vermek imkansız. karakter meselesi bu iş.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında kişiden kişiye değişebilir durum sanıırm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuz gibi olur çünkü artık karşısındakine alışmış olur. Evlilik bağı olmadığı için sorumluluk da hissetmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlışıcak kadar bişey yaşamadık ya da herseferinde bunu yapmadık anlık bişeydi ileri gitmeden pişmanlığımı farkedip kendiside özür diledi sonra konusunu bile açmadı bir daha.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim degişiyor. Bu kadar basit miydi hissiyatı geliyor aklıma..
014 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin evet ama kötü bir yönlede bakmamak lazım. Hem ilk olması, hem o kadar sevilmesi bilmiyorum basit olduğumu düşünmüyordur belkide en azından kendimi teselli ediyorum sanırım.
Cevap sahibi+1 yılOlacaksa da niyeti iyice anlaşıldıktan sonra olmalı. Cinsel odaklı biriyle çıkmak bende onun gibiyim demekten farksızdır. Ama ben bu konuda olumlu cevap veremeyeceğim malesef. Her zaman zor kızlar favorimdir..
Soran+1 yılNiyetinin ya da düşünceleri değişirni bilmiyorum şimdi ailemin içinde biri ailesiyle görüşüyorum. Ki bu 3-5 gün içinde gelişen bir durum olmadı 7-8 ay sonrasında ilk defa öptüğü zaman gelişti herşey.
Cevap sahibi+1 yılBen 4 yıl sonra seviştiğim bir bayanı biliyorum. Kesinlikle benim beceriksizliğim falan degil. Ben onun kırılma noktasının neresi olacagını çok merak ettim. O ise hiçbir kırılma noktasına gelmedi. Zamanla farklı şeyler yaşandı tabi ama. Diğerleri gibi bu muydu yani diyemedim onun için.. Hala benim için onun yeri farklı..
Soran+1 yılDemekki ne olursa olsun düşünülmicek hafızalarda kalan biri oluyo. Sevgilimin hiç uzun süreli bir birlikteliği olduğunu söylemediler ailesi olsun arkadaşları olsun. Aksine 1 senedir beraber olup hiç ayrılık yaşamadığımız için şaşırıyolar öyle bir insanı nasıll bu hale getirdim diye. Aşka inanmayan günlük takılan bir yapısı varmış daha önceden.
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl çıktıgım için ve cinsellik adına hiçbir çabası olmadıgı için, ahlakı için, sevgisi için, samimiyeti için, dürüstlüğü için, gözlerimin içine bakarken bana verdiği mutluluk için unutamıyorum. Ama daha öncesinde bir cinsel eğilimi olsaydı belki de onun için bunların hiçbirini düşünmeyecektim. Cinsellik farklı birşey bizimkisi zaten bir kere yaşandı. Biliyorsun istemeden oldu felan dedi bende konuyu kapattım zaten..
Soran+1 yılSanırım hayatlarımız bir nebze benziyor ama bulunduğumuz roller farklı. Sevmeyen bir kızın bunu yapacağını zannetmiyorum. Bende istemeden olduğu için o duruma geldik, ama fazlasını yaşamadık kötü niyeti olan bir adam devamı için uğraşırdı diye düşünüyorum :) Konuda baya uzadı sabahı edicez gibi :)
Cevap sahibi+1 yılSorun degil çay yanımda sabaha kadar devam edebilirim :)) Yanlış anlama ben cinselliğe karşı biri degilim. Sadece gerçek hislerimi söylüyorum. Bazıları ilişki sonrası daha çok bağlanır, bazıları da benim gibi sogur kişiden kişiye degişir ama ben zor kızların taraftarıyım. ama gerçekten zor olmalı öyle iş olsun, ya da şekil olsun diye degil. Yapısı ve huy itibariyle öyle olmasını istiyorum. Çünkü cinsellik eğilimi yüksek bir bayannın muhtemelen geçmişi de öyledir düşüncesi geliyor insanın aklına. Birde nefse hakim olabilmek çok önemli
Soran+1 yılAfiyeet olsun :) Başta da dediğim gibi düşüncelerine saygım sonsuz. Bu yaşıma geldim ve kendiside biliyo bunu kendimi övmüyorum da bir çok insanın bakıpta keşke dediği insanım. Ve buna rağmen peşimde o kadar insan dolaşmasına rağmen, hayatıma her önüne geleni alıpta 2 günde bir değiştirmedim. Hatta bu sevgilimden önceki yaşadığım aşklar yaşamadımda desem yeridir aslında aşka inandırmaya çalıştım kendimi ama ne bir yakınlaşma yaşamamışımdır ne başka bişey aksine arkadaş gibiydik. Ben sanırım sadece sevgilime aşık oldum, o yüzden ilk onu öptüm ilk onu hergün görüyorum diye mutlu oldum daha sonra ilk defa beraber uyuduk sonra birgün alkol un verdiği bişeydi sanırım kesinlikle abartı bişey yaşamadık bana göre bişey değildi çünkü bunca zaman kimseyi öpmemiş bir insana göre değildi oda pişmanlığımı farketmişti.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Umarım sevgilinin gözündeki anlamını yitirmemişsindir. Çünkü insanlar farklı farklı düşüncelere ve fikirlere sahiptir. Şunu da tekrar tekrar söyleyeyim cinsellik benim gözümde öyle öcü gibi birşey degil zira öyle olsa bunu kendim yapmam. Ama ne bileyim kısa bir süre birlikte oldugum bir bayanla yaşadığım bir ilişkiden sonra herşey eskisi gibi devam edemiyor. Yaşanılan şeyler her ne kadar özel ve anlamlı olsa da bir yerden sonra şarjı biten telefon gibi oluyorum :)) Şunu söyleyeyim anlattıklarından sonra senin için olumsuz şeyler düşünecegini sanmıyorum ama yine de erkeklere pek güven olmaz:))
Soran+1 yılİyi niyetimden ve masumluğumdan onu kazandığımı söyler hep :) Tabi ki devir değişik, kimseye güven olmuyor ama dediğim gibi mühim olan ayrılmak falan değil, her aşk birgün bitiyor ama ölüm ama başka bir sebep. Sadece arkamda gerçekten sevdiğim halde hakkımda kötü düşünen bir adam bırakmak beni üzer. Düşüncesi kötü olmasın benim için yeterli :)
Cevap sahibi+1 yılEvet mahsum, temiz kalp ve saf bir bayan bir çok erkeğin hayalinde vardır. Çünkü günümüzün kirli dünyasında böylesine güzel bayanları bulmak gerçekten çok zor. Bu yüzden emin ol hakkında kötü şeyler düşünmeyecektir.
Soran+1 yılUmarım senin düşündüğün gibi düşünür. Ne olursa olsun ödün vermemem gerek kendimden farkına vardığım ufacık anlık bir olay yüzünden yargılanmak istemiyorum. İçim gerçekten çok rahat şimdi, ben çok teşekkür ederim herşey için.
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim fikirlerime deger verdiğin için. İyi geceler, iyi uykular
Gizli Üye(30-35)+1 yılO işin sonu iyi değil. Zina etmişsiniz. Sonucu iyi olmayacak. Tövbe et.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızın sevişme isteği erkeğe olan aşkı simgeler. güzel sevişirsen aşkını ispatlarsın
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen kabul etmem ve soğurum
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım artık çoğunluk bundan yana. teşekkür ederim yorumun için.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılEvlenmeden yaptıysa basit kız oluyor o.
10 Yorumlaelindeki imkanların bolluğuna bağlı cvghjklş
01 Yorumla
Soran+1 yılBeter olsun o zaman, imkanmış
+1 yılaçık konuşimmi askerliğimi yapmış olarak
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi olur
- +1 yıl
askerdeyken ciddi bir ilişkim vardı kendi aramızda sözlenmiştik 15 ay boyunca heycanla beklemişti beni izinlere geldiğim zaman bütün gün sadece sevişirdik dışarı bile çıkmazdık sadece özlem giderirdik askerl, k bittikten sonra bende soğumalar başlamıştı kavgalar falan derken 7 ay önce tamamen ayrıldık yani kısaca aranızda mesafe olsun
Soran+1 yılYo hayır bu olay askere gitmeden önce oldu. O kadar abartılıcak bişeyde yaşamadık kesinlikle. Ama bende ilk olduğunu biliyordu ve benim bu durumdan rahatsız olduğumu anladığı zaman saatlerce yüzümü güldürmek için uğraştı ve pişman olduğumu düşündü sanırım özür diledi hep o günden sonra konusunu dahi açmadı. Askerlikte biraz aramıza mesafe oldu sanıırım geldiği zaman böyle bir teklifte bulunmıcağına eminim.
- +1 yıl
hayırlısı olsun ne diyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım..
+1 yılevli degilsen mutlaka soğuyacaktır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bağlanmam , başkasıylada yaparım o kızlada
019 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle senin düşüncelerin anlayışla karşılamak gerek. Kişillik meselesi sanırım. Teşekkür ederim fikrini söylediğin için.
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilinde öyle
Soran+1 yılHiç şüphe uyandırıcak bişey yaptığını görmedim 1 senedir. Çok üstüne gittiğim halde hiç aklıma takabiliceğim bir eksisi olmadı. Aynı yerde çalıştık, gün içinde beraberdik telefonu sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarının şifresi aynı arkadaş çevresinde takılıyor olmamıza rağmen hiç karşı bir cinsle acaba dedirtecek bir yakınlığını sezmedim.
Cevap sahibi+1 yılİşin komik kısmı bende senin anlattığın gibiyim...
Cevap sahibi+1 yılBugüne kadar tanıştığım kızların hepsi bir süre sonra bana aynı cümleyi kurdu , sen diğer erkekler gibi değilsin dedi, ama esasında temelde hepimiz aynıyız.
Soran+1 yılO zaman profesyonellikle alakalı bir durum. Ama aldatıldığımı düşünmüyorum büyük konuşmayayım ama fiziksel yönde aldatıldığıma dair bir kuşku olmadı hiç içimde.
Cevap sahibi+1 yılYok işin şakası bende hiç birini aldatmadım , lakin aldatmak için fırsat kollamadım , karşıma çıksa aldatırdım , aldattığıma değecekse tabi. Ben bunu demek istiyorum , ve hani ilişki yaşıyorum diye bağlanmadım da hiç bir zaman , ama bağlanabilirim kadına bağlı bir durum
Soran+1 yılHayır hayır ben diğer erkeklerle kıyaslamıyorum. Hatta bir bayan olarak erkekler konusunda genelleme yapılmasına karşıyım, cinsiyet meselesi değilde kişilik karakter biçimi tamamen. Yapabiliceği bir ortam bir fırsat sunmadım belkide o yüzden öyle konuşuyorum şimdi fırsatı olsaydı belkide yapardı ama güvenim olduğu için toz konduramıyorum sanırım.
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşın benim tipten , yani korkulacak bir şey yok bağlanmışta olabilir ama askerlik o bağları koparır.
Soran+1 yılİşte sorun sanırım tamda burada beni en iyi sen anladın :) Askerlik aramızdaki bağı koparmış gibi, eskisi gibi değil. Sevdiğimi söylediğim zaman ancak bunu söylüyor, özlediğimi söylediğimde sanki zoraki söylüyor. Lügattaki bütün hitapları önüme seren adam şimdi sadece hayatım kelimesini kullanıyor (en azından bunada şükür diyebiliyorum) çok değişik günler yaşıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılNeden çünkü seni daha fazla neden yaşamak istesin ki sende yaşanacak ne kaldı ki , uzaklaşınca da senden eser kalmadı tabi. Gelince normale döner ama merak etme :)
Soran+1 yılYorumunu ilk okurken gözlerim doldu kendimi tuhaf bir psikolojiye sürükledim. Ama sonunu okuyunca iyi bir tebessüm oldu :) Umarım eskiye dönebilicek kadar güçlü oluruz. Konuşmak iyi geldi, düşüncelerin ve fikirlerin kafamdaki soruları birazda olsa cevaplamama yardım etti. Çok teşekkür ederim tekrardan :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek , bugünlerde biraz soğuk bile davranabilirsin , asker psikolojisinde tetikler onu , döndüğünde güzel bir şekilde karşılarsan değerini anlayacaktır , kaybetmek istemeyecektir , bağlanabilir tek dezavantajın erkekler tek bir kadını yaşamaktan korkarlar , 1 - 2 beden daha tanımak isterler işte kafasını kurcalayan bu olacak
Soran+1 yılSoğuk değilde hep anlayışlı davranıyorum pek konuşmuyoruz dinlensin arkadaşlarıyla muhabbet etsinde telefonla ugrasmasın diye :) Hiç bir zaman o, kıskanç bencil, takıntılı sevgililerden olmadım, şu an bulunduğumuz durumda askerliğin ona yaşattıklarından kaynaklanıyo diye düşünüyorum bunu en iyi geldiği zaman anlayacağım sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılSen en iyisini yapıyorsun , düşüncelisin de , gözlerinde doluyormuş bak , bence kıymetini bilsin
Soran+1 yılElimden geleni yapmaya çalışıyorum. Tek isteğim bana keşke dedirtmemesi, bazı kızlara normal gelen bu durum bana biraz fazla geliyo pişmanlık değilde, bir insanın ilk'inin keşke dedirtmesi kadar acı veren bişey olmaz heralde :)
Cevap sahibi+1 yılVeriyor , vermez olur mu :) ben sevdim seni , o da sevmiştir seni öyle düşünüyorum :)
Soran+1 yılAa çok sağol:) Umarım istediğim çerçeveden bakabilen bir adama sahibimdir :) bu yorum başlığı altında herkesin bakış açısı değişir diye umuyordum, ama aksine aklımdaki soru işaretlerini cevaplamama yardım edecek insanlar buldum, yanlış düşünceyle bakıp bu kızda yolludur diye düşünüp dalgaaya vurmadığın için sonsuz teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılYok sen öyle değilsin , gayet aklı başında bir kızsın , umarım erkek arkadaşında öyledir :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel bir deneyelim bakalim soguyacak miyim :D
00 Yorumlaaskerdeyse olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAskerde bir erkek değişir diyorlar bütün düşünceleri değişirmiş. Sanırım daha önce bu şekildede düşünmese de orda değişen düşünceleri yüzünden düşünebilir. Teşekkür ederim yorumun için.
+1 yılSogutmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılben o kadar geniş degilim
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAskerden önceki davranışlarına bakarsam sevdiğine eminim diyebilirim. Ama şu an bulunduğu psikoloji askerliğin zorluğu bir nebzede olsa ilişkimizede yansıyo. Pek görüşemiyorz
- +1 yıl
Bilemicem sen ölç bıç
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzüne bile bakmam
02 Yorumla
Soran+1 yılEn azından görüşün, yinede teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılsağol canısı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri